zubeydecim su an kullandigin hormon ilaclarina devam ya da birakilim diyecek di mi?
Yetercim ne bicim insan bu doktorlar bazen sasip kaliyorum yaa belki sen fakirsin ondan gidion niye hala ozele cagiriyorlar!!!
Ulkenin basbakani uc cocuk yapin diye zirp pirt konusacagina once otursun da bizleri gorsun!!!! Yani aslinda bir sey yapmak lazim ama nasil ne!!! Burdaki sistemi bilince inanin turkiyede olanlara sasip kaliyorsunuz, tum ilaclari yuzde yuz odeyip ozel hastaneye de gitseniz tum labratuvar islerimini yuzde yuz karsiliyorlar.tek odediginiz doktor takibi. Yani paraniz yoksa bile bir yilda uc kez rahat yaptirirsiniz.
Utanmadan bir de avrupdaki turk tv cikip "bisde tup bebek daha basarili" diye atip tutuyorlar!!! Ben turkiyede arastirmak icin birkez aradim bir merkezi adimi daha demeden nerdeyse, su kadar tutar diyorlar.
Ay neyse bir dokun bin ah isit oldu ama cok sinir oluyorum turkiyedeki sisteme. Bu o kadar ozel bir konuki gercektende saglik bakanligi ozel ilgi gostermeli ama ne yaptilar ustune bir de tek embro transferi yasasi ulan salaklar tamam mantikli ama bazi durumlar var bai o zaman iki transfere izin verin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar ilaçlar için değil bebek için devam yada tamam diyecekmiş ben anlamıyorum ya yada yanlış mı biliyorum bana akıl verin bi sperm dölleyebiliyorsa yumurtayı bölünüyorsa umut var demek değil midir neden biz vazgeçmeliyiz demiyorlar mı bi sperm olsun yeter diye ben anlamadım aklım durdu beynim almıyo allah aşkına deyin bana bi şey deyin bana moral vermek için değil benim bildiklerim yanlış ise söyleyin bana
bende anlamadım yasmin ya başka tüp bebek merkezlerine sorucam eşimin biopsi raporunu götürüp sorucam anlamadım gitti ya sinirlerimi bozdu bu ........................ler
kızlar biz hastaneye gidiyorz bebegimin hareketleri yavaşladı ve karnımda top gibi toplanmaya başladı filiz hanım sabah 9 gel hemen bebegi alalım dedi şimdi nst baglancaz ayy aglıyım mı sevinim mi korkuyorm ne olur bana ve kızıma dua edin hepinizi öpüyormm
kızlar ilaçlar için değil bebek için devam yada tamam diyecekmiş ben anlamıyorum ya yada yanlış mı biliyorum bana akıl verin bi sperm dölleyebiliyorsa yumurtayı bölünüyorsa umut var demek değil midir neden biz vazgeçmeliyiz demiyorlar mı bi sperm olsun yeter diye ben anlamadım aklım durdu beynim almıyo allah aşkına deyin bana bi şey deyin bana moral vermek için değil benim bildiklerim yanlış ise söyleyin bana
kızlar biz hastaneye gidiyorz bebegimin hareketleri yavaşladı ve karnımda top gibi toplanmaya başladı filiz hanım sabah 9 gel hemen bebegi alalım dedi şimdi nst baglancaz ayy aglıyım mı sevinim mi korkuyorm ne olur bana ve kızıma dua edin hepinizi öpüyormm
zubeydecim boyle sacmalik olur mu tabiiki de devam ilk kez duyuyorum boyle bir sey bunu dusuncegine o salak doktor niye ara ara sperm dondurmadi onu aciklasin aptal herif!!!!!!!!!!!!! merkezini hemen degistir lutfen hic morel icin falan yazmiyorum burda ne hikayeler okuduk da sadece tese ile sperm cikan hicbir doktorun bunu dedgini duymadik aaa tepem atti gece gece!!!kızlar ilaçlar için değil bebek için devam yada tamam diyecekmiş ben anlamıyorum ya yada yanlış mı biliyorum bana akıl verin bi sperm dölleyebiliyorsa yumurtayı bölünüyorsa umut var demek değil midir neden biz vazgeçmeliyiz demiyorlar mı bi sperm olsun yeter diye ben anlamadım aklım durdu beynim almıyo allah aşkına deyin bana bi şey deyin bana moral vermek için değil benim bildiklerim yanlış ise söyleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?