zubeydecim canim sanah internetim sorunluydu ogleden sonra da temizlik simdi yemek isine giricem bir saatligine de misafirim gelicek derken yogun bir gun opuyorum hepinizi kalamiyorum canim yarin gorusuruz Insallah hepiniz iyisinizdir evocum idrar testini ciddiye alma zaten iki gun once yapilan catlatma ignen hala cok etkili bak o bile cikmamis vucudun da hamilelikten kaynakli betahcgde daha bugun kana karisicak hic merak etme Insallah bebegin icinde gelisiyor simdi canim
Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir. [ Küçük İskender ]
iyiyim kizlar sagolun, sadece isim coktu hatta simdi yine cikicam gecmisi cok okuyamadim aklia geldi simdi hic yazmassam kizlar merak eder die, ondan iki arada bir derede girdim cok sukur iyiyim. opuyorum sizi. disim yine basladi gerci ama neyse alistik ona.
Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir. Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir. [ Küçük İskender ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?