bende ondan içiyorum ama ülser için verdi...birde 3 gündür patates suyu içiyorumda nasıl nekadar içecegimi bulamadım marankimi saraçoglumu......neyse yinede iyi geldi agrım geçti.........
kızlar kusura bakmayın inş.hemen olsun sizinkiler agbi abla olupta bizimkileri dövmesinler............
acaba hiç topk başında dogum sancısı başlayan oldumu kk da.......nasıl soru ama..........
kızlar panadolla bende normal hamile kalsak.......asıl ozamn sürpriz olur herhalde ben bile şaşar kalırım............dualarınız sayesinde cicişler...........
dün akşam doktorumla yemekteydik doktorun eşi dedki ben iki çocuğumuda gününden 3 hafta önce doğurdum senin kalmış bir haftan o bir haftaya hiç güvenme dediiiiiii;(((((( anladın mı ayşem 11 gününe güvenme ilk oğlumuda 1 hafta önce doğurdummçok tırsıyoruumm
kızlar yatın uyuyun diyecegim ama........yormayın kendinizi diye ....nedime senmi biraz psikolojik tedavi görmüştün........
valla cnm diycek söz bulamadım şimdiii tırstımm saglıklı olsunlarda artık dogsalarda önemli degil ayyy akşam sancılanıyım ben gündüz evde kimse yok ve eşim karşıda oluyorrr ayyy tek başıma ne yaparımm yaaaaadün akşam doktorumla yemekteydik doktorun eşi dedki ben iki çocuğumuda gününden 3 hafta önce doğurdum senin kalmış bir haftan o bir haftaya hiç güvenme dediiiiiii;(((((( anladın mı ayşem 11 gününe güvenme ilk oğlumuda 1 hafta önce doğurdummçok tırsıyoruumm
ayşe yle bizim başlıcak)))))))
inş selcimm rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar versin selcim elime kocaman bir liste yaptım bütün kızların ismini yazdımmm doguma girerken hem dualar edicem hem isimlerinizi saycam rabbim bu aciz kulunun duasını inş kabul ederrr
valla cnm diycek söz bulamadım şimdiii tırstımm saglıklı olsunlarda artık dogsalarda önemli degil ayyy akşam sancılanıyım ben gündüz evde kimse yok ve eşim karşıda oluyorrr ayyy tek başıma ne yaparımm yaaaaa(((((((((
ay nedime dogru diyorsun heeee :))))))))))bu gidişte net başında dogurcaz
kızlar ben ayşe için söyleyecegimi söyledim...nedime seninki erkekti demi.......(ay bide hata yapıyormuşum gecenin gafı olur valla)sende tarihinde 1 gün sonra diyorum bilmem içime dogdu............
valla cnm diycek söz bulamadım şimdiii tırstımm saglıklı olsunlarda artık dogsalarda önemli degil ayyy akşam sancılanıyım ben gündüz evde kimse yok ve eşim karşıda oluyorrr ayyy tek başıma ne yaparımm yaaaaa(((((((((
ay nedime dogru diyorsun heeee :))))))))))bu gidişte net başında dogurcaz
canım dediğinolurdu da olmaz çünkü üçünde sezeryan olucam ....evet bu arda benim ki HAYDARRRRben yemek yemeye gidiyorum ))
biraz yüzsüzlük biraz kayserililik yapayım............beni en başa yaz canım sona dogru benim ismime gelmeden dogurursun mazallah kalırız ortada............yaz tahtaya al haftaya.................kız allah mı söyletiyor acaba???????????????????????
vallahi ben bu gece dogurcam heee selcigim gülmekten karnıma agrılar girdi bu nerden aklına geldiiii tamam bitanem en başa alırım seniii:)))))))))))) bitanemmm benimmmmmmm
nazemirde gelmiş hoşgelmiş....seninde ifadeni alalım tatlım sen neden uyumadınnnnnnnnnnn
bende seni güldürmek hoşuma gidiyor........unutma en başa................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?