hayy maaşallah bir erkek daha hadi hayırlısı olsunbendende herkeze günaydın
özlemcim sorun olmamasına çok sevindim
pskolojik olarakta rahatlarsın inşallah.
bende şimdi doktordan geliyorum ikili test için gittim doktor ölçümleri yaptı ölçümler iyi sorun yok dedi
yaptırmış olduğum tahlilleri gösterdim kanın çok kan hapına başlamaya şimdilik gerek yok tahlil sonuçların da iyi dedi ikili test için kan verdim cumartesi saat 1 de çıkıcak sonuç bakalım hayırlısıyla inşallah oda temiz çıkar birdeeeeeeeeeeeeeeee daha söylemek için çok erken ama dedi doktor erkek olma ihtimali var sanki bi çıkıntı görür gibi oldum dedi bencede bu bebek kesin erkek özlem bir tane daha erkek geliyo bakalım hayırlı evlat olsun kız erkek hiç farketmez.
kızlar slm ben geldim iyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim çok şükür melegimde bende çok iyiyiz bebegim 3.320 grm dogdu 48 cm boyu her şey yolunda maşallah emme sorunumuz yokk 24 saat memede ama benim sütüm yok d.r 3. gün gelir dedi gazımıda çıkartamadıgım için yemek vermiyorlar şuan ilaç aldım inş gazımı çıkarmk içn dün çok agrım vardı aman allahım o agrıyı düşünmek bile istemiyormm en güzel dogum normal dogum yeminleee biz hala hastanedeyiz sanırım yarın çıkacaz neyse kızlar benim melegimin duş saati geldi vee şuan öyle aglıyorkiiimaşallah hastaneyi ayaga kaldırdıı melegim benim yaaa kızlar fırsat bulursam gene gelirim öptüm hepinizi
bendende herkeze günaydın
özlemcim sorun olmamasına çok sevindim
pskolojik olarakta rahatlarsın inşallah.
bende şimdi doktordan geliyorum ikili test için gittim doktor ölçümleri yaptı ölçümler iyi sorun yok dedi
yaptırmış olduğum tahlilleri gösterdim kanın çok kan hapına başlamaya şimdilik gerek yok tahlil sonuçların da iyi dedi ikili test için kan verdim cumartesi saat 1 de çıkıcak sonuç bakalım hayırlısıyla inşallah oda temiz çıkar birdeeeeeeeeeeeeeeee daha söylemek için çok erken ama dedi doktor erkek olma ihtimali var sanki bi çıkıntı görür gibi oldum dedi bencede bu bebek kesin erkek özlem bir tane daha erkek geliyo bakalım hayırlı evlat olsun kız erkek hiç farketmez.
ay kiyamam hastanelerden bizi dusunmussun ne kadar sevindim yazini gorunce aysecim. Masallah kizimiza elif ismini o kadar severimki adina da bayildim cimcimenin. hic kafani takma sute, gelir bugun yarin, az gelse de takviye mama kullanirsin saglikla dogdu ya aysecim gerisi ne olsa hallolur sen merak etme, kafani takarsan sute gelmezmis oyle diorlar:) aysecim yaa cok acidi demekkızlar slm ben geldim iyi dilekleriniz için hepinize tşk ederim çok şükür melegimde bende çok iyiyiz bebegim 3.320 grm dogdu 48 cm boyu her şey yolunda maşallah emme sorunumuz yokk 24 saat memede ama benim sütüm yok d.r 3. gün gelir dedi gazımıda çıkartamadıgım için yemek vermiyorlar şuan ilaç aldım inş gazımı çıkarmk içn dün çok agrım vardı aman allahım o agrıyı düşünmek bile istemiyormm en güzel dogum normal dogum yeminleee biz hala hastanedeyiz sanırım yarın çıkacaz neyse kızlar benim melegimin duş saati geldi vee şuan öyle aglıyorkiiimaşallah hastaneyi ayaga kaldırdıı melegim benim yaaa kızlar fırsat bulursam gene gelirim öptüm hepinizi
ayecim burda gorunuyorsun minnossssss neler yapior:))
özlemcim darısı senin ve tüm kızların başınaelif ve cinar ay inanmiyorum en sevdigim isimler sanki ben secmisim gb :))))))))))))) ohh teyze olarak keyfe geldim. aglayan emen agizlarini yerim ben onlarin
aysecim merak etme duzene girecektir siimdi dunyaya alisiyorlar kolay mi dusunsenebir de sutun gelsin bol bol iyice baslar cimcime uyumaya. anam on tane dogurmusum gb bana da baksaniza ama arkadaslarimda da oyle oldu ondan
ayse senin cimcimenin sakin bir bebek olmasini zaten beklemiyorduk cadiligini icerde gosteriyorduay eve donunde fotograflarini gorelim. nedimecim sen de cinarin resmini gostermelisin bize. cinar nasil uyuyormu sakinmi? senin sezeryanin nasildi nedime?
kizlar sezeryan oncesi lagman yapildi mi size? hos simdi cevapplmasanaizda olur daha cok sorarim ben
bebislerinizi koklayin bizler icin Rabbim onlari nazardan korusun Masallah, darisi basimiza olsun.
elif ve cinar ay inanmiyorum en sevdigim isimler sanki ben secmisim gb :))))))))))))) ohh teyze olarak keyfe geldim. aglayan emen agizlarini yerim ben onlarin
aysecim merak etme duzene girecektir siimdi dunyaya alisiyorlar kolay mi dusunsenebir de sutun gelsin bol bol iyice baslar cimcime uyumaya. anam on tane dogurmusum gb bana da baksaniza ama arkadaslarimda da oyle oldu ondan
ayse senin cimcimenin sakin bir bebek olmasini zaten beklemiyorduk cadiligini icerde gosteriyorduay eve donunde fotograflarini gorelim. nedimecim sen de cinarin resmini gostermelisin bize. cinar nasil uyuyormu sakinmi? senin sezeryanin nasildi nedime?
