Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evet hafta sonları kimse olmuyo:) regl biteli baya oldu artık kısmetse geri sayıyoruz :)

oh oh Masallah canim, su gb aksin her sey sorunsuz cok rahat bir tedaviyle bebisine saglikla kavus Insallah.

iyi geceler kızlar özlemcim çoksevindim kontrolun iyi geçmesine evocum dönmüşsün evine uğurlu geldi listem allaha şükür darısı biz bekleyenlerin başına yavvv ne çok teyze oldum ben bi sürü yeğenim oluyo :) evocumm bi oğluşun olacağı doğdu içime bakalım kız bu da tutucak mı :)

özlemcim sonucuna çok üzüldüm canım rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah.
dualarım seninle canım.
çok güzel embriyoların var maşallah hiç üzülme.birdahakine olacak inşallah :)

evoevo canım çoook tebrik ederim benim bilgs. sorunlu giremiyorum kaç gündür temmuzdan ögrendim sonucun pozitifmiş allah kucagına almayı nasip etsin inanki kendim kadar sevindim darısı isteyen herkeslere bizlere:))) kendine dikkat et öpüyorum..

kızlar geçmişi okuyamadım umarım iyisiniz sormayın giremiyorum bilgs. yüzünden hepinize sevgiler evoevo çok sevindim sıradaki hamile arkadaşımız temmuz olacak sonra zübeyde en son ben içime doğdu:)))

inşallah panadolcum günaydınn kızlar bugun yoğun birgün geçirebilirim uzaktan takibimdesiniz ona göre öpüyorum hepinizi

günaydın güzel anneler anne adayları
nasılsınız hepiniz inşallah bayadır uzak kaldım sizlerden pek geçmişi de okuyamadım bu ara işlerim çok yoğun ama zübeyde gibi ara ara girip takip etmeye çalışıyorum
herkez iyi mi bakalım neler yapıyorsunuz benim bugün ilacımın son günü bakalım kaç gün sonra regli olucam hayırlısı artık.

slm kızlar
evocum hayırlı olsun cok sevındim allah tamamına erdırsın...
hadi kızlar bu topiği bize tasıyacaz insallah sureklı sızlere dua edıyorum

saol teyzoş geldik evimize çok şükür valla özlemişiz evimizi :) valla herkes oğlun olacak diyo bana fallarda bile öyle çıkıyomuş zübeydem.zaten görümcemin eşi ben tedavideyken müşteriye fal baktırmış.fal bakan kadın eşinin taraftan bir hamile var demiş.transferimin 3.günüydü inanki.şimdi kadını arıyolarmış keşke yine gelse diye kaydirigubbakcemile3 oğlu olacak demiş bide.bakalım görcez artık.benim gönlüm kızdan yana ama bu kadar hasrete sağlıklı olsun da hiç önemli değil :)

canım çok teşekkürler zübeydemin listesinde hamiş kalmayan kalmayacak bak görürsünüz.sıra sizlerde hayırlısıyla sağlıkla inşallah opuyorumnanaktan

günaydın canım :) sen ne kullanıyodun d.kontrol hapı mı?

Aminnnn gizemlicim inşallah :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız dün geceki depremi hisseden olmamış sanırım bizim burda millet komple dışardaydı gece 4.4 şiddetinde ama bayag hissedilmiş bir ben hissedemedim eşim korkarım die bana söylememiş iyikidekide söylememişş panik yapardım allahım daha büyügünden ve beterinden korusun aminnnnnnnnnnnnnn

Kızlar herkse selam,

Acil yardımınıza ihtiyacım var, bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, dr bebeklerimizden birinin midesinin dar olduğunu ve o bölgede normal olmayan bir görüntü olduğunu söyledi, amniyosentez önerebilirim dedi, bizim kendi dr.umuzla görüşüp bize dönüş yapacaklar, çok endişelendim, down sendromu falan bi şeyle karıştırdı ama panşkten ne bi şey anladım ne sorabildim,napıcam şimdi, bi de tek yrumurat ikizi olduklarından biri diğeri ile aynı olacak,nolucak şimdi, konu ile ilgili fikri olan var mı?

canım bebeklerin birinde bir doğumsal anomali olduğunda tek yumurta ikizi diye diğerinde de olucak diye bişey yok diye biliyorum ben ama...sen şimdiden endişelendin ama bir iki doktora daha sor bakalım kendi doktorun ne dicek

dawn sendromu sadece ense kalınlığından belirlenmez bunun yanı sıra
Kısa femur (uyluk kemiği)
• Kısa humerus( ön kol kemiği)
• Piyelektazi ( böbrek toplayıcı sistemlerinde genişleme)
• Nukal fold (ense derisi kalınlığı) ≥ 6mm olması
• Barsakların ekojenitesinde artış olması (ultrasonda kemik ile barsakların aynı parlaklıkta görülmesi)
• Koroid pleksus kisti (beyin içi sıvı üreten yapılarda oluşan kist)
• 5.Parmağın orta kemiğinin küçük olması
• Umbilikal kordonda 2 damar olması
• Kalpte ekojenik (parlak) odak görülmesi
Her belirtecin bir katsayısı vardır ve bunlara göre kromozom anormallikleri için anne yaşı da eklenerek risk hesaplanır. Hesaplanan risk ve saptanan belirtecin gücüne göre kesin tanı için amniosentez önerilebilir.

bunlarada bakılır senin sanırım bebeklerden birinde mesanede parlaklık görülmüş
amino yaptırmak mantıklı tabi ama yani sadece mesane parlaklığı içinde amino yapılır mu o tartışılır uzmanlar tarafından

eğer bebeklerini her ihtimale karşın doğurucaksan amino yaptırma düşük riski var sonuçta
ama aldırırım diyorsan kesin yaptır

hem ayrıca bunlar olasılık veren testler yani kesin sonuç sadece aminosentezde çıkar

ayrıdadaaaaaa bi doktor bakmış benim bildiğim ikizlerde ikili test sadece ense kalınlığına bakılıyor sen bence bir doktora daha git

günaydın canım :) sen ne kullanıyodun d.kontrol hapı mı?

yok canım cyclo prognova diye bir ilaç adet düzenleyeci bundan öncekinde içmiştim doğum kontrolu bakalım benimde 20 -25 gün arası transferim olacak gibi ayağını sürüyerek yürü arkandan seni takip edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…