evet canım herşey iyi çıksın da. yaa benim tüp bebek doktorum da öyle ama ben aynı zamanda sonra devam edeceğim doktora gidiyorum ve o istedi bu tüm testlerive iyiki de istemiş tsh yüksek çıktı hem de hiç yokken böyle bişey yani bazı doktorlar fazla rahat bence
yoo artık baya ilerledin canım ama tatlı bişey yiyip gidince bebeğin hareket ediyordu 10 12. haftalarda benim öyle olmuştu geçen defa
umutta ayrıntılı ultrason olduğunu hiç sanmıyorum keşke olsa ayrıntılıda çıkar
ama özelde baktırabilirim bi kızla tanıştım hastanede avrasya diye bi hastaneye gidiyormuş yanlış hatırlamıyorsam renki ultrason istemişler kızdan 8. haftaya yeni girdim demişti 60 tl yada 80 tl emin değilim ücreti var ona giricem demişti olmazsa bende başka biyerde girerim. ama cinsiyetini hiç merak etmiyorum nedense ne olursa kabulüm birde şimdiye kadar 20 kişiden 19 zu erkek dediği için banada erkek gibi geliyo hatta sanki eminim ondan dolayıda hiç merak etmiyorum.
canim gozun aydin cok sevindim bak hemen dusmeye baslamis bile, bak nedimede ilac kullaniyormus diger formda da birisi sana yazmis o da kullaniyormus. ben cok duyuyorum torid ilaci kullanan hamileleri hepsi ayni seyi soyluyor. hic uzulme artik stresli olmak troide hic yaramiyor diyorlar.
saol kuşum :) yanıma çikolata alayım o zaman ben şimdi çıkıyorum görüşürüz hoşçakalın
herkes cikiyor sanirim. karatasozcum guzel haberlerle gel Insallah.
herkesi opuyorum.
sağol canım benim
ben internetten de baktım 11 ila 14 haftalar arasında yapılıyor denildi eğer çarşamba günü yaptırırsak
12+6 olmuş olucam heralde iyidir yani sorun olmaz sanırım.
benim doktor beni çok ağırdan aldığı için bugünlere kaldık az evvel bir arkadaşımla konuştum oda benden 3 hafta önde gidiyo oda 13. haftada ikili test yaptırmış sonuçlarını ancak 14. haftada almış hemen çıkan bişi değil sanırım.
14dtede yaptirirsin da kan testi icin dogruluk payi 13 hafta son dendi bana, 13 hafta demek zaten 12+6 yani. ben iki gun sonra almistim kan sonucunu.
neyse zaten bence en gereksiz testler bu ikili ve uclu testler. daha yeni arkadasim dogurdu kiza yuksek risk dediler bebegi tosun gb Masallah. Allah korusun insana riskli dediler mi aylarca mahvoluyr kadinlar ve sonuclari kimi duysam hep saglikli bebekler. o yuzden cok da onemli degil aslinda kacinci haftda ne yapildi.
dun gece hep nefes darligi cektim cok feciydinefesim yetmiyor gbydi internette rahim diyaframa baski yaptigi icin yaziyordu umarim gecer gozum korktu hatta simdi gidip uyuyacagim yatinca oluyor die korkuyorum yatmaya
ya ben burdayım da iyidim de benim salak doktorum ya devam ya bırakın diye karar vericekmiş tedaviyi sinirleimi bozdu iyice kızlar
ya ben burdayım da iyidim de benim salak doktorum ya devam ya bırakın diye karar vericekmiş tedaviyi sinirleimi bozdu iyice kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?