Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

:) çok şükür teyzesi büyüyodur inş. şu tedirginliği bi atsam keyfini çıkartıcam ama, sanırım hamileik böyle bişi hep endişe.

zaman zaman rahatladigim oluyor ama oyle canim icinde hep bir korku oluyor. ama rahat hareket etmenin keyfini cikarin artik yere bile egilmek zor rahim goguslere kadar cikmis durumda nerdeyse otururken egilirken hissediyorsunuz rahmi sem sert izin vermiyor resmen. simdi daha iyi de son iki ayi ben dusunemiyorum. bir de 11 kilo almisim:) onun da etkisi var cok almayin kizlar

neyse kizlar aciktim cikiyorum, aksam uyumassaniz 11 gb bir gelelim mi nedimeyi yakalariz belki, doguma gondermeden laflariz biraz:)
nedimecim bizden once gelirsen her sey harika gecsin mis kokulu ogluna sagikla huzurla kavusun Insallah, Allah o gunleri hepimize gostersin Insallah.

ve değerimm 1.2 kızlar olmadı yine ama olsun hayırlısı böyle imiş destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim

ve değerimm 1.2 kızlar olmadı yine ama olsun hayırlısı böyle imiş destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim

umarim sekizinci gun kana yeni karisacagi icin bu sonuc cikmistir diye dusunmek istiyorum
aksi ise de hayirlisi buymus demekten baska bir sey gelmiyor elden
uzuldum canim arkadasim, vakti degilmis Allah vaktinde cok hayirli cok saglikli bir evlat nasip etsin sana Insallah.

sağol canım benim ama 8. gün erken değil zeynepte erken yaptırmıştı en azından onun 6 çıktı düşün yani bende direk 1 o yuzden ümidim zaten yoktu biliyorsun çünkü daha tedaviye başladığım an olmayacağını hissettim ve dile getirdim sizlerede olsun diyorum ben üstüme düşen herşeyi yaptım gönlüm rahat keşke diyebileceğim birşeyde yok o yuzden şimdilik iyiyim

nedimecim belki ugramissindir diye girdim uyumassam yine bakacagim yarin hayatinin en guzel ikinci gunu olucak Insallah. guzel haberlerini bekliyoruz canim, dualarimda olucaksin. Allah yardimcin olsun, darisi hepimizin basina.

:26:
evet negatif gb duruyor zubeydecim hep ucuncusunde olacagini hissettim dedin Insallah o ucuncu deneme 2011 in ilk yarisinda olur da, hissettigin gb gelisir her sey.

canım benim çok üzüldüm inanki.ben hep bu sefer olacağına inanmıştım sanırım o yüzden tuhaf hissetim.güçlü arkadaşım benim inşallah bidahakine son olacak.çok öpüyorum seni..

sana katılıyorum ama nedense ben hep pozitif diye düşünmüştüm rabbim hayırlısını versin çok üzüldüm ne diyeceğimi de bilmiyorum sabaha kadar stresten uyuyamamıştım bunu da görünce çöktüm

günaydın arkadaşlar

zübeyde ben bu durumlarda söyleyecek fazla bir şey bualmaıyorum
BURASI SÖZÜN BİTTİĞİ YER
canım rabbim yardımcın olsun

zübeydecim nasılsın?
ben sabah gittim kan verdim tsh t3 t4 bugün diğerleri perşembe veya cuma çıkarmış sonuç. ilaç bugün yarımdan bire geçtim doktor kontrol altına alınırsa sorun olmaz dedi. ama baya yüksek değerim umarım kısa sürede normale döner senin ne kadar zamanda 16dan 3ün altına inmişti hatırlıyor musun?
şöyle bi araştırdım kimisinin 2 haftada düzelmiş ilaçla kimisinin 6 ayda bakalım hayırlısı olsun

canım benim ben ramazan arifesinde yaptırdığımda 16 ya çıkmıştı şok olmuştum çünkü ilaç kullanıyordum düşmesi gerekirken çıkmıştı ama onuda ramazana bağlıyorum ondan öyle oldu doktorum ilacımı ve dozajı değiştirdi eurox kullanıyordum o yaramadı bana levitron 150 kullanmaya başladım o günden beri 1 in altında tsh ım ama benim haşimato guatrı antilerim çok yüksek anti tpo : 1.000 anti tg :650 idi şimdi tpo :900 anti tg :65 e indi şu antilerimde düzene girse rahatlıcam zaten

inşallah canım bana da eurox verdi günde bir yani 50mg kullanıyorum bakalım

Zübeydem cnm yaaa valla yazını gördüm öylece dondum kaldım((((((((((ne diycegimi bilemiyorm çok üzüldüm gercekten eldende başka bir şey gelmiyor allahım tez zamanda saglıklı bir evlat versin inşşş

özlecim burda yazmışsın gögsümün altında rahim var sanki die sol gögsünün mü? Benim sol gögsümün altındaydı bu zilli sürekli d.r sordugumda bebegin orda oldugunu söylemişti birde sol gögsümde sürekli agrı oluyordu sanki kalbim sıkışcak gibi oluyordu
özlemcim daha bu harekli hallerinin tadını çıkar allahın izniyle ilerleyen zamanlarda yerinden bile kalkamıycaksın beni eşim yatırıp kaldırıyorr kalkamıyorm ayaklarım balon gibi oldu ödemim iyicene artmış ellerimi bile zor kullanıyormmm ama allahın izniyle az kaldıı darısı başına canımm

Huhugelsin halay kızlar nisan topiginin yakışıklı haydarı dün sabah dünyaya gözlerini açmış yani pazar sabahııı nedime bana mesj çekmiş şimdi gördüm ayşe ben dün sabah dogum yaptım oglum kollarımda darısı senin ve diger kızların başına die hepinize slm varrrrrrrrrrrrrrrr bu halay hadar bebek içinn:))))))))))

hoş geldin haydar bebekkk nedimecim gözün aydın tatlım rabbim analı babalı büyüksün inşşşşşşşş bizde seni bu gün dogum yapcak die biliyorduk megersem haydar bebek bir gün önce gelmişşşşş:)))))))))

Temmuzcum cnm burda görünüyorsun nasılsın tatlım bebişimiz nasılll?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…