kizlar sezeryan oncesi lagman yapildi mi size? hos simdi cevapplmasanaizda olur daha cok sorarim ben
bebislerinizi koklayin bizler icin Rabbim onlari nazardan korusun Masallah, darisi basimiza olsun.
saol özlemcim kızlar hepinize tek tek yazamıyorm kusura bakmayın bu zilli hiç uyumuyor aynı karnımdaki gibi ne gece ne gündüz sürekli başındayım şuan eşim kazını çıkarmaya çalışıyor bende o arada yazıyım dedim özlemcim ben öyle uyandım ki anlatamam agla aglaya başka arkadaşlar aman ne var sezaryan acısı yok diyorlarrr valla h,çte öyle degil kesinlikle abartmıyormmm bu gün gene agrı kesici ilaç yaptırlar yoksa durmanın imkanı yok dikişler çok agrıyor birde benim öksürük başladı ölüyorm resmen o zamann avazım çıkabildigince bagırıyorm ne yapım hamdolsun yaradanıma genede yarın eve gidecez ama kızlar ben bu kıza baka bilcem mi benden ii bir anne olurmu orası tartışılır hiç uyumadım 3 gündür dün gece zaten uyumadık agrıdan ondan önceki gecede dogum var die uyuyamdım hayalet gibi dolanıyorm ve beni kızım 24 saat aglıyorr bebek hemşiresi seni istiyor diyor yataga koydugumda aglıyor emzirdigimde beni emmiyor resmen emzik yerine kullanıyor orda uyuyorr hemşirelerde oına karşı emzir yerine yatır sonra çok çekersin diyorlarrr ve bu gün d,k,şlerim çok agrıyorr çünkü hiç oturmadım sürekli kızım kucagımdaa şikayet etmiyorm asla sadece anne olmak çok zorr inş bebegime layık bir anne olurumm sizleri çok seviyorm kızlarrr
kızlar tam açtım çınar bey yırttırıyor emicekmişşşş))) açık bırakıyorum emince size dönücem inşallah ))
zeynebim cnm tşk ederim rabbim bu güzel günleri sanada nasip etsin inşş melegini saglıkla kucagına alırsın tatlımmmm allahım seni ve bebegini korusun aminnnayyy maaşallah sizlere rabbim bebeklerinizin kötü gününü göstermesin yaa biz ne geniş aile olduk böyle inşallah daha da büyüyeceğiz. hepinize selamlar
yetercim cnm nasılsın tatlım sanda günaydın nasıl gidiyor bu arada diş işini ne yaptın cnm sen o dişten kurtuldun mu?günaydınnn kızlarlarrrrrrrr
oyy oyyy demek erkek heee temmuzcum gözün aydın cnm bizim kızımızın ismide eylül elif babası sana bir süprizim var diyip duruyorr meger ben deniz die sayıklıyorm o sgorta kartına eylül elif die yazdırmş bende hemşire bebege eylül elif die seslenince şaşırdım orda ögrendim vallanedime abla ayşe Allahım size kolaylıklar versin bebişleriniz güzel güzel büyüsünler
engin tecrübeleriniz bizim için çok önemli yaptığınız hiç birşeyi unutmayın tamammı güzel anneler
bu arada çınarın ismi çok güzel olmuş galiba benimde haydar geliyor.
zeynebim cnm tşk ederim rabbim bu güzel günleri sanada nasip etsin inşş melegini saglıkla kucagına alırsın tatlımmmm allahım seni ve bebegini korusun aminnn
yetercim cnm nasılsın tatlım sanda günaydın nasıl gidiyor bu arada diş işini ne yaptın cnm sen o dişten kurtuldun mu?
Oyy oyyy demek erkek heee temmuzcum gözün aydın cnm bizim kızımızın ismide eylül elif babası sana bir süprizim var diyip duruyorr meger ben deniz die sayıklıyorm o sgorta kartına eylül elif die yazdırmş bende hemşire bebege eylül elif die seslenince şaşırdım orda ögrendim valla
cnm rabbim sizlerede nasip etsin bu güzell duyguları yaşatsın aminnnnnnnnnnnn
kızlar benim zilli kızım uyandı birde benim duş almam gerekiyormuşşş çıkmam gerek kendinize ii bakın tekrar görüşürüz az önce çoçuk d.r geldi kızımın çıkışını verdi 12 gibi çıkıcaz inş bu günn artık evde ne zaman vakit bulursam gelirim ok gerci çişe bile vaktim yokk bu zilli hep koynumda ayy ayakta zor duruyorm uykusuzluktan d.r diyor kacıncı çoçuk dedim hocam ilk hee demek o yüzden bu kız böyle çok nazlıı neden şimdiye kadar yapmadınız yaşınızda bayag var dedi bende dedim hocam bebeimiz olmadı bu bebek tüp bebekkk ohhh maşallahhh artık bu kızın sırtı yere gelmezz diyor :))))))))
kızlar ben çıktım öptüm hepinizi
günaydın canım iyi çok şükür sen nasılsın
Canım yaa biz ilçedeyiz burada 20 lik çekecek dr yok malesefmersine gittim o günde dr izinliymiş kaldı şimdilik ama ilerleyen günlerde çektireceğim:18::18::18:
Ağrısı çok fazla katlanılır gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?