Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ben ankaradayım zaten :)) ama gelemem şimcik :) bidahakine planlayabiiriz.
aysemle özlemi bende merak ettim bak iyilerdir inşallah.

yok ayşe evinde dün evine döndü biraz daha geçsin ararım ayşeyi ama özlemi aramak gibi bi lüxsüm yok çünkü teledonu yok :)

qualıty hamileydi sanırım dimi?çok selam söyle benden de canım :) birgün buluşuruz inşallah.
biz de annemle kuaföre gidiyoruz birazdan.kaş göz operasyonu yapalım dedik.ben çıkıyorum kızlar yine gelirim.öpüldünüz kocumaan :)
karatasoz resimlere bayıldım bu arada çok güzellermiş gerçekten :)

Son düzenleme:
iyiyim kizlar sagolun, sadece isim coktu hatta simdi yine cikicam gecmisi cok okuyamadim aklia geldi simdi hic yazmassam kizlar merak eder die, ondan iki arada bir derede girdim cok sukur iyiyim. opuyorum sizi. disim yine basladi gerci ama neyse alistik ona.

zubeydecim canim sanah internetim sorunluydu ogleden sonra da temizlik simdi yemek isine giricem bir saatligine de misafirim gelicek derken yogun bir gun opuyorum hepinizi kalamiyorum canim yarin gorusuruz Insallah hepiniz iyisinizdir evocum idrar testini ciddiye alma zaten iki gun once yapilan catlatma ignen hala cok etkili bak o bile cikmamis vucudun da hamilelikten kaynakli betahcgde daha bugun kana karisicak hic merak etme Insallah bebegin icinde gelisiyor simdi canim

özlemcim saol canım cumaya kadar beklicez artık..sen de çok yorma kendini dikkat et olur mu?kolay gelsin sana da :)

kızlar merhaba şükür girebildim misafirlikteyim benim bilgs. çöktü format attırdık yeniden sorun yarattı deli oldum giremedigim içinde nasılsınız okuyamadım geçmişide özlem bebiş nasıl zübeyde temmuz umarım iyisiniz evoevo az kaldı test gününe hayırlı haberlerin olur inşallah ayşeyle konuştum dün bir arkadaşım hastanede onun yanına gidip geliyorum önemli degil rahatsızlıgı dr. yine önlem için hast. yatırdı öpüyorum sizleri..
NOT: havalar soğuyor dikkat edin mevsim değişikligi hastanelerde millet kuyruğa girmiş..

kizlar disim bir ttuttu anlatamam, hic bu derece agrimamisti. nasil olsa icmem diye doktorun verdigi agri kesiciyi almamistim ay ne salaklik etmisim cok kotuyum kulagim bile agriyor kulaga vurdu. asiri da yorgun ve uykusuzum ama mumkun degil uyutmuyor( ne soylendim di mi walla agridan aglamak uzereyim(
panadolcum canim bilgisayarin oldu yani di mi bizi sensiz habersiz birakma canim. son test sonuclari daha cikmadi mi canim.

panadol hoşgeldin canım geçmiş olsun arkadaşına da.sen naptın tahlileri bitti mi hepsi?
yarın benim sonuç belli olacak artık.bugün 9.günüm sabah bende ağrıyla uyandım karnım hasta olacakmışım gibi ağrıyo.artık hayırlısı bakalım.
Ankara yağmurlu bugün çok güzel toprak kokuyo ama havalar soğuyomuş dikkat etmek lazım.
özlemcim ah yine mi tuttu dişin canım benim yaa.napcaksın peki doktora gidicek misin yine?o yirmilik diş mahvediyo bilirim bende

günaydınnnnn pıstıklarrrr

panadolum canım arkadaşına çok geçmiş olsun özlemcim sana da çok geçmiş olsun evocumm az kaldı bitanem yarın büyük gün

Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir. [ Küçük İskender ]

Ozlemcim, kendi trlaşımdan kaçırdım ben tek mi ikiz bebek mi bekliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…