selam kızlar.pzrtesi transferim yapıldı benim.3.gün emriyosu.ama ben meraktan çatlıcam.hiç bi belirti yok.sadece iğnelerimin yerleri ağrıyor.korkuyorum.idrar testialdım ama çok erken sanırım onun için.yardımcı olun bana lütfen.
bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
kızlar ya sonuç 13:17 ymiş bir saat daha var of ya nerden çıkarıdm acaba 12.30 u kafayı sıyırdım ben he walladelikafadulden
sağol canım.g.antepta yaptırdım.ilk denemem.ama çok korkuyorum işte.hiç bi belirti yok bende en çok bu korkutuyocanım benim hayırlı olsun çok erken daha sabret biraz daha kaçıncı denemen nerde yaptırdın
of canım ya bilirim o merakı allah yardımcın olsun benimde 5. gün embriyosuydu bende 7. günüm bugün dayanamadım kan verdim yarım saat sonra çıkıcak bakalım hayırlısı kalbim fırlicak yerinden ana idrar testi için aşırı derecede erken 5 izin oılması lazım ki çıksın :)
kızlar transferden sonraki 7. gün test sonucun daha eşimi bile aramadım ilk size yazıyorum
46,55 ama testte negatif yazıyor neden öle 1-100 arası demiş ne yani şimdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?