Kızlar herkse selam,
Acil yardımınıza ihtiyacım var, bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, dr bebeklerimizden birinin midesinin dar olduğunu ve o bölgede normal olmayan bir görüntü olduğunu söyledi, amniyosentez önerebilirim dedi, bizim kendi dr.umuzla görüşüp bize dönüş yapacaklar, çok endişelendim, down sendromu falan bi şeyle karıştırdı ama panşkten ne bi şey anladım ne sorabildim,napıcam şimdi, bi de tek yrumurat ikizi olduklarından biri diğeri ile aynı olacak,nolucak şimdi, konu ile ilgili fikri olan var mı?
Gizemli, 30temmuz yorumlarınız için çok sağolun, bizim ikili test sonuçları iyi çıktı, 17.haftada bakılan ayrıntılı ultrasonda da bi şey çıkmadı, ama bugün böyle bi şey dedi işte, çok zor kızlar, rabbim bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, bebek isteyenlerede en kısa zamanda bebk versin, sabahtan beri kimseye belli etmeden ağlıyorum..
Kızlar herkse selam,
Acil yardımınıza ihtiyacım var, bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı, dr bebeklerimizden birinin midesinin dar olduğunu ve o bölgede normal olmayan bir görüntü olduğunu söyledi, amniyosentez önerebilirim dedi, bizim kendi dr.umuzla görüşüp bize dönüş yapacaklar, çok endişelendim, down sendromu falan bi şeyle karıştırdı ama panşkten ne bi şey anladım ne sorabildim,napıcam şimdi, bi de tek yrumurat ikizi olduklarından biri diğeri ile aynı olacak,nolucak şimdi, konu ile ilgili fikri olan var mı?
yok canım cyclo prognova diye bir ilaç adet düzenleyeci bundan öncekinde içmiştim doğum kontrolu bakalım benimde 20 -25 gün arası transferim olacak gibi ayağını sürüyerek yürü arkandan seni takip edelim.
Kızlarr şimdilik çıkıyorum bi gelişme olursa yazarım, allaha emanet olun, dualarını bekliyorum..
Kızlar herkse selam,
Kızlar herkese merhaba,
Dualarınız için allah razı olsun.
Dr.umla görüştüm o da perinataloji dr.u yani bugün bize bakan dr ile görüşmüüş ve ikiside 2 bebeğimize de ayrı ayrı amniyosentez yapılmasını uygun görüyor.
İstanbulda bu işte uzman 3 prof varmış,ama randevu almak çok zor, neyse eşim biri ile görüşmüş 1 hafta sonrası için veririz demişler.
Ama kızlar bebeklerim 20 cm olmuşlar ve içimde kıpır kıpırlar, her an hissediyorum meleklerimi, allahım onları bana ne zorluklardan sonra nasip etti, ben de eşimde onlardan nasıl vazgeçeriz, böyle bir şey aklımızın ucundan geçmez, allahımızdan gelen her şey kabulumüz, hal böyle olunca amniyosentezinde bir anlamı kalmıyor zaten, o yüzden amniyosentez düşünmüyoruz şimdilik, son durumlar böyle...
Dualarınızda olmak dileğiyle allahım sizleri hep güldürsün..
yok canım cyclo prognova diye bir ilaç adet düzenleyeci bundan öncekinde içmiştim doğum kontrolu bakalım benimde 20 -25 gün arası transferim olacak gibi ayağını sürüyerek yürü arkandan seni takip edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?