Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar bu topigi sessiz bırakmayalım lütfen............gerçi bebekler anne karnındaki gibi degil hizmet bekliyorlar..............diger kızlarda hamileleik sıkıntısıyla ugraşıyor...e kimse kalmadımı geriye.........

kızlar nasılsınız
bu gün adet oldum
başımda ağrıyor üstelik yemek yaparken elimi yaktım yaaaa
allahım bu günününe çok şükür

evet ilk. yarında transferim var inşallah tutunur bana bebişim

haklısın çünkü bölünmüşler yarın transfer günüm çok heyecanlıyım

kızlar zübeyde bu yazıdan sonra yazmadı .nerde bu kız ya.kaçıyorum demiş nereye kaçıyor ayşe sende numarası varsa ararmısın?bende senin numaranı alabilirmiyim....................bulun şu zübeydeyi..................

ay kimseler yok topikte kendi kendime konuşuyorum.....................:84::84::84::84::84:

evet ilk. yarında transferim var inşallah tutunur bana bebişim

canım senin içinde allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin............güzel sonucunu alacagız inşallah.........kendine iyi bak..........bizi merakta bırakma ..test tarihin nezaman?????????????

de bir müddet topiğe girmeme kararı aldı aslında hiç girmeme kararı aldıda ben kendini toparladıktan sonra tekrar aramıza döneceğini düşünüyorum ona biraz zaman tanımamız lazım biraz zamana ihtiyacı var.
kendisi gayet iyi şimdiden ne yapabilirim araştırmalarına başladı pes etmiş değil ama biraz uzaklaşmak ona iyi gelecektir.

hayırlısı olsun o kendini nasıl iyi hissedecekse öyle olsun. ama ben cidden çok arıyorum hatta gelmiyor dediğinizden beri buruğum bu topiğe gelirken

merhaba kizlar. selcim temmuzun da anlattigi gb zubeyde biraz uzak durucak formdan, biliyorsun hepimizin boyle donemleri oldu. ama zubeydenin eksikligi cok belli degil mi(
sanki hepimizi o toparliyormus gb birden dagildik nerdeyse surekli gelip bakiyorum ama sayfalar hic ilerlemiyor.
ayse de elif hanimdan vakit bulamiyor sanirim haberi olan var mi kizlar?

cigdocum haftasonlari arada yazabiliyordun umarim bugun de gelirsin nasilsiniz, ogluslarimiz neler yapiyor?

canım senin içinde allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin............güzel sonucunu alacagız inşallah.........kendine iyi bak..........bizi merakta bırakma ..test tarihin nezaman?????????????

sabah 9 da transferim oldu umarım tutunur bana teyzesitest tarihim 19 ocak

Son düzenleme:
sabah 9 da transferim oldu umarım tutunur bana teyzesitest tarihim 19 ocak

hayırlı olsun
İNŞŞ SIMSSIKI TUTUNSUN SENİNLE OLSUN BEBİŞİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19 OCAK MTULTUKTAN UÇTUĞUN GÜN OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Kızlar selamlar;
tahmin ettiğim gibi hisetereskopi yapacağız. Bu ay çok yorgunum, önümüzdeki ay yaptırcaz inşallah, sonrasında en az 2 ay trasnfer olamayacak. Şimdiden kaldık Mayısa :)
Umarım bu bebeğiimize kavuşmada son adım olur.
Bana doktorumla konuşmak iyi geldi, ama bu sefer daha yoruldum ben.

trasnferi olan arkadaşlar umarım güzel haber alırız.

Zübeydecim canım, eksikliğin çok belli. Sen kendini nasıl iyi hissedersen öyle olsun canım.

Herkese selamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…