canım fitilden benimde hala sarı akıntım oluyo ki ben fitili bırakalı nerdeyse 6 hafta oldu hala geliyo nane ne biçim şeyse hemşireye sormuştum arayıp normal demişti.
hayirli olsun tatlim, bebegine saglikla kavusursun Insallah.cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlardoğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize
kizlar benim akintim hep var doktoum doguma kadar olucak dedi. yalniz siz siz olun bir enfeksion testi yaptirin dorduncu ay gb. bana doktorum gerek yok kasinti var mi yanma var mi vs gb sorular sordu ama ben inat ettim yaptirdim onemli bir sey cikmadi ama olsun:) hatta bu ay yine isteyecegim cunku bu enfeksionlar direk erken dogum nedeni ve her zaman bir sinyal vermezmis hamilelikte. korktugum basima gelmez Insallah odum patliyor enfeksionlardan
iki hafta sonra yine tekrarlıcam canım bende ara ara tekrarlamak istiyorum zaten bi enfeksiyon geçirdim mikroplar tekrardan çıldırmasın :) bu arada iyi düşünelim iyi olsun herşey yolunda gitsin inş.
akıntı için enfeksiyon testi nasıl oluyor kültür testi dedikleri mikizlar benim akintim hep var doktoum doguma kadar olucak dedi. yalniz siz siz olun bir enfeksion testi yaptirin dorduncu ay gb. bana doktorum gerek yok kasinti var mi yanma var mi vs gb sorular sordu ama ben inat ettim yaptirdim onemli bir sey cikmadi ama olsun:) hatta bu ay yine isteyecegim cunku bu enfeksionlar direk erken dogum nedeni ve her zaman bir sinyal vermezmis hamilelikte. korktugum basima gelmez Insallah odum patliyor enfeksionlardan
iki hafta sonra yine tekrarlıcam canım bende ara ara tekrarlamak istiyorum zaten bi enfeksiyon geçirdim mikroplar tekrardan çıldırmasın :) bu arada iyi düşünelim iyi olsun herşey yolunda gitsin inş.
kızlar test sonuçlarım çıkmış anti tpo tg onlar da normalmiş haşimato değil demiş doktor sadece tsh yüksekti o da ilaçla düzene girer inşallah demiş. çok şükür bir tek tsh değerim kaldı
cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlardoğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize
canim cok gecmis olsun ah bilirim ne agridir o, umarim hemen halledersin sonra kus gb hafifleyeceksin.
gözünaydın canım çok sevindim
tsh de inicek sen merak etme.
akıntı için enfeksiyon testi nasıl oluyor kültür testi dedikleri mi
genital enfeksiyon testi die geciyor, hani smear yapilirken azcik suruntu akinti aliyorlar ya aynisi. ama hamileyiz diye o salak aleti takip canimizi yakmiyorlar. ben yaptirdigimda inan kadin bitirmis anlamadim bile kontroldeki gb catala cikion incecik bir cubukla suruntu aliyorlar ama dedigim gb spatula midir nedir hani o igrenc plastik ya da metal seyi takmiyorlar hamileyiz die, cok kolay bir islem oluyor onsuz.
Zeynepcim tahlillerinin sonuçlarına sevindim,gözün aydın;
Ayşecim dört gözle bekliyoruz eylül kızın resmini, tekrar gözün aydın, bol bol kokla bir kere de benim yerime
Özlemcim, geçmiş olsun, kolaylıklar diliyorum, güzel güzel nefes alabil,
KAratasöz, Temmuz, Evo, Panadol, Zübeydecim, ve ismini atladığım arkadaşlar, umarım iyisinizdir.
Bizim cumartesi sabah tedavi sonrası değerlendirme randevumuz var, son dondurulmuşu kullanmadan önce bu sefer rahme biraz bakılacak bir sorun var mı diye, laparaskopi yapılmıştı sorun yoktu. Rahmimin çok hafif kalp şeklinde olduğunu söylemişti ilk kontrolde , sanıırm ona da bakcaklar. Geriye histereskopikalıyor sanırım onu yapacaklar, bizden yaptıran var mı? Nasıl bir işlem.
Ayşecim dört gözle bekliyoruz eylül kızın resmini, tekrar gözün aydın, bol bol kokla bir kere de benim yerime
KAratasöz, Temmuz, Evo, Panadol, Zübeydecim, ve ismini atladığım arkadaşlar, umarım iyisinizdir.
Bizim cumartesi sabah tedavi sonrası değerlendirme randevumuz var, son dondurulmuşu kullanmadan önce bu sefer rahme biraz bakılacak bir sorun var mı diye, laparaskopi yapılmıştı sorun yoktu. Rahmimin çok hafif kalp şeklinde olduğunu söylemişti ilk kontrolde , sanıırm ona da bakcaklar. Geriye histereskopikalıyor sanırım onu yapacaklar, bizden yaptıran var mı? Nasıl bir işlem.
sana bol şans diliyorum miniklerin inşallah çok güzel gelişirler ve sana sıkı sıkı tutunurlar inşallah.
Allah gönlüne göre versin canım şimdiden haırlı olsun inş. herşey yolunda gider bebişlerini alırsın.
hayırlısıyla olsun inşallah .Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
saolun kızlarYa bölünmezlerse diye çok korkuyorum:18: Oluyormuş çünkü :2: Birinin başına gelmiş anlattı. Onu görmesem bu kadar korkmazdım
canım iyi düşün bölünürler inşşşş
hemde en kaliteliisnden
inşşşşşşşşşşşşşşş
sonrada sana sımsıkı tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?