hayy maaşallah rabbim hep böyle gitmeyi nasip etsin
amin canım benim çok saol. seninde inş.
canım ablam da yatmakta çok zorlanırmış çok sıkıntı yaşamışcanim daha yeni okudum resmen kendi derdime dustum iki gundur zombi gbyim yattigim an nefes alamiyorum( yaa hamilelrde bu sorunu duyuyordum ama henuz benim gb yatamayani hic duymadim oyle boyle degil karatasozcum duzelmezse diye korkuyorum
haberlerine cok sevindim kirbirkere Masallah diye mesaja basladim hala bak aklimdan gecirdim yazmayi unutuyordum.
amin canım benim çok saol. seninde inş.
canım gözün aydın herşey yolundaymış
maşşalllahdeğmesin
sorun çıkmamasınına çok sevindim canımkizlar doktorda bir aksilik cikmadi cok sukur. Bazi testler istedi haberlesecegiz sonuclara gore.
Cok yorgunum ayakta bile duramiyorum.
Aysecim nedimecim sizler icin cok mutluyum, cok sukur bugunlerimize, gelin de azcik minnoslari anlatin bize:))
sorun çıkmamasınına çok sevindim canım
Kızlar merhaba ayşede mi doğurmuş))))))
kizlar doktorda bir aksilik cikmadi cok sukur. bazi testler istedi haberlesecegiz sonuclara gore.
cok yorgunum ayakta bile duramiyorum.
aysecim nedimecim sizler icin cok mutluyum, cok sukur bugunlerimize, gelin de azcik minnoslari anlatin bize:))
canım çok sevindim için rahatlasın artık rabbim korusun hiç sıkıntı yaşatm asın inşallah. iyi düşün iyi yaşa. ahh diyen ben kendim de becerebilsem sabaha kadar aklımda şu tiroit işi bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?