şokkk şokkkk şokkk kızlar cidoo dogum yapmış hastanedenyken ben beni aradı pazartesi bebegin suyunu almışlar ve enfeksiyon kapmış ateşii 39 derece oldugu için hemen doguma almışlar bebeklerin birisi 2.450 sanırım birisi 2.50 grm ve down çıkmamış çok şükür o rahassız olan bebek ameliyat olmuş ve şimdi yogun bakımdaymış cigdonun sesi maşallah çok ii geliyordu allahım meleklerini ona bagışlasın inş rabbim hasta bebegine şifalar versinnn daha bebeklerinş hiç görmemiş inş hemen görür bebeişerini bu halay cigdoma ve bebeklerine gelsinnnnn
cigdommmmm cnm gözün aydın tatlım rabbim analı babalı büyütsün inşş aminnnnnnnnn
merhaba kizlar, yetercim iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
selllllllllll nerelerdesin, nedimeeeeeeee huhu hu kimse yok mu?
karatasoz merak etmistim seni arada iyiyim die yaz en azindan canim.
tşk ederim cnm rabbim sizlered4e göstersin inş bu güzel günleri allahım bebegini sana bagışlasın aminnnoyyyy maşallah canım arada bir topiğe giriyorum çooook sevindim Allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeğini büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah
ayşemmmm çok tatlı kızın var güle güle büyüt analı babalı büyüsün inşallah
merhaba kızlar ben çok rahatsızım. önceki gün ateşlendim ve kusmam hiç durmaz hale geldi safra kustum doktorum testler yaptırdı sürekli serum takıldı dün eve geldim. çok şükür düne göre ama yine de çok halsizim. 3 günde 2 kilo verdim. okulumuzda salgın var çocuklar hep kusuyordu ya ondan ya hamilelikten çok kötü oldum. şu anıma çok şükür bebeğim gayet iyi. tsh 1e düşmüş çok şükür kızlar... ama ilaca yine de devam edeceğiz dengesizlik olmasın diye. bu arada mide bulantısı için kollarıma akupunktur bandı verdi doktor eczanelerde var bulantısı olanlara yardımcı olabilir.benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir. dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
slm kızlar nasılsınız benim kız birz rahasssız giremiyorm kaç gündür ne uyuyoruz nede aglamamız duruyorrr sürekli kusuyor bebegim refrüsü varmış d.r ilaç verdi ama hiç bir işe yaramadı dün gece artık bebek çıldırdı o aglıyor ben aglıyorm emiyorm memeden alıyorm bebek çıglıgı basıyorrr sürekli memede akşam 11den sabah 6 kadar sürekli memede ve aglıyordu megerse benim sütüm yokmuş bebek açmış o yüzden aglıyormuş gece yarısı mama aradık hastaneyi ayaga kaldırdık ve mama aldık sonra kızım uyudu ay öyle üzüldüm ki melegim acmış ve benim haberim yokkk eger sütümü sagmak aklıma gelmese sütüm olup olmadıgını anlayamıycaz sütüm kople kesildii ben ne yapayım kızlarr yiyorm ama gelmiyor d.r konuştum üzüntüden sen her şeyi kafaya çok takıyorsun diyor birde hiç dinlenemiyor uyku uyuyamadıgım için sütüm kesiliyormuş eşim süt yapan çaylardan aldı ben sürekli kompostu su süt yapan şeyleri yiyorm ama ne bilimmm yok allahıma bin kere şükür mamayla kızımı büyütmek istemiyorm inş gelirr pazartesi ümit beye gidecem kızımıda başka d.r götürcemmm çoçuk çok aksi olduu tam bir sinir kirizi geciriyor aglmaktan artık burdaki d.r normal diyorr deli oldum ben onu ne zorluklarla dogurdum her kes şait diyorki çok düşüyorsun annesi üzerine tabi düşerim o benim gözümün göz bebegiii ben onu tek başıma bu kadar meydana getirdim tabiki önce allah vardı yanımdaa adam öyle diyince bende delirdim ümit beyle konuşup başka d.r ayarlamasını söyliycem bizzden haberler böyleeee çok uykusuzumm kızlarr fırsat bulabilirsem gene gelirim aeol hepinizzzzz
merhaba kızlar ben çok rahatsızım. önceki gün ateşlendim ve kusmam hiç durmaz hale geldi safra kustum doktorum testler yaptırdı sürekli serum takıldı dün eve geldim. çok şükür düne göre ama yine de çok halsizim. 3 günde 2 kilo verdim. okulumuzda salgın var çocuklar hep kusuyordu ya ondan ya hamilelikten çok kötü oldum. şu anıma çok şükür bebeğim gayet iyi. tsh 1e düşmüş çok şükür kızlar... ama ilaca yine de devam edeceğiz dengesizlik olmasın diye. bu arada mide bulantısı için kollarıma akupunktur bandı verdi doktor eczanelerde var bulantısı olanlara yardımcı olabilir.benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir. dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...
transferden sonra ki 8. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?