Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yeter elimde değil 8 den 4 e düşünce hayal kırıklığına uğradım hepsi tutacak gibi geldi:2: Hayırlısı inş. Dediğin gibi olur

canım düşünme öyle şeyler yaaaaa
güzel şeyler düşün dua et inşşşş embiyoların bölünmeye devam ederler
bak diğer topikte ir arkadaşın sadece 2 tane yumoşu olmuş

Son düzenleme:

antalya sen ne yapıyorsun başladınmı hamiş misin ? beklemede misin ? çok sıkı takip edemiyorum topiği.

antalya sen ne yapıyorsun başladınmı hamiş misin ? beklemede misin ? çok sıkı takip edemiyorum topiği.

ben 2010 da iki negatif sonuç aldım tüp bebekle.üç ay önce laporoskopi oldum şimdi önümüzdeki ay aşılama denemek istiyorum.inşallah hepimiz için hayırlısıyla 2011 güzel olur

ben antalyada yaptırdım.antalya tüp bebek merkezine.malesef olmadı.iyi bir yer ama benimki olmadı.siz nerde yaptırıyorsunuz.allah hayırlısını versin.

ben antalyada yaptırdım.antalya tüp bebek merkezine.malesef olmadı.iyi bir yer ama benimki olmadı.siz nerde yaptırıyorsunuz.allah hayırlısını versin.

ankara anatoliada yaptırıyorum umarım tutar çok başarılı bi merkez sizde düşünebilirsiniz aslında. antepten ağrıdan maraştan aksaraydan gelen bir sürü bayan var

ankara anatoliada yaptırıyorum umarım tutar çok başarılı bi merkez sizde düşünebilirsiniz aslında. antepten ağrıdan maraştan aksaraydan gelen bir sürü bayan var

benim bir arkadaş 15 yıldan sonra alman hastanesinde tüp bebekle bir çocugu oldu.iki yıl sonra yine tüp bebekle bir çocugu daha oldu.hemde ilk denemesinde.anatoliadayıda duydum. şimilik bir aşılama yaptırmak istiyorum. olmazsa bu iki hastaneden birine gidebilirim.sizin ilk denemenizmi.

günaydın
hayırlı cumalar
cuma hürmetine edilen dualrımız kabul olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım ben hsg çektirmiştim hem de uyanık öyle zor değil benim rahim kanalım çok dardır o aleti yerleştirirken hep canım yansr herkes o sıvıyı verince yanıyor diyor ben hiç anlamamıştım o da iyi demekmiş zaten.

iyiyiz canım sağol inşallah sende iyidindir tatlım.
ben yaptırdım canım çok basit narkoz altında yapıyorlar hiçbirşey duymuyorsun ben cd ye çekilsin istemiştim daha sonradan izledim işlemi rahimi inceliyor biraz garip bi görüntüydü içerisi beyazla pembe arasında bi renk ama bende de hiçbirşey çıkmadı ve ağrı sızıda olmuyor alttan muayene kadar basit.

saolun kızlar ya bölünmezlerse diye çok korkuyorum:18: oluyormuş çünkü :2: birinin başına gelmiş anlattı. onu görmesem bu kadar korkmazdım

kendinde yazmışsın birinin başına gelmiş demekki çok nadir raslanan bir durum
bissürü insanın başına gelmiyor merak etme o birinin kaderinde varmış sende şu aşamada acabalara kapılma lütfen içini ferah tut.

Merhaba arkadaslar siteyi gezinirken bu sayfa gözüme carpti ve anladigima göre bi cocugu tüp yaptiriyor bu konuda sizlere bisey paylasmak istiyorum ben gecen ay tüp bebege basladim hersey gayet cok iyi gidiyor yumurtalarin toplandigi gün hormonlarimin cok yüksek oldugunu ögrendim ve transferim iptal oldu tabi sok oldugun hic böyle bisey beklemiyordum ve böyle birsey olasiligini oldugunuda bilmiyordum acikcasi eger allah nasib ederse transferim bu ay sonunda olacak. tedaviye baslamadan bir gün önce kanda demir eksikligim cikti ve ayni anda tedavi etti ve bende evde günde yarim litre pekmez ve üzüm yedim demir eksikligim cabuk düzelsin diye ama nerden bileyimki hormonlarimi cok yükseltecegini siz siz olun sakin tedavi altindayken pekmez veya hormonlari yükseltecek seyleri yemeyin sakin. Tedavide olan arkadaslara bol sans diliyorum allah hepinizin gönlüne göre versin ve en kisa zamanda bebislerinize kavusmak nasib etsin

merhaba melek anlattiginin benzeri benim basima geldi ilk tedavimde, benim transferim iptal olmadi ama embroyolar tutunamadi belki de sirf bu yuzden ayrica cok agrim vardi tutunmasini beklemiyordum, kimyasal gebelik yasadim. ayni tedaviden dondurulmus embroyomla sonraki transferde cok sukur hamile kaldim. yani hic uzulme iyiki iptal olmus ve aynen senin gb hormonlarim yuksek cikmisti ve demir eksikligi cikti. hayatimda ilk kez bu demir eksikligi hormonlarimizin asiri teoki vermesinden oldugunu soyledi doktorum.yani yedigin pekmezden degil de, hormonlarinin yukselme nedeni bazi kadinlarin vucutlarinin yapilan ignelere fazla tepki vermesi olabilir. bana aciklanan buydu. yasadigin icin sakin uzulme aksine iyiki transferin iptal olmus bak gorucekin dondurulmus embroyolarinla tedavi cok cok kolay.hic bir acin sizin olmaycak igneler olmayacak, anlamayacaksin bile normal bir ay gb bu da bebeginin tutunmasina cok yardimci olucak. fazla bekelemden ikinci regleyle ben transferimi yaotirmistim Insallah senin de guzel haberini aliriz.

zübeyde napıyor acaba hiç gelip gitmiyor çok merak ediyorum haberiniz var mı

zeynepcim ben dun msnden gorustum zubeydeyle forma gelmiyor artik, istersen sen de msnden ulas. urologa gidip gorusecekler durumu. umarim guzel haberlerini alicagiz.
herkese merhaba kizlar umarim herkes iyidir.

tsk ederim özlemcigim tabi yapilan ignelerinde etkisi var canim dr. kanimda görmüs ve bana sordu pekmez yada üzüm felan yedinmi ilk basda cok üzülmüstün cünkü ilk tüp tedavim negatifle sonuclaninca bununda olmayacagini düsünmüstüm ama sonra bundada bir hayirdir vardir dedim simdi regl olmami bekliyorum transfer icin insallah dedigin gibi olur canim sonucuda bildiririm sizlere:)))

zübeyde neden gelmiyosun topige....bak bugün cuma duamızı yazmadın.............hadi hadi şeker canımız seni çeker.................ayşenin tel nosunu özelden bir yazarmısın?????????????

dikkat dikkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zübeyde hanım..........danışmadan bekleniyorsunuz..........lütfen danışmaya geliniz.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…