Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim gercekten cok guzel kirbirkere Masallah. Allah nazarlardan korusun. dediginden bile guzelmis neyse biz cirkin diyelim sen anla.
cirkinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sagol canim iyiyiz. Allah bu gunleri bize de gostersin diye dua ediyoruz.

aminnnnnnnnnnnnn özlemcim bizde sizlere bol bol dualar ediyorrr meraketmeyinnn efet bende hep cirkin die seviyorm annemde damlam diyeee seviyorrr özlemcim bu bebek yedigini kusuyorr ve ben çok üzülüyorm yoksa üşüttüm mü dieee ama elimden geldigince ii bakıyorm hep peşindeyiz sürekli onla ilgeleniyorrmm kombi acık sürekli ufoylada takfiye yapıyorm d.r odasının sıcaklıgının 22 dereceyi geçmesdin dedi bende hep o derecede tutuyorm ama bu kızzz kesin üşütttü allahım bu akşam nasıl kustuuu ne yediyseeee birde garibimin burnunda geldi süttt bir aglaması varr görmen gerekkk((((( d.r aradımm tele bakmadıı cuma günü kendi d.r götürcem kızımı ümüt bey hiç görmedi bakalım ne diyce ordanda çoçuk d.r gidecemmm allahın izniyleee inşş

dur canim panik yapma. atesini olctun mu? atesi yoksa kusmasi normaldir diger formda kizlrar hep kusmasindan bahsediyor ya.
ay kiyamam ben ona yerim ben onu, hasta olmasin.
odasi sicak salon serinse gir cik yapmasin fazla her yer ayni derecede olsa daha iyi.

ay ne guzel anlatmissin aysecim gozlerim doldu. Rabbim herkese nasip etsin.

aminnn cnm aminnn ben her gece ona bakıp bakıp aglıyormmm annelik çok farklı birşeyy eşim diyorki önceden yoktu yok diye aglıyordun şimdi neden aglıyorsun diyor şimdiki aglamamın nedeni korkumm kızmı rabbim hep iyilerler karşılaştırsınn rabbim hep yolunu acık etsinn kötüleri ondan uzak etsinn ben ona bakmaya kıyamıyorm birinin onu incittigini düşünmek bile beni deli ediyorrrr annelik işteee ben aglarken oda sürekli mırıldanıyor sanki annıyor agladıgımı özlemcimm anne oldummu asıl sıkıntı endişe o zmaan başlıyorrr kendini eşini bir saniye düşünmüyorsunn varsa yoksa ooooo o hep ii olsunn die düşünüyorsunn allahım meleklerimizi korusun aminnnnnnnrabbim bizlere onların acısını göstersmeSinnnnn AMİNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:

cnm benim evin her yerii 22 derece lavabo hariçç yani birtek banyonun camı acık oldugu için orası oguk ee bizde oraya hiç gitmiyorzz

aysecim acliktan bayilcam cikip yemem lazim cok sevindim karsilastigimiza heleki kizimizin fotolarini gorduk ya keyfe geldim, cirkin kizini benim icin derin derin kokla.guzel haberlerini getir bize bu cirkinin
Allah hepimize o gunleri gostersin.

özür dilerim tatlım yazıyı görmedim kız uyandım emziriyorummm sana afiyet olsun tatlımm iyi dileklerin için tşk ederim tatlım bende çıkıyormmm yaradana emanetsinizz öptüm cnmmmmmmmm

özlem canım bugün msn de zübeyde seni sordu ben anlamadım tabi
bi tahlilmi yaptıracakmışsın sonuç mu alacakmışsın konuyuda bilmiyorum
özlemin sonuçları nasılmış dedi bende topiğe birkaçgündür kimse girmiyor özlemde bişi yazmadı bu konuyla ilgili bilmiyorum dedim.
hayırdır inşallah canla ikiniz iyisiniz dimi tatlım.

