Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

walla benimde karıştı bide kadına ayşe demiş e şeker yoksa suyum niye fazla olabiliyo böle demiş

salak mı ne ya e neden o zaman ortalığı ayağa kaldırıp ayrıntılı usg falan istedin dün mal mı ne yaaa

yaa kızlar birde bana sorun vallahi hangisine yanıyım o kadar agladım kendimi kızmı perişan ettim onamı yanıyım bu gün her yerim delik deşik oldu ona mı yanıyımm kızmım ac kaldı ona mı yanayımmm düştüm kaldım ya bebegime bir şey olsaydı o zaman o d.r elimden kimse alamazdıı valla para tuzagı başkada hiç bir şey degilll işte benim kendi d.r az ve öz konuştu anlattım ayşe suyunda ii düşünme bebeginde diyor bu mal kadına soruyor ee o zmaan hocam şeker normal o zaman suyum nie fazla diyorm şey bazen böyle olabiliyor bir ay bekleyip görcez normale döner inş suyun diyor ümit beyde zaten normal diyor hay anasını yaa acaba hiç mi bida d.r gitmesem benim anam bir kere d.r gitmemiş hamile kalmış ve dogurmuş ne varki bizde sanki allaha emanet edip öyle yapcam valla inan dünden bu atarafa aglıyorm yaaa nasıl sözler dedi bbana deli kadınn...........

canlarımmmm ben geldiiiim.off şükür bağlanabildim sonunda :)) internet sorunumu jet modem alaraktan hallettim çok şükür.pazar gününden beri ankaradayım.kontrollerim gayet iyi geçti.yarın sabah 10.30 da yumoşlar toplanıyo teyzeleri :) bol bol dua edin bize.sabah sayfayı açınca görürsünüz yazdıklarımı.yazılanları okuyamadan yazayım dedim inşallah herkes iyidir.hepinizi öpüyorum kocamaaaan.yarın yine girerim canlarım :)))

ayşecim canım üzme kendini ay kıyamam ya neler yaşattılar sana öyle. Allahım bidaha o sıkıntıları yaşatmasın tatlım inş. bebişinide kendinide yıpratma bi tanem Allaha emanet olun.

evocum canım hadi hayırlısı olsun bakalım :) inş. herşey yolunda gider bi sürü sağlıklı yumurtan olur bi sonraki aşamaya kolayca geçer bebişlerine kavuşursun bi tanem.

kızlar banada dua edin yarın akşam 6 da randevum var doktor inş. güzel şeyler söyler.

evoevocum Insallah her sey cok guzel gider bize guzel saglikli mebroyolarin haberleini sonra da hamile oldugun haberini verirsin Insallah.
aysecim ben senin yazdiklarindan hicbir sey anlamadim cok karisik anlatiyorsun o yuzden bir sey diyemiyorum cunku inan hicbir sey anlamadim.

merhaba kızlar ancak yazabildim bugun doktora gittim yapılan testlerim çıktı allah şükür hiç sorun yok düşüklerden sonra yapılan testlerin adı:CHLAMYDIA IGG LUPUS TESTİ
PROTEİNLERE BAKILDI C VE S PROTEİN HOMOSİSTEİN FALANABTİKORLARA BAKILDI ELİZA TESTİNE BAKILDI RESMEN ÇEKAPTAN GEÇTİM SANKİ HİÇ BİR SORUN YOK DEDİ DÜŞÜK SEBEBİ İÇİN ASIL BENİM EMBRİYONUN SONUCUNUDA AY SONU ALACAGIM ONDADA BİRŞEY ÇIKACAGINI ZANNETMİYORUM ÇIKTIKTAN SONRA KONUŞALIM DEDİ DOKTORUM ASIL BENİ ÜZEN BUGUNKÜ OLAY HASTANEYE GİDERKEN YOL KENARINDA CESET VARDI ADAMI ÖLDÜRÜP YOL KENARINA BIRAKMIŞLAR JANDARMALAR BAŞINDAYDI ÇOK KÖTÜ ORTAM OLDU DAHA ÖNCE KİTAPLARDA OKUDUKLARIMIZ ARTIK ÇEVREMİZDE ALLAH KÖTÜLERDEN UZAK ETSİN BENDE HABERLER BUNLAR İYİ GECELER SİZLERE..

