kimsecikler yoooközlem neredesin temmuz yasminn kuşum ..zeyneeeep ayşeeeeee mavi
yeteeeeeeeer sel siz burayı pek ihmal etmezsiniz neredesiniz yaaa ben 3 gün daha buradayım hadi gelinn
bebek resimleri olan topik hangisiydi kızlar
ay Allah uzun omur versin beni gulduren tek kaynana tipi seninki nedimecim:))))))))))))))))ay canim 3 gunun mu kaldi senin 6si degil miydi dogum? ay kizlar Rabbim hepimize gostersin o gunleri Allah tum hamilelerin yardimcisi olsun isteyen bekleyen tum kadinlarin duasini kabul etsin tez zamanda.
ayşem prensesiyle uyuyor bu gece tatlı rüyalar uyuyan güzeller
kimsecikler yoooközlem neredesin temmuz yasminn kuşum ..zeyneeeep ayşeeeeee mavi
yeteeeeeeeer sel siz burayı pek ihmal etmezsiniz neredesiniz yaaa ben 3 gün daha buradayım hadi gelinn
inş temmuzcum darısı senin ve diger arkadaşların başına amamaşallah sende 3 aylık oldunnn temmuzunm allahımdan dilegim sorunsuz bir hamilelik gecermen rabbim melegini saglıkla kucagına versin tatlım bu arada sen ikili testini yaptırdın mı?en son telde konuştugumuzda yaptırcam diyordun
canim 5+4 cok erken olabilir kalp atisi icin ben ilk hamileligimde duymustum bunda tam 5+4de gitmistim salak doktorun biri yolc saci bile gorememisti, 6+2de ayritili ultrson yapan birine gittimde her seyi gorduk duyduk. yani bira da makineyle ilgili olur da duymassan yarin sakin panik yapma benim ornegim aklina gelsin.
canim bulanti zor ama guzel bir isaret ben ilk 14 haftayi bulantinin verdigi morelle atlattim resmen.
boynuna da surekli masaja mi gitsen acaba?
zübeydem gene senle ben varız
akşamları nedime ablalar gündüzleride ikimiz
yasemin bu ara hiç girmiyo nerelerde acaba.
günaydın kızlar, herkes iyidir umarım geçmişi pek okuyamadım.
temmuzcum tatlım epeyir girmedim doğru hem çok hastaydım yataktan çıkamadım hemde zübeydenin dediği gibi biraz uykucuyuz :))) bende p.tesi gidicem bakalım doktora merak ediyorum herşey yolundadır inş.
geçmiş olsun canım halen idrar yollarındaki enfekisyonmu rahatsızlığının sebebi yoksa soğuk algınlığı falanda mı var çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
enfeksiyon canımbenimki ilerlemişti böbreğime vuruyodu , ateş yapıyodu şükür geçti şimdide mide bulantısı yemek yapamıyorum, yaparsamda yaptığım yemeği yiyemiyorum böyle bişi çıktı. varmı sende bulantı
ah kıyamam ben sana miniğimm aman dikkatli ol canım yaa bak artık 2 canlısın :) ütfennn üzme bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?