aminnnnn(((( kıyamam cnm benim yaaa d.r gitsene tatlımm valla çok üzülüyorm böyle diyince ben giripten çok korkuyorm çok çektigim için ay allahım acil şifalar versin aminnnnnnnnnnn
amin canım amin okadar istiyorumki şöyle koynuma alıp koklamayı onunla uyumayı........ayşecim bende istanbulda olsaydım inan gelirdim sizi görmeye........ayşecik listenin başındayım degilmi???????????aman aman yerim ben o tatlı kızını bizde burda senin için dua edip kızının resmini sabırsızlıkla bekleyecegiz.........aman dogumdan sonra dikkat et kendine üşütme............
var cnm ama o arkadaş yurt dışında aslında normal dogum yapan çok ta işte ben son aylarda d.r degiştim benim tüp bebek d.r normal dogumu çok destekliyordu ama orda dogum pahalı ben kadıköy acıbademde yaptırdım tüp bebegi dogum orda pahalı oldugu içi başka d.r gittim son ayda o kadında bu bebek çok istenen bir bebek diyor riske atamam diyor o yüzden sezaryan dedi aslında bebegimin her şeyi şuan normal yani normal dogum yapabilirim ayyy son dakikada d.r deseki ayşe normal dogum yapıyorz ne güzel olurduıuu vallla :))))))))
selcim cok gecmis olsun tatil dedik hastalik cikti ama olsun tatilin en guzelini yazin yaparsin Insallah.
ALScim merhaba demek ayni donemlerdeyiz seninle arada ugra ve hep guzel haberlerini getir bize.
zeynepcim sonuclarin umarim cok iyi cikar.
zubeydecim canim umarim iyisindir inan ben bile cok etkilendim
aysecim az kaldi son birkac gun, ben dun gece hic uyuyamadim kizlar nefes darligi yasadim. internette rahim diyaframin ustune baski yapar nefes darligi normal diyor ama umarim gecici bir seydir sonuna kadar nasil dayanilir buna bilmiyorummorelim bozuluyor nefesin yetmiyor gb yatinca da daha feci.
selcim cok gecmis olsun tatil dedik hastalik cikti ama olsun tatilin en guzelini yazin yaparsin Insallah.
ALScim merhaba demek ayni donemlerdeyiz seninle arada ugra ve hep guzel haberlerini getir bize.
zeynepcim sonuclarin umarim cok iyi cikar.
zubeydecim canim umarim iyisindir inan ben bile cok etkilendim
aysecim az kaldi son birkac gun, ben dun gece hic uyuyamadim kizlar nefes darligi yasadim. internette rahim diyaframin ustune baski yapar nefes darligi normal diyor ama umarim gecici bir seydir sonuna kadar nasil dayanilir buna bilmiyorummorelim bozuluyor nefesin yetmiyor gb yatinca da daha feci.[/ bu nefes darlıgı herhamiledemi oluyor canım dikkat et bakalım geçer inşallah.......
sel seninle fazla yazışamadık ama ben seni gerçekten önceleri merak etmiştim baya bir takılmadın topiğe tekrardan başlayacak mısın tedaviye?
kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr
yok canım birdaha tüpbebek yaptırmayacagım kapattım sayfayı......tedavim nisan ortasıydı.....mayıs 11 de negatifi aldım o süredede istanbulda nete hiç giremedim sonrada girmedim......birde yazın bağ evine gidiyorum 3 ay kadar o yüzden....................
canım hadi gözün aydın :) çok sevindim.
Temmuzcum cnm burda görünüyorsun nasılsın tatlım bebişimiz nasılll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?