Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

AYŞE CANIM İNŞŞ SAĞLICAKLA KUCAKLARSIN MELEĞİNİ
CANIM
EVET YAAAAAAAA ZÜBEYDE BU GÜN KAN VERCEKTİ:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
aysecim canim son birkac gun Allah yardimcin olsun her sey guzel olucak niye bu kadar korkuyorsun zaten sezeryan olucaksin? kiz bir de normal istiyorum diyordun:))

AYŞE CANIM İNŞŞ SAĞLICAKLA KUCAKLARSIN MELEĞİNİ
CANIM
EVET YAAAAAAAA ZÜBEYDE BU GÜN KAN VERCEKTİ:26::26::26::26::26::26:
saol balım tşk ederim darısı snein ve diger arkadaşların başına inş bir dogsa şu cimcimeee:))))))))))
aysecim canim son birkac gun Allah yardimcin olsun her sey guzel olucak niye bu kadar korkuyorsun zaten sezeryan olucaksin? kiz bir de normal istiyorum diyordun:))
özlemcim ben normal dogumdan korkmuyorm kiii sezaryandan korkuyorm cuma günü gittigimizde kadına o kadar yalvardım söyledim normal olsun diee
kabul etmiyorm bu bebek çok istenen bir bebek 6 yıl beklemişsin riske atamam diyor ümit beyle biz normal doguma karar vermişti ve her şeyde yolunda gidiyor şuan kızmın her şeyi normal maşallah normal dogum kanalında bayag ilerlemiş suyu düzelmişş ee buı kadın hemen bıcagın altına yatırıyorrr benii birde kadın hiç güven vermiyor özlemcim bence en önemli şey hastayla d.r arasında güven deiglmi ben bu kadına hiç güvenmiyorm hee ümit bey sezaryan yapsa vallahi takmamm :)))) ona çok güveniyorm adamda bir ikna etme yetenegi var görmen lazımm çok güven veriyor valla bakkk iştee orasıda parayı çok istiyor yoksa ben bu kadınla asla ugraşmam

kızlar ben çıkıyorm eşim geldi pazara gidiyorm öptüm hepinizi
zübeydem güzel haberlerini bekliyorz balım

canım yaa ne kadar az kaldı rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

moral ıcın sagolun kızlar
yarın sabah dualrınıza ıhtıyacm var
yoktan var eden allhtır
verende o alanda
yeterkı hayırlısını versın baska hıc bır sey ıstemem

moral ıcın sagolun kızlar
yarın sabah dualrınıza ıhtıyacm var
yoktan var eden allhtır
verende o alanda
yeterkı hayırlısını versın baska hıc bır sey ıstemem

ya halık ya bari ya musavvir çek canım ben öyle yapmıştım
zübeyde test yaptın mı canım
kızlar dualrınızda beni de hatırlayın lütfen...

zubeydecim niye gelmiyorsun? kizlar acaba test yapmaktan var mi gecti zubeyde?
aysecim canim ne olur uzme kendini simdi senin buyuk bir mutlulukla geri sayim yapman lazim bak eylul Allah'in izniyle kollarinda birkac gune canim hayirlisi buki Allah sezeryani nasip ediyor. sen israrinda bulunmussun yoksa israr edince kabul edirdi bu doktor da.
her dogum aslinda zordur sezeryani da normali de. ama sezeryanda bebeklerin daha guvenli oldugu da cok dogru. aslinda bu kadinin dedigi dogru canim yillardir bekledik uzulduk ugrastik tamam ben normalden korkuyorum ama bir yandan da sezeryan bebekler icin daha guvenli. sen hayirlisi hangisiyle o nasip olsun die dua ederek kendini rahatlat.
baska yere kntrole gidip dopguma baskasinin girmesi evet huzursuz edebilir seni ama sezeryanda hepsi aynidir yuzlerce belki de binlerce kez yaptiklari kolay bir operasyon onlar icin.
hadi kendini motive et artik korkma. neleri atlattik Allah'in izniyle bu da en iyi sekilde gecicektir

esracim her sey cok guzel ilerlesin Insallah. hic morelini bozma burda birinci kaliteyle hamile kalan yok gb bir sey:) kalite konusunu biz cok buyutuyoruz ama zamanla anladimki doktorlarin da dedigi gb kalite cok onemli degil. Allah buyuk nasip ettikten sonra gerisi bos canim.

slm kızlar zübeyde daha test yaptırmamış heber vericek yaptırınca.
iyiyim zeynepcim saol canım.yarın tekrar idrar vericem bakalım geçmişmi diye. yarın akşamda doktora gidicez bakalım inş. miniğim büyümüştür. sen nasılsın

evet kızlar daha yaptırmadım sizide merakta bıraktım ya sonuç belli ben hissediyorum çünkü regli belirtilerimin hepsi şuan mevcut yüzümdeki sivilceler bile dahil :) çok sağolun desteğiniz için ama merk etmeyin beni gayet iyiyim yani

sanan bişi söyleyimmi hamileliğimin ilk haftaları ergen gibiydim yüzümde bi sürü sivilce çıkmıştı. sivilcenin olması normal bişi hamilelikte. regl günün ne zaman

CANIM İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR BU ARADA BOL SU İÇ VE KIZILCIK PEKMEZİ MARMELATI İDRARA İYİ GELİYOR BEBEK UMARIM ÇOK ÇOK İYİDİR . BEN ÇOK İYİ DEĞİLİM BAKALIM ALLAH DAHA KÖTÜ ETMESİN

canım iyi ol tabi ama zaten hamilelik ve adet belirtileri çok benziyorki. bence böyle düşünme ve kan testi ver bakalım. rabbim en hayırlı olanı nasip etsin.

sağlık olsun yaa ne zaman yaptıracaksın
yaaaaa negatif düşünme inşşşşş

geçmiş olsun canım okudum çok bildiğim bi kkonu olmaığı için bişi diyemedim. inş. bisıkıntı çıkmazgönlünüferah tutmaya çalış.

zubeydecim benim hala hp bir sivilcem regle zmanlari cikiyor baslarda coktu. regle beliritileri sivilce vs bunlarin hepsi ayni zamanda hamilelik belirtisi ordan anlayamazsin bosuna morelini bizma dur bakalim yarin ola hayrola, hayirlisi olsun diyelim.

sanan bişi söyleyimmi hamileliğimin ilk haftaları ergen gibiydim yüzümde bi sürü sivilce çıkmıştı. sivilcenin olması normal bişi hamilelikte. regl günün ne zaman

canim Insallah iyi cikar sonucun gecmistir antobiotik genelde hep ise yariyor, Masallah haftanizda ne kadar ilerledi zaman cabuk geciyor degil mi kartasozcum:)

:) çok şükür teyzesi büyüyodur inş. şu tedirginliği bi atsam keyfini çıkartıcam ama, sanırım hamileik böyle bişi hep endişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…