sagolun kizlar agriyor hala( geceleri daha fena bu nasil olucak boyle anlamadim gomulu dis olmasa hemen cektirecegim aa goulu yirmilik ve resmen yari^p operasyonla aliyorlar doktor hamilelikte olaz dedi disci. bir hafta yiyip icemezsin dio. kisacasi cekicem mecbur gb kizlar umarim agrir agiri da gecer yine (
mavi mercancim bir tane bebek. Insallah Allah onu bana bagislar ben de hala tedirgin bekliyorum 4 ay gecemeden rahat edemeyecegim. cok sukur Allah'in gucune gitmesin sadece korkuyoru iste.
Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir. [ Küçük İskender ]
gizemlicim merhaba hayatım :)
özlem kız üç ayı bitirmişsin maşallah cinsiyeti ne zaman belli olucak :)))))) çok heyecan yaptım
ii be canım sen nasılsın
bugün fundayla buluşma var demek resim çekip koysanıza merak ederiz biz sositososito
ay çok zor diş ya çok geçmiş olsun cnm sana
bende uyuşturmadan kanal yaptırdım 4 seans öldüm öldüm dirildim
kanal yaptıran bilir çok zor bir tedavi insanlar anestezi ile zor yaptırıyor ben bebeğim için dayandım ağlayarak
allah yardımcın olsun[/QUOTE
ay canim nasil yaptin anestezisiz inanmiyorum sana( kiyamam ya benim cani acidi okurken tatlim oysaki sadece sinir alirken bir kez yapilsa anestezi yeticekti burdana bana anestezi 12 haftadan sonra hic sorun degil dendi hatta oncesinde de lokal bebege gecmez dendi. ay dogru degil mi acaba?
gizemlicim merhaba hayatım :)
özlem kız üç ayı bitirmişsin maşallah cinsiyeti ne zaman belli olucak :)))))) çok heyecan yaptım
canim sagol cok sukur. bir ay sonra bir ilk fikir olur Insallah. ben de erak etmeye basladim 12 dolunca:) hayirlisi olsun. sen nasilsin Insallah az kaldi senin icin halay cekecegimiz gunlerde evomuza yarin cekelim halayimizi sirada sen olucaksin yanilmiyorsam.
ok kabul ettim bende bakarım sen ekleyincemakinemi götürücem zaten sürpriz yapıcam bi iki fotosunu çekicem :) faceden ekledim seni oraya koyarım bakarsın :)
ay canim nasil yaptin anestezisiz inanmiyorum sana( kiyamam ya benim cani acidi okurken tatlim oysaki sadece sinir alirken bir kez yapilsa anestezi yeticekti burdana bana anestezi 12 haftadan sonra hic sorun degil dendi hatta oncesinde de lokal bebege gecmez dendi. ay dogru degil mi acaba?
canim sagol cok sukur. bir ay sonra bir ilk fikir olur Insallah. ben de erak etmeye basladim 12 dolunca:) hayirlisi olsun. sen nasilsin Insallah az kaldi senin icin halay cekecegimiz gunlerde evomuza yarin cekelim halayimizi sirada sen olucaksin yanilmiyorsam.
ok kabul ettim bende bakarım sen ekleyince
özlem ben 6 haftalıktım işte mecbur dayandım eşimin eli morardı sıkmaktan
ama zaten öle kalsaydımda ağrıdan intihar etmenin eşiğine gelmiştim kafamçokkarıştı
ok kabul ettim bende bakarım sen ekleyince
özlem ben 6 haftalıktım işte mecbur dayandım eşimin eli morardı sıkmaktan
ama zaten öle kalsaydımda ağrıdan intihar etmenin eşiğine gelmiştim kafamçokkarıştı
ayyy çok geçmiş olsundiş çok beterdir yaf. bende önümüzdki hafta bi gidiimde dişlerime baktıriiim diyorum gerçi çürüyen çürür demişti doktorum ama yinede bakalım demişti.
:delikafadulden bayılldım buna
bu arada merhaba kızlar özlemcim panadolcüm geçmiş olsun canlarım :)
evocum inş. yarın bizi mutlu edeceksin bi tanem :)
mercancım nasıllsın hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?