Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar transferden sonraki 7. gün test sonucun daha eşimi bile aramadım ilk size yazıyorum

46,55 ama testte negatif yazıyor neden öle 1-100 arası demiş ne yani şimdi bu

kızlarr kaç gündür giremedim internetim kesikti,aklım hep sizdeydi.
açar açmaz gizemlinin sonucunu gördüm :)
canım tebrik ederim 7.gün için çok iyi bir değer bence ama neden negatif yazıyo onu anlamadım bende..
diğer testi ne zaman yapcaksın tatlım?inşallah yükselir a.s.

ya ben yanlış anlamışım deneyimli arkadaşlar söledi o 2000 değeri olanda bile öle yazıyomuş 1.100 negatif die yani 1 bile değil ben onu 0 la 100 arası anlamışım bu değer göre 1,5 haftalık hamile sınıfına giriyorum pazartesi tekrar bakıcam normal kan testi günüm 15 nisan

sende ne var ne yok canım

şimdi rahatladım canım bence rahat ol çünkü 7.gün için değerin çok güzel :)
Allahım tamamına erdirsin,inşallah değerin kat kat katlanır canım :)
ben lucrine devam ediyorum hala.çarşamba günü kontrolüm var.bu arada adet oldum çok sancılı geçti yine.ben de endometriozis olduğu için bazen adetlerim çok sancılı oluyo.Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin.inşallah bu son tedavimiz olur..

canım benim inşallah öle olur ayrıca lucrin içipte adet olamayanlarda var sende sevin bak tedavinin ilk aşaması adet olmak değilmi bak oldu şimdi tedavi başlasın bakalım hadi hayırlısı canım

saol canım hemen başlamıcaz sanırım çünkü doktorum transferin 1 ay sonra olacak demişti.galiba bu sefer gittiğimde histereskopi yapacak.yani herşey çarşamba günü belli olur sanırım.yine de geç olsun güç olmasın tabi :)

tabi canım benim en temiz şekliyle başlasın tedavin ki başka bir engel çıkmasın herşeyin hayırlısı

gizemlim canımmmm...senin adına çok mutluyum o mutluluğu yaşayacağına yürekten inanıyorum.ama çokerken hareket ediyorsun çok heyecan yapıyorsun daha sakin olmaya çalış bu heyecanla kendine zarar verebilirsin daha güzel şeyler yazmayı isterdim aama madalyonun öbür tarafına da bakmakta yarar vardır.canım kusura bakma sonrasında üzülmenden korktuğum için bunları yazma gereği duydum inan ki bende senin kadar yürekten istiyorum senin evlat sahibi olmanı ve sakın üzülme bebeğini kucağına alacaksın :1hug:

evocum benderegli oldum muayenem oldu ve lucrin e devam dedi kalçadanda iğneye de başladım.çarşamba tekrar test sonucu(e2) ile çağırdı yani ne olacağı çarşamba belli olacak.umarım tedavin hayırlı olur canım...güzel haberlerini bekliyoruz :1hug:

uyuyan güzeller hepinize iyi geceler.. bu gecelerin kıymetini bilin,kocalarınıza sıkı sıkı sarılın çünküü çünküü 9 ay sonra birbirinize sarılmaya birlikte yatmaya hasret kalacaksınızz hihoyyyt

Kızlar günaydın sizden dua bekliyorum saat 11:30 da yumurtalar toplanacak bana dua edin Rabbim hepiz için hayırlısını versin en yakın zamanda meleklerimiz bize kavuşsun inşallah

Kızlar günaydın sizden dua bekliyorum saat 11:30 da yumurtalar toplanacak bana dua edin Rabbim hepiz için hayırlısını versin en yakın zamanda meleklerimiz bize kavuşsun inşallah

hadi hayırlısı canım maraton esas şimdi başlıyo hayırlı haberler alman dileğiyle umarım dönüşte ağrın omaz

saol nedimecim senin de hayırlı olsun :) inşallah bebişlerimize kavuşmaya az kaldı :)

Kızlar şimdi odama çıktım biras narkoz kötü etkiledi baya bı agladim 12yumurtam toplandı bakalım hayırlısı

Kızlar şimdi odama çıktım biras narkoz kötü etkiledi baya bı agladim 12yumurtam toplandı bakalım hayırlısı

canım geçmiş olsun en zor aşamayı atlattın darısı bize artık.
çok hafif narkoz veriyolar diye biliyordum uykuya dalar gibi uykudan uyanır gibi diye anlatıyorladı seni etkilemiş narkozu fazla mı verdiler acaba belki bünyeden bünyeye değişiyordur yumurta sayın da çok güzel inşallah 1. kalitede döllenirler canım.

canım hayırlı olsun hadi bakalım yolun büyük kısmı tamamlanmış.darısı transfere inşallah :) narkozdan olabiliyor tabi benim de bulantım çok olmuştu ilkinde.
bol bol su iç canım narkozu atman için faydalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…