Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar kusura bakmayın inş.hemen olsun sizinkiler agbi abla olupta bizimkileri dövmesinler............

bende ondan içiyorum ama ülser için verdi...birde 3 gündür patates suyu içiyorumda nasıl nekadar içecegimi bulamadım marankimi saraçoglumu......neyse yinede iyi geldi agrım geçti.........

cnm benin ne yesem midem yanıyor yogurt bile midemi yakıyor düşün artık o yüzden bana ii geliyor.... o ünser için bir ilaç daha varr annem kullanıyor oda aynı rennie benziyor adı aklıma gelmiyorrr offf neydi yaaa o...da hemen kesiyor agrıyııı

kızlar panadolla bende normal hamile kalsak.......asıl ozamn sürpriz olur herhalde ben bile şaşar kalırım............dualarınız sayesinde cicişler...........

dün akşam doktorumla yemekteydik doktorun eşi dedki ben iki çocuğumuda gününden 3 hafta önce doğurdum senin kalmış bir haftan o bir haftaya hiç güvenme dediiiiiii;(((((( anladın mı ayşem 11 gününe güvenme ilk oğlumuda 1 hafta önce doğurdummçok tırsıyoruumm

kızlar kusura bakmayın inş.hemen olsun sizinkiler agbi abla olupta bizimkileri dövmesinler............

inş selcimm rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar versin selcim elime kocaman bir liste yaptım bütün kızların ismini yazdımmm doguma girerken hem dualar edicem hem isimlerinizi saycam rabbim bu aciz kulunun duasını inş kabul ederrr

kızlar panadolla bende normal hamile kalsak.......asıl ozamn sürpriz olur herhalde ben bile şaşar kalırım............dualarınız sayesinde cicişler...........

AMİNNNNNNN AMİNNN İNŞ CNM bu arada bu aralar panodol hiç girmiyor topige sanırım bayag yogun çalışıyor özledim vallla

kızlar ben ayşe için söyleyecegimi söyledim...nedime seninki erkekti demi.......(ay bide hata yapıyormuşum gecenin gafı olur valla)sende tarihinde 1 gün sonra diyorum bilmem içime dogdu............

valla cnm diycek söz bulamadım şimdiii tırstımm saglıklı olsunlarda artık dogsalarda önemli degil ayyy akşam sancılanıyım ben gündüz evde kimse yok ve eşim karşıda oluyorrr ayyy tek başıma ne yaparımm yaaaaa(((((((((
ayşe yle bizim başlıcak)))))))

ay nedime dogru diyorsun heeee :))))))))))bu gidişte net başında dogurcaz

biraz yüzsüzlük biraz kayserililik yapayım............beni en başa yaz canım sona dogru benim ismime gelmeden dogurursun mazallah kalırız ortada............yaz tahtaya al haftaya.................kız allah mı söyletiyor acaba???????????????????????

kız hemen topik açarız.........net başında doguranlar diye...............kız benide güldürüyorsunuz .........

kızlar ben ayşe için söyleyecegimi söyledim...nedime seninki erkekti demi.......(ay bide hata yapıyormuşum gecenin gafı olur valla)sende tarihinde 1 gün sonra diyorum bilmem içime dogdu............

canım dediğinolurdu da olmaz çünkü üçünde sezeryan olucam ....evet bu arda benim ki HAYDARRRR ben yemek yemeye gidiyorum))

nedime senin doktorun ne iyiymiş ne ymegi sen nerden tanıyorsun o seni nerden tanıyor ne yediniz nerde yadiniz ay kafam karıştı valla..............

nazemirde gelmiş hoşgelmiş....seninde ifadeni alalım tatlım sen neden uyumadınnnnnnnnnnn

vallahi ben bu gece dogurcam heee selcigim gülmekten karnıma agrılar girdi bu nerden aklına geldiiii tamam bitanem en başa alırım seniii:)))))))))))) bitanemmm benimmmmmmm

vallahi ben bu gece dogurcam heee selcigim gülmekten karnıma agrılar girdi bu nerden aklına geldiiii tamam bitanem en başa alırım seniii:)))))))))))) bitanemmm benimmmmmmm

bende seni güldürmek hoşuma gidiyor........unutma en başa................

bende seni güldürmek hoşuma gidiyor........unutma en başa................

ikizler burcunun özelligi olabilirmi.................burdan belki beni keşfeden olur stand up teklifi gelir ha ne dersin...........herhalde tek izleyicimde sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…