Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amin canım benim

bende bulantı hiç olmadı ama yemek yapmak bende hiç istemiyorum midem bulanmıyo ama direk öğürüyorum (ben normal de iştahsız biriyimdir eskidende çok öğürürdüm benimki biraz pskolojik)ve dediğin gibi yaptığım yemeği yiyemiyorum.
iş yerinde öğlenleri çok güzel yiyorum akşam yemek kokusundanmıdır nedir çözemedim canım hiç yemek yemek istemiyo aç olsam dahi nolcak bu halim bilmiyorum

merhaba kizlar. karatasozcum daha iyi olmana sevindim. yemek kokusu vs iki uc hafta daha sabret canim sonra azalarak yok olucaktir sikayetlerin.
temmuzcum iki testindeki kan testi ense kalinligi yapildigi ayni gun olmak zorunda. iki testte kan testi olmazsa zaten ikili test olmaz sadece ense kalinligi olceceklerini sanmiyorum. ayrica ikili testteki betachg free degerinizi yazin kiz mi erkek mi bakalim bende tuttu 50nin alti oglan benim 32ydi. bu oyle cin takvimi vs gb bir sacmalik degil boyle bir arastirma yapilmis yuzde doksan dogru cikiyormus. kiz ve erkek bebeklerin urettigi bilmem ne hormonundan dolayisiymis:) diger senden istenen testler zaten rutin testler ve aslinda gec bile kalinmis genelde kalp atisi alindiginda veriyorlar o testleri.
zubeydecim gunler cabuk geciyordur Insallah sana, yeni yil hediyemiz senin haberin ve haydarin dogumu olucak Insallah. ustune de eylul hanim gelicek ohhh yemede yaninda yat

yavvvvv geçmiyo özlem aslında çok rahattım kaçıncı günüm olduğunu bile bilmiyordum bu gune dek ama bu gun çok bel ağrım var sanki regli olucak gibi o yzuden KORKUYORUMMMMM bir an önce zaman gelsin neyse öğreneyim istiyorum

bence kokudan canım ya, çünkü ben odaspreylerini bile kapattım parfüm falanda kullanmıyorum. koku beni mahvediyo inan yumuşatıcıdan iğrendim ya :))))))))))
aaa bende yazayım o değerleri o zaman çok ilgiiiiiiiinççç.
korkma tatlım. regl olucakmışsın gibi oluyo öle benim bile hala arada oluyo. biliyosun hamilelikle regl belirtileri aynı.inş. güzel haber alıcaz.

canim hepimiz regle belirtileri yasadik hatta ben en son regle belirtiisi olunca umutsuz olmama ragmen aa acaba mi demistim cunku hamilelikte daha da israrli oluro o regle agrilari bence. ee gecmez tabii en zor kismi olabildigince vaktini doldur da belki faydasi olur hos senin kafani kasiycak vaktin yok ya.

aslında çok işim var ama yapmıyorum bıraktım yılbaşına çünkü kaptırırsam çok yorucam kendimi dosyalar ağır kaldır koy yorucak ve tehlikeye sokucak hareketler o yuzden şimdilik masaüstü işlemlerimi yapıyorum ee normal olarak ta bana zaman geçmiyo

hemen morel bozma zaten genelde birkac yumurta hep daha buyuk oluyor digerlerinde yeterki aradaki fark cok olmasin. ayarlar onu doktorlarin

inşallah canım ya. sanki ilk benim başıma gelmiş gibi davrandılar ve ısrarla yarın tekrar gel dediler. keşke önce deselerdi bende bindim otobüse döndüm geri. akşam tekrar bin ayyy. midem kaldırmıyor otobüsü

kızlarrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…