Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim gozun aydin cok sevindim bak hemen dusmeye baslamis bile, bak nedimede ilac kullaniyormus diger formda da birisi sana yazmis o da kullaniyormus. ben cok duyuyorum torid ilaci kullanan hamileleri hepsi ayni seyi soyluyor. hic uzulme artik stresli olmak troide hic yaramiyor diyorlar.

yoo artık baya ilerledin canım ama tatlı bişey yiyip gidince bebeğin hareket ediyordu 10 12. haftalarda benim öyle olmuştu geçen defa

saol kuşum :) yanıma çikolata alayım o zaman ben şimdi çıkıyorum görüşürüz hoşçakalın

canim erkekse belli olabiliyor gerci benimkisini ayrintilida ikili testte kiza benzetmislerdi:) ama bence 14. haftayi kesin bekleyin simdi ne dense yanlis cikabilir. yalniz erkek senesi sanirsam duydugum tek kiz ALS oldu:)
seni bilmiyorum da karatasoz hep erkek bebek gordu ya ruyasinda o yuzden onunkisi erkek gb gelior bana.
sizlerin gonlunde ne varsa o olsun Insallah.

evet canım inşallah normal sınırlarna gelir çok telaş yaptım bi görseniz harap ettim kendimi.hayırlısı olsun biraz rahatladım

herkes cikiyor sanirim. karatasozcum guzel haberlerle gel Insallah.
herkesi opuyorum.

sağol canım benim
ben internetten de baktım 11 ila 14 haftalar arasında yapılıyor denildi eğer çarşamba günü yaptırırsak
12+6 olmuş olucam heralde iyidir yani sorun olmaz sanırım.
benim doktor beni çok ağırdan aldığı için bugünlere kaldık az evvel bir arkadaşımla konuştum oda benden 3 hafta önde gidiyo oda 13. haftada ikili test yaptırmış sonuçlarını ancak 14. haftada almış hemen çıkan bişi değil sanırım.

14dtede yaptirirsin da kan testi icin dogruluk payi 13 hafta son dendi bana, 13 hafta demek zaten 12+6 yani. ben iki gun sonra almistim kan sonucunu.
neyse zaten bence en gereksiz testler bu ikili ve uclu testler. daha yeni arkadasim dogurdu kiza yuksek risk dediler bebegi tosun gb Masallah. Allah korusun insana riskli dediler mi aylarca mahvoluyr kadinlar ve sonuclari kimi duysam hep saglikli bebekler. o yuzden cok da onemli degil aslinda kacinci haftda ne yapildi.

temmuzcum zaten 12+6da gittiginde yapicaksa sorun yok, ben bu gittiginde yaptirmayacaksin baska yere gidiceksin diye anladim da ondan yazdim. ikili testin iki guzel yani bir ultraasonda bebegi uzun uzun goruyorsun, ikincisi de kiz mi erkek mi kan testindeki free betahcgden tahmin yapiyorsun:) ama o tahmin icinde bu hafta yaptirman lazimmis bunu kk da okumustum 13.haftaya kadar o tahmin tutuyormus hormon salgisiyla ilgili, ne kadar dogru bilmiyorum bende tutmustu:)

sen nasıl oldun canım geceleri rahat yatabiliyormusun.

dun gece hep nefes darligi cektim cok feciydi nefesim yetmiyor gbydi internette rahim diyaframa baski yaptigi icin yaziyordu umarim gecer gozum korktu hatta simdi gidip uyuyacagim yatinca oluyor die korkuyorum yatmaya

neyse kizlar kactim ben. aysecim bugunler bir denk gelsek de laflasak biraz, eylul hanim sana artik firsat vermez cunku dogumdan sonra

dun gece hep nefes darligi cektim cok feciydi nefesim yetmiyor gbydi internette rahim diyaframa baski yaptigi icin yaziyordu umarim gecer gozum korktu hatta simdi gidip uyuyacagim yatinca oluyor die korkuyorum yatmaya

canım çok dikkat et dinlen sen de yolun çoğuna aştın artık rabbim korusun

zübeydecim iyisin değil mi pek gelmez yazmaz oldun umarım iyisindir canım. inan dualarımdasın rabbim yardımcın olsun ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. iyi ol lütfennn

ya ben burdayım da iyidim de benim salak doktorum ya devam ya bırakın diye karar vericekmiş tedaviyi sinirleimi bozdu iyice kızlar

ya ben burdayım da iyidim de benim salak doktorum ya devam ya bırakın diye karar vericekmiş tedaviyi sinirleimi bozdu iyice kızlar

ben anlamadım neye devam yada tamam diyecekmiş

Kızlar ben geçen gün aşılama raporu için devlet has gittim (bize aşıma yapılmadan direk tüp bebk raporu verilmişti şimdide aşılama yapma hakkımız var bende aşılamaraporu alıp ilaçalrı mikroda kulanayım diye düşnüyordum )artık devlet has aşılama raporu veriyolarmış dr beye gittim dedimi anlatım tabi tüp bebk için olduğunu söylemedim bana dedikibenim özelime gelirsen aşılamayı orada yaptırsan veririm yoksa olmaz dedi
çıktım hemen ilerdeki dr gittim durumu anlatım ada elime özel muayenesinin kartını verdi ve radevu al gel konuşalım muayene edyim
dedi dedimki ben 5 mikro denemim olmadı bana ne dese beğenirsşnşzş uzman kadın doğum dr .................. Siz hiç tüp bebk yaptırmadınızmı
işte biz bu insanlara emanetiz arkadaşlar

zubeydecim su an kullandigin hormon ilaclarina devam ya da birakilim diyecek di mi?
yetercim ne bicim insan bu doktorlar bazen sasip kaliyorum yaa belki sen fakirsin ondan gidion niye hala ozele cagiriyorlar!!!
ulkenin basbakani uc cocuk yapin diye zirp pirt konusacagina once otursun da bizleri gorsun!!!! yani aslinda bir sey yapmak lazim ama nasil ne!!! burdaki sistemi bilince inanin turkiyede olanlara sasip kaliyorsunuz, tum ilaclari yuzde yuz odeyip ozel hastaneye de gitseniz tum labratuvar islerimini yuzde yuz karsiliyorlar.tek odediginiz doktor takibi. yani paraniz yoksa bile bir yilda uc kez rahat yaptirirsiniz.
utanmadan bir de avrupdaki turk tv cikip "bisde tup bebek daha basarili" diye atip tutuyorlar!!! ben turkiyede arastirmak icin birkez aradim bir merkezi adimi daha demeden nerdeyse, su kadar tutar diyorlar.
ay neyse bir dokun bin ah isit oldu ama cok sinir oluyorum turkiyedeki sisteme. bu o kadar ozel bir konuki gercektende saglik bakanligi ozel ilgi gostermeli ama ne yaptilar ustune bir de tek embro transferi yasasi ulan salaklar tamam mantikli ama bazi durumlar var bai o zaman iki transfere izin verin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…