Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aminnnnn(((( kıyamam cnm benim yaaa d.r gitsene tatlımm valla çok üzülüyorm böyle diyince ben giripten çok korkuyorm çok çektigim için ay allahım acil şifalar versin aminnnnnnnnnnn

zaten sen aklıma geldin bu kız ne yaptı acaba hemde hamile hamile diye inan bak...........

canım benim allahım o temiz gönlüne göre versin inşşş aminnn cnm tabiki listenin başındasın tatlımm mevlanam sesimizi duysun inşş dualarımızı kabul eylesin allahım bu topikte kimseyi bırakmasın hamile kalmayan aminnn ve tanıdıgımız tanımadıgımız evlat hasreti ceken herkese rabbim evlat versin aminnnnn
selcim benim ne güzel olurduuu valla gelmeni çok isterdim iki bayramı birden yaşardım hem bebegimi görürdüm hemde senii :)))) selcigim sen gecende sormuşsun bu bebek resimleri nerde die seni
facebook varmı varsa msn ver seni ekliyim kızlar orda da topik yapmış sevginin bebegini gördüm maşallah çok tatlııı allahım analı babalı büyütsün aminnnnnn

işte hep aynı şeyi söylüyorlar riske atmayalım filan neyse hayırlısı inşş.

offfffffffff gene midem yanmaya başladı ben çıktım kızlar duramıyorm (((( valla hepinizi yaradana emanet ediyorm öptüm sizleri

zübeydecim tatlım ne dicemi bilemedim yavrum Allahtan sen hepimizden güçlüsün, Allahımbirdaha deneyecek gücü ve isteği tez zamanda versin tatlım dualarımdasın çok öpüyorum.

nedimecim canım Allah analı babalı büyütsün :) darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına olsun inş.

facem yok kızlar..............kasım anneleri diyemi topik vardı öylemi demiştiniz dogan bebeklerin resimleri vardı.topikten benmasalınmı oglunun resmi vardı ne?

nedimecimmmmmmmm ne mutlu sana ogluna Rabbim upuzun cok saglikli nese ve huzur dolu bir omur nasip etsin Insallahhhhhhhh.
cok sevindim.
mis kokusunu bizim icinde cek icine.
darisi bekleyen isteyen herkesin basina Insallah.

allahım bu grip kırıp geçiriyor beni.................hapşuuuuuuuuuuuuu

selcim cok gecmis olsun tatil dedik hastalik cikti ama olsun tatilin en guzelini yazin yaparsin Insallah.
ALScim merhaba demek ayni donemlerdeyiz seninle arada ugra ve hep guzel haberlerini getir bize.
zeynepcim sonuclarin umarim cok iyi cikar.
zubeydecim canim umarim iyisindir inan ben bile cok etkilendim
aysecim az kaldi son birkac gun, ben dun gece hic uyuyamadim kizlar nefes darligi yasadim. internette rahim diyaframin ustune baski yapar nefes darligi normal diyor ama umarim gecici bir seydir sonuna kadar nasil dayanilir buna bilmiyorum morelim bozuluyor nefesin yetmiyor gb yatinca da daha feci.

canım sen ne zaman doğum yapacaksın. ben nisan 2011 topiğine takılıyorum inş. nisan da kızıma kavuşacağım senin cinsiyeti ne?

kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr

sel seninle fazla yazışamadık ama ben seni gerçekten önceleri merak etmiştim baya bir takılmadın topiğe tekrardan başlayacak mısın tedaviye?

sel seninle fazla yazışamadık ama ben seni gerçekten önceleri merak etmiştim baya bir takılmadın topiğe tekrardan başlayacak mısın tedaviye?

yok canım birdaha tüpbebek yaptırmayacagım kapattım sayfayı......tedavim nisan ortasıydı.....mayıs 11 de negatifi aldım o süredede istanbulda nete hiç giremedim sonrada girmedim......birde yazın bağ evine gidiyorum 3 ay kadar o yüzden....................

hayırlısı olsun canım belki de senin için böylesi daha hayırlıdır sonuçta hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde de hayır olabilir Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin inş.....

Temmuzcum cnm burda görünüyorsun nasılsın tatlım bebişimiz nasılll?

tatlım burada görünüyorum da 2010 kapanışı 2011 açılışı
bi gireyim bakayım dedim ama dönüm ne okuyabildim ne yazabildim
napalım işte yeni bir yıl yeni umutlar vatana millete hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…