Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar biz geldik d.r bebegim 3.300 grm olmuş fazla kilo almamış yaa kafama takıldı acaba ben iyi bakamadım mı onaaa bir hafta önce 3.226 grmdı şimdi 3.300 grm (((((( bu arada kızlar dogum ya ocagın 6 yada 7 siydi bu gün tam belli oldu 6 ocak perşembe dedi filiz hanım cuma ful doluymuş o yüzden 6 ocaga aldılar yerimizide ayırttık bu günnnnn haftaya bu günleri allahım izin verirse kızım iki günlük olcak allahın izniyle perşembe sabahı 10 da doguma gircez kızlar korkmaya başladım ben allahım sizlerede nasip etsin nişş bu günleriii hem korku hemde heycan varrrrr off yazarken bile gözlerim doldu allahıma bin kere şükür .................

aminnnnnnnn zübeydem allah razı olsun bu güzel duayı bizle paylaştıgın için cnm benimmmmmm rabbim dualarımız kabul etsin aminnnnnnnnn

oh maşallah ayşecimm takma kafana sen gayet iyi kilosu eylül ün sen doğuma ben sonuca o gün

oh maşallah ayşecimm takma kafana sen gayet iyi kilosu eylül ün sen doğuma ben sonuca o gün

:)))))) saol cnm benim inşş o gün iki güzel haber alcaz senin hamiş haberin ve benim prensesimin gelişiii pozitifffffffffffffffffff sonuç acaz allahın izniyleee hep dualarımdasınn inan bana allahım bu kadar emekleri boşa çıkarmasın inşşşş

gün aşırı çağırıyorlardı önde giden bir yumurtam var diye her gün çağırmaya başladılar. aklım almıyor büyüyen büyümüş zaten. ne yapabilirler ki? benim gibi olan varmıydı aranızda kızlar? öbür ayamı atarlar acaba yada nolacak offff sıkıntılıyım

merhaba kizlar umarim 2011de hamile olan olmayan yani hepimiz saglikla yavrularimiza kavusuruz. saglikli huzurlu bir yil bizlerin olsun Insallah.
aysecim Rabbim saglikla kavustursun cok kolay bir dogum olsun Insallah. galiba son haftalar zaten pek kilo almiyor bebekler sen de kilo verdin pek yemedin normal. ama yeseydin de 100 200 gr ancak farkediyor sonucta 3300 ck guzel bir kilo yani ne kadar kilo aldigindan ote sonuca bak kafana hic takma Insallah ayni gun hem senin hem zubeydenin mutlu haberlerini alip cok sevinecegiz
beloveed (ay o kadar uzun ve zor bir nickin varki ne yazsak artik kabul et) onde giden bir yumurtan var ama eger mmleri yazmassan cok da bir sey diyemeyiz onde gitmesi sorun degil ne kadar onde gittigi sorun cunku. kontrol altindasin rahat olmaya calis.

kızlar yeniiii yıl yeniliklerle güzeliklerle gelsin
bize bebişlerimizi getirsin

daha ne olsun canım benim sakınkafaya takma yazık başka takacak şey mi kalmadı hem süper kilosu sen sağlıcaklakucağına almaya bak. çok az kaldı ben bile heyecanlandım okurken oyyy sevsinler yaaaaaaa

zübeydecim sen nasılsın az kaldı bak bir hafta geride kaldı 3 gün sonra test yapabilirsin ayyyy inşallah süper olucak

hayır canım geçen hamilelikte normaldi 6.5 çıkmış doktor dahilyiyeye yönlendirmiş ilaç vermiş pazartesi yine kan vereceğim

zeynepcim sakın ihmal etme güzelim olur mu hamilelikte tsh çok önemli bende de tüp bebek tedavisinde guatr hastası olduğum ortaya çıkmıştı 8 aydır bende tedavi görüyorum benim ki haşimato troidi oda ani üzüntü veya sevinçten ortaya çıkan bi guatr türü şimdi ölene dek ilaca bağlıyım hamilelikte kontrol altına alınması gerekli en fazla 2.5 olması gerek değerin benim 16 lara kadar çıktı ama allaha şükür 4 aydır 0.1 lerde değerim bayağ bi düştü gebelik olayım belli olsun doktorum dozunu azaltıcak ilacımın ama tsh direk bebeğin gelişimini etkiliyor lütfen ihmal etme gülüm

biliyorum canım sağol zaten çok endişelendim önceden böyle bişey yoktu şimdi çıkınca şok oldum umarım bebeğe bişey olmaz hemen normale döner çok üzgünüm

yeni yılda minişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanız, bekleyenlerinde en kısa zamanda bu yeni yılda güzel haberlerini alıp mucizelerine kavuşma dileğiyle
burada bi çok tanıdığım ve tanımadığım arkadaşların yeni yılını kutlarım sağlıkla nice güzel yıllara...

Kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum saglıklı mutlu bir yıl diliyorum
Ben bugun genetik sonuçlarımızı aldık eşimle benim Allaha şükür birşey çıkmadı herşey normal genetik doktorları tüp bebek hamileliklerinde 10 kişide birinde düşük görülüyor dedi sen dogal hamile kalıp üst üste düşük yapsan dedi işte ozaman ciddi sorun vardır diye söyledi. embironun genetiginde evet büyük sorun görünüyor dedi ama o dönemdeki yedigin yada radyosyona maruzda kalmış olabilrisin diye anlattı. ben gerekmezdikçe tüp bebegi önermiyorum dedi.büyük sorunlarda tüp bebegi öneririm dedi bana sizde ne eşinde ne sende sorun yok dedi sadece tek tüpün tıkalı dedi.
bende ünüversitedeki tüp bebek doktoruna gititm kürtajımı yapan dr. anlattım durumu oda baktı sonuca güzel haber dedi ama yaştan dolayı dedi tüp bebegi tekrar öneririm diye söyledi bende düşündüm nisan mayıs gibi başlıyacagım tüp tedavisine bendeki haberler bu ama çok sevindim ömrümden ömür gitti 2 aydır
Sevgiyle kalın öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…