ya kızlar hemşirem açmıo teli ben ona sormuştum 15 nisan da testi yaptırınca kaç çıkması gerekiyor diye oda 50 ve 50 nin üstü demişti....şimdi sorsam beklememiz lazım dicek biliyorum ben zaten teli açmıyo ama en azından meleğim benimle dimi..pazartesi tekrardan kan vericem inşallah katlanır değerlerim....onların orda olduğunu bilmek bile çok güzel rabbim herkese nasip etsin
canım sen hamilesin gözün aydın
daha önce de sana yazmıştım erken yaptırdığın için değer beklenenden düşük çıkabilir kafanı karıştırabilir diye ama sonucun bana göre düşükte değil ben bikeresinde kan tahlili yaptırdım 1 çıkmıştı en az 5 olması lazım demişlerdi senin 40 dan bile fazla ama şimdi pazartesi gününe kadar nasıl sabrediceksin onu düşünüyorum sakın stres yapma balım
çok yüksek ihtimalle hamilesin 2 ye katlaya katlaya yükselir değerin merak etme.
sabredicem başka çare yok ben bu testte o kadar 0 gördüm ki bu bile beni mutlu etmeye yetti idrar testimde de çok açıkrenk ikinci çizgi var ama neredeyse yok gibi çok uçuk pembe....bakalım pazartesi herşey daha da netleşcek inşallah hayırlı haberler alırım
idrar testinde de pembeyi gördüysen kesin hamilesin tatlım
gözün aydın gözümüz aydın çok sevindim canım için ferah olsun.
alkisalkisalkis :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
saol canım ama ben şu an neye inanacağımı şaşırdım
ama olsun yinede yaptırdığıma pişman değilim....
doktorumada sormaya çekiniyorum kızcak neden bu kadar erken yaptırdın diye
bende düşündüm doktoru kızar diye arama ozaman pazartesi günü kesin sonucu alacaksın nasıl olsa
yarın idrar testini yenile ilk idrarınla sen hamilesin tatlım ya ama kalp atışını duyana kadar inanamıyacaksın sanırım herkez öyle diyorda.
aynen öle canım inşallah hamileyimdir benim arkadaşım 2 kere boş gebelik yaşadı böle ne kutlamalar yaptık hamile diye ama bi gidiyoruz kese boş iki kere kürtaj oldu ondan ağzım yanı kalp atışlarını duyayım hatta ikili test falan yapılsın şöle 16 haftalık olsun öle sölicem herkese allahın izniyle hepimiz anne oluruz inşallah rabbim hepimize nasip etsin
canıımmmm çok saol çok teşekkürlercanım benim endişelenme gayet güzel bir hamilelik geçireceksin
içimden bir ses kızın olcak diyor. kız erkek farketmez yeterki sağlıklı olsun pozitif düşün bebişinle neler yapacaksınız onları düşün o seninle artık başka türlüsünü aklına getirme darısı bizim başımıza yaklaşık bir ay sonra inşallah :Saruboceq: sende bana yazacaksın benim sana yazdıklarımı.
canıımmmm çok saol çok teşekkürler
benim içimede senin ikizin olcak gibi doğuyodu ama heves edersin diye sölememiştim söliim bari dedim bende hayırlısı olsunda ne olursa olsun tabi..
senin sorun neydi eşten mi kaynaklıydı canım belki sölemişsindir de kafa gitti bende hatırlayamadım
evet canım eşimden kaynaklıyo sayı düşük morfoloji düşük hareketli az
doktor normal yolla çocuğunuz olmaz demiyoruz ama şansınız düşük demişti bizde bi 9 ay kadar fazladan bekledik bir ihtimal diye ama olmadı aşılama yaptıralım diye tekrar doktora gittik doktor bu sayılarla aşılama tutmaz siz tüp bebek yaptırmalısınız dedi bizde kendimizi ayarladık çıktık bu meşakatli yola Allahım hayırlı eylesin emekler sonuç versin inşallah.
gizemli canım idrarda ikinci çizgiyi silik görmüşsün bu zaten en büyükişaret.kutlarım seni.2gün sonra çizginde netleşir değerinde yükselir inş.artık sen kendini anne bil.sıra bizde bizimiçin dua et,inşallah bizde görürüz ikinci çizgiyi.onu görememekten okadar sıkıldım ki sorma.pzrtesi 8.günüm bende yapıcam idrar testi dayanamıcam
gizemli endiseyi birak bebisler bak:))
hamilesin hem de yedinci gune degerin Masallah cok iyi, saglicakla kucagina al tatlim cok ama cok sevindim, hadi ayagini sur de pesinden sirayla gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?