Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sakin ol hemen paniğe kapılma gizemli haklı uzmana çıkarsın gerekirse doktorlar da bazen yanlış teşhis ve yanlış yorumlar yapabiliyorlar daun sendromu olma riski 700 de bir benim arkadaşımda 500 de bir çıktı testlerde yinede yaptırmadı çok sağlıklı bir kızı var şimdi.

Gizemli, 30temmuz yorumlarınız için çok sağolun, bizim ikili test sonuçları iyi çıktı, 17.haftada bakılan ayrıntılı ultrasonda da bi şey çıkmadı, ama bugün böyle bi şey dedi işte, çok zor kızlar, rabbim bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bebek isteyenlerede en kısa zamanda bebk versin, sabahtan beri kimseye belli etmeden ağlıyorum..

çigdocum canım biliyorum ne desek seni rahatlatmıcak ama benimde ikiz yeğenlerim var kız olanına gözleri olması gerekenden çok iri göründüğü için dawn sedromu olabilir demişlerdi ablamı hatırlıyorum günleri zehir olmuştu ama sonra badem gözlü bi kızımız oldu tek sıkıntı dehşet verici güzellikte gözleri olmasıymış. hemen kendini üzme başka doktorlarada görün tatlım

cnm benim ya tüylerim diken diken oldu deme öle
ağlama nolur bak sen neden hemen bir başka doktordan randevu alıp gitmiyorsun
bi baktırsan bakalım ne dicek
belki yoktur bile öle bişey
ama gideceğin doktor ii olmalı cihazıda ii olmalı ona dikkat et

cigdocum dur bakalım canım hemen panik yapma sakin kafayla bir doktora daha görün istersen bakalım o ne diyecek canım.inşallah herşey yolunda gider dua edicem bol bol.

sürüyorum canım inşallah sizlerin de güzel haberlerini alıcaz :)
az kalmış valla hadi bakalım :)

Kızlar çok sağolun, kendi dr.umdan haber bekliyorum bakalım, bu akşama kadar haber gelir, çapada cerrahpaşada proflar varmış gideriz gerek olursa, ama mervenin dediği gibi başka dr.a gştsekde olacağı varsa olacak, herşey allahtan, allahtan gelen herşeyde kabulumüz, ben size gelişlmeleri yazarım, AMA NOLUR SİZDE DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..

cigdom cnm panik yapma bi dur bakalım kızlarında dedigi gibi başka bir d.r git bakalım o ne diyorm cnm benim rabbim meleklerini sana bagışlasın aminn vallahi yazını okudum yazacak bir şey bulamadım ((( inş güzel şeyler çıkar tatlım dularımız seninle rabbim seni ve meleklerini korusun amin

Kızlarr şimdilik çıkıyorum bi gelişme olursa yazarım, allaha emanet olun, dualarını bekliyorum..

Kızlarr şimdilik çıkıyorum bi gelişme olursa yazarım, allaha emanet olun, dualarını bekliyorum..

tmm cnm sende allaha emanet rabbim şu ezanlar hürmetine seni darda bırakmasın cnm dualarımız seninle

canim benim tabiiki de degil bir iki uc uzman gormeden asla bu konuda evet bir sey var denmemeli bahsettigimiz kontroller o kadar hassas ve yoruma bagliki, iki doktor daha bakar kesinlikle bir anormallik yok diyebilir. Insallah da oyle olucak.
cigdocum simdi sana yer gok dar geliyordur ama canim bak gor mutlu son olucak bunun sonu, ogullarin turp gb kollarina gelicek vaktinde saglikla.
canim sakin ama sakin amniyosentez testi yaptirmma bir rsikli ikincisi ikizlerde heleki tek yumurta ikizlerinde cok cok daha riskli sana on doktor yaptir dese yine israrla bunu yazarim. ailemizde ikizlerimiz var ve tek yumurta ikizi sanildi ilk 16 hafta ordan biliyorum asla o risk goze alinmaz/ haa ne zaman alinir "evet benim cocugum saglikli degilse ben aldiririm" derse anne. Allah korusun. biz zaten boyle seyler dusunmeyecegimiz icin 20 haftasina gelmis ikizlerde hic risk goze alinir mmi???? sakin ha canim bak arastirinca dedigimi her yerde okuyacaksin heleki tek yumurta ikizlerinde.
kadinlarkulubunde ne hikayeler okuduk ne doktorlar neler dediki turp gb dogdu bebekler tabii bu seni rahatlatmaz nasil uzgun oldugunu tahmin bile edemiyorum ama Allah'a siginacagiz oyle gonulden inaniyorumki Rabbim saglikla sana bagislayacak evlatlarini.
cigdocum sen simdi bulundugun yerin en unlu alinti ultrason yapan yerlerini ogren ve onlardan birine git beklemeden Insallah iyi haber alicaksin. hep dualarimda olucak yavrularin canim.

