kızlar transferden sonraki 7. gün test sonucun daha eşimi bile aramadım ilk size yazıyorum
46,55 ama testte negatif yazıyor neden öle 1-100 arası demiş ne yani şimdi bu
kızlarr kaç gündür giremedim internetim kesikti,aklım hep sizdeydi.
açar açmaz gizemlinin sonucunu gördüm :)
canım tebrik ederim 7.gün için çok iyi bir değer bence ama neden negatif yazıyo onu anlamadım bende..
diğer testi ne zaman yapcaksın tatlım?inşallah yükselir a.s.
şimdi rahatladım canım bence rahat ol çünkü 7.gün için değerin çok güzel :)
Allahım tamamına erdirsin,inşallah değerin kat kat katlanır canım :)
ben lucrine devam ediyorum hala.çarşamba günü kontrolüm var.bu arada adet oldum çok sancılı geçti yine.ben de endometriozis olduğu için bazen adetlerim çok sancılı oluyo.Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin.inşallah bu son tedavimiz olur..
saol canım hemen başlamıcaz sanırım çünkü doktorum transferin 1 ay sonra olacak demişti.galiba bu sefer gittiğimde histereskopi yapacak.yani herşey çarşamba günü belli olur sanırım.yine de geç olsun güç olmasın tabi :)
ya ben yanlış anlamışım deneyimli arkadaşlar söledi o 2000 değeri olanda bile öle yazıyomuş 1.100 negatif die yani 1 bile değil ben onu 0 la 100 arası anlamışım bu değer göre 1,5 haftalık hamile sınıfına giriyorum pazartesi tekrar bakıcam normal kan testi günüm 15 nisan
ALLAH tamamına erdirsin canım benim.çok sevindim.canım peki vucudunda ne gibi değişiklikler var.ağrı olarak vs.bende hiç yok merak ediyorum
ya ben yanlış anlamışım deneyimli arkadaşlar söledi o 2000 değeri olanda bile öle yazıyomuş 1.100 negatif die yani 1 bile değil ben onu 0 la 100 arası anlamışım bu değer göre 1,5 haftalık hamile sınıfına giriyorum pazartesi tekrar bakıcam normal kan testi günüm 15 nisan
ALLAH tamamına erdirsin canım benim.çok sevindim.canım peki vucudunda ne gibi değişiklikler var.ağrı olarak vs.bende hiç yok merak ediyorum
masal elifcim al benden de o kadar ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne bişey sadece adet olmadan bir hafta önce şişerdim ben davul gibi olurdum o yok bide çabuk acıkıyorum çok nadirende kasığım incecik bir ağrı giriyo ilk günler bende çok şiddetli ağrı olmuştu şimdi belirgin bir belirti yok diyebilirim
masal elifcim al benden de o kadar ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne bişey sadece adet olmadan bir hafta önce şişerdim ben davul gibi olurdum o yok bide çabuk acıkıyorum çok nadirende kasığım incecik bir ağrı giriyo ilk günler bende çok şiddetli ağrı olmuştu şimdi belirgin bir belirti yok diyebilirim
gizemlim canımm...şuan ciddi bi belirti bekleme fiziksel olarak bişi hissetmek için çok erken hani en az 3 haftalık olsa göğüslerinde sertlik hissi daha dik olur ,midede hassasiyet kokulardan rahatsızlık olur ama bunlar da herkezde olmuyor sen içini ferah tut canım YARADANA sonsuz güvendiğin sürece her şey istediğin gibi olucaktır opuyorumnanaktan :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
saol canım hemen başlamıcaz sanırım çünkü doktorum transferin 1 ay sonra olacak demişti.galiba bu sefer gittiğimde histereskopi yapacak.yani herşey çarşamba günü belli olur sanırım.yine de geç olsun güç olmasın tabi :)
Kızlar günaydın sizden dua bekliyorum saat 11:30 da yumurtalar toplanacak bana dua edin Rabbim hepiz için hayırlısını versin en yakın zamanda meleklerimiz bize kavuşsun inşallah
evocum benderegli oldum muayenem oldu ve lucrin e devam dedi kalçadanda iğneye de başladım.çarşamba tekrar test sonucu(e2) ile çağırdı yani ne olacağı çarşamba belli olacak.umarım tedavin hayırlı olur canım...güzel haberlerini bekliyoruz :1hug:
Kızlar şimdi odama çıktım biras narkoz kötü etkiledi baya bı agladim 12yumurtam toplandı bakalım hayırlısı
Kızlar şimdi odama çıktım biras narkoz kötü etkiledi baya bı agladim 12yumurtam toplandı bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?