canlarımmmm ben geldiiiim.off şükür bağlanabildim sonunda :)) internet sorunumu jet modem alaraktan hallettim çok şükür.pazar gününden beri ankaradayım.kontrollerim gayet iyi geçti.yarın sabah 10.30 da yumoşlar toplanıyo teyzeleri :) bol bol dua edin bize.sabah sayfayı açınca görürsünüz yazdıklarımı.yazılanları okuyamadan yazayım dedim inşallah herkes iyidir.hepinizi öpüyorum kocamaaaan.yarın yine girerim canlarım :)))
merhaba kızlar ancak yazabildim bugun doktora gittim yapılan testlerim çıktı allah şükür hiç sorun yok düşüklerden sonra yapılan testlerin adı:CHLAMYDIA IGG LUPUS TESTİ
PROTEİNLERE BAKILDI C VE S PROTEİN HOMOSİSTEİN FALANABTİKORLARA BAKILDI ELİZA TESTİNE BAKILDI RESMEN ÇEKAPTAN GEÇTİM SANKİ HİÇ BİR SORUN YOK DEDİ DÜŞÜK SEBEBİ İÇİN ASIL BENİM EMBRİYONUN SONUCUNUDA AY SONU ALACAGIM ONDADA BİRŞEY ÇIKACAGINI ZANNETMİYORUM ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞALIM DEDİ DOKTORUM ASIL BENİ ÜZEN BUGUNKÜ OLAY HASTANEYE GİDERKEN YOL KENARINDA CESET VARDI ADAMI ÖLDÜRÜP YOL KENARINA BIRAKMIŞLAR JANDARMALAR BAŞINDAYDI ÇOK KÖTÜ ORTAM OLDU DAHA ÖNCE KİTAPLARDA OKUDUKLARIMIZ ARTIK ÇEVREMİZDE ALLAH KÖTÜLERDEN UZAK ETSİN BENDE HABERLER BUNLAR İYİ GECELER SİZLERE..
iyi özlemcimm nasıl olsun tatlım ayşenin durumunu ben kısaca anlatayım sana dün kü şeker yüklemesi 100 lük olan normal çıkmış bu gittiği doğum yapmayı düşündüğü hastane ya kendi doktoru değil yani şeker normal demiş tatlılara dikkat et demiş ee normal olarak ta ayşenin kafası karışmış bi önceki gün yüksek olan şeker şimdi normal sonra kendi doktorunu aramış oda niye hemen 100 lük yüklemeyi yaptırdın demiş en az bir hafta beklemen gerekiyordu demiş sende ilk yüklemede çıktı ayşe şekerin var demiş tabi ayşeninde kafası karıştı iyice konu bu yani tatlım
canlarımmmm ben geldiiiim.off şükür bağlanabildim sonunda :)) internet sorunumu jet modem alaraktan hallettim çok şükür.pazar gününden beri ankaradayım.kontrollerim gayet iyi geçti.yarın sabah 10.30 da yumoşlar toplanıyo teyzeleri :) bol bol dua edin bize.sabah sayfayı açınca görürsünüz yazdıklarımı.yazılanları okuyamadan yazayım dedim inşallah herkes iyidir.hepinizi öpüyorum kocamaaaan.yarın yine girerim canlarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?