Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar teşekkür ederim bakalım diğer bebişimde de herşey güzel başlamıştı dileğim bu defa herşey güzel olsun sizlerinkisi benden de güzel olsun rabbim hepimize huzur sağlık verisn iyiki varsınız.

iyigeceler kızlar aman topigimiz 2 . sayfaya düşecek.......birde ben bu bölümün yöneticisine mesaj gönderdim sabitlensin diye ama mesajı doluymuş gitmedi mesaj..........

...........................ay aşagı komşumun bebegi nasıl aglıyor anlatamam dakikalarca gaz sancısından.....canım benim kıyamıyorum nasıl aglıyor öyle..........şimdi adı sidelya

Son düzenleme:
Herkese slm dün nete giremedik çok sancımız vardı şükür geçti bu gün daha iyiyim kızlar 11de randevumuz varrr bakem d.r hanım ne diycek gerci kızımı hiç göstermiyor deli kadınnn banaaa sadece öylece tutuyor ultrasyonu ay dünyanın parasını veriyorm birde heeee

zübeydem bu gün senin kacındı günün benim altıncı günde çok belim agrıdı ve buraya adet olcak bu iş olmadı die yazmıştım hatırlarsan özlem bana o zaman dedimştiki çogu gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır demiştiii ne olur kötü düşünme tatlım inşşş güzel olcak bitanemmmmmmmmmmmmm

kızlar beişimin kalbi pıtpı atıyor maaşallah

MAŞALLAH SÜBHANALLAH ZEYNEBİMMMM SANA YEMİN EDERİM ÇOK SEVİNDİM KURBAN OLDUGUM MEVLAM SANA BU BEBEGİNİ SAGLIKLA KUCAGINA VERSİN İNŞ LÜTFEN KÖTÜ DÜŞÜNME HER GEBELİK AYNI OLCAK DİE BİR ŞEY YOKKKK İNŞ BU DAHA GÜZEL OLCAK OH ÇOK ŞÜKÜR RABBİM VALLA ŞİMDİ DAHADA RAHATLADIM HADİ ZÜBEYDEM SIRA SENDE İNŞ ZEYNEBİM UGURUNU SANA ATMIŞTIR SENDE BİZİ SEVİNDİRİRSİNNN AMİNNNNNNNNNNN
BUDA HALAYIMIZZZZZZZ:)))))))

Yertercim acık görünüyorsun tatlım günaydınnnnnnnn
selcimmm dün gece yannızmışsın sanırım kimseler gelmemiş topigee ay nedimede gelmemiş o dün d.r gitcekti sanırım belki bir şey olursa doguma alırlar diyordu ayy inş bir sorun yoktur yoksa haydar yeni yıldan öncemi geldi dünyayaaa

kızlar ben çıkıyorm hazırlanmam gerek eşim gelmeden eve gelince yazarım size haberleri çok öptüm hepiniziiii:))))))))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim sonsuzmucizelerinden bizleride sevindirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle inşallah hepimiz özlemini duyduğumuz yavrularımıza kavuşmak dileği ile daha nice mutlu yıllara!

Kâinatı yaratan ve ayakta tutan Âlemlerin Rabbi Cenab-ı Hayy u Kayyûm’a mevcûdâtın zerreleri adedince hamd ü senâlar ediyor; varlığa bir rahmet ve şefkat âbidesi olarak gönderilen İnsanlığın Medâr-ı İftiharı, Peygamberimiz Hazreti Ahmed ü Mahmûd u Muhammed Mustafa’yı, âlini ve ashabını da sonsuz salât ü selamlarla anıyor; aczimizi, fakr u zaruretimizi bütün güzelliklerin hakîkî sahibi Mevlâ-yı zü’l-Cemâl nezdinde şefaatçi yapıp ellerimizi açarak bir kez daha ‘Amin!’ diyoruz:

Ey keremi bir gölge hükmünde olan bütün keremlerin aslı ve menbaı Kerîm Rabbimiz!

Biz, mücrim kapıkulların olarak inanıyoruz ki, Sen’in ihsanların ve lütufların sadece iyi ve itaatkar kimselere mahsus değildir. Bilakis Sen bütün kullarını görüp gözetir ve onlardan hiçbirini mahrumiyet içinde bırakmazsın; bırakmazsın, zira Sen Ekremü’l-Ekremînsin.

Ya Rabbe’l-âlemîn! Sen’in kereminin, rahmetinin, merhametinin herkesi ve her şeyi çepeçevre sarıp sarmaladığı mülahazasıyla biz de huzurunde elpençe divan duruyor ve bizim gibi isyan vadilerinde düşe kalka yürüyen günahkârları da kereminden mahrum etmemeni diliyoruz; , çünkü Sen fazlı ve keremi bol, hazineleri için bitip tükenme asla söz konusu olmayan yegâne Rabsın!

Rabbimiz! Bize kötülük yapanlara iyilikle mukabelede bulunmamızı ve seyyiâtı hasenâtla savmamızı emreden de yine Sensin! İşte biz de Sen’den böyle bir muâmele ümid ediyor, hata ve kusurlarımızı setredip ihsanlarınla bizi de sevindirmeni diliyoruz. Bu türlü bir iyiliğin Yüce Zâtına yaraşacağında ise zerre kadar şüphemiz yoktur, ey Merhametlilerin en Merhametlisi olan Ulu Allahımız!

Duamızın sonunda âlemlere rahmet olarak gönderdiğin İnsanlığın Efendisi’ne, aile efradına ve seçkinlerden daha seçkin yol arkadaşlarına bir kere daha salât ü selam ederek bunları nihayeti olmayan hazinelerinden bize bahşetmeni diliyoruz. Reca duygularımıza mukâbelede bulun ve bizi eli boş geri dönen talî’sizlerden eyleme!..AMİN..

aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

zübeyde senin test tarin ne zamandı
kaçırmadım değilmiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26:

QUOTE=yeteeeeer;16902703]zübeyde senin test tarin ne zamandı
[/QUOTE]

YOK CANIM BENİM TEST TARİHİM 6 OCAK AMA BEN 3-4 Ü GİBİ YAPTIRIRIM

quote=yeteeeeer;16902703]zübeyde senin test tarin ne zamandı

yok canım benim test tarihim 6 ocak ama ben 3-4 ü gibi yaptırırım[/quote]

yaaaaaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşşşş güzel haberler alırsın

Allahım kimsenin emeiğini boşa çıkarmasın
inşşşşşşşşşşşşş

günaydın kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim umarım herşey düşündüğümüzden bile güzel olur. rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah...

yeni yılda;
hamiş kalmak isteyenler hamiş kalsın;
kalanların bebekleri sağlıkla doğsun,
doğanlar hayırlı evlat olsun,
hepimizin yüzü gülsün.

Aminnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…