Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

oley çok güzel bir haber bu yaşasın bakarın o zamana kadar kendiliğinden hamile kalırsın ay ne güzel olur............çalışamalara devam canım benim kendi tutar mı tutar

Can yoldaşları kader arkadaşları sevgili dostlar

Yeni yılda tüm istedikleriniz kucaklarınız dolsun...Rabbim hepinize hakkınızda hayırlısını versin inşallah....

Hepinizi öpüyorummmm..........

kızlar ilk 3 ay tsh baya zararlıymış bebeğin beyin gelişiminde özellikle çok üzüldüm hiç böyle bişey yokken diğer hamilelik 1 çıkmış ben ne yapacağım yaaaaa

resmen yeni yil hediyesi buna denir cok ama cok sevindim canim panadolcum hep denen bu tesaudufi olan ust uste sansizliklar kafa karistiriyor. aylardir bosuna uzuldun neyseki sonu guzel ya canin sagolsun.
canim genetikci doktorun jinekolog gb bilemez bence cok sacma soyledigi biz sebepsiz inferteliyiz hamile kalmamiz yillar alabiliyor ya da hic olmuyor. bence basa dponup kafani bununla karistirma hic, bir sansizligin daha onune gecmek icin tedavinde embroyolarina kromozom acisindan bakilir. kendini maddi manevi hazir hissettigin an hic vakit gecirme hatta maddi hazirsan bosver menevi yonunu bizde manveiyat mi kaldi gozumuz dondu bebek die hicbirimiz normal degiliz
neyse binlerce kez sukurler olsun cok cok sevindim.

zeynepcim hemen morelini bosma troid problemi olan o kadar cok anne varki benim iki arkadasimda cok saglikla yavrularina kavustular ve hamilelik boyunca ilac kullandilar isin uzmaninin elinde ol yeter. bazen de troid donemsel yukselir ya da dusermis bakalim bir dahaki testlerin ne gostericek. ama iki arkadasimdan da eminim ve teki oldukca yuksek degerlere sahipti kizi su an 2 aylik tosun gb:))

ahhh canımm nasıl sevindim kaç gündür aklımdasın ulaşamadım da sana hadi hayırlısı bundan sonra ilk yeni yıl hediyeni aldın bile bak.

kızlar ilk 3 ay tsh baya zararlıymış bebeğin beyin gelişiminde özellikle çok üzüldüm hiç böyle bişey yokken diğer hamilelik 1 çıkmış ben ne yapacağım yaaaaa

sen pazartesi ilk işin bi dahiliye doktoruna çıkmak aslında en doğrusu endokrin uzmanı eğer varsa çevrende bi endokrin uzmanı ona git derim panik yapma hemen dur bak en azından yolun başında iken fark edildi sen bir an önce dokora gidip kontrol altına aldır kendini o kadar başka korkulacak bişi yok bitanem

slm kızlarrrr yeni yıla girmemize çok azzzzzzzzz kaldı her kese hayırlı güzel saglıklı ve bol bebişli bir yıl diliyormmmm
bu arada sizlere haberlerle geldim nedimeyle konuştum dünden bu tarafa girmiyordu sorun yok dogurmamış :))))))))) ogluşımuz 3.150 grm dedi yannış hatırlamıyorsam maşallahhh
bu arada bu gün nedimeninnnnn dogum günüymüşş
NEDİMEEEEEEEEEEEEEEE NİCE YILLARA CNM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN RABBİM BEBEKLERİNLE VE EŞİNLE MUTLU VE HUZURLU BİR YAŞ VE NİCE YILLAR GECİRMENİ NASİP ETSİNNNNN KIZLAR NEDİMENİN SİZLERE BOL BOL SLM VARRR VE YENİ YILINIZI KUTLUYORRR LAPTOPUNU YEGENİ ALDIGI İÇİN NETE GİREMİYORMUŞ HABERİNİZ OLSUN
VEEE
cigdomla konuştum onunda size bol bol slm vardı ve yeni yılınızı kutluyor çok şükür bir sorun yok bebeklerimiz ii hamdolsun ufak tefek bir şeyler olmuş ama şimdi bir sorun yokmuş bebekler pazartesi günü 33 haftalık oluyorlar 34 haftalık olunca ayrıntılı ultrasyona gircekmiş inş bir sorun çıkmıycak mevlam saglıkla bebeklerini kucagına almayı nasip etsin inşş aminnnnnnn

