canlarımmmm sizi öyle seviyorumkiiii her zaman yanımda oldunuz Allah razı olsun sizlerden.inanın telefonlar susmuyo herkes bi yerde ağlıyo ben hala olayın şokundayım.6 sene dilekolay az beklemedik.o kadar alışmışımki negatife yani ne diyeceğimi bilemiyorum.
az sonra evimize dönüyoruz.artık yazışırız bol bol canlarımm.bu arada değerim 178.
darısı bekleyen canlarımın başına :)))
canlarımmmm sizi öyle seviyorumkiiii her zaman yanımda oldunuz Allah razı olsun sizlerden.inanın telefonlar susmuyo herkes bi yerde ağlıyo ben hala olayın şokundayım.6 sene dilekolay az beklemedik.o kadar alışmışımki negatife yani ne diyeceğimi bilemiyorum.
az sonra evimize dönüyoruz.artık yazışırız bol bol canlarımm.bu arada değerim 178.
Allah razı olsun canım bugün öğrendim negatifi zor ama yapacak birşey yok evo ile aynı gündü transfer çok şükürki onun pozitif oldu darısı başıma hayırlısı ile benide aranıza alırsanız sevinirim
kizlar altibucukta wc mesaisine kalkmistim uyuyamadim 10da ikili test var. Insallah her sey yolundadir, gelince yazarim.
evocum Insallah huzurla uyumussundur hos gelrci biliyorum simdi de artti mi kese gorundu kalp atisi, 12 hafta dolsun yok bi 16 hafta olsun, yok 20 hafta gelsin hareketleri hissedince rahatlarim; yok 28 olsun dogsa da yasar, diye diye gidiyor galiba. Insallah bekleyen ve hamile olan hepimiz muradimiza ericez Insallah burda gun gelicek bebeklerimizi anlatacagiz. tedavisini bekleyen herkesi sayiyorum tabiiki de bu dediklerimin icinde.
evocum sakin erken gitme ilk kontrolune eger 5+4 gb falan gidersen de ayrintili ultrasonu olan cok iyi bir yerde baktir, bak bana bos kese demislerdi, 3 gun sonra ultrasonu iyi olan bir merkezde degil bebegi kalp atisini bile almistik. ogle dilim yandiki o 3 gunde yasadiklarimdan o yuzden hemen bunu yazmak istedim unutmadan.
oy oy oy :sm_cool: ben sana ne dedim,kalbim temizdir bana inan bu sefer olcak demistim...rabbim yuzune guldurdu ay ay $oktayim oglun olur insallah sozunu unutma kizim olursa vercem kaydirigubbakcemile3 umudumsun benim...gorusuruz msn de..opuyorum sizii olumunekankayizsmile
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar cok sukur kontrolumuz iyi cikti, biz cok israr ettik cinsiyete simdi kesinlikle ne desem dogru olmayabilir ama kiza benzior dedi. yalniz israrla simdi bunu ciddiye alma cok sordunuz diye soyluyorum benim gorusum dedi.
Çok sevindim cnm, darısı tümisteyenlerin başına:teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv puyorumnanaktan
canim ne demek aramiza almak hosgeldin, hep gel tatlim burdayiz biz. musait oldugun bi vakit oncesini de anlatir misin, neden tup bebek yaptirdiniz kacinci deneenizdi, seni tanimamiz acisindan soruyorum. ben mayista denedim kimyasal gebelik oldu, simdiki hamileligim donmus embro transferiydi.cok sukur. 2009 mayisinda da 22 ayda dogal hamile kalmistim ama 3.ayin sonunda veda etti bebegim. sebepsiz inferteliteyiz.
Çok sağol tatlım.28 yaşındayım.Biz 13 aylık evliyiz morfoloji sorunumuz var 13 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım dr umuz bekleyin desede ben beklemek istemedim ve tüp bebeğe başladık ilk denememdi malesef olmadı şimdi 5 tane 1.kalite blast emriyolarım var onlarla şansımızı deneyeceğiz bayram sonra inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
Çok sağol tatlım.28 yaşındayım.Biz 13 aylık evliyiz morfoloji sorunumuz var 13 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım dr umuz bekleyin desede ben beklemek istemedim ve tüp bebeğe başladık ilk denememdi malesef olmadı şimdi 5 tane 1.kalite blast emriyolarım var onlarla şansımızı deneyeceğiz bayram sonra inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
özlemcim sonucuna çok üzüldüm canım rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah.
dualarım seninle canım.
çok güzel embriyoların var maşallah hiç üzülme.birdahakine olacak inşallah :)
canim Insallah senin de yuzun benim gb donmus embroyolarla guler. biliyorum sabretmek cok zor ama elden de gelen baska bir sey yok. Insalllah az kaldi senin icind de.
evocum yuzun boyle hep gulsun canimbakalim cinsiyet kesin degil de iste dayanamadim yazdim buraya doktorun dediklerini:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?