kızlar nasılsınız
bu gün adet oldum
başımda ağrıyor üstelik yemek yaparken elimi yaktım yaaaa
allahım bu günününe çok şükür
benim bir arkadaş 15 yıldan sonra alman hastanesinde tüp bebekle bir çocugu oldu.iki yıl sonra yine tüp bebekle bir çocugu daha oldu.hemde ilk denemesinde.anatoliadayıda duydum. şimilik bir aşılama yaptırmak istiyorum. olmazsa bu iki hastaneden birine gidebilirim.sizin ilk denemenizmi.
kendinde yazmışsın birinin başına gelmiş demekki çok nadir raslanan bir durum
bissürü insanın başına gelmiyor merak etme o birinin kaderinde varmış sende şu aşamada acabalara kapılma lütfen içini ferah tut.
kızlar nasılsınız
bu gün adet oldum
başımda ağrıyor üstelik yemek yaparken elimi yaktım yaaaa
allahım bu günününe çok şükür
Kızlar ayşe ile şimdi konuştum hepinize çok selamları var eylülde oda gayet iyimiş biraz ağrısı var oda normal daha yeni doğumdan çıktı sonuçta benden bu kadar üstüme düşeni yaptım size sizi emanet edip kaçıyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
evet ilk. yarında transferim varinşallah tutunur bana bebişim
kızlar zübeyde bu yazıdan sonra yazmadı .nerde bu kız ya.kaçıyorum demiş nereye kaçıyor ayşe sende numarası varsa ararmısın?bende senin numaranı alabilirmiyim....................bulun şu zübeydeyi..................
de bir müddet topiğe girmeme kararı aldı aslında hiç girmeme kararı aldıda ben kendini toparladıktan sonra tekrar aramıza döneceğini düşünüyorum ona biraz zaman tanımamız lazım biraz zamana ihtiyacı var.
kendisi gayet iyi şimdiden ne yapabilirim araştırmalarına başladı pes etmiş değil ama biraz uzaklaşmak ona iyi gelecektir.
teşekür edrim canımen kötü acın bu olsunGeçmiş olsun şeker
ay kimseler yok topikte kendi kendime konuşuyorum.....................:84::84::84::84::84:
canım senin içinde allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin............güzel sonucunu alacagız inşallah.........kendine iyi bak..........bizi merakta bırakma ..test tarihin nezaman?????????????
sabah 9 da transferim olduumarım tutunur bana teyzesi test tarihim 19 ocak
hayırlı olsun
İNŞŞ SIMSSIKI TUTUNSUN SENİNLE OLSUN BEBİŞİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19 OCAK MTULTUKTAN UÇTUĞUN GÜN OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
amin saol canım benim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?