Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sagolun kizlar agriyor hala( geceleri daha fena bu nasil olucak boyle anlamadim gomulu dis olmasa hemen cektirecegim aa goulu yirmilik ve resmen yari^p operasyonla aliyorlar doktor hamilelikte olaz dedi disci. bir hafta yiyip icemezsin dio. kisacasi cekicem mecbur gb kizlar umarim agrir agiri da gecer yine(
mavi mercancim bir tane bebek. Insallah Allah onu bana bagislar ben de hala tedirgin bekliyorum 4 ay gecemeden rahat edemeyecegim. cok sukur Allah'in gucune gitmesin sadece korkuyoru iste.

ay çok zor diş ya çok geçmiş olsun cnm sana
bende uyuşturmadan kanal yaptırdım 4 seans öldüm öldüm dirildim
kanal yaptıran bilir çok zor bir tedavi insanlar anestezi ile zor yaptırıyor ben bebeğim için dayandım ağlayarak

allah yardımcın olsun

Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir. [ Küçük İskender ]

:delikafadulden bayılldım buna

bu arada merhaba kızlar özlemcim panadolcüm geçmiş olsun canlarım :)

evocum inş. yarın bizi mutlu edeceksin bi tanem :)

mercancım nasıllsın hayatım.

gizemlicim merhaba hayatım :)

özlem kız üç ayı bitirmişsin maşallah cinsiyeti ne zaman belli olucak :)))))) çok heyecan yaptım

evet canım sanki sırada ben varım inş. :) hepimiz için sırayla halay çekeriz.
iyiyim bende çok şükür, kanamam devam ediyo işte bi sıkıntı o 4-5 gün daha beklicem eğer hala geçmemiş olursa doktora gidicem artık

makinemi götürücem zaten sürpriz yapıcam bi iki fotosunu çekicem :) faceden ekledim seni oraya koyarım bakarsın :)
ok kabul ettim bende bakarım sen ekleyince

özlem ben 6 haftalıktım işte mecbur dayandım eşimin eli morardı sıkmaktan
ama zaten öle kalsaydımda ağrıdan intihar etmenin eşiğine gelmiştim kafamçokkarıştı

sagol karatasozcum, canim hepinize nacizane bir tavsiyem var tedavinizden once bir enfeksiyon testine ne olursa olsun yaptirin,ikincisi de bir disiciye gidin tum agiz rontgeni cekilsin boylelikle ege benim gb bir sorun yasasaniz o rontgene goe karar verirler bende iki yil oncesinde cekilmis tum agiz rontgeni var yani tum dislei gosteren ona bakip konusuyorlar ve hep keske tedavinden once bir tane cektirseydin su an teredutsuz anlardik hangi dis dediler. onemsiz gorunuyor ilk denince ama lutfen dinleyin beni cunku eger agzinizda kanal tedavisi ya da dolgu cok dis varsa bende toplam bes tane anlasilmiyor bakinca hangisi sorunlu.

ayyy çok geçmiş olsun diş çok beterdir yaf. bende önümüzdki hafta bi gidiimde dişlerime baktıriiim diyorum gerçi çürüyen çürür demişti doktorum ama yinede bakalım demişti.

canim ya kiyamam ben okurken nasil aci cektim neyse cok sukur gecmis gitmis. evet ya ilk basta hele hic istemiyorlar agri kesici bile versinler. yaa dusun ben tedaviden bir ay once gitmistim disciye salak adama dedim tedavim olucak tup bebek iyice bakin die( israrla gerek yok henuz dedigi dise dolgu yaptirttim. ama yirmilik hesaba katmadik( tabii su an agri yirmilik distense emmin bile olunmmuyor(

çok geçmiş olsun valla o yirmilik dişler nasıl fena şeylerdir. neyseki ben geçen sen ehepsini çektirdimde kurtuldum dışarı çıkamıyolardı fenadır bilirim.

ayyy çok geçmiş olsun diş çok beterdir yaf. bende önümüzdki hafta bi gidiimde dişlerime baktıriiim diyorum gerçi çürüyen çürür demişti doktorum ama yinede bakalım demişti.

kesin git dedigi gb rontgenini de cektir. oyle hamile kalinca disin curur diye bir sey yok, onceden ortada supheli dis varsa yapilirsa asla bir sey olmaz. cunku bir dis oole iki uc ayda curumez iyi fircalnirsa hele hic olmaz. ama gomulu yirmilik disin varsa doktorun dedigi yimilikler hamilelikte cikmaya calisirdis etimiz cok yumusarmis homonel.aman canim sen kesin git emin ol, dis agirisi hamileelikte cidden cok zor.

gidicem gidicem aklımda. saol tatlım. kızlar ben şimdi çıkıyorum fundaya hepinizden slm söler yerinizde öperim bebişide severimm uyyyy.:))))))))))

kizlar klavyem bozuk kusura bakmayin yazilarim sacma sapan cikiyor:))
agri hafifleisken gidip yatmaya calisayim opuyorum hepinizi.
aysecim ne zamandir gorusemedik opuyorum seni de.iyisin Insallah.

Kızlarrr selam,

Annem geldi o yüzden uzun süre giremedim, herkes iyidir umarım, sevgiler herkese...

:delikafadulden bayılldım buna

bu arada merhaba kızlar özlemcim panadolcüm geçmiş olsun canlarım :)

evocum inş. yarın bizi mutlu edeceksin bi tanem :)

mercancım nasıllsın hayatım.

.Canım iyiyim ne olsun, dün doktorumuza gidip süreci öğrendik. Biraz rahatladım. Bakalım nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…