Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yetercim öyle olurmu.....sen kk nın en başındasın.........sensiz olurmu.............ben hep geç giriyorum nete kimse olmuyor da...............

yetercim öyle olurmu.....sen kk nın en başındasın.........sensiz olurmu.............ben hep geç giriyorum nete kimse olmuyor da...............

ben de şaka yapmıştım canım Nasılsın nasıl gidiyor

Bizim topikkkkkkkk hadi hareket biraz :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

slm kızlar ben geldim uzun zamandır giremedim çünkü eylül elif hanımdan zaman yok gece sabaha kadar ayaktayız hiç uyumuyorr beni sorarsanız uyur gezer gibiyimmm dün d.r gittik kızmda sarılık başlamış testlerini yaptırdık aşımızı olduk ayy çok agladı ayagına iyne batırdılar sanki o iyneyi benim cigerime batırdılar öldüm aglamamak için kendimi zor tuttum kadın diyor sen çık dışarı çıkmam dedim daha çok aglatacaklar en azından ben ordayken işleri bitince hemen kucagıma aldım emzirdim aglamayı kesti :)))) sonra benim kontrolum vardı ona gittik kızlarr o kadar şiştimki anlatamam sürekli ayakta kaldım kız uyumadı birde ilk iki gün kimse yoktu hep ben bakmak zorunda kaldım dikiş yerlerim balon gibi şişti vee vucudum kasıldı filiz hanım hiç yerimden kalkmamam gerektigini söyledi allahtan annemle ablam geldi artık yatıyorm..... veee şilerim duruyor aynı filiz hanım kırkımız çıkıncaya kadar bu şişlerin olcagını söyledi ve beni şuan iki kişi kaldırıp yatırıyorr ben neden böyle oldum anlamadım ...
bu arada topikte ne olup bitti haberim yok okumaya fırsatım olmadı inş hepiniz iyisinizdirrrr,
özlemcim cnm çigdemle dün gece konuştum bu pazartesi bebeklerin birini suyu fazlaymış suyunu boşaltıcakmışş bir sorun çıkmazsa 36.haftada dogum yapacak büyük bir ihtimalle şimdi 34 haftalık inş 36 kadar beklerler az kızlar iki saatte iki satırırı yazamadım kız uyandım emzirdim şimdi gene aglıyorrrr neyse ben kacım aglamasın zilli bu gecede bekliycezzzzz sanırım :))))))))) bu gün uykuyu iyice aldııııı neyse hepinizi çok öpüyorm yaradana emanetsiniz kızlar fırsat bulabilirsem gene gelirim

aysecim canim cok gecmis olsun, umarim annenler sayesinde biraz dinlenir ve hemen iyisilesirsin. olsun en onemlis kismi gecti, az daha sabir. her sey daha da guzel olucak Insallah. simdi senden haber almasaydim arayacaktim. tahmin ettim gerci vaktinin hic olmadigini:)
cigdonun hala dogum yapmamasin cok sevindim. eltimden bildigim 34.hafta ikizler icin Masallah cok iyi bir hafta Allah'in izniyle saglikla kavusacak yavrularina onlarda en buyuk kismi hallettiler cok sukur.
darisi hepimizin basina.
kizlar herkes iyi mi? temmuzcum free betahgc degerine baktin mi:))) merak ediyorum sende de tutucak mi acaba bendeki gb:))

nasılsınız kızlarrrrrrrrrr

temmuzcum kimse gelmiyor artik dogru duzgun. bende cogu zaman bilgisayari sadece size bakmak icin aciyorum ama hic kimse yazmamis oluyor o yuzden artik ben de iki uc gunde bir gelirsem sasirmayin merak etmeyin.

temmuzcum kimse gelmiyor artik dogru duzgun. Bende cogu zaman bilgisayari sadece size bakmak icin aciyorum ama hic kimse yazmamis oluyor o yuzden artik ben de iki uc gunde bir gelirsem sasirmayin merak etmeyin.

evet ya kimseler gelmiyor

yaw arkadaşlar nerelerdesiniz?
kimsede vericek havadis kalmadımı kuzum.
özlemcim benim bt hgc değerim 102 falan çıktı yanlış hatırlamıyorsam
bakalım ben de de tutacakmı senin dediğin şey. 5 şubatta kontrolüm var.

canim yanlis kalmadiysa aklimda 100lu degerler olmuyordu. free betahcg olana bakicaksin.
eger oluyorsa kesin kiz:))))))))) hayirlisi olsun:)

canim yanlis kalmadiysa aklimda 100lu degerler olmuyordu. free betahcg olana bakicaksin.

ayy hadi bakalım Ayşenin Elifinden sonra bir kızımız daha gelsin :)
Kızlar kimseden ses yok :) Zübeydenin gidişi etkiledi bizi herhalde..

benden bir havadis yok, şubattaki histereskopiyi bekliyorum.

selamlar

tatlım kağıtta sadece
pappa mıydı neydi onun değeri var bide
betahcg değeri var free betahcg değeri yamışyordu benim kağıtta
5 şubatta kontrolüm var 3 hafta kaldı kesin belli olur cinsiyeti ozaman.

ayy hadi bakalım Ayşenin Elifinden sonra bir kızımız daha gelsin :)
Kızlar kimseden ses yok :) Zübeydenin gidişi etkiledi bizi herhalde..

benden bir havadis yok, şubattaki histereskopiyi bekliyorum.

selamlar

bakalım tatlım 5 şubatta belli olur
doktor geçen muayenede erkek olabilir demişti
ama bu ara nedense kimi duysam erkek iş yerinde var iki arkadaş onlarında erkek
hayırlı evlat olsunlarda hiç farketmez kız erkek.

tatlım kağıtta sadece
pappa mıydı neydi onun değeri var bide
betahcg değeri var free betahcg değeri yamışyordu benim kağıtta
5 şubatta kontrolüm var 3 hafta kaldı kesin belli olur cinsiyeti ozaman.

tahmin ettim bir betahcg cikiyor bir de free betahcg demekki seninkinde yazmiyor. neyse az kalmis, bu yontemle tahmin yapamayacagiz sana. hayirlisi olsun:)
kizlar karatasozden haberi olan var mi?

slm kızlar nasılsınız biz geldikkk heyyy kimsecikler yokk hayırdırr topigemi küstünüz yafffff(((((( bakın kızmı resmini koyuyormmmmmmm heyoooooooooo maşallah diyinnnn kızlarr cimcimeme:)))))))))))))))))

biz iyiyiz özlemcim sen nasılsınnn cnm?
bak bu benim cimcimem maşallah sübhanallahhhannesiniz göz bebegiii

aysecim gercekten cok guzel kirbirkere Masallah. Allah nazarlardan korusun. dediginden bile guzelmis neyse biz cirkin diyelim sen anla.
cirkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sagol canim iyiyiz. Allah bu gunleri bize de gostersin diye dua ediyoruz.

ayyyyyyyyyyyyyyy kirbirkere Masallah
kiz elif bu ne guzellik annesinin birtanesi sansin bahtin cok guzel olsun uzun uzun saglikli bir omrun olsun
ayse tebrikler harika bir calisma olmus bu

cnm benim çok tşk ederim rabbim herkese nasip etsinn bu güzel duyguyu darısı senin başına tatlım maşallahh yolun yarısını geçtinnn allahım saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin ayyyy özlem anne olmak dünyanın en güzel şeyiii mevlanam bütün evlat hasreti çeken arkadaşlarıma hayırlı evlatlar versinn gece sabaha kadar oturuyorz kızımla o bana bakıyor ben onaaa sonra böyle dudaklarını büzüp bir naz yapması varr görmen gerekkk meme veriyorm hem meme emiyor hem gözlerimin taaaaa en derinlerine kadar bakıyorrr saatlerce o annn zaten her şeye degerrrr çektigim bütün acıya deger rabbim acısını göstermesinnn allahım uzun hayırlı ömürler versin melegime ve bütün meleklere aminnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…