cigdocum ne olur habersiz birakma bizi, istanbuldasin di mi gizemlilerin sayfasina sorsak iyi ayrintili yapan doktorlari, mutlaka baska doktor gormeli oole bir doktora kesinlikle inanma hemen. of canim yaaa bir an once guzel haberler getir bize dualarimizda olucaksiniz.

Kızlar herkese merhaba,

Dualarınız için allah razı olsun.

Dr.umla görüştüm o da perinataloji dr.u yani bugün bize bakan dr ile görüşmüüş ve ikiside 2 bebeğimize de ayrı ayrı amniyosentez yapılmasını uygun görüyor.

İstanbulda bu işte uzman 3 prof varmış,ama randevu almak çok zor, neyse eşim biri ile görüşmüş 1 hafta sonrası için veririz demişler.

Ama kızlar bebeklerim 20 cm olmuşlar ve içimde kıpır kıpırlar, her an hissediyorum meleklerimi, allahım onları bana ne zorluklardan sonra nasip etti, ben de eşimde onlardan nasıl vazgeçeriz, böyle bir şey aklımızın ucundan geçmez, allahımızdan gelen her şey kabulumüz, hal böyle olunca amniyosentezinde bir anlamı kalmıyor zaten, o yüzden amniyosentez düşünmüyoruz şimdilik, son durumlar böyle...

Dualarınızda olmak dileğiyle allahım sizleri hep güldürsün..

cigdocum canım bu konuda en güzel kararı eşinle sen verebilirsiniz.rabbim meleklerinizi korusun canım.inanki çok dua ediyorum onlar ve senin için.inşallah sağlıklıca kucağına alacaksın hayatım yeterki içini rahat tutmaya çalış.bugün bende 6.denemesinde hamile kalan bir arkadaşımla görüştüm.hamileyken oğluşunun kalbinde sorun olduğunu söylemiş doktoru.şuan o kadar sağlıklıki 1 yaşına geldi maşallahı var.inşallah seninkiler de iyi olacaklar.dualarım seninle..

canım çok geçmiş olsun umarım birşey yoktur dur telaş yapma bakalım bebekleride üzme benim arkadaşımda ikizlere hamileydi geçen yıl seninkine benzer bir sorunla karşılaştı nişantaşında ATIL YÜKSELE gitti bu işlerde uzmanmış kendisi prof. hatta bende hamileyken ona randevü bile almıştım( seninde dedigin gibi 3 doktordan birisi o olmalı internettende araştır istersen dualarımız seninle...

özlemcigim nasılsın bebiş nasıl büyüyor cimcime seni üzmüyor dimi annesi saglık durumun nasıl öpüyorum bende.. bu ara bilgs.. çöküyor sanırım k.k. külübünden virüs girdi

30temmuz çok az kalmış :))))
ayy hadi hayırlısı canım.

kızlar günaydın
mavi mercanım nasılsın az kaldı evet bir ay var sayıyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun bu son olur inşallah hepimiz için tekrar negatif sonuç alacam diye çok korkuyorum.

günaydın fıstıklarr;

cigdocum sizin ve bebeklerin için hayırlısı ne ise o olsun bitanem dualrımız senin allahım yardımcınız olsun umarım bu doktorların yanılmış olur sende rahat bi nefes alırsın

temmuzcum tedaviye karar verdiğin anda korkuları bi kenera atmak gerekli değil mi bitanem korkularımızı çağırmayalım hayatımıza ki herşey istediğimiz doğrultuda gitsin seninde bu sefer evocum gibi son olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…