panadolllllllllllllllllllll cnm çok sevindim test sonunçlarının güzel temiz çıkmasına maşallahhhh oh derin bir nefes almışsındır şimdi bak boşu boşuna o kadar kendini üzdün inş normal hamile kalırsın bu yeni yıl sana ugurlu gelir ve bebişine çabucak kavuşursunnnnnnnn aminnnn

zeynepcimgim ne olur üzülme o rahassızlıkla ilgili pek fazla bir bilgim yok fazla bir şey diyemiycam ama bol bol sana ve bebeişine dua edicem rabbim şifa versin ne olur kötü düşünme bitanem iyi düşün hep pozitif ol allahım bebegini sana bagışlasın aminnnnnnnnnnnnnn

kızlar topigi geçen yıl açmıştım.....bu yılında ilk mesajını yazayım dedim.....dogum yapacaklara kolaylık.....bekleyenlere sabır.......bebekleri karınlarında olanlara mutluluk diliyorum.......birgün hepimizin anne olması dilegiyle......hepinizi çok seviyorum...................

aysecim Allah nazarlardan korusun hep guzel haberler getiriyorsun inan kkya bakyim da cigdoyu sorayim kizlara diye girdim cok cok sevindim binlerce kezsukurler olsun Rabbime
nedimecimmmmmmmmmmmm nice nice yaslara yavrularinla yeni yasinda yeni yilda bebisinle cok cok mutlu olun Insallah.
aysecim sen nasilsin uyku durumu nedir? aysecim yaaa gogus altimda resmen rahimi hissediyorumum gb yanii garip nasil anlatilir orda bir sey duruyor iste:) normal mi benim haftalarimda var miydi sende?
selcim amin canim, Rabbim hepimizin yuzune baksin dualarimiz kabul olsun, 2011de hepimiz anne olalaim Insallah.

kızlar sabaha dek ağladım ağladım çok fazla...dualarınıza ihtiyacım var nerden çıktı bu tsh ama herşey takdiri ilahi çok acıyor yüreğim içim titriyor ama elden bişey gelmiyor bi pazartesi olsa testler yanlış yapılmış olsa.....rabbim bebeğimi de beni de koru bizi sağlıkla buluştur. özlemim çokkkk

zeynepcim canim dur ne yapiyorsun tum troid sorunlari stresle cok yakin iliskilidir etrafim torid hastalariyla dolu benim. stress en buyuk dusmanidir. canim biz yasadiklarimiz nedeniyle bu kadar hassasiz benim arkadasim cok yuksek degerlere sahip olmasina ragmen hamilelerin kullandigi ilac var dedi cikti isin icinden inan kafasina bile takmadi. dogumu da iki ay once oldu. canim ben ona "Proracyl" diye bir ilac gonderdim hamileligi boyunca turkiyede yoktu. hamilelier icin cok guvenli bir ilac. onunki hipertoridi ydi.
dedigim ilaci lutfen yaz ve gidecegin endokrin uzmanina bunu soyle, turkiyede olmayan hamileler icin daha iyi dedigi bir ilac varsa ben sana gonderirirm. nisana kadar postayla bir fasil gonderirim sonrada hamileliliginin sonuna kadar yetecek kadarini annemle gonderirim.
bunu neden yazdim troidin 3 cesidi var sanirim ve hiper icin olan turkiyedeki ilacalrdan daha iyisi var aslinda.arkadasimdan bildigim bu. ozellikle hamileler icin ben arkadasima alirkende bu ilaci eczaci bana demisti, hic merak etmesin bir suru hamile bunu kullaniyor hicbir zarari yok die.
canim inan bosuna uzuluyorsun belki de sonucun normal cikicak cikmasa bile cok sukur dermani olan bir sorun.

özlemcim çok çok sağol canım benim düşünmen ilgilenmen öyle güzel ki Allah razı olsun. doktor euthryx gibi bir ilaç vermiş yarım içsin 4 gün pazartesi içmeden gelsin demiş serbest t3 t4 antikor bakılacakmış. ama tsh 6.45 çıktı araştırdığıma göre hipotroit oluyor.rabbim korusun ama bende hiç yoktu böyle bişey eski bebeğimde de bakılmıştı 1 civarıydı ve en ideal değermiş. şimdi neden oldu anlamadım ya da ne bileyim. bakalımtüp bebek kan testi kese kalp derken zaten bunaldım şu testler de geçsin biraz hamileliğin tadını çıkarayım derken şu halime bak ağla ağla halak oldum. ya düşük olur ya zeka geriliği yazıyor bir çok yerde ama inşallah geçici bir yüksekliktir diğerleri normaldir ve hemen düzne girer de bişey olmaz inşallah. sen çok çok iyi birisin yaa çok sağol canım arkadaşın bu kalp güzelliğine layık bir evladın olsun inşallah

zeynepcim seni cok iyi anliyorum iki gun tansiyonum yukseldi inan duzelmesine ragmen hala kendime gelmis degilim. yani uzulme derken anlamadan diyor degilim. ama hiponun hamilelikte hiperden daha iyi oldugunu da biliyorum. ay resmen bilmis bilmis konusuyorum ama iste yakin arkadaslarinla cok konusunca sonra onlar icin internetten vs okuyunca ogreniyor insan. simdi sana ozeldende yazicam anliyacaksin neden:))
canim benim olur mu oyle dusuk zeka gerilig vs Allah korusun onlar cok anormal degerler kullanilmayan ilaclar vs ekstra bir durum. bak formda baslik ac gorceksin bir suru insan va anne olmus en ufak sorun yasamamis. iki arkadasim demistim ya digeri de hipo ile dogum yapti inan onlar lafini bile etmiyordu. bizler kotu tecrublerden dolayi cok hassassiz.
sen yine doktoruna sor tavsiye ettigi turkiyede olmayan ilac olursa hic sorun degil ama sanirim hipo ilaclari iyi turkiyede hiper ilaclari sorunlu.

ayrica guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim zeynepcim.
altini tekrar ciziyorum, troid hastaligi olan binlerce anne olmus kadin var ve torid ilaclari hamilelikte guvenli. bebegine hic bir zarar vermeyecek sen simdi ilk sokla boyle hissediyorsun umarim pazartesi guzel haberler alicaksin lutfen aglama.

özlemcim çok teşekkür ederim kendime gelmeye çalışıyorum haftaya müfettişler de geleck çok dosya eksiğim var ama şu anda hiç bişey yapabilecek gibi değilim. Allah razı olsun, beni anlayan birilerinin olması çok güzel

zeynepcim bende guatr hastasiyim,ameliyat olmam ragmen yillardir tiroit hormonu aliyorum ve tsh degerim hep dengesiz bi dü$üyo bi yükseliyo bi keresinde 1-4 arasi olmasi gereken 144 olmu$tu,ben kimsede böyle bi$ey duymadim...bu son denememdede 1-2 deger yükselmi$ti belkide benim embriyolar bu nedenden tutunamiyo,bende zeka geriligine yol actigini okudum o nedenle cok uzulmü$tüm ama tirod ilk 3 ay da önemli sen cok yeni ogrenmi$sin ilaclarla dengeye girecektir,hic guatr la alakasi olmayanlarin bile cikabiliyomu$,bide a$iri bir yüksleme olmadigi sürece sorun olmaz demi$ti bizim cok bilmi$ doktorumuz..guatr i bana sorun..senin sorununda o kadar önemli oldugunu dü$ünmüyorum ,bence bo$ yere üzüyosun kendini..

canım sağol benim değerim 6.45 çıktı 1-2 olmalıymış. 2. aya yaklaştık düzene grmesi de en az bir kaç ay alır 3 ay önemliyse zaten bitti 3ay ne olacak o zaman kafam çok karışık

canım sağol benim değerim 6.45 çıktı 1-2 olmalıymış. 2. aya yaklaştık düzene grmesi de en az bir kaç ay alır 3 ay önemliyse zaten bitti 3ay ne olacak o zaman kafam çok karışık

zeynepcim ben $imdi degerlerime baktim orda tsh 0.35-4.50 arasi normal deger diyo,belki türkiyedeki doktorlarla burdakiler farkli yönden aliyo olabilir degerleri bilemiyorum,ama yinede gec degil 2. aya yeni girmi$sin ve sorunu biliyosun ögrendin.1 ay gibi ilacla düzelir zaten cünkü degerin o kadar yüksek degil bilemiyorum ama ben korkulacak bir durum oldugunu dü$ünmüyorum yinede,rabbim verecekse zaten önüne kimse gecemez in$allah korktugun gibi bi $ey cikmaz rabbim yardimcin olsun,yaninda olsun dualarim senle..

sağolasın canım bakalım pazartesi diğer değerlere de bakılsın umarım kötü olmaz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…