Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

:1hug: çok sevindiiim 6 çok güzel bi rakam canım inş. hepsi kalitelidirde dondurusunuz. hadi bakalım bundan sonrası beklemeye kaldı :)) :hulya:

kızlar bana dua edin yarım saat sonra kan testimin sonucu çıkıcak cumartesi 46,55 çıkmıştı ama ben kendimi hamileyim diye ilan edememiştim bakalım bugün katlanmışmı bebeğimin değeri nolur dua edin

zübeydecim geldim canım sen nasılsın??

selam kızlar ben de burdayım :)
gizemlicim sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla inş.katlanır canım :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLİYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLİYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................regl bekliyor

kızlar selamlar; cuma akşamı iğnemi olmaya başladım 3. gonal F imi de dün akşam vurup bugün sabah konrole gittik, genel olarak iyiyimiş sağda solda yumurtalarım var çarşmaba sabah tekrar gideceğiz Cetrodite ye başlayacağız.

ama ben kendimi iyi hissetmiyorum, iğneleri yaparken çok zorlanıyorum psikolojik olarak kötüyüm, iğnelerde çok heyecanlanıyorum ve bunların hepsini tek başıma yaşıyorum
bunlar normalmi Allah aşkınıza, nasıl ne yapmak lazım, nasıl moral bulmak lazım.

kızlar selam.bana bilgi vein lütfen.3nisanda yumurtalarım toplandı cumartesi günü.5nisan pazartesi transferim yapıldı.bugün yani 8.gün.ama ne bi bel ağrısı ne akıntı nede başka bi ağrı var.sadece kalçadan iğne yaptırıyorum onların yerleri ağrıyo.ve ben acayip korkmaya başladım.test yaptırmak için sanırım çok erken.bi idara testi yaptım oda bozuk çıktı test.hamile kalan arkadaşlarım lütfen transferden sonra test gününe kadar olan sürecinizde yaşadıklarınızı bana yazın.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin le başlıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLıYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLıYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................regl bekliyor

HAMıŞLER::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ::
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞŞŞ

gerçi sen hamilesin ama kan sonucunu yınede soralım

canım her iğnenin seni bebeğine daha fazla yaklaştırdığını düşün yapabileceğin tek şey bu senin için bitanem senin için bunlara katlanıyorum en kısa zamanda kavuşucaz diye kendini telkin et olur mu fıstık içinide rahat tut yoksa bebişler girmek istemicek böle gergin bir bedene yapma olur mu böle biliyosundur ki bu tedavide piskoloji çok önemli
katlandı katlandı sen merak etme ben çok iyiyim ya dün sınava girdim çok iyi geçti moral oldu bana
canım saol yazıcam birazdan sonucumu
selam kızlar ben de burdayım :)
gizemlicim sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla inş.katlanır canım :)
yazıyorum birazdan
canım benimde aynen senin gibi hiçbir belirtim yok ama ben dayanamadım 7. günde test yaptırdım 46,55 çıktı idrardada ikinci çizgi silik çıktı sende bi kanda baktır çok merak ediyorsan

canım benimde aynen senin gibi hiçbir belirtim yok ama ben dayanamadım 7. günde test yaptırdım 46,55 çıktı idrardada ikinci çizgi silik çıktı sende bi kanda baktır çok merak ediyorsan[/QUOTE]

canım aslında yaptırmak istiyorum ama seninki 5.gün emriyosuydu dimi benimki toplandığı günü saymassak 2.gün emriyosu ooluyo.teşakür ederim cvp yazdığın için

gizemli sende lekelenme oldumu peki şimdiye kadar.bende oda yok.

canım öncelikle hayırlı olsun. bence kendinde belirti arayp durmamalısın biliyorum çok zor yaşadım ama inanki olacakları değiştiremiyosun sadece kendini yıpratıyosun. herkesin bünyesi farklı o yüzden bende olan şey sende olacak diye bişi yokki üzme bence kendini hem daha çok erken hele bi 8-10 gün geçsin sende bişiler hissetmeye başlarsın merak etme bu arada benim kanamam olmamıştı olmasın daha iyi :)

Zübeydecim,

Ellerine sağlık liste çok düzenli ama benim tedavim iptal oldu daha doğrusu ertelendi diyelim, hayırlısı artık.

Sevgiler..yerimseniben

Pany.cim, 6 döllenmiş yumurta maşallah çok iyi umarom sonuna kadar Allah işlerini rast götürsün,

Gizemli.cim bence her şey yolunda, inşallah katlanmış rakamı bekliyoruz,

Ve diğer tüm arkadaşlarıma da bol bol şanslar, hayırlı güzel haberler duymayı diliyorum.

Bizim gittiğimiz zor bir yol, hem iğneler ilaçlar hem manevi olarak hep güçlü olmamız gereken bir dönem, Allah hepimize sabırlar versin.

Öpüyorum sizleriopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…