özlemcim sonucuna çok üzüldüm canım rabbim senin de yüzünü güldürecek inşallah.
dualarım seninle canım.
çok güzel embriyoların var maşallah hiç üzülme.birdahakine olacak inşallah :)
iyi geceler kızlar özlemcim çoksevindim kontrolun iyi geçmesine evocum dönmüşsün evine uğurlu geldi listem allaha şükür darısı biz bekleyenlerin başına yavvv ne çok teyze oldum ben bi sürü yeğenim oluyo :) evocumm bi oğluşun olacağı doğdu içime bakalım kız bu da tutucak mı :)
evoevo canım çoook tebrik ederim benim bilgs. sorunlu giremiyorum kaç gündür temmuzdan ögrendim sonucun pozitifmiş allah kucagına almayı nasip etsin inanki kendim kadar sevindim darısı isteyen herkeslere bizlere:))) kendine dikkat et öpüyorum..
slm kızlar
evocum hayırlı olsun cok sevındim allah tamamına erdırsın...
hadi kızlar bu topiği bize tasıyacaz insallah sureklı sızlere dua edıyorum
günaydın güzel anneler anne adayları
nasılsınız hepiniz inşallah bayadır uzak kaldım sizlerden pek geçmişi de okuyamadım bu ara işlerim çok yoğun ama zübeyde gibi ara ara girip takip etmeye çalışıyorum
herkez iyi mi bakalım neler yapıyorsunuz benim bugün ilacımın son günü bakalım kaç gün sonra regli olucam hayırlısı artık.
:teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
evocum ya dün en yakın arkadaşımın kına gecesi vardı tam gün koşturdum
aman ne şenlik kaçırmışım
inan o kadar sevindim ki rabbim kalbini duymayı içinde kıpırdadığını sağlıklı olduğunuda paylaşmayı nasip etsin inşallah senin ve eşinin hakkında hayırlı olan bir evlat olsun
darısı topiğimizdeki tüm hasretle bekleyenlere inşallah
Kızlar herkse selam,
Acil yardımınıza ihtiyacım var, bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, dr bebeklerimizden birinin midesinin dar olduğunu ve o bölgede normal olmayan bir görüntü olduğunu söyledi, amniyosentez önerebilirim dedi, bizim kendi dr.umuzla görüşüp bize dönüş yapacaklar, çok endişelendim, down sendromu falan bi şeyle karıştırdı ama panşkten ne bi şey anladım ne sorabildim,napıcam şimdi, bi de tek yrumurat ikizi olduklarından biri diğeri ile aynı olacak,nolucak şimdi, konu ile ilgili fikri olan var mı?
günaydın canım :) sen ne kullanıyodun d.kontrol hapı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?