kızlar mide yanması artık dayanıllmaz bir hal aldı vee ölüyorm yanmadan geceleri artık hiç uyumuyorzzz anca gündüz uyuruz az kaldı 3 gün 4. gün kızım kucagımda allahımdan bir mani keder gelmezse inşşşş dengemde iyice bozuldu her saniye nerdeyse aglıyorm((((
şimdi yemek yemeye gidiyorz eşimle ordanda pazara götürcek beni azacık yürüycem evden çıkmak bana iyi gelcek havada güzel biraz yürürüm en azından .....
zübeydem eger kanda testti bu gün yaparsan güzel haberierini bekliyorz bitanemm allahım yüzünü güldürsün öptüm tatlım
kızlar ben çıkıyorm gene gelmeye çalışırımm
saol balım tşk ederim darısı snein ve diger arkadaşların başına inş bir dogsa şu cimcimeee:))))))))))AYŞE CANIM İNŞŞ SAĞLICAKLA KUCAKLARSIN MELEĞİNİ
CANIM
EVET YAAAAAAAA ZÜBEYDE BU GÜN KAN VERCEKTİ:26::26::26::26::26::26:
özlemcim ben normal dogumdan korkmuyorm kiii sezaryandan korkuyorm cuma günü gittigimizde kadına o kadar yalvardım söyledim normal olsun dieeaysecim canim son birkac gun Allah yardimcin olsun her sey guzel olucak niye bu kadar korkuyorsun zaten sezeryan olucaksin? kiz bir de normal istiyorum diyordun:))
kızlar mide yanması artık dayanıllmaz bir hal aldı vee ölüyorm yanmadan geceleri artık hiç uyumuyorzzz anca gündüz uyuruz az kaldı 3 gün 4. gün kızım kucagımda allahımdan bir mani keder gelmezse inşşşş dengemde iyice bozuldu her saniye nerdeyse aglıyorm((((
şimdi yemek yemeye gidiyorz eşimle ordanda pazara götürcek beni azacık yürüycem evden çıkmak bana iyi gelcek havada güzel biraz yürürüm en azından .....
zübeydem eger kanda testti bu gün yaparsan güzel haberierini bekliyorz bitanemm allahım yüzünü güldürsün öptüm tatlım
kızlar ben çıkıyorm gene gelmeye çalışırımm
moral ıcın sagolun kızlar
yarın sabah dualrınıza ıhtıyacm var
yoktan var eden allhtır
verende o alanda
yeterkı hayırlısını versın baska hıc bır sey ıstemem
CANIM İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR BU ARADA BOL SU İÇ VE KIZILCIK PEKMEZİ MARMELATI İDRARA İYİ GELİYOR BEBEK UMARIM ÇOK ÇOK İYİDİR . BEN ÇOK İYİ DEĞİLİM BAKALIM ALLAH DAHA KÖTÜ ETMESİNslm kızlar zübeyde daha test yaptırmamış heber vericek yaptırınca.
iyiyim zeynepcim saol canım.yarın tekrar idrar vericem bakalım geçmişmi diye. yarın akşamda doktora gidicez bakalım inş. miniğim büyümüştür. sen nasılsın
evet kızlar daha yaptırmadım sizide merakta bıraktım ya sonuç belli ben hissediyorum çünkü regli belirtilerimin hepsi şuan mevcut yüzümdeki sivilceler bile dahil :) çok sağolun desteğiniz için ama merk etmeyin beni gayet iyiyim yani
evet kızlar daha yaptırmadım sizide merakta bıraktım ya sonuç belli ben hissediyorum çünkü regli belirtilerimin hepsi şuan mevcut yüzümdeki sivilceler bile dahil :) çok sağolun desteğiniz için ama merk etmeyin beni gayet iyiyim yani
sanan bişi söyleyimmi hamileliğimin ilk haftaları ergen gibiydim yüzümde bi sürü sivilce çıkmıştı. sivilcenin olması normal bişi hamilelikte. regl günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?