canım inşallah güzel haberlerini alırız bol şans sana

canim benim cok sevindim. yasadiklarimizi kotu birer tecrubeydi diye degerlendirecegiz sansizlik eseri iki kez ustu uste ikimizde yasadik bu tarz seyler diye bakacagiz panadolcum. cok sevindim canim Masallah.
yasadigina inanamadim Allah'im ne gunlere kaldik, tuylerim diken diken oldu canim, gorunce insan kafayi yer(

gunaydin zubeydecim burda gorunuyorsun nasilsin canim? aysecim gel de bana bir anlat simdi hangi doktor ne diyor son durum nedir diye ne olur uzulme artik.

günaydın fıstıklar
evocum inan akşam eşime söylüyordum bu kızdan haberde çıkmadı toplandı mı acaba diyordum iyi hadi bakalım bol bol kaliteli yumurtaların olsun bu sefer anne biz geldik seni bırakmıyacağız desinler göbüşün bebiş dolsun ve ben senin halayını çekeyim artıkkk aaaa çok beklettin benii :) dualrım seninle güzelim allahım yardımcın olsun hayırlısını nasip etsin.
KARATASÖZÜMMMM hadi hayırlısı gülüm aklımdasın zaten bugun gideceğini biliyorum dualarım seninle hayırlısı ile başlarsın inşallah tedavine sonrada senin halaylarını çekeriz tatlım
sonra temmuzumun inşallah ardından da panadol ile benim :)

iyi özlemcimm nasıl olsun tatlım ayşenin durumunu ben kısaca anlatayım sana dün kü şeker yüklemesi 100 lük olan normal çıkmış bu gittiği doğum yapmayı düşündüğü hastane ya kendi doktoru değil yani şeker normal demiş tatlılara dikkat et demiş ee normal olarak ta ayşenin kafası karışmış bi önceki gün yüksek olan şeker şimdi normal sonra kendi doktorunu aramış oda niye hemen 100 lük yüklemeyi yaptırdın demiş en az bir hafta beklemen gerekiyordu demiş sende ilk yüklemede çıktı ayşe şekerin var demiş tabi ayşeninde kafası karıştı iyice konu bu yani tatlım

Insallah zubeydecim hadi kis sezonu mujde haberlerimizi baslatalim artik Allah'in izniyle. icim kipir kipir oldu yazini okuyunca

haaa simdi anlamisim bende ayni seyleri acaba bir doktor mu yazdi dedim. simdi ayseye seker yuklemesi normalden once yapildi ya ondan doktoru bir hafta bekle demistir. ama sonucta da yuzluk sekerin sonucuna bakiyorlardi sanirim. bir de seker durumu da degisken bazi kadinlarda yuksek cikmiyor arada oynuyor. yaa yakin arkadasim oyle anlatmisti basina gelince. hayirlisi kizimiz iyi olsun da Masallah ben bundan suphe duymuyorum seker ciksa da hallolur

yaa bu doktorlar da tuhaf zubeydecim biri bir sey otekisi bir sey dedigi an kafa karisiyor hakli olarak zaten gik deseler huylaniyoruz bizlerde yasadiklarimizdan dolayi. bazi kadinlar nasil rahat olmaz bir sey deyip cikiyorlar isin icinden Masallah onlara oyle yapan kazaniyor aslinda:)
aysecim takma kendi doktorunun dedigi akit yine yaparsin 100luk yuklemeyi netlesir canim.

canım işlemin yarım saat var ama inan heyecanlandım umarım sen sakinsindir daha önce yaşadığımız için daha sakin olabiliriz inşallah.
sana bol şans dualarımız seninle inşallah gülüm kaliteli yumoşların ve 1. kalite embiriyoların olsun rabbim yardımcın olsun,yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…