Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım valla burada eğer paran yoksa ölüyorsun
sen bilirisin yani o durumdayız sağlık artık sektör halini almış durumd evet infertiliteyle ilği bir şeyler yapılmalı hemde çok acil
bu konuyla ilğili bir dernek var diyorki derneğin kurucusu infertilite has nefeslerini tutup yere bir ayak vursalar deprem olur ama organize olmamıyoruz diyiyor

kızlar biz hastaneye gidiyorz bebegimin hareketleri yavaşladı ve karnımda top gibi toplanmaya başladı filiz hanım sabah 9 gel hemen bebegi alalım dedi şimdi nst baglancaz ayy aglıyım mı sevinim mi korkuyorm ne olur bana ve kızıma dua edin hepinizi öpüyormm

kızlar ilaçlar için değil bebek için devam yada tamam diyecekmiş ben anlamıyorum ya yada yanlış mı biliyorum bana akıl verin bi sperm dölleyebiliyorsa yumurtayı bölünüyorsa umut var demek değil midir neden biz vazgeçmeliyiz demiyorlar mı bi sperm olsun yeter diye ben anlamadım aklım durdu beynim almıyo allah aşkına deyin bana bi şey deyin bana moral vermek için değil benim bildiklerim yanlış ise söyleyin bana

nasıl yaaa anlamadım ben valla. nasıl böyle bişi derler başka bi doktora gidin bence sende moralini bozma hiç spermi olmayanların bebeği oluyo ne saçma şey o öyle.

bende anlamadım yasmin ya başka tüp bebek merkezlerine sorucam eşimin biopsi raporunu götürüp sorucam anlamadım gitti ya sinirlerimi bozdu bu ........................ler

bende anlamadım yasmin ya başka tüp bebek merkezlerine sorucam eşimin biopsi raporunu götürüp sorucam anlamadım gitti ya sinirlerimi bozdu bu ........................ler

hiç moralini bozma bize doktorumuzun söylediği bu işlerde biz kesin şeyler söyleyemeyiz Allahın takdiri demişti. sapasağlam eşlerin çocukları olmaz, ikiside sıkıntılı eşlerin asla olmaz denilenlerin çocuğu olur demişti. o yüzden sen başka doktora git zaten toplama günüde aptallık yapmışlardı bence kesin merkezini değiştirmelisin.

canım inşş sorunsuz bebeğini kucaklarsın

bencede bu merkezi değiştirmelisin

bak benim başımdan ne geçti
mersinde(tek özelmerkezdir) bir tüp bebk merkezine gittim
dr beni gayet iyi karşıladı sonuçlara baktı faan işte klasik şeyler koşluyorken ban dediki sizin genetik testleriniz yok dedi bend eevet yeptırmadık dedim dediki hemen yepılması gerekiyor
beldide hiç birşrte sizin çocuğunuz olmayacka nasıl yaptırmasınınz bu tetkleri dedi
ben neye uğradığımı anlamadım dedimki dr bey evet benim yumurta kalitem kötü her tedavide embiryom oluşmuyor ama olduğuda oluyor siz neye dayanarak bana sizinçocuğunuz hiç olmaya bilir dedrsiniz dedim
siz nasıl tüp bebk dr sunuz dedim şu anda benim pskolojimi nasıl etkilediğiniizn farkındamısınız dedim sonra kaltım lütfen dedi kusura bakmayın ben öyle demek istemedim falan bede bir daha ne sizinle nede merkezinizle işim olmaz dedim ve çıktım oradan
malesef ama böyleleri çok fazla

ay canim kizin geliyor demek Rabbim yardimcin olsun dualarimiz sizinle cok heycanlandim aysecim her sey guzel olucak sen bunlari simdi okuyamayacaksin ama...:)
canim guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz.

zubeydecim boyle sacmalik olur mu tabiiki de devam ilk kez duyuyorum boyle bir sey bunu dusuncegine o salak doktor niye ara ara sperm dondurmadi onu aciklasin aptal herif!!!!!!!!!!!!! merkezini hemen degistir lutfen hic morel icin falan yazmiyorum burda ne hikayeler okuduk da sadece tese ile sperm cikan hicbir doktorun bunu dedgini duymadik aaa tepem atti gece gece!!!

