kolay gelsin sana canım işin biraz zor
allah yardımcın olsun
nazlı bebişi öp benim için
saol balımm allahım sanada nasip etsin inşş aminnnn tamam şimdi emzircem öperim senin yerine de yetercim
günaydın canım iyi çok şükür sen nasılsın
Canım yaa biz ilçedeyiz burada 20 lik çekecek dr yok malesefmersine gittim o günde dr izinliymiş kaldı şimdilik ama ilerleyen günlerde çektireceğim:18::18::18:
Ağrısı çok fazla katlanılır gibi değil
kızlar test sonuçlarım çıkmış anti tpo tg onlar da normalmiş haşimato değil demiş doktor sadece tsh yüksekti o da ilaçla düzene girer inşallah demiş. çok şükür bir tek tsh değerim kaldı
merhaba ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. ben nisanzede ve haziranzedelerden oldum.negatif sonuçları alınca uzun süre bu siteye ugramadım.inşallah 2011 bizler için hayırlı bir yıl olur.
canim giricek Insallah hatta belki de duzeldi simdi ilaclarla. gonlunu ferah tutmaya calis.
merhaba antalya, umarim en kisa zamanda guzel haberlerini verirsin bize. hangi nedenle tedavi oluyorsunuz?
nefesim tamamen duzelmiyor galiba doguma kadar da duzelmeyecek, rahim diyaframa baski yapiyormus ama cok sukur uyuyabildigim icin buna dayanabilirim.gecen gunku kadar kotu degil canim.sağol canım inşallah. sen naısl oldun eski sıkıntılar yok değil mi??
aa acildiysa ne guzel dogal da hamile kalabilirsin, Insallah oyle olur.benim kanallardan birinde tıkanıklık vardı. üç ay önce laporoskopi ile doktorum açıldıgını söyledi.şimdilik birşey yok bende önümüzdeki ay aşılama denemek istiyorum.
AMAN KÖTÜ OLMA CANIM uyuyabilmek güzel. rabbim daha iyi etsin kötüsünü yaşatmasınnefesim tamamen duzelmiyor galiba doguma kadar da duzelmeyecek, rahim diyaframa baski yapiyormus ama cok sukur uyuyabildigim icin buna dayanabilirim.gecen gunku kadar kotu degil canim.
aa acildiysa ne guzel dogal da hamile kalabilirsin, Insallah oyle olur.
zeynepcim gözün aydın geçmiş olsun canım.
AMAN KÖTÜ OLMA CANIM uyuyabilmek güzel. rabbim daha iyi etsin kötüsünü yaşatmasın
sağol canım bakalım hayırlısı olsun. benim akıntım biraz fazla kızlar progestan fitil kullanıyorum o geliyor tamam da normal akıntı da var çok şeffaf da değil sarı da değil ama yapacak bişey yok 3 aya kadar
cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlardoğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize
cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlardoğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize [/QUOTE hayırlısıyla olur inşallah. olumlu düşünelim olumlu olsun.Allah emeklerini boşa çıkarmasın
cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlardoğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?