yeter elimde değil 8 den 4 e düşünce hayal kırıklığına uğradım hepsi tutacak gibi geldi:2: Hayırlısı inş. Dediğin gibi olur
canım düşünme öyle şeyler yaaaaa
güzel şeyler düşün dua et inşşşş embiyoların bölünmeye devam ederler
bak diğer topikte ir arkadaşın sadece 2 tane yumoşu olmuş
aminnnn canım çok saol. sürekli yaradana emeklerimi boşa çıkarma diye dua ediyorum8 tane yumurtadan 4 kaldı onlarda bölünmezse diye kurup duruyorum. orda biriyle tanıştım onun öyle olmuş. allahım yardım et nolur :18: hayırlısıyla cumartesi bi olsaydı
antalya sen ne yapıyorsun başladınmı hamiş misin ? beklemede misin ? çok sıkı takip edemiyorum topiği.
ben 2010 da iki negatif sonuç aldım tüp bebekle.üç ay önce laporoskopi oldum şimdi önümüzdeki ay aşılama denemek istiyorum.inşallah hepimiz için hayırlısıyla 2011 güzel olur
ben antalyada yaptırdım.antalya tüp bebek merkezine.malesef olmadı.iyi bir yer ama benimki olmadı.siz nerde yaptırıyorsunuz.allah hayırlısını versin.
ankara anatoliada yaptırıyorum umarım tutarçok başarılı bi merkez sizde düşünebilirsiniz aslında. antepten ağrıdan maraştan aksaraydan gelen bir sürü bayan var
hangi topik yeter?
canım ben hsg çektirmiştim hem de uyanık öyle zor değil benim rahim kanalım çok dardır o aleti yerleştirirken hep canım yansr herkes o sıvıyı verince yanıyor diyor ben hiç anlamamıştım o da iyi demekmiş zaten.Zeynepcim tahlillerinin sonuçlarına sevindim,gözün aydın;
Ayşecim dört gözle bekliyoruz eylül kızın resmini, tekrar gözün aydın, bol bol kokla bir kere de benim yerime
Özlemcim, geçmiş olsun, kolaylıklar diliyorum, güzel güzel nefes alabil,
KAratasöz, Temmuz, Evo, Panadol, Zübeydecim, ve ismini atladığım arkadaşlar, umarım iyisinizdir.
Bizim cumartesi sabah tedavi sonrası değerlendirme randevumuz var, son dondurulmuşu kullanmadan önce bu sefer rahme biraz bakılacak bir sorun var mı diye, laparaskopi yapılmıştı sorun yoktu. Rahmimin çok hafif kalp şeklinde olduğunu söylemişti ilk kontrolde , sanıırm ona da bakcaklar. Geriye histereskopikalıyor sanırım onu yapacaklar, bizden yaptıran var mı? Nasıl bir işlem.
genital enfeksiyon testi die geciyor, hani smear yapilirken azcik suruntu akinti aliyorlar ya aynisi. ama hamileyiz diye o salak aleti takip canimizi yakmiyorlar. ben yaptirdigimda inan kadin bitirmis anlamadim bile kontroldeki gb catala cikion incecik bir cubukla suruntu aliyorlar ama dedigim gb spatula midir nedir hani o igrenc plastik ya da metal seyi takmiyorlar hamileyiz die, cok kolay bir islem oluyor onsuz.
tamam canım sağol
iyiyiz canım sağol inşallah sende iyidindir tatlım.Zeynepcim tahlillerinin sonuçlarına sevindim,gözün aydın;
Ayşecim dört gözle bekliyoruz eylül kızın resmini, tekrar gözün aydın, bol bol kokla bir kere de benim yerime
Özlemcim, geçmiş olsun, kolaylıklar diliyorum, güzel güzel nefes alabil,
KAratasöz, Temmuz, Evo, Panadol, Zübeydecim, ve ismini atladığım arkadaşlar, umarım iyisinizdir.
Bizim cumartesi sabah tedavi sonrası değerlendirme randevumuz var, son dondurulmuşu kullanmadan önce bu sefer rahme biraz bakılacak bir sorun var mı diye, laparaskopi yapılmıştı sorun yoktu. Rahmimin çok hafif kalp şeklinde olduğunu söylemişti ilk kontrolde , sanıırm ona da bakcaklar. Geriye histereskopikalıyor sanırım onu yapacaklar, bizden yaptıran var mı? Nasıl bir işlem.
saolun kızlarya bölünmezlerse diye çok korkuyorum:18: oluyormuş çünkü :2: birinin başına gelmiş anlattı. onu görmesem bu kadar korkmazdım
Merhaba arkadaslar siteyi gezinirken bu sayfa gözüme carpti ve anladigima göre bi cocugu tüp yaptiriyor bu konuda sizlere bisey paylasmak istiyorum ben gecen ay tüp bebege basladim hersey gayet cok iyi gidiyor yumurtalarin toplandigi gün hormonlarimin cok yüksek oldugunu ögrendim ve transferim iptal oldu tabi sok oldugun hic böyle bisey beklemiyordum ve böyle birsey olasiligini oldugunuda bilmiyordum acikcasi eger allah nasib ederse transferim bu ay sonunda olacak. tedaviye baslamadan bir gün önce kanda demir eksikligim cikti ve ayni anda tedavi etti ve bende evde günde yarim litre pekmez ve üzüm yedim demir eksikligim cabuk düzelsin diye ama nerden bileyimki hormonlarimi cok yükseltecegini siz siz olun sakin tedavi altindayken pekmez veya hormonlari yükseltecek seyleri yemeyin sakin. Tedavide olan arkadaslara bol sans diliyorum allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kisa zamanda bebislerinize kavusmak nasib etsin
zübeyde napıyor acaba hiç gelip gitmiyor çok merak ediyorum haberiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?