Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

çok sevindim
allahın ne kadar güzel bir mutluktur allahım herkese nasip etsin

merhaba kizlar, yetercim iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
selllllllllll nerelerdesin, nedimeeeeeeee huhu hu kimse yok mu?
karatasoz merak etmistim seni arada iyiyim die yaz en azindan canim.

merhaba kizlar, yetercim iyiyiz cok sukur sen nasilsin?
selllllllllll nerelerdesin, nedimeeeeeeee huhu hu kimse yok mu?
karatasoz merak etmistim seni arada iyiyim die yaz en azindan canim.

iyim canım çokşükür

kızlar nasılsın hepinizi çok merak ediyorumama oturup okuyup yazamıyorum işte yazayım dedim ama çınar bey şimdi de altını doldurdu;(((

kızlar zübeyde den hayır haber varmı zeynep 30temmuz onlar nasılll vaktiniz olursa yazın ben daha sonra yine girmeye çalışıcam şimdi kapatmak zorundayım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

nedimecim cok sukur genelde herkes iyi bildigim kadariyla. en buyuk haber cigdomuz dogum yapti korkuldugu gb ogullarinda cok sukur down sendromu cikmadi ama bir bebegi ameliyat oldu simdi Allah'in izniyle onun iyi haberlerini bekliyoruz.
zubeyde iyi hepimizle tel ya da msn haberlesiyor hatta ben kimi merak etsem ondan ogreniyorum:) sadece formdan biraz uzak durmak istiyor msn kullaniyorsan adresini verelim sana.
sellllllllllll kactir bakiyorum yoksun nasilsin nerelerdesin.
aysecim kizin nasil oldu, kusmasi kesildi insallah?

merhaba kızlar ben çok rahatsızım. önceki gün ateşlendim ve kusmam hiç durmaz hale geldi safra kustum doktorum testler yaptırdı sürekli serum takıldı dün eve geldim. çok şükür düne göre ama yine de çok halsizim. 3 günde 2 kilo verdim. okulumuzda salgın var çocuklar hep kusuyordu ya ondan ya hamilelikten çok kötü oldum. şu anıma çok şükür bebeğim gayet iyi. tsh 1e düşmüş çok şükür kızlar... ama ilaca yine de devam edeceğiz dengesizlik olmasın diye. bu arada mide bulantısı için kollarıma akupunktur bandı verdi doktor eczanelerde var bulantısı olanlara yardımcı olabilir.benden haberler böyle umarım hepiniz iyisinizdir. dualarınızı eksik etmeyin sevgiler...

<script src='http://img156.imageshack.us/shareable/?i=sdc10129g.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>be
</noscript>

oyyyy maşallah canım arada bir topiğe giriyorum çooook sevindim Allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeğini büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah

slm kızlar nasılsınız benim kız birz rahasssız giremiyorm kaç gündür ne uyuyoruz nede aglamamız duruyorrr sürekli kusuyor bebegim refrüsü varmış d.r ilaç verdi ama hiç bir işe yaramadı dün gece artık bebek çıldırdı o aglıyor ben aglıyorm emiyorm memeden alıyorm bebek çıglıgı basıyorrr sürekli memede akşam 11den sabah 6 kadar sürekli memede ve aglıyordu megerse benim sütüm yokmuş bebek açmış o yüzden aglıyormuş gece yarısı mama aradık hastaneyi ayaga kaldırdık ve mama aldık sonra kızım uyudu ay öyle üzüldüm ki melegim acmış ve benim haberim yokkk eger sütümü sagmak aklıma gelmese sütüm olup olmadıgını anlayamıycaz sütüm kople kesildii ben ne yapayım kızlarr yiyorm ama gelmiyor d.r konuştum üzüntüden sen her şeyi kafaya çok takıyorsun diyor birde hiç dinlenemiyor uyku uyuyamadıgım için sütüm kesiliyormuş eşim süt yapan çaylardan aldı ben sürekli kompostu su süt yapan şeyleri yiyorm ama ne bilimmm yok allahıma bin kere şükür mamayla kızımı büyütmek istemiyorm inş gelirr pazartesi ümit beye gidecem kızımıda başka d.r götürcemmm çoçuk çok aksi olduu tam bir sinir kirizi geciriyor aglmaktan artık burdaki d.r normal diyorr deli oldum ben onu ne zorluklarla dogurdum her kes şait diyorki çok düşüyorsun annesi üzerine tabi düşerim o benim gözümün göz bebegiii ben onu tek başıma bu kadar meydana getirdim tabiki önce allah vardı yanımdaa adam öyle diyince bende delirdim ümit beyle konuşup başka d.r ayarlamasını söyliycem bizzden haberler böyleeee çok uykusuzumm kızlarr fırsat bulabilirsem gene gelirim aeol hepinizzzzz

oyyyy maşallah canım arada bir topiğe giriyorum çooook sevindim Allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeğini büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah
tşk ederim cnm rabbim sizlered4e göstersin inş bu güzel günleri allahım bebegini sana bagışlