Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Bu arada kızlar selcim hiç gelmiyor topige inş bir sorun yoktur genelde böyle yapmazdı teli falanda yok arayayım valla merak ettim

rabbim hayırlı uzun ömür versin darısı sana ayşecim

kızlar hepinize merhaba
çok uzun zamandır bu topiğe giremiyordum herhalde çoğunuzun doğumu olmuştur kimler doğum yaptı merak ettim benim kısmetse nisan başında kızım olacak allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısını versin

canım ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah

efet bayagdır yoksun tatlım hoş geldin bu arada kızın hayırlı olsun rabbim melegini ve seni korusun saglıkla kucagına versin cnm

sel de ugramadi kac gundur tatile mi gittiler acaba
ah canım benim ne güzel düşünmüşsün de nerdeeeeeeeee
Bu arada kızlar selcim hiç gelmiyor topige inş bir sorun yoktur genelde böyle yapmazdı teli falanda yok arayayım valla merak ettim

burdayım ayşecik............topigi açıyorum kimse olmuyor yazamıyorum.....birde hep kızların biraz sıkıntısı var okuyorum üzülüyorum yazcak bişeyde bulamıyorum o yüzden...............şu andada salya sümük gribim inşallah netten size bulaşmaz..............sen nasılsın tatlı kız misafirin gelmesine az kaldıhadi hayırlısı......................

nedime gözün aydın canım allah hayırlı evlat etsin uzun saglıklı ömür nasip etsinnn................hoşgeldin bebegimiz hoşgeldin........

zübeyde vardır bundada bir hayır canım senin kadar bizde üzüldük......ama testi tekrarla canım benim.........

Aaaaaaaaaaa selcim gelmişşşşşşş hoş geldin tatlım yaaa nerdesin sennnn kaç gündürrr

cnm benim çok büyük geçmiş olsun tatlım kızımız ii hamdolsun atlayıp zıplamaktan başka bir şey yapmıyor gece bekliyor gene o uyumayınmca ben uyuyamıyorm:)))))) 3 günüm kaldı perşembe sabahı allahın izniyle 10 da dogum var bitanemm allahım bu güzel duyguyu sanada yaşatsın selcigimmm aminnnnnnnn

bu arada zübeyde hakkında hayırlısı vardır bunda da bir hayır diye bakmak lazım inşş. tez zamanda sen de meleğine kavuşursun

inşallah canım sende bir şey var mı
canım sağol sen doğum yaptın mı?
cnm zeynep yeni hamile inş allahım devamını getirsin sonuna kadar saglıklı bir hamilelik yaşarr ve bebegini kucagına alır o ve her kes aminnn
bende perşembe sabahı doguma gircem inşşş son 3 günn az kaldıı :)))

Son düzenleme:
iki gündür başım gözlerim ateşim var sadece 1 parol içtim reglime yakındı belki bişey vardır diye ilaç içmedim ama bugün ???????????????????? allahım sen yardımcımız ol bizi bize bırakıp seni unutturma yarabbim.........

selcim cnm ben çok halsizim yatmaya gidiyorm seni yannız bırakıcam kusura bakma tatlım ellerim tutmuyor valla gözlerim kapanıyor resmenn((((((((( öptüm tatlım seni kendine ii bakkk aman dikkat et bol bol C vitamini al olur mu tatlımm

şok sevindim zeynep için hayırlısı olsun
sen inş hayırlısı ile bebğini kucağına alırsın tüp bebek olanlar hepsi sezeryan oluyor herhalde normal yapan var mı

aminnnnn(((( kıyamam cnm benim yaaa d.r gitsene tatlımm valla çok üzülüyorm böyle diyince ben giripten çok korkuyorm çok çektigim için ay allahım acil şifalar versin aminnnnnnnnnnn

amin canım amin okadar istiyorumki şöyle koynuma alıp koklamayı onunla uyumayı........ayşecim bende istanbulda olsaydım inan gelirdim sizi görmeye........ayşecik listenin başındayım degilmi???????????aman aman yerim ben o tatlı kızını bizde burda senin için dua edip kızının resmini sabırsızlıkla bekleyecegiz.........aman dogumdan sonra dikkat et kendine üşütme............

şok sevindim zeynep için hayırlısı olsun
sen inş hayırlısı ile bebğini kucağına alırsın tüp bebek olanlar hepsi sezeryan oluyor herhalde normal yapan var mı

var cnm ama o arkadaş yurt dışında aslında normal dogum yapan çok ta işte ben son aylarda d.r degiştim benim tüp bebek d.r normal dogumu çok destekliyordu ama orda dogum pahalı ben kadıköy acıbademde yaptırdım tüp bebegi dogum orda pahalı oldugu içi başka d.r gittim son ayda o kadında bu bebek çok istenen bir bebek diyor riske atamam diyor o yüzden sezaryan dedi aslında bebegimin her şeyi şuan normal yani normal dogum yapabilirim ayyy son dakikada d.r deseki ayşe normal dogum yapıyorz ne güzel olurduıuu vallla :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…