Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cok duygulandim canim ya dogdu dogucak derken geldi sonunda cok sukur, Masallah. darisi bekleyen isteyen herkesin basina olsun.aysecim dunyanin en mutlu kadinisindir sen simdi
daha doktora gitmedim kizlar gidince yazarim.

amin canım benim çok saol. seninde inş.

canim daha yeni okudum resmen kendi derdime dustum iki gundur zombi gbyim yattigim an nefes alamiyorum( yaa hamilelrde bu sorunu duyuyordum ama henuz benim gb yatamayani hic duymadim oyle boyle degil karatasozcum duzelmezse diye korkuyorum
haberlerine cok sevindim kirbirkere Masallah diye mesaja basladim hala bak aklimdan gecirdim yazmayi unutuyordum.

Son düzenleme:
canım ablam da yatmakta çok zorlanırmış çok sıkıntı yaşamış

nasılsınız kızlarrrrrrrrr

canım ayşem çok geçmiş olsun gözün aydın allah analı babalı etsin dünyanın en mutlu insanıdırsın şimdi allah kızını sana bağışlasın canım darısıda hepimize olsun aradım telini açan olmadı öpüyorum...

Diğer hamile arkadaşlarada sağlıklı hamilelikler dilerim allah kucağınıza almayı nasip etsin....bende farklı bir değişiklik yok havalar degişken hasta ediyor.
öpüyorum sizleri

kizlar doktorda bir aksilik cikmadi cok sukur. bazi testler istedi haberlesecegiz sonuclara gore.
cok yorgunum ayakta bile duramiyorum.
aysecim nedimecim sizler icin cok mutluyum, cok sukur bugunlerimize, gelin de azcik minnoslari anlatin bize:))

kizlar doktorda bir aksilik cikmadi cok sukur. Bazi testler istedi haberlesecegiz sonuclara gore.
Cok yorgunum ayakta bile duramiyorum.
Aysecim nedimecim sizler icin cok mutluyum, cok sukur bugunlerimize, gelin de azcik minnoslari anlatin bize:))
sorun çıkmamasınına çok sevindim canım

kizlar doktorda bir aksilik cikmadi cok sukur. bazi testler istedi haberlesecegiz sonuclara gore.
cok yorgunum ayakta bile duramiyorum.
aysecim nedimecim sizler icin cok mutluyum, cok sukur bugunlerimize, gelin de azcik minnoslari anlatin bize:))

canım çok sevindim için rahatlasın artık rabbim korusun hiç sıkıntı yaşatm asın inşallah. iyi düşün iyi yaşa. ahh diyen ben kendim de becerebilsem sabaha kadar aklımda şu tiroit işi bakalım hayırlısı olsun

canim cok sagol, ne olur sen de cok takma bak doktor stresle ilintili olabilir dedi yasadigima ve gercekten dun gece bayaa bir duzeldim hakli olabilir. Insallah degerin hemen normale gelicek.

bendende herkeze günaydın
özlemcim sorun olmamasına çok sevindim
pskolojik olarakta rahatlarsın inşallah.

bende şimdi doktordan geliyorum ikili test için gittim doktor ölçümleri yaptı ölçümler iyi sorun yok dedi
yaptırmış olduğum tahlilleri gösterdim kanın çok kan hapına başlamaya şimdilik gerek yok tahlil sonuçların da iyi dedi ikili test için kan verdim cumartesi saat 1 de çıkıcak sonuç bakalım hayırlısıyla inşallah oda temiz çıkar birdeeeeeeeeeeeeeeee daha söylemek için çok erken ama dedi doktor erkek olma ihtimali var sanki bi çıkıntı görür gibi oldum dedi bencede bu bebek kesin erkek özlem bir tane daha erkek geliyo bakalım hayırlı evlat olsun kız erkek hiç farketmez.

kızlar slm ben geldim iyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim çok şükür melegimde bende çok iyiyiz bebegim 3.320 grm dogdu 48 cm boyu her şey yolunda maşallah emme sorunumuz yokk 24 saat memede ama benim sütüm yok d.r 3. gün gelir dedi gazımıda çıkartamadıgım için yemek vermiyorlar şuan ilaç aldım inş gazımı çıkarmk içn dün çok agrım vardı aman allahım o agrıyı düşünmek bile istemiyormm en güzel dogum normal dogum yeminleee biz hala hastanedeyiz sanırım yarın çıkacaz neyse kızlar benim melegimin duş saati geldi vee şuan öyle aglıyorkiiimaşallah hastaneyi ayaga kaldırdıı melegim benim yaaa kızlar fırsat bulursam gene gelirim öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…