Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kolay gelsin sana canım işin biraz zor
allah yardımcın olsun
nazlı bebişi öp benim için

saol balımm allahım sanada nasip etsin inşş aminnnn tamam şimdi emzircem öperim senin yerine de yetercim

saol balımm allahım sanada nasip etsin inşş aminnnn tamam şimdi emzircem öperim senin yerine de yetercim

sağol canım
bebişine bak sen canım:79::80::79::80::79::80::79::80::79::80:

ayşecim, nedimecim maşallah miniklerimize :)) Allahım bizlerede o günleri göstersin inş. isimleriyle yaşasın kuzular :))

kızlar test sonuçlarım çıkmış anti tpo tg onlar da normalmiş haşimato değil demiş doktor sadece tsh yüksekti o da ilaçla düzene girer inşallah demiş. çok şükür bir tek tsh değerim kaldı

merhaba ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. ben nisanzede ve haziranzedelerden oldum.negatif sonuçları alınca uzun süre bu siteye ugramadım.inşallah 2011 bizler için hayırlı bir yıl olur.

canim cok gecmis olsun ah bilirim ne agridir o, umarim hemen halledersin sonra kus gb hafifleyeceksin.

canim giricek Insallah hatta belki de duzeldi simdi ilaclarla. gonlunu ferah tutmaya calis.

merhaba ben bu siteyi uzun süredir takip ediyorum. ben nisanzede ve haziranzedelerden oldum.negatif sonuçları alınca uzun süre bu siteye ugramadım.inşallah 2011 bizler için hayırlı bir yıl olur.

merhaba antalya, umarim en kisa zamanda guzel haberlerini verirsin bize. hangi nedenle tedavi oluyorsunuz?

merhaba antalya, umarim en kisa zamanda guzel haberlerini verirsin bize. hangi nedenle tedavi oluyorsunuz?

benim kanallardan birinde tıkanıklık vardı. üç ay önce laporoskopi ile doktorum açıldıgını söyledi.şimdilik birşey yok bende önümüzdeki ay aşılama denemek istiyorum.

aysecim demek eve gdiyorsunuz bugun:) sutunun gelmesine cok sevindim, emzirdikce articak yaziyordu kizlar diger formda okumussundur, oh yarasin cimcimeye.

sağol canım inşallah. sen naısl oldun eski sıkıntılar yok değil mi??
nefesim tamamen duzelmiyor galiba doguma kadar da duzelmeyecek, rahim diyaframa baski yapiyormus ama cok sukur uyuyabildigim icin buna dayanabilirim.gecen gunku kadar kotu degil canim.

benim kanallardan birinde tıkanıklık vardı. üç ay önce laporoskopi ile doktorum açıldıgını söyledi.şimdilik birşey yok bende önümüzdeki ay aşılama denemek istiyorum.
aa acildiysa ne guzel dogal da hamile kalabilirsin, Insallah oyle olur.

AMAN KÖTÜ OLMA CANIM uyuyabilmek güzel. rabbim daha iyi etsin kötüsünü yaşatmasın

zeynepcim gözün aydın geçmiş olsun canım.

sağol canım bakalım hayırlısı olsun. benim akıntım biraz fazla kızlar progestan fitil kullanıyorum o geliyor tamam da normal akıntı da var çok şeffaf da değil sarı da değil ama yapacak bişey yok 3 aya kadar

canım fitilden benimde hala sarı akıntım oluyo ki ben fitili bırakalı nerdeyse 6 hafta oldu hala geliyo nane ne biçim şeyse hemşireye sormuştum arayıp normal demişti.

cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlar doğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize

cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlar doğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize

Allah gönlüne göre versin canım şimdiden haırlı olsun inş. herşey yolunda gider bebişlerini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…