özlemcim sende mi uyymadınn ayyy ben uyuyamıyormaysecim once bir guleyimtuvalete kalktim dedim acip bakayim ayse ne yapti, bilgisayar acilirken kendi kendime ee sabahsa dogum birakmazlarki onu dedim sonra da yok bizim kiz bir yolunu bulur cikar sabah doguma yine gider dedimki yazini gordum ona guluyorum
canim benim zor yorucu bi o kadar da guzel bir yolun en guzel kavsagina geldiniz Allah'im saglik sihhatle kavustursun. demin guluyordum ama simdi de cok duygulandim. Rabbim hepimize nasip etsin bu gunleri gormeyi.
guzem haberlerini bekliyoruz canim, dualarimdasin.
kızlar çok saolun şimdi eve geldik bebegim iyi ama hareketleri yavaşlamış o yüzden sabah doguma gidiyorm aslında bu gece çıkarmıycaklardı hastaneden ben banyo falan yapmaya geldim apar topar gittigim için geri geldik korkucak bir şey yok sabah 9 da yatışım olcak 10 la 11 arası doguma alcaklarr ay kızlar tansiyon tavan yaptı korkudan heycandan sanırım(((((((( birde şuan ellerim titriyor ben daha bu gece uyumam kesinlikle eşimde bende ayaktayız evi toparlıyoruz artık iki gün sonra evimize geliriz allahın izniyleee inşş
KIZLARRRR HAKKINIZI HELAL EDİN BEN HELALLEŞEYİMDE NE OLUR NE OLMAZ BU DOGUM SİZLERİ ÇOK SEVİYORM HEPİNİZ DULARIMDA OLCAKSININ SELCİGİM .ZÜBEYDEM .PANADOL.EVOEVO.AZRA AZRA .ESRA.EMİNE MUSSETNA MAVİ MERCAN DAHA İSMİNİ SAYAMADIGIM DİEGER ARKADAŞLAR LİSTE YAPTIMÖ ŞİMDİ AKLIMDA KALANLARI YAZDIMM HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMADA BOL BOL DUALARIM OLCAK BEBEKLERİNİ SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAKLARINI ALMALARI İÇİN ALLAHA EMANET OLUN KIZLAR SİZLERİ YARADANA EMANET EDİYORMMM
canım yaa umarım çok rahat bir doğum olur ve eylül hanım sağlıklı doğaar ayy büyük buluşma rabbim yardımcınız olsunkızlar biz hastaneye gidiyorz bebegimin hareketleri yavaşladı ve karnımda top gibi toplanmaya başladı filiz hanım sabah 9 gel hemen bebegi alalım dedi şimdi nst baglancaz ayy aglıyım mı sevinim mi korkuyorm ne olur bana ve kızıma dua edin hepinizi öpüyormm
kızlar ilaçlar için değil bebek için devam yada tamam diyecekmiş ben anlamıyorum ya yada yanlış mı biliyorum bana akıl verin bi sperm dölleyebiliyorsa yumurtayı bölünüyorsa umut var demek değil midir neden biz vazgeçmeliyiz demiyorlar mı bi sperm olsun yeter diye ben anlamadım aklım durdu beynim almıyo allah aşkına deyin bana bi şey deyin bana moral vermek için değil benim bildiklerim yanlış ise söyleyin bana
Ah canım benimkızlar çok saolun şimdi eve geldik bebegim iyi ama hareketleri yavaşlamış o yüzden sabah doguma gidiyorm aslında bu gece çıkarmıycaklardı hastaneden ben banyo falan yapmaya geldim apar topar gittigim için geri geldik korkucak bir şey yok sabah 9 da yatışım olcak 10 la 11 arası doguma alcaklarr ay kızlar tansiyon tavan yaptı korkudan heycandan sanırım(((((((( birde şuan ellerim titriyor ben daha bu gece uyumam kesinlikle eşimde bende ayaktayız evi toparlıyoruz artık iki gün sonra evimize geliriz allahın izniyleee inşş
KIZLARRRR HAKKINIZI HELAL EDİN BEN HELALLEŞEYİMDE NE OLUR NE OLMAZ BU DOGUM SİZLERİ ÇOK SEVİYORM HEPİNİZ DULARIMDA OLCAKSININ SELCİGİM .ZÜBEYDEM .PANADOL.EVOEVO.AZRA AZRA .ESRA.EMİNE MUSSETNA MAVİ MERCAN DAHA İSMİNİ SAYAMADIGIM DİEGER ARKADAŞLAR LİSTE YAPTIMÖ ŞİMDİ AKLIMDA KALANLARI YAZDIMM HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMADA BOL BOL DUALARIM OLCAK BEBEKLERİNİ SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAKLARINI ALMALARI İÇİN ALLAHA EMANET OLUN KIZLAR SİZLERİ YARADANA EMANET EDİYORMMM
özlemcim geçmiş olsun bütün hamileler yaşıyo o sıkıntıyı bişi olduğunu düşünmüyorum iyi haberlerle gel inş.aysecim bilseydim gelir bakardim yine konusurduk sen simdi hastanedesindir kizina kavusmana birkac saat kaldi Allah'in izniyle sorunsuz bir sekilde kavusacaksiniz.
kizlar resmen yatinca nefesim yetmiyor birazdan hastaneye gidecegiz morelim cok bozuldu, muhtemelen normal vs diyecekler umarimyine de ultrasona girmeden rahat etmeyecegim. ayaktayken otururken fena degil de uyuyamiyorum yatinca cok kotu gecici bir sure degilse bu yasadigim hamileligin sonuna kadar boyle gitmesi imkansiz iki gundur 6 saat ancak uyudum. perisan haldeyim. merak etmeyin haber veririm doktordan sonra isimiz ne kadar surer bilmiyorum, esim ise gitmedi benimle zaten.
doktordan donunce aysenin guzel haberleini alip size guzel haber getirmek dilegiyle.
KIZLAR AYŞE DOĞUM YAPTI EYLÜL 3.300 GR DOĞMUŞ EŞİ İLE KONUŞTUM AYŞE DAHA DOĞUMHANEDEYDİ BİLGİNİZ OLSUN KENDİNİZE İYİ BAKIN HOŞÇAKALIN.
EYLÜL İÇİN
KIZLAR AYŞE DOĞUM YAPTI EYLÜL 3.300 GR DOĞMUŞ EŞİ İLE KONUŞTUM AYŞE DAHA DOĞUMHANEDEYDİ BİLGİNİZ OLSUN KENDİNİZE İYİ BAKIN HOŞÇAKALIN.
EYLÜL İÇİN
EYLÜL İÇİN
EYLÜL İÇİN
karatasoz bebek nasıl canım
ayşeyle bende konuştum çok güzel emmiş maaşallahemerken uyuyakalmış
bembeyaz maşallah çok güzel bi bebek dedi ayşe gözlerim doldu ağladım konuşurken çok duygulandım
eylül-elif koymuşlar isminide ismiyle büyüsün darısı bütün isteyenlerin başına.
ayşeyle bende konuştum çok güzel emmiş maaşallahemerken uyuyakalmış
bembeyaz maşallah çok güzel bi bebek dedi ayşe gözlerim doldu ağladım konuşurken çok duygulandım
eylül-elif koymuşlar isminide ismiyle büyüsün darısı bütün isteyenlerin başına.
çok şükür teyzesi herşey yolunda :) kıpır kıpır oynuyodu, haftasıyla uyumlu maşallah. haftaya c.tesi tekrar kontrolüm var ikili test için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?