:) çok şükür teyzesi büyüyodur inş. şu tedirginliği bi atsam keyfini çıkartıcam ama, sanırım hamileik böyle bişi hep endişe.
ve değerimm 1.2 kızlar olmadı yine ama olsun hayırlısı böyle imiş destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim
umarim sekizinci gun kana yeni karisacagi icin bu sonuc cikmistir diye dusunmek istiyorum
aksi ise de hayirlisi buymus demekten baska bir sey gelmiyor elden
uzuldum canim arkadasim, vakti degilmis Allah vaktinde cok hayirli cok saglikli bir evlat nasip etsin sana Insallah.
sağol canım benim ama 8. gün erken değil zeynepte erken yaptırmıştı en azından onun 6 çıktı düşün yani bende direk 1 o yuzden ümidim zaten yoktu biliyorsun çünkü daha tedaviye başladığım an olmayacağını hissettim ve dile getirdim sizlerede olsun diyorum ben üstüme düşen herşeyi yaptım gönlüm rahat keşke diyebileceğim birşeyde yok o yuzden şimdilik iyiyim
ve değerimm 1.2 kızlar olmadı yine ama olsun hayırlısı böyle imiş destekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim
umarim sekizinci gun kana yeni karisacagi icin bu sonuc cikmistir diye dusunmek istiyorum
aksi ise de hayirlisi buymus demekten baska bir sey gelmiyor elden
uzuldum canim arkadasim, vakti degilmis Allah vaktinde cok hayirli cok saglikli bir evlat nasip etsin sana Insallah.
zübeydecim nasılsın?
ben sabah gittim kan verdim tsh t3 t4 bugün diğerleri perşembe veya cuma çıkarmış sonuç. ilaç bugün yarımdan bire geçtim doktor kontrol altına alınırsa sorun olmaz dedi. ama baya yüksek değerim umarım kısa sürede normale döner senin ne kadar zamanda 16dan 3ün altına inmişti hatırlıyor musun?
şöyle bi araştırdım kimisinin 2 haftada düzelmiş ilaçla kimisinin 6 ayda bakalım hayırlısı olsun
canım benim ben ramazan arifesinde yaptırdığımda 16 ya çıkmıştı şok olmuştum çünkü ilaç kullanıyordum düşmesi gerekirken çıkmıştı ama onuda ramazana bağlıyorum ondan öyle oldu doktorum ilacımı ve dozajı değiştirdi eurox kullanıyordum o yaramadı bana levitron 150 kullanmaya başladım o günden beri 1 in altında tsh ım ama benim haşimato guatrı antilerim çok yüksek anti tpo : 1.000 anti tg :650 idi şimdi tpo :900 anti tg :65 e indi şu antilerimde düzene girse rahatlıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?