Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım fitilden benimde hala sarı akıntım oluyo ki ben fitili bırakalı nerdeyse 6 hafta oldu hala geliyo nane ne biçim şeyse hemşireye sormuştum arayıp normal demişti.

kizlar benim akintim hep var doktoum doguma kadar olucak dedi. yalniz siz siz olun bir enfeksion testi yaptirin dorduncu ay gb. bana doktorum gerek yok kasinti var mi yanma var mi vs gb sorular sordu ama ben inat ettim yaptirdim onemli bir sey cikmadi ama olsun:) hatta bu ay yine isteyecegim cunku bu enfeksionlar direk erken dogum nedeni ve her zaman bir sinyal vermezmis hamilelikte. korktugum basima gelmez Insallah odum patliyor enfeksionlardan

cumartesi transferim olacak :18: 4 tane döllenmiş yumurtam varmış umarım güzel hücrelere ayrılırlar doğum yapan kızların gözleri aydın darısı hepimize
hayirli olsun tatlim, bebegine saglikla kavusursun Insallah.

antalyacim bak asagida takvimim var gebelik haftasini gosteren. 33 ileri bir yas degilm ama tabii cok da dogal bekleme, bekle bekle perisan olduk zaten:) benim bu eylul 4yil olucak. cok sukur tabii daha uzun beklemek de vardi.

gözünaydın canım çok sevindim
tsh de inicek sen merak etme.

canim cok gecmis olsun ah bilirim ne agridir o, umarim hemen halledersin sonra kus gb hafifleyeceksin.

canım biizmailede bu sorun genetik hepimizde var geçen yıl birini çektirdim şimdi de bu
kısmet olursa bunuda çektireceğim

Zeynepcim tahlillerinin sonuçlarına sevindim,gözün aydın;

Ayşecim dört gözle bekliyoruz eylül kızın resmini, tekrar gözün aydın, bol bol kokla bir kere de benim yerime

Özlemcim, geçmiş olsun, kolaylıklar diliyorum, güzel güzel nefes alabil,

KAratasöz, Temmuz, Evo, Panadol, Zübeydecim, ve ismini atladığım arkadaşlar, umarım iyisinizdir.

Bizim cumartesi sabah tedavi sonrası değerlendirme randevumuz var, son dondurulmuşu kullanmadan önce bu sefer rahme biraz bakılacak bir sorun var mı diye, laparaskopi yapılmıştı sorun yoktu. Rahmimin çok hafif kalp şeklinde olduğunu söylemişti ilk kontrolde , sanıırm ona da bakcaklar. Geriye histereskopikalıyor sanırım onu yapacaklar, bizden yaptıran var mı? Nasıl bir işlem.

mercancım slm canım ben yaptırdım korkulacak bişi değil zaten uyutuyolar hatılamıyosun bile bir kaç gün kanaman oluyo hafif , kasık ağrın oluyo regl gibi o kadar. şimdiden bol şans:)

canım kolay bir işlem ben yaptırdım
kameralı bir sistemle vajinal yoldan giriyorlar bakıyorlar gebe kalamama sebbebini araştıyorlar ve eğer içerde polip vs varsa onlarıda alıyorlar
anestezi alıyorsun 15 ila 30 dk arasında değişyor diyor dr
ben aşkaşama evimdeydim hatta has tranle gidip döndüm ihisterskopinin yapıldığı günün akşamı birazcık ağrım oldu ama ağrı kesi bile almadım ben

canım kolay bir işlem ben yaptırdım
kameralı bir sistemle vajinal yoldan giriyorlar bakıyorlar gebe kalamama sebbebini araştıyorlar ve eğer içerde polip vs varsa onlarıda alıyorlar
anestezi alıyorsun 15 ila 30 dk arasında değişyor diyor dr
ben aşkaşama evimdeydim hatta has tranle gidip döndüm ihisterskopinin yapıldığı günün akşamı birazcık ağrım oldu ama ağrı kesi bile almadım ben

canım merhaba inşallah sorunsuz geçecek bütün tetkiklerin ben yaptırdım korkulacak birşey degil benim rahmim ters oldugu için oyuzden biraz sıkıntı yaşadım biliyosun bebek için nelere katlanmıyoruzki:))))

hayırlısıyla olsun inşallah .Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

aminnnn canım çok saol. sürekli yaradana emeklerimi boşa çıkarma diye dua ediyorum 8 tane yumurtadan 4 kaldı onlarda bölünmezse diye kurup duruyorum. orda biriyle tanıştım onun öyle olmuş. allahım yardım et nolur :18: hayırlısıyla cumartesi bi olsaydı

saolun kızlar Ya bölünmezlerse diye çok korkuyorum:18: Oluyormuş çünkü :2: Birinin başına gelmiş anlattı. Onu görmesem bu kadar korkmazdım

canım iyi düşün bölünürler inşşşş
hemde en kaliteliisnden
inşşşşşşşşşşşşşşş
sonrada sana sımsıkı tutunurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…