cnm benim çok büyük geçmiş olsun tatlım kızımız ii hamdolsun atlayıp zıplamaktan başka bir şey yapmıyor gece bekliyor gene o uyumayınmca ben uyuyamıyorm:)))))) 3 günüm kaldı perşembe sabahı allahın izniyle 10 da dogum var bitanemm allahım bu güzel duyguyu sanada yaşatsın selcigimmm aminnnnnnnn
işte hep aynı şeyi söylüyorlar riske atmayalım filan neyse hayırlısı inşş.
allahım bu grip kırıp geçiriyor beni.................hapşuuuuuuuuuuuuu
bende onu anlamıyorum bunlar kıymetli bebek sanki normal doğum yapanların bebeği kıymetli değil
bizim ilk oluşum şekli farklı diğer geri kalan herşey normal bir gebelik ama neden normal doğuma gelince tüp bebek dendiğinde sezeryan diyorlar anlamıyorum ben şimdi yeni bir hastaneye gitmek istiyorum ve tüp bebek yaptırtırdığımı söylemesem mi acaba diye düşünüyorum çünki desem bana hemen kıymetli bebek diyecek.
kızlarrrrr t3 t4 normalmiş eşim aradı şimdi tsh da 4.9 a düşmüş hala yüksek ama 2 günde baya düşmüş çoooooooooooooookkkkk şükürrrrrrrrrrrr
30 temmuz canım 2li test yaptırdın mı ayy baya büyüdünüz maaşallah
ilk sayfaları okuyodum :) bi garip oldum neler yaşamışız meğerse.
Ayşecim canım Allahım çok kolay birdoğum nasip etsin inş. :))) ayyy darısı bizlere olsun
gökçe canım nasılsın :) kontrolün ne zaman cinsiyet için.
amin zeynepcim amin canım bakalım benimde 6 da kontrolüm var inş. hayırlı haberlerle dönerim. gece yavrumu gördüm rüyama doğurmuşum emzirmeye çalışıyodum Allahım rüyada bile olsa ne güzel bi duygu Rabbim bizimle birlikte herkese nasip etsin inş.
yok canım yaptırmadık çarşamba günü isteyecek galiba doktorumuz nerde yaptırsam diye düşünüyorum.
benim herşeyim geç ilerliyo tüp bebek doktoru gebelik takibinde pek ilgilenmiyo 2. ayda herkez rutin tahlillerini yaptırdı tam idrar tam kan gibi ben 12 hafta bitince yaptırıyorum düşün daha yeni istedi çarşamba günüde ense kalınlığına bakıcak ikili testi yaptırın diycek muhtemelen tüp bebek merkeziyle bağlantıyı koparmak istiyorum artık iki arada bir derede kaldım muayene ücretide hatırı sayılır bir rakam ödüyorum boşuna veriyormuşum gibi hissediyorum yani zeynepçim bir dokun bin ah işit oldu benimki gerçi bebiş sağlıklı olsun testler iyi çıksında hiçbirşeyin önemi yok.
cinsiyet için daha erken canım ya 4 aylıkken falan belli oluyor galiba
bende çarşambaya gidicem kontrole bakalım doktor ne diyecek sıkıldım artık buraya gelmekten beni azat edin ben başımın çaresine bakayım diycem.
ablam ayrıntılı ultrasona girersen 12. haftanda öğrenirsin demişti onun öyle olmuş. bendebugün yeni bir oktora gidicembakalım tanışma faslı olucak accık beğenirsek ona devam edicez beğenmezsek tüp bebek doktoruna devam zor işler bu doktor işleri. başka doktora gidebilirsin bence tüp bebek doktorluk bişi kalmaıki artık.
ablam ayrıntılı ultrasona girersen 12. haftanda öğrenirsin demişti onun öyle olmuş. bendebugün yeni bir oktora gidicembakalım tanışma faslı olucak accık beğenirsek ona devam edicez beğenmezsek tüp bebek doktoruna devam zor işler bu doktor işleri. başka doktora gidebilirsin bence tüp bebek doktorluk bişi kalmaıki artık.
evet doktor konusu çok önemli hemen tüp olduğunu duyar duymaz sezeryan diyen doktora çok kızıyorum bakalım çarşamba tüp doktoruma sorucam benim rahim girişi kavisliydi transferim narkoz altında oldu acaba bu durum normal doğuma engel teşkil edermi diye sorucam evet eder derse zaten normal doğumu düşünmeme hiç gerek yok demektir.
umutta ayrıntılı ultrason olduğunu hiç sanmıyorum keşke olsa ayrıntılıda çıkar
ama özelde baktırabilirim bi kızla tanıştım hastanede avrasya diye bi hastaneye gidiyormuş yanlış hatırlamıyorsam renki ultrason istemişler kızdan 8. haftaya yeni girdim demişti 60 tl yada 80 tl emin değilim ücreti var ona giricem demişti olmazsa bende başka biyerde girerim. ama cinsiyetini hiç merak etmiyorum nedense ne olursa kabulüm birde şimdiye kadar 20 kişiden 19 zu erkek dediği için banada erkek gibi geliyo hatta sanki eminim ondan dolayıda hiç merak etmiyorum.
yok canım yaptırmadık çarşamba günü isteyecek galiba doktorumuz nerde yaptırsam diye düşünüyorum.
benim herşeyim geç ilerliyo tüp bebek doktoru gebelik takibinde pek ilgilenmiyo 2. ayda herkez rutin tahlillerini yaptırdı tam idrar tam kan gibi ben 12 hafta bitince yaptırıyorum düşün daha yeni istedi çarşamba günüde ense kalınlığına bakıcak ikili testi yaptırın diycek muhtemelen tüp bebek merkeziyle bağlantıyı koparmak istiyorum artık iki arada bir derede kaldım muayene ücretide hatırı sayılır bir rakam ödüyorum boşuna veriyormuşum gibi hissediyorum yani zeynepçim bir dokun bin ah işit oldu benimki gerçi bebiş sağlıklı olsun testler iyi çıksında hiçbirşeyin önemi yok.
kızlar karından ultrasonda idrara sıkışık olmaya gerek oluyomu ben ilk defa karından muayene olucam bugün ona göre su içicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?