Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim hayırlı olsun çok erken daha sabret biraz daha kaçıncı denemen nerde yaptırdın

canım iyiki paylaştın çok sağol
arkadaşlar sakın isyan etmeyelim niye bizim çocuğumuz olmuyo demeyelim sabır
bize de vericek RABBİM umudumuzu yitirmeyelim.

kızlar ya sonuç 13:17 ymiş bir saat daha var of ya nerden çıkarıdm acaba 12.30 u kafayı sıyırdım ben he walladelikafadulden

kızlar ya sonuç 13:17 ymiş bir saat daha var of ya nerden çıkarıdm acaba 12.30 u kafayı sıyırdım ben he walladelikafadulden

bende varya bulaşık yıkıyordum saate bir bektim 12:43 koştum geldim hemen bilgisayarın başına 1:30 gibi kesin belli olacak ozaman hadi gülüm merakla bekliyorum walla dua ediyorum sende oku bol bol aç kitabı için rahatlar biraz.

canım inşallah güzel sonuç alırsın.sende nasıl belirtiler var.bana biraz yazarmısın

Herkese merhaba,

bugün doktoruma gittik tekrar, ama yumoşlar istediğimiz gibi gitmiyor dedi, dolayısıyla tedavi iptal oldu, 1 ay sonra tekrar başlıcaz, ama moralim bozuk değil arkadaşlar, her şeyin hayırlısı, geç olsunda güç olmasın dimi amaboshayallersmile

Bu arada hastanede Pany ile tanıştık çok tatlı, güler yüzlü biri maşallah, yarın yumoşları toplancak, hadi hayırlısı canım ...

Gizemli olumlu haberlerini dört gözle bekliyoruz:hulya:

Sonuç bekleyen ve tedavisi devam eden herkese kolaylıklar diliyorum..

Herkese iyi hafta sonları.

gizemli canim Insallah guzel haber getireceksin, inan bende cokkkkkkkkkk heyacanlandim simdi, bekliyoruz, Rabbim sevindirir Insalahhhhhhhhhh

cigdo cum sende cok tatlısın canım cok samimisin ve güleryüzlüsün canım. tanışdığım için çok memnun oldum Şeniz
sen ilaçlara baslamıştın nie buyumuyomus yumoslar dr ne dedi.
hayırlısı canım insallah sonu hayırlı olur.ben pozitif sonuc almış ve kontrole gelmiş olurum sonrada senın yumosları beklerız insallah canım sıkma canını vereliniortak
gizemli seninde müjdeli haberlerini alırız insallah canım:Saruboceq:
inşallah bende kalıtelı yumoşlar verırım rabbım hepımızın yuzunu guldursun

gizem li canım aldın mı sonucu aklım sende temizlik yapmam lazım yapamıyorum meraktan heyecandan.

kızlar transferden sonraki 7. gün test sonucun daha eşimi bile aramadım ilk size yazıyorum

46,55 ama testte negatif yazıyor neden öle 1-100 arası demiş ne yani şimdi bu

gözün aydın gizemli......tesadüf sonucu görsüm ama çooook tebrik ederim..sen normalden çok erken yaptırdığın için bu sonuç çıkmış düşünsene 12.güne gelene kadar katlayacak zaten

1_100 negatif bile olsa 45 db bir deger var erken yaptirdin diye az cikti muhtemelen, gizemlicim sen hangi sehirdesin? 45 pozitif olmali, doktorunu bir arasan hemen

gizemlicim bence de pozitif bu sonuc, muhtemelen 100un ustu kimyasal olmayan gebelik diye oyle yaziyorlar ama sen cok cok erken yaptirdigin icin 45 henuz, sadece iki gun sonra yuzun ustu olucak Insallah.

kızlar transferden sonraki 7. gün test sonucun daha eşimi bile aramadım ilk size yazıyorum

46,55 ama testte negatif yazıyor neden öle 1-100 arası demiş ne yani şimdi bu

Canım ben daha önce hiç pozitifi görmedim ama bu sonuç pozitif bencezemuszemus

Bir doktorunu ara bize de haber ver ama bence gözümüz aydın olsun:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…