ayşecik allah yardımcın olsun.............bu yazıyı okudugunda bebegin kucagında olacak inşallah........ay ne güzel ...........

zübeyde drun söyledigi saçmalıklara eklenecek bişey....................nice insanlara dr lar senin çocugun olmaz diye eskiden rapor verirlermiş hepside çatır çatır dogurmuş..........gülüpgeçilecek bişey .canım sen hiç moralini bozma..............olacak olacak..........................

bu ne saçma bir yönlendirmedir anlamadım hayatım.devam edip etmeyeceğine doktorun değil,eşinle siz karar vereceksiniz tabikide.sonuçta tedavi sonucu onca embriyo elde edilmiş ve transferin gerçekleşmiş senin.gerisi faso fiso hayatım.bir doktor nasıl kendi kendine bu kararı verebilir bende anlamış değilim.bencede en mantıklısı doktorunu değiştirmen hayatım..

aysem doğumama mı gittin tatlım benim yaa :) kavuşma anı geldi demek maşallah cimcimemize :)) sabırsızlıkla bekliyoruz canımm :)

karatasözüm,temmuzum,özlemcim,selcim hepinizi öpüyorum kızlar
iyi geceler,tatlı uykular...

zübeyde senin kacinci denemen?ebnde ilk kez böyle bi$ey duydum hicte inanmyiorum ama bir kac yerde okudum 3-4.denemden sonra $ans azaliyomu$ cok üzülmü$tüm ama inanmamayi tercih ediyorum,cünkü her doktorun her merkezin tedavi ve tetkikleri farkli belki oldugumuz merkez bizim icin yetersiz..rabbim yetrki istesin ol desin olmayacak hic bi$ey yok...

kızlar çok saolun şimdi eve geldik bebegim iyi ama hareketleri yavaşlamış o yüzden sabah doguma gidiyorm aslında bu gece çıkarmıycaklardı hastaneden ben banyo falan yapmaya geldim apar topar gittigim için geri geldik korkucak bir şey yok sabah 9 da yatışım olcak 10 la 11 arası doguma alcaklarr ay kızlar tansiyon tavan yaptı korkudan heycandan sanırım (((((((( birde şuan ellerim titriyor ben daha bu gece uyumam kesinlikle eşimde bende ayaktayız evi toparlıyoruz artık iki gün sonra evimize geliriz allahın izniyleee inşş

KIZLARRRR HAKKINIZI HELAL EDİN BEN HELALLEŞEYİMDE NE OLUR NE OLMAZ BU DOGUM SİZLERİ ÇOK SEVİYORM HEPİNİZ DULARIMDA OLCAKSININ SELCİGİM .ZÜBEYDEM .PANADOL.EVOEVO.AZRA AZRA .ESRA.EMİNE MUSSETNA MAVİ MERCAN DAHA İSMİNİ SAYAMADIGIM DİEGER ARKADAŞLAR LİSTE YAPTIMÖ ŞİMDİ AKLIMDA KALANLARI YAZDIMM HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMADA BOL BOL DUALARIM OLCAK BEBEKLERİNİ SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAKLARINI ALMALARI İÇİN ALLAHA EMANET OLUN KIZLAR SİZLERİ YARADANA EMANET EDİYORMMM

aysecim once bir guleyim tuvalete kalktim dedim acip bakayim ayse ne yapti, bilgisayar acilirken kendi kendime ee sabahsa dogum birakmazlarki onu dedim sonra da yok bizim kiz bir yolunu bulur cikar sabah doguma yine gider dedimki yazini gordum ona guluyorum
canim benim zor yorucu bi o kadar da guzel bir yolun en guzel kavsagina geldiniz Allah'im saglik sihhatle kavustursun. demin guluyordum ama simdi de cok duygulandim. Rabbim hepimize nasip etsin bu gunleri gormeyi.
guzem haberlerini bekliyoruz canim, dualarimdasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…