Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Evoevo çok sevindim Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Bizler içinde dua et lütfen hamilelerin duaları kabul olurmuş :)) Bakalım bizde yarın ilk görüşme için Ankara'da olacağız. Allahım hayırlısını versin İnşallah bundan sonrasında yüzümüz güler. :CüvCüv:

oy oy oy :sm_cool: ben sana ne dedim,kalbim temizdir bana inan bu sefer olcak demistim...rabbim yuzune guldurdu ay ay $oktayim oglun olur insallah sozunu unutma kizim olursa vercem kaydirigubbakcemile3 umudumsun benim...gorusuruz msn de..opuyorum sizii olumunekankayizsmile

canim ne demek aramiza almak hosgeldin, hep gel tatlim burdayiz biz. musait oldugun bi vakit oncesini de anlatir misin, neden tup bebek yaptirdiniz kacinci deneenizdi, seni tanimamiz acisindan soruyorum. ben mayista denedim kimyasal gebelik oldu, simdiki hamileligim donmus embro transferiydi.cok sukur. 2009 mayisinda da 22 ayda dogal hamile kalmistim ama 3.ayin sonunda veda etti bebegim. sebepsiz inferteliteyiz.

kizlar altibucukta wc mesaisine kalkmistim uyuyamadim 10da ikili test var. Insallah her sey yolundadir, gelince yazarim.
evocum Insallah huzurla uyumussundur hos gelrci biliyorum simdi de artti mi kese gorundu kalp atisi, 12 hafta dolsun yok bi 16 hafta olsun, yok 20 hafta gelsin hareketleri hissedince rahatlarim; yok 28 olsun dogsa da yasar, diye diye gidiyor galiba. Insallah bekleyen ve hamile olan hepimiz muradimiza ericez Insallah burda gun gelicek bebeklerimizi anlatacagiz. tedavisini bekleyen herkesi sayiyorum tabiiki de bu dediklerimin icinde.
evocum sakin erken gitme ilk kontrolune eger 5+4 gb falan gidersen de ayrintili ultrasonu olan cok iyi bir yerde baktir, bak bana bos kese demislerdi, 3 gun sonra ultrasonu iyi olan bir merkezde degil bebegi kalp atisini bile almistik. ogle dilim yandiki o 3 gunde yasadiklarimdan o yuzden hemen bunu yazmak istedim unutmadan.

Son düzenleme:
biz geldik kızlaar herkese günaydııın opuyorumnanaktan
hepinize ayrı ayrı çooook ama çoook teşekkür ederim.gerçekten tarif edilemez bir duyguymuş.bir gün bu duyguyu yaşayamamaktan çok korkuyodum.biliyorum daha yolun çok başındayız ama rabbime sığınıyorum.inşallah herşey yolunda gidecek.
zübeydeşum listenin uğuruna gönülden inanıyorum ve orda hamiş kalmayan olmayacak inşallah.
darısı benim gibi hasret çeken tüm canlarımın başına.her zamann dualarım sizlerle olacak ve tabiki hamiş şekerlerle :))

canım yolunda gidecek merak etme sen dua ediyorum bende gönlünü ferah tut oldu mu :)
doktorumuz 10 gün sonra ultrason dedi.biz de burda devam edicez artık Ankaraya git gel olmasın dedik.o zaman kaç haftalık oluyo ben tecrübesizim şuanda.son adet tarhinden itibaren mi hesaplanıyo haftalar?

temiz kalpli arkadaşım benim olumunekankayizsmile gerçektende içine doğmuş valla.
rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah ayağımı sürüyorum.hadi bakalım :Saruboceq:

kizlar cok sukur kontrolumuz iyi cikti, biz cok israr ettik cinsiyete simdi kesinlikle ne desem dogru olmayabilir ama kiza benzior dedi. yalniz israrla simdi bunu ciddiye alma cok sordunuz diye soyluyorum benim gorusum dedi.

kizlar cok sukur kontrolumuz iyi cikti, biz cok israr ettik cinsiyete simdi kesinlikle ne desem dogru olmayabilir ama kiza benzior dedi. yalniz israrla simdi bunu ciddiye alma cok sordunuz diye soyluyorum benim gorusum dedi.

ayy canım benim benim maşallah size.bir kızımız daha oluyo demek bu sene kız senesiymiş valla.herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim özlemim :)

Çok sağol tatlım.28 yaşındayım.Biz 13 aylık evliyiz morfoloji sorunumuz var 13 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım dr umuz bekleyin desede ben beklemek istemedim ve tüp bebeğe başladık ilk denememdi malesef olmadı şimdi 5 tane 1.kalite blast emriyolarım var onlarla şansımızı deneyeceğiz bayram sonra inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

özlemcim sonucuna çok üzüldüm canım rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah.
dualarım seninle canım.
çok güzel embriyoların var maşallah hiç üzülme.birdahakine olacak inşallah :)

canim Insallah senin de yuzun benim gb donmus embroyolarla guler. biliyorum sabretmek cok zor ama elden de gelen baska bir sey yok. Insalllah az kaldi senin icind de.

evocum yuzun boyle hep gulsun canim bakalim cinsiyet kesin degil de iste dayanamadim yazdim buraya doktorun dediklerini:)))

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

evocum ya dün en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı tam gün koşturdum
aman ne şenlik kaçırmışım
inan o kadar sevindim ki rabbim kalbini duymayı içinde kıpırdadığını sağlıklı olduğunuda paylaşmayı nasip etsin inşallah senin ve eşinin hakkında hayırlı olan bir evlat olsun

darısı topiğimizdeki tüm hasretle bekleyenlere inşallah

özlemcim sonucuna çok üzüldüm canım rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah.
dualarım seninle canım.
çok güzel embriyoların var maşallah hiç üzülme.birdahakine olacak inşallah :)

Rabbm hepimizin yüzünü güldürsün inşallah canım benim.

İnşallahhh uzun protokoldü geçirdiğim tedavi çok sıkıldım oyüüzden ama inşallah bomba gibi başlıcam tedavime bu sefer sizlerde dualarınızı eksik etmezseniz başarılı geçecek ve KUZU ma kavuşacağım teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…