Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar sanılsınız bu gün

zeynepcim canm benim bende sana öyledim ama bak korkulacak bişi yok ilaçla kontrol altına alınıyor sen merak etme bebişim tsh evet çok önemli ama ilaç kulandıktan sonra korkulacak bişi yok bende senin gibi çok korktum 2 endokrin prof. na çıktım hamilelikte bu gutr ilaçlarını kullanmak bebekte ileri zeka ya bile neden oluyormuş sakın korkma dedi biz her 20 günde bir test yapıp kontrole alacağız dedi sanki guatr hastaları hiç bi çocuk doğurmuyo dedi :)))

evet kızlar bende yeni yılın ilk günü yani 7. gününmde idrar testi yaptım ne yazık ki negatif çıktı :)) yarın akşama a doğru yine kan testimi yapmaya karar verdim 8. gün az çok bi değer çıkar yine direk 0 çıkarsa ümitlenmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum boşuna daha fazla hormon yüklemek istemiyorum vücüduma

canım idrarda çıkmaması normal 7. gün
ya bence 8. gün kandada erken 10. günü beklesen daha iyi olur :26::26::26::26:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞ YARIN BURADANHABERİNİ ALIRIZ

canım zeynep im çok sevindim Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşallah kendine dikkat et tatlım

canım benimde yüksek neden bu kadar takıyorsun üzülmek daha sakıncalı seninde bebişin içinde...ben düzenli olarak hapımı içiyorum hatta hamilelikte gerekirse hapı çoğaltırız dedi bu konu da bilgim olmadığı için bebeğime zararı olmaz mı dedim doktor güldü asıl az dozverirsek zararı olur dedi...çok şükür ondan dolayı bugüne kadar bi sıkıntı yaşamadık ...doktor endişe edicek bişi demedikçe üzülücek hiç bir şey yok sen içini ferah tut Allaha emanet olun yavrunla canımmm korkma hiç bşii olmıcak

canım idrar için çok erken ben de aynen 7. gün yapmıştım idrar 8. gün de kan tesi 6.5 çıkmıştı. hayırlısı olsun rabbim inşallah bu defa yüzün güler canım.
canım tabiki ilaçla düzelir en başta çıkmış olsaydı 7. hfatma geldim ve beyin gelişimi bu hafta çok hızlı başlıyormuş ve anneden troit alımı çok önemliymiş. ve benim 6.5 yani baya az çalışıyor demek yoksa ilaç vs. değil taktığım.

sağol ablacım yaa senin hamileyken hiç yüksek çıktı mı? sürekli kontrol gerekliymiş tek düzene girsin de . yüzde 25 düşük oluyormuş yüksek tsh ile Allah korusun bakalım yarın t3 t4 antikor da bakılsın da., içinizi kararttım 2 gündür. hakkınızı helal edin sevgili arkadaşlarım rabbim bebeklerimizi sağlıkla korusun sağlık afiyet lütfuyla kucaklarımıza almayı ansip etsin inşallah

Günaydın kızlar hepinize iyi pazarlar diliyorum canım çok sagolasın inanki nasıl rahatladım kelimeler yetmez anlatmaya bende senin gibi düşünüyorum nisan mayıs gibi denerim tekrar işe yeni girdim biraz daha otursun iş olayım ozamanki yumurta sayıma göre pgt olabilir bakacagım artık hayırlısı diyorum benim için yeni yıl hediyesi oldu allahım kimseyi daraltmasın amin...

Zübeydem canım çok sagolallahım ne olur kimseyi bu yolda üzme canım inşallah güzel haber alacaksın çok erken yapmışsın sanki testini morelini bozma bakalım
Ayşem canım benim teşekkür ederim az kaldı seninde hangi gün doğumun allah kurtasında darısıda bizlere olsun
Mervecigim canım sagol inşallah diyelim artık bebişin umarım iyidir. sebepsiz infertileyim zor doğal hamile kalmam kalsam kalırdım 2 yılı geçti 2 yılda her ay doktora gitmişimdir yok yumurta takibi yok laparaskopi hsg flimi normal muayane derken geçmiş 2 yıl...

yarın transferım var
2. kalıteymıs yumurtam bugun
sızce kotumuuuuuuu
bılgısı olan sölesın lutfen

yarın transferım var
2. kalıteymıs yumurtam bugun
sızce kotumuuuuuuu

hayır canım ben ilk hamileliğimde tek embriyo ve orta kalite yani 2ç kalite ile hamile kalmıştım takılma bunlara

panadol canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindm rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

o telefondan sonra tamamen psıkolojım bozuldu sankı
canım sıkıldı umıtlerım kalmadı
ama verecek olan allh dıorm
ne olur duanızı eksık etmeyın

esraaaaaaaaaaa
her şey güzel olacak allahın izni ile toparla kendini yarın meleğini alıp gel
dua et allaha sığın inşşşş 9 ay sonra kucağında olcak

Canım benim sagolasın inşallah diyelim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik sıkıntı yok dimi çok takip edemiyorum topigi ...

canım biz seninle çok benzedik bak benimde 9 yumoşum geriye kalmıştı benimde 2.kalite transfer edildi sen yarın yavruna kavuşucaksın herşey iyi olucak sen merak etme

iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
yetercim sanada hayırlı pazarlar bitanem nasılsın tatlımmmm
eh be zübeydem ben sana ne dedim erkenden yapma dedim bitanem yaaa çıkması çok zor
ben 9 . Gün yaptırdım kandan ondada 97.4 çıkmıştı yanılmıyorsam degerim 10 gün de idrarda yaptım oda çok silik çıkmıştı düşün artık eger önce idrarda yapsaydım kafayı yerdim heraldeee ay inşşş seninde bebegin vardırr erken oldugu için çıkmamıştır

yarın transferım var
2. Kalıteymıs yumurtam bugun
sızce kotumuuuuuuu

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızdırma beniii nasıl ümitlerim bitti diyorsun yaaa bak benim kızımda 2. Kalite embryodan oldu hemde 8 Hüçreye bölünmeye yeni başlamıştııı teyzesi bakk şimdi allahın izniyleee 3 gün sonra dünyaya gözlerini acacak inşş darısı senin ve diger arkadaşların başına ii düşün tatlım pozitif ol lütfen şimdiden moralini bozma böyleeee anlaştıkmı sen git bebegini al gel gerisini allahıma bırak o istiyorsa zaten 2 Hüçreli bile olsa olur inan bana yoktan var eden yaradanım degilmii hep ona sıgın öptüm tatlım seniii

Son düzenleme:
aysecim burda gorunuyorsun nasilsin? nasil geciyor son gunler?
nedimecimmmmmmmmmmmmm yarinnnnnnnnnn buyuk gun cok sukur bugunleri gordun cok kolay bir dogumla ogluna kavusursun Insallah. guzel haberlerini bekliyoruz aksam girirsek gorurmuyuz seni burda?

kızlar mide yanması artık dayanıllmaz bir hal aldı vee ölüyorm yanmadan geceleri artık hiç uyumuyorzzz anca gündüz uyuruz az kaldı 3 gün 4. gün kızım kucagımda allahımdan bir mani keder gelmezse inşşşş dengemde iyice bozuldu her saniye nerdeyse aglıyorm ((((
şimdi yemek yemeye gidiyorz eşimle ordanda pazara götürcek beni azacık yürüycem evden çıkmak bana iyi gelcek havada güzel biraz yürürüm en azından .....
zübeydem eger kanda testti bu gün yaparsan güzel haberierini bekliyorz bitanemm allahım yüzünü güldürsün öptüm tatlım
kızlar ben çıkıyorm gene gelmeye çalışırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…