Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlemcim sende mi uyymadınn ayyy ben uyuyamıyorm
bu nasıl bir heycan böyle korkuyormda allahıum yarabbim
sorunsuz bir şekilde bebegimi kavuşmayı nasip etsin aminn
efet cnm bu yolda çok cile çektik bunada çok şükür
darısı senin başına artıkkk inşşş kızmın hareketleri hala çok yavaş inş bir sorun olmaz gene top gibi toplandı ayyy özlem ölüyorm susuzluktan 12 sonra bir şey yiyip içme dedi d.r ben nasıl durcam yaaa böyle ben her gece 3 litreye yakın su içiyorm resmen içim kuruduu(((((((((((

aysecim bilseydim gelir bakardim yine konusurduk sen simdi hastanedesindir kizina kavusmana birkac saat kaldi Allah'in izniyle sorunsuz bir sekilde kavusacaksiniz.
kizlar resmen yatinca nefesim yetmiyor birazdan hastaneye gidecegiz morelim cok bozuldu, muhtemelen normal vs diyecekler umarim yine de ultrasona girmeden rahat etmeyecegim. ayaktayken otururken fena degil de uyuyamiyorum yatinca cok kotu gecici bir sure degilse bu yasadigim hamileligin sonuna kadar boyle gitmesi imkansiz iki gundur 6 saat ancak uyudum. perisan haldeyim. merak etmeyin haber veririm doktordan sonra isimiz ne kadar surer bilmiyorum, esim ise gitmedi benimle zaten.
doktordan donunce aysenin guzel haberleini alip size guzel haber getirmek dilegiyle.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

yaaaaaaa SAĞLICAKLA KUCAKLA
ALLAHIM NE KADAR GÜZEL BİR MELEK GELİYOR DÜNYAYA

canım yaa umarım çok rahat bir doğum olur ve eylül hanım sağlıklı doğaar ayy büyük buluşma rabbim yardımcınız olsun

canım tabiki de doğru biliyorsun buna karar verecek sne ve eşin senin yumurtan olgun sprem dölleyebiliyor daha ne olsun çok şükür yani... biraz baştan savmak istemişler

ayşenin eylül,ü nasılmış bakalım...............ay ne tatlıdır...............allah analı babalı büyütsün............hoşgeldin eylül bebek.........

KIZLAR AYŞE DOĞUM YAPTI EYLÜL 3.300 GR DOĞMUŞ EŞİ İLE KONUŞTUM AYŞE DAHA DOĞUMHANEDEYDİ BİLGİNİZ OLSUN KENDİNİZE İYİ BAKIN HOŞÇAKALIN.

EYLÜL İÇİN

Ah canım benim bebişinle sana huzurlu kocaman bir ömür diliyorum Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın inş.
özlemcim geçmiş olsun bütün hamileler yaşıyo o sıkıntıyı bişi olduğunu düşünmüyorum iyi haberlerle gel inş.
KIZLAR AYŞE DOĞUM YAPTI EYLÜL 3.300 GR DOĞMUŞ EŞİ İLE KONUŞTUM AYŞE DAHA DOĞUMHANEDEYDİ BİLGİNİZ OLSUN KENDİNİZE İYİ BAKIN HOŞÇAKALIN.

EYLÜL İÇİN

maşallaaahhhh darısı hepimize olsun inş.

EYLÜL İÇİN

ay benim daha yeni haberim oluyo
yoğunluktan giremedim birtürlü bide daha 2 gün var sanıyordum şoka girdim şimdi
ama çoooooooook sevindim bebişimiz dünyaya gözünü açmış maaşallah
anasınada kızına da maaşallah darısı bütün isteyenlerin başına inşallah.

Kızlar ayşe ile şimdi konuştum hepinize çok selamları var eylülde oda gayet iyimiş biraz ağrısı var oda normal daha yeni doğumdan çıktı sonuçta benden bu kadar üstüme düşeni yaptım size sizi emanet edip kaçıyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

ayşeyle bende konuştum çok güzel emmiş maaşallah emerken uyuyakalmış
bembeyaz maşallah çok güzel bi bebek dedi ayşe gözlerim doldu ağladım konuşurken çok duygulandım
eylül-elif koymuşlar isminide ismiyle büyüsün darısı bütün isteyenlerin başına.

maşallah :) ne güzel şeyler bunlar. amin Rabbim isteyen herkese versin inş.

ne güzel yaa rabbim bize de nasip etsin bu duyguyı ayşeme de bebeğiyle sağlıklı huzurlu ömür olsun inşallah ne güzell rabbim bozmasın

aysemmmmmm çok tebrik ederim canımmm.güzel kızınla tadını çıkarın bu güzel günlerin emii :)))
eylül bebek için halaya geldimm.çok öpüyorum siziii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…