cnm benim evin her yerii 22 derece lavabo hariçç yani birtek banyonun camı acık oldugu için orası oguk ee bizde oraya hiç gitmiyorzz

ayşe evde açamadı resim göremedim cimcimeyi.
maaşallah subanallah çok tatlı çok şeker miniciiiiiiiiiiiiik tam kuzu ana kuzusu mis gibi kokuyordur şimdi o. maşşalah analı babalı büyütün vatana millete ailesine hayırlı Allaha güzel bir kul olarak yetişsin inşallah. darısı isteyen herkezin başına inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

merhaba kızlar ayşecim bebeğin çoooooooooooooook tatlı maaşallah.. biz de dün bebeğimizi gördük maaşallah büyümüş teyzeleri... ama nedense içim rahatlamıyor doktora geçen defa da herşey iyiydi dedim ama o da bugün için iyi biz sadece bunu söyleyebiliriz dedi. çok midem bulanıyor haftaya alabilirsem rapor alacağım.tsh çok önemli dedi bu doktorumuz da bakalım bugünlerde baktıracağız tekrar umarım düzelmiştir. hepinize sevgiler

Kızlar nasılsınız bende yaramazlık yoktur bazen canım sıkılıyor sadece umarım herkes iyidir öpüyorum hepinizi sevgiler

[QUOTE=AYSEUZAL;

Maşallahhhhhhhhhhhh
Masal gibi
Rüya gibi
Elifffffffffffffff hoşgeldin, minik melek..
Ayşecim canım tekrar gözün aydınnnnnnnnnnn

slm kızlar umarım herkes iyidir. biz iyiyiz çok şükür c.tesi ikili testimiz var inş. herşey böyle yolunda gitmeye devam eder.
ayşecim maşallah Allah analı babalı büyütsün tatlım çok güzel melek gibi :) Allahım nazarlardan esirgesin inş. bahtıda yüzü gibi güzel olur, hayırlı ,uzun ömürlü,kıymetli bir insan olarak yetişir darısı bizlere ve tüm isteyen arkadaşlarıma olsun inş.

biz geldik kızlarr kızım dün gece bize çok zor bir gece gecirtti bu sabah acilde aldık soluguu sürekli kusuyor ve yedigi burnundan geliyorrr sabah 8de gittik hastaneye daha şimdi geldikk rötgen çekildi idrar testi yapıldı hamdolsun rötgende bir şey çıkmadı idrarde temiz d.r amcamız refrüsü var dede veee kızım 150 grm zayıflamış 2 günde çok üzüldüm çok agladımm kızıma bakamıyorm diee hele kızım o rötgen çekilirken resmen alama krizine girdi dudaklar mosmor olduu elleri kitlendi o kadar sinirli bir bebekki sormayınnnnn d.r bile şaşırdı bu ne sinir daha bu kadarcık bebek diyorrrrr (((((((( kızlar o kadar yorgun uykusuzum ki anlatamam birisi bana dokunsa yıkılıp kalcam o derecedeyim hamdolsun melegim ii olsunda benim uykusuzlugum sorun degilll şimdi uyuttum hamdolsun biraz dahaaa iyi

KIZLAR BU ARADA İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TŞK EDERİM RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞŞ BU GÜZELLLİGİİİ
AMİNNNN

şokkk şokkkk şokkk kızlar cidoo dogum yapmış hastanedenyken ben beni aradı pazartesi bebegin suyunu almışlar ve enfeksiyon kapmış ateşii 39 derece oldugu için hemen doguma almışlar bebeklerin birisi 2.450 sanırım birisi 2.50 grm ve down çıkmamış çok şükür o rahassız olan bebek ameliyat olmuş ve şimdi yogun bakımdaymış cigdonun sesi maşallah çok ii geliyordu allahım meleklerini ona bagışlasın inş rabbim hasta bebegine şifalar versinnn daha bebeklerinş hiç görmemiş inş hemen görür bebeişerini bu halay cigdoma ve bebeklerine gelsinnnnn

cigdommmmm cnm gözün aydın tatlım rabbim analı babalı büyütsün inşş aminnnnnnnnn

maşşallah bebeişler şimdi toparlar kendini benim arkadaşımın kızıda 2,5 kilo doğmuştu şimdi kocaman oldu çok sevindim hayırlı evlat olsunlar inşallah

ay binlerce kez sukurler olsun down sendromu cikmamais ay sevincten agliyorum. ikizlere gore masallah harika kilolari helal olsun cigdocum sana ne zorlukla ama ne guzel buyuttun yavrularini icinde. oyle sevindimki. Allah'in izniyle gerisi daha kolay olucak Insallah.
aysem canim sagol bu guzel haberlere.
kizimiz icin msnde konustuk ordan devam kizimizla olgili gelismelere:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…