kizlar disim bir ttuttu anlatamam, hic bu derece agrimamisti. nasil olsa icmem diye doktorun verdigi agri kesiciyi almamistim ay ne salaklik etmisim cok kotuyum kulagim bile agriyor kulaga vurdu. asiri da yorgun ve uykusuzum ama mumkun degil uyutmuyor( ne soylendim di mi walla agridan aglamak uzereyim (
panadolcum canim bilgisayarin oldu yani di mi bizi sensiz habersiz birakma canim. son test sonuclari daha cikmadi mi canim.
yarın büyük gün inşallah güzel haberler vereceksin canım henüz tam hepisi çıkmadı sonuçların beklemedeyim..panadol hoşgeldin canım geçmiş olsun arkadaşına da.sen naptın tahlileri bitti mi hepsi?
yarın benim sonuç belli olacak artık.bugün 9.günüm sabah bende ağrıyla uyandım karnım hasta olacakmışım gibi ağrıyo.artık hayırlısı bakalım.
Ankara yağmurlu bugün çok güzel toprak kokuyo ama havalar soğuyomuş dikkat etmek lazım.
özlemcim ah yine mi tuttu dişin canım benim yaa.napcaksın peki doktora gidicek misin yine?o yirmilik diş mahvediyo bilirim bende
Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir. [ Küçük İskender ]
SELAAAAAMMMMM KISLAAARRRRR:)))))
Biraz okuum forumu:))) Herşey yolunda gözüküyor... Nasılsınız???? Zübeyde, Evo, Panadoooooool:))) Ve saymadığım diğer arkadaşlar... Herşey yolunda değil mi...
Ben iyiyim, hatta bugün Karatasöz ile buluşunca çok mutlu oldum.... Ne zamandır istiyrduk ama fiziki koşullar bizi engellediNihayetinde tamamına erdik eheheheh:)))
Güzel bir öğleden sonra geçirdik.. Sohbet ettik, gezdik, kahveler içtik:)) Sizerin selamlarını da aldıııım... Çok teşekkür ederim hepinize....
Bizim hazırlıklarımız epey hızandı .. Hatta bitirmeye çalışıyoruz artık... Hepiniz için tek tek dular ediyoruz... İnşallah hepinizin top gibi karınlarınız olur :))))))))))))) halaylar çekeriz beraber:)))
Kızlar zaman buldukça gelirim misafirliğe... Kendinize çok iyi bakın...
Ben buradan çok güzel arkadaşlar edindim.... Karatasöz; tekrar teşekkürler tatlım benim bu güzel gün için:)))))
kızlar herkeze günaydın
herkezin cuması mubarek olsun
özlemcim inşallah diş ağrıların geçmiştir daha iyisindir
heyecanla cigdoyu bekliyorum Allah kabul etsin dualarımızı inşallah.
zübeydem ayşecim panadol karatasöz nasılsınız
ben bu buluşma olayına çok özendim bende istiyorum:teselli:
quality canım benim bende çok mutlu oldum. karşılıklı oturup kahve içip sohbet etmek keyifliydi en kısa zamanda tekrarı lütfen :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?