Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlar şimdi odama çıktım biras narkoz kötü etkiledi baya bı agladim 12yumurtam toplandı bakalım hayırlısı

Pany86 selam canım,

Yumoş sayın çok iyi inşallah hepsi olgun çıkar ve hepsi de döllenir, sonra da sana sımsıkı tutunurlar..:Saruboceq:

gizmeli canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinzemuszemus

Herkese iyi pazarlar..

pany canım geçmiş olsun hayırlısı olsun bir kaç gün içerisinde transfer de gerçekleşir işin en heyecanlı ve güzel tarafı o olmalı :CüvCüv: hihoyyyt senden sonra darısı bizim başımıza :Saruboceq:

merhaba pany 86 aramizda birgun var benimkide yarin toplaniyo yumurtalar, heyecanlanmaya basladim seni okuduktan sonra. 12 tane guzel bi sayi hakkinda hayirlisi olsun.benim ransfer carsamba gunu :içelim:

gizemli canım tebrik ederim :) iki gün bakamadım doldurmuşsunuz sayfaları, geçmişi okuyamadım bu arada... heyecanlı anlarına tanık olamadım malesef. seni çok çok çooooooook tebrik ediyorum arkadaşım inş. bebişin yada bebişlerin :) senden hiiiiiiiiiiç ayrılmazlar emi :)))

bu arada "pany" ve "kys" kızlar sizide tebrik ederim :) ne diyeceğimi bilemiyorum valla insanın doğurası geliyoooor kim tutar bizi yawww yürüyüüüüüüün :)))))))))))))))

tesekur ediyorum karatasoz, saten ben bitaneyi bi tutturum, arkasina bi duzune yapacam :)))

slm kızlar hepınıze teşekkur ederım ınsallah sızınde benımde nısan sonu hayırlı haberlerımız gelır.ben bıraz daha toparladım kendımı sımdı iiyim hafıf bı kanama var normal dedı dr. transferde bebıs tutunsun dıe sımdıden hazırlıklar basladı dr ıgne verdı sabah 11 gıbı arayıp hastaneden haber alıcam insallah yumoslar saglıklı embrıyolar olmustur dualarım sızınle dualarınızı da beklıyorum ii geceler yarın gorusmek uzre byyyy

pany canım inan senin adına ben heyecanlanıyorum..11 00 dan sonra güzel gelişmeleri yaz olur mu?İNŞALLAH ikizlerin olur ya da üçüzlerin hihoyyyt

merhaba pany 86 aramizda birgun var benimkide yarin toplaniyo yumurtalar, heyecanlanmaya basladim seni okuduktan sonra. 12 tane guzel bi sayi hakkinda hayirlisi olsun.benim ransfer carsamba gunu :içelim:

hadibakalım canım senden de çok kaliteli yumurtalar bekliyoruz (çift sarılı) moralinizi de yüksek tutun.):1hug:

fıstıklar günaydın kimse yok muuu

gizemlim canım bana kırılmadın değil mi? benim korkum küçük bi ihtimalde olsa negatif sonuç sonrası kedini çok üzüp yıpratman...inan ki canım yürekten taa canevimden dualarım seninle opuyorumnanaktan canım benim bugün de test yaptıracaktın değilmi?güzel haberlerini bekliyorum olumunekankayizsmile

--------------------------------------------------------------------------------

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSFER BEKLıYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLıYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................regl bekliyor

pany canım inan senin adına ben heyecanlanıyorum..11 00 dan sonra güzel gelişmeleri yaz olur mu?İNŞALLAH ikizlerin olur ya da üçüzlerin hihoyyyt

saol canım bende beklıyorum ama nasıl bişeyler sekıllencek kafamızda zaten bolunmeye basladıysa insallah tutar dıye dusunuyorumrabbım hakkımız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:da hayırlısını versın

slm kızlar herkese gunaydıııınhihoyyyt
bıraz once hastaneyı aradım 6 tane dollenmiş yumurta var insallah sonucu hayırlı olur inanın bu bıle benı o kadar cok sevındırdıkı anlatamam rabbım sevıncımızı tamamına erdırsın
gızemlı insallah bende senın gıbı mujdelı haber alırım. cok sevındım canım yaaaa insallah allah tamamına erdırırsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…