Huhugelsin halay kızlar nisan topiginin yakışıklı haydarı dün sabah dünyaya gözlerini açmış yani pazar sabahııı nedime bana mesj çekmiş şimdi gördüm ayşe ben dün sabah dogum yaptım oglum kollarımda darısı senin ve diger kızların başına die hepinize slm varrrrrrrrrrrrrrrr bu halay hadar bebek içinn:))))))))))
hoş geldin haydar bebekkk nedimecim gözün aydın tatlım rabbim analı babalı büyüksün inşşşşşşşş bizde seni bu gün dogum yapcak die biliyorduk megersem haydar bebek bir gün önce gelmişşşşş:)))))))))
saol zeynepcim sırayla inş bende sonra rabbim sizlere nasip etsin saglıkla bebeklerinizi kucagınıza almayı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnRabbim hayırlı uzun ömür versin darısı sana ayşecim
kızlar hepinize merhaba
çok uzun zamandır bu topiğe giremiyordum herhalde çoğunuzun doğumu olmuştur kimler doğum yaptı merak ettim benim kısmetse nisan başında kızım olacak allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısını versin
kızlar hepinize merhaba
çok uzun zamandır bu topiğe giremiyordum herhalde çoğunuzun doğumu olmuştur kimler doğum yaptı merak ettim benim kısmetse nisan başında kızım olacak allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısını versin
ah canım benim ne güzel düşünmüşsün de nerdeeeeeeeeesel de ugramadi kac gundur tatile mi gittiler acaba
Bu arada kızlar selcim hiç gelmiyor topige inş bir sorun yoktur genelde böyle yapmazdı teli falanda yok arayayım valla merak ettim
ah canım benim ne güzel düşünmüşsün de nerdeeeeeeeee
burdayım ayşecik............topigi açıyorum kimse olmuyor yazamıyorum.....birde hep kızların biraz sıkıntısı var okuyorum üzülüyorum yazcak bişeyde bulamıyorum o yüzden...............şu andada salya sümük gribim inşallah netten size bulaşmaz..............sen nasılsın tatlı kız misafirin gelmesine az kaldıhadi hayırlısı......................
inşallah canım sende bir şey var mıcanım ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
canım sağol sen doğum yaptın mı?efet bayagdır yoksun tatlım hoş geldin bu arada kızın hayırlı olsun rabbim melegini ve seni korusun saglıkla kucagına versin cnm
cnm zeynep yeni hamile inş allahım devamını getirsin sonuna kadar saglıklı bir hamilelik yaşarr ve bebegini kucagına alır o ve her kes aminnninşallah canım sende bir şey var mı
canım sağol sen doğum yaptın mı?
cnm zeynep yeni hamile inş allahım devamını getirsin sonuna kadar saglıklı bir hamilelik yaşarr ve bebegini kucagına alır o ve her kes aminnn
bende perşembe sabahı doguma gircem inşşş son 3 günn az kaldıı :)))
iki gündür başım gözlerim ateşim var sadece 1 parol içtim reglime yakındı belki bişey vardır diye ilaç içmedim ama bugün ???????????????????? allahım sen yardımcımız ol bizi bize bırakıp seni unutturma yarabbim.........
cnm benim çok büyük geçmiş olsun tatlım kızımız ii hamdolsun atlayıp zıplamaktan başka bir şey yapmıyor gece bekliyor gene o uyumayınmca ben uyuyamıyorm:)))))) 3 günüm kaldı perşembe sabahı allahın izniyle 10 da dogum var bitanemm allahım bu güzel duyguyu sanada yaşatsın selcigimmm aminnnnnnnn
şok sevindim zeynep için hayırlısı olsun
sen inş hayırlısı ile bebğini kucağına alırsın tüp bebek olanlar hepsi sezeryan oluyor herhalde normal yapan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?