aysecim gercekten cok guzel kirbirkere Masallah. Allah nazarlardan korusun. dediginden bile guzelmis neyse biz cirkin diyelim sen anla.
cirkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sagol canim iyiyiz. Allah bu gunleri bize de gostersin diye dua ediyoruz.
ay ne guzel anlatmissin aysecim gozlerim doldu. Rabbim herkese nasip etsin.
dur canim panik yapma. Atesini olctun mu? Atesi yoksa kusmasi normaldir diger formda kizlrar hep kusmasindan bahsediyor ya.
Ay kiyamam ben ona yerim ben onu, hasta olmasin.
Odasi sicak salon serinse gir cik yapmasin fazla her yer ayni derecede olsa daha iyi.
cnm benim evin her yerii 22 derece lavabo hariçç yani birtek banyonun camı acık oldugu için orası oguk ee bizde oraya hiç gitmiyorzz
şokkk şokkkk şokkk kızlar cidoo dogum yapmış hastanedenyken ben beni aradı pazartesi bebegin suyunu almışlar ve enfeksiyon kapmış ateşii 39 derece oldugu için hemen doguma almışlar bebeklerin birisi 2.450 sanırım birisi 2.50 grm ve down çıkmamış çok şükür o rahassız olan bebek ameliyat olmuş ve şimdi yogun bakımdaymış cigdonun sesi maşallah çok ii geliyordu allahım meleklerini ona bagışlasın inş rabbim hasta bebegine şifalar versinnn daha bebeklerinş hiç görmemiş inş hemen görür bebeişerini bu halay cigdoma ve bebeklerine gelsinnnnn
cigdommmmm cnm gözün aydın tatlım rabbim analı babalı büyütsün inşş aminnnnnnnnn
şokkk şokkkk şokkk kızlar cidoo dogum yapmış hastanedenyken ben beni aradı pazartesi bebegin suyunu almışlar ve enfeksiyon kapmış ateşii 39 derece oldugu için hemen doguma almışlar bebeklerin birisi 2.450 sanırım birisi 2.50 grm ve down çıkmamış çok şükür o rahassız olan bebek ameliyat olmuş ve şimdi yogun bakımdaymış cigdonun sesi maşallah çok ii geliyordu allahım meleklerini ona bagışlasın inş rabbim hasta bebegine şifalar versinnn daha bebeklerinş hiç görmemiş inş hemen görür bebeişerini bu halay cigdoma ve bebeklerine gelsinnnnn
cigdommmmm cnm gözün aydın tatlım rabbim analı babalı büyütsün inşş aminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?