Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kimsecikler yoook özlem neredesin temmuz yasminn kuşum ..zeyneeeep ayşeeeeee mavi
yeteeeeeeeer sel siz burayı pek ihmal etmezsiniz neredesiniz yaaa ben 3 gün daha buradayım hadi gelinn

geldim kız geldim hoşbulduk.bir orta şekerli alayım lütfen...............yok yok biz sana yapalım dün gecede giriyorum bakıyorum kimse yok ben hep geceleri açıyorummmmmmmmm neti

özleeemciim ayın 3ünde sabah 9 yada 9buçuk gibi sezeryana giricem ,ama yarın yine kontolüm var suyumda azalma ya da bebişimin kalp atışlarında bir sıkıntı olursa hemen alabilirlermiş......
bu arada kendine ve CANımıza dikkat ediyorsun inşallah stres öyle temizlik domestossssss falan sakın hee size yasak bidanem büyük sözü dinliyen yanılmazmışş....oldu mu tmm mı??????????*

zeynepcim sagol canim ne guzel sozler yazmissin simarttin beni:)
yok nedimecim merak etme simdi yapmiyorum ozledim diye yazdim. ay cok da hamarat biriymisim gb yazmisim ama oldugumdan degil ama temiz evi tabiiki her kadin gb bende cok severim.
aysecim ablan sende demek ne guzel. bu arada umarim ablanin bir ara var olan sorunlari hallolmustur Insallah.
nedimecim inanmiyorum pazartesi sabahi vuslat demek saglikla huzurla kavusun oglunla ay duygulandim cok, Allah'im ne olur bize de goster o gunleri.

nedimecim burda gorunuyorsun gerci ben cikiyorum simdi gozumden uyku akiyor. esim bilgisayari acik unutmus da kapatmadn sizlere bir bakiyim demistim. sende uyu bence:))))) eee haydarla uykuya hasret kalicaksin ne de olsa

ayşem prensesiyle uyuyor bu gece tatlı rüyalar uyuyan güzeller

yok be cnm nerdeeeeeeeeeee o günlerrrr agrım var hemde çokkkkk o yüzden giremedim bu ziillide uyanıkkk bizim sabaha daha çooooookkkkkk

özlemcim ablamm bende degil çok önce gelmişti onu yazdım şuan tekimm

kimsecikler yoook özlem neredesin temmuz yasminn kuşum ..zeyneeeep ayşeeeeee mavi
yeteeeeeeeer sel siz burayı pek ihmal etmezsiniz neredesiniz yaaa ben 3 gün daha buradayım hadi gelinn

canım ben saat 1 e kadar yeğenime bakıyorum
annesi kursa başladı
onun için çok giremiytorum
yani yenim yazmak istiyor size 2.5 yaşında
jjkhhhkhkhkh gibi şeyler çıkıyor ortaya sonra
Bende o uyurken yada akşamları geliyorum

canım en son tüp bebek merkezine gittiğimde 2 hafta sonra yine gel ense kalınlığına bakıcz dedi benden bazı testler istedi hatta yazıyım
tam kan sayımı
tam idrar
idrar kültürü
akş(açlık kan şekeri)
cmv ıggm ıgg
rubella ıgmıgg
toxo ıgm ıgg
tsh

aslında rubelleyı tedaviye başlamadan yaptırmıştık dosyamda olması lazım doktor yine istemiş
bende ssk ya gittim doktora listeyi verdim bu tahlilleri yaptırmak istiyorum diye doktor kendimiz muayene adip kendi öngördüklerimizi yaparız özel hastanelerden bissürü hasta geliyor hepsine para kazanmak adına gerekli gereksiz tahliller istiyorlar onun için biz gerekli olanları yapıyoruz dedi ama benden 5-6 tüp kan aldılar idrar da verdim sanırım doktor fazlasıyla yaptırdı tahlillerimi salı günü çıkacakmış sonuçlar çarşamba günüde kontrole gidicem yanlız benim merak ettiğim bişey var ikili testte Anneden alınan kan örneğinde free β-hCG ve PAPP-A (gebeliğe özgü plazma proteini-A, pregnancy associated plasma protein-A) ölçülmesi imiş ama bu tahliller istenmediki anlamadım pek orasını benim yaptırdıklarım rutin gebelikte yapılan testler sanırım bizde sadece ense kalınlığına bakıyorlar bilgisi olan varsa bana da anlaysın.

özlem aynen sana katılıyorum dün ssk ya gittim dedimya polikilinikti doktor ultrasonda bakalım dedi
ekrande hiçbirşey görmedim halbuki kendi merkezimde bebeğin kafası kolu bacağı okadar netki.
dün doktor bide remini verdi siyah bir karartı ne kafa belli ne kol hani bebek bunun neresinde dedim resmen bide ben bugün 12 haftalık oldum dünki resimde 13+1 görünüyordu bebek tabi kendi görünmüyo okadar dandik bir makinaki ilk çıkanlardan sanırım ahhhhh ahhhhhhhh Türkiyede sağlık sistemini iyice çökerttiler Allah sonumuzu hayretsin.

zübeydem gene senle ben varız
akşamları nedime ablalar gündüzleride ikimiz
yasemin bu ara hiç girmiyo nerelerde acaba.

günaydın kızlar, herkes iyidir umarım geçmişi pek okuyamadım.

temmuzcum tatlım epeyir girmedim doğru hem çok hastaydım yataktan çıkamadım hemde zübeydenin dediği gibi biraz uykucuyuz :))) bende p.tesi gidicem bakalım doktora merak ediyorum herşey yolundadır inş.

geçmiş olsun canım halen idrar yollarındaki enfekisyonmu rahatsızlığının sebebi yoksa soğuk algınlığı falanda mı var çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

geçmiş olsun canım halen idrar yollarındaki enfekisyonmu rahatsızlığının sebebi yoksa soğuk algınlığı falanda mı var çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

enfeksiyon canımbenimki ilerlemişti böbreğime vuruyodu , ateş yapıyodu şükür geçti şimdide mide bulantısı yemek yapamıyorum, yaparsamda yaptığım yemeği yiyemiyorum böyle bişi çıktı. varmı sende bulantı

ah kıyamam ben sana miniğimm aman dikkatli ol canım yaa bak artık 2 canlısın :) ütfennn üzme bizi

ah kıyamam ben sana miniğimm aman dikkatli ol canım yaa bak artık 2 canlısın :) ütfennn üzme bizi

öyleyim dimi. hala inanamıyorum biliyomusun, sanki arada bir doktora gidip bideondan duymam gerekiyo gibi oluyo garip bişi. ama çok hoş hele etraftakilerin senin için koşturması daha güzel :))))) tüm isteyenlere olsun inş. bizlerede(sende dahil) yavrularımızı bağışlasın.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…