zeynepcim canm benim bende sana öyledim ama bak korkulacak bişi yok ilaçla kontrol altına alınıyor sen merak etme bebişim tsh evet çok önemli ama ilaç kulandıktan sonra korkulacak bişi yok bende senin gibi çok korktum 2 endokrin prof. na çıktım hamilelikte bu gutr ilaçlarını kullanmak bebekte ileri zeka ya bile neden oluyormuş sakın korkma dedi biz her 20 günde bir test yapıp kontrole alacağız dedi sanki guatr hastaları hiç bi çocuk doğurmuyo dedi :)))
evet kızlar bende yeni yılın ilk günü yani 7. gününmde idrar testi yaptım ne yazık ki negatif çıktı :)) yarın akşama a doğru yine kan testimi yapmaya karar verdim 8. gün az çok bi değer çıkar yine direk 0 çıkarsa ümitlenmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum boşuna daha fazla hormon yüklemek istemiyorum vücüduma
kızlar teşekkür ederim bakalım diğer bebişimde de herşey güzel başlamıştı dileğim bu defa herşey güzel olsun sizlerinkisi benden de güzel olsun rabbim hepimize huzur sağlık verisn iyiki varsınız.
kızlar sabaha dek ağladım ağladım çok fazla...dualarınıza ihtiyacım var nerden çıktı bu tsh ama herşey takdiri ilahi çok acıyor yüreğim içim titriyor ama elden bişey gelmiyor bi pazartesi olsa testler yanlış yapılmış olsa.....rabbim bebeğimi de beni de koru bizi sağlıkla buluştur. özlemim çokkkk
canım idrar için çok erken ben de aynen 7. gün yapmıştım idrar 8. gün de kan tesi 6.5 çıkmıştı. hayırlısı olsun rabbim inşallah bu defa yüzün güler canım.zeynepcim canm benim bende sana öyledim ama bak korkulacak bişi yok ilaçla kontrol altına alınıyor sen merak etme bebişim tsh evet çok önemli ama ilaç kulandıktan sonra korkulacak bişi yok bende senin gibi çok korktum 2 endokrin prof. na çıktım hamilelikte bu gutr ilaçlarını kullanmak bebekte ileri zeka ya bile neden oluyormuş sakın korkma dedi biz her 20 günde bir test yapıp kontrole alacağız dedi sanki guatr hastaları hiç bi çocuk doğurmuyo dedi :)))
evet kızlar bende yeni yılın ilk günü yani 7. gününmde idrar testi yaptım ne yazık ki negatif çıktı :)) yarın akşama a doğru yine kan testimi yapmaya karar verdim 8. gün az çok bi değer çıkar yine direk 0 çıkarsa ümitlenmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum boşuna daha fazla hormon yüklemek istemiyorum vücüduma
canım benimde yüksek neden bu kadar takıyorsun üzülmek daha sakıncalı seninde bebişin içinde...ben düzenli olarak hapımı içiyorum hatta hamilelikte gerekirse hapı çoğaltırız dedi bu konu da bilgim olmadığı için bebeğime zararı olmaz mı dedim doktor güldü asıl az dozverirsek zararı olur dedi...çok şükür ondan dolayı bugüne kadar bi sıkıntı yaşamadık ...doktor endişe edicek bişi demedikçe üzülücek hiç bir şey yok sen içini ferah tutAllaha emanet olun yavrunla canımmm korkma hiç bşii olmıcak
resmen yeni yil hediyesi buna denircok ama cok sevindim canim panadolcum hep denen bu tesaudufi olan ust uste sansizliklar kafa karistiriyor. aylardir bosuna uzuldun neyseki sonu guzel ya canin sagolsun.
canim genetikci doktorun jinekolog gb bilemez bence cok sacma soyledigi biz sebepsiz inferteliyiz hamile kalmamiz yillar alabiliyor ya da hic olmuyor. bence basa dponup kafani bununla karistirma hic, bir sansizligin daha onune gecmek icin tedavinde embroyolarina kromozom acisindan bakilir. kendini maddi manevi hazir hissettigin an hic vakit gecirme hatta maddi hazirsan bosver menevi yonunu bizde manveiyat mi kaldi gozumuz dondu bebek die hicbirimiz normal degiliz
neyse binlerce kez sukurler olsun cok cok sevindim.
yarın transferım var
2. kalıteymıs yumurtam bugun
sızce kotumuuuuuuu
bılgısı olan sölesın lutfen
hayır canım ben ilk hamileliğimde tek embriyo ve orta kalite yani 2ç kalite ile hamile kalmıştım takılma bunlara
panadol canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindm rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
o telefondan sonra tamamen psıkolojım bozuldu sankı
canım sıkıldı umıtlerım kalmadı
ama verecek olan allh dıorm
ne olur duanızı eksık etmeyın
hayır canım ben ilk hamileliğimde tek embriyo ve orta kalite yani 2ç kalite ile hamile kalmıştım takılma bunlara
panadol canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindm rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
o telefondan sonra tamamen psıkolojım bozuldu sankı
canım sıkıldı umıtlerım kalmadı
ama verecek olan allh dıorm
ne olur duanızı eksık etmeyın
yetercim sanada hayırlı pazarlar bitanem nasılsın tatlımmmmiyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
eh be zübeydem ben sana ne dedim erkenden yapma dedim bitanem yaaa çıkması çok zorzeynepcim canm benim bende sana öyledim ama bak korkulacak bişi yok ilaçla kontrol altına alınıyor sen merak etme bebişim tsh evet çok önemli ama ilaç kulandıktan sonra korkulacak bişi yok bende senin gibi çok korktum 2 endokrin prof. Na çıktım hamilelikte bu gutr ilaçlarını kullanmak bebekte ileri zeka ya bile neden oluyormuş sakın korkma dedi bi:89:z her 20 günde bir test yapıp kontrole alacağız dedi sanki guatr hastaları hiç bi çocuk doğurmuyo dedi :)))
evet kızlar bende yeni yılın ilk günü yani 7. Gününmde idrar testi yaptım ne yazık ki negatif çıktı :)) yarın akşama a doğru yine kan testimi yapmaya karar verdim 8. Gün az çok bi değer çıkar yine direk 0 çıkarsa ümitlenmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum boşuna daha fazla hormon yüklemek istemiyorum vücüduma
yarın transferım var
2. Kalıteymıs yumurtam bugun
sızce kotumuuuuuuu
bılgısı olan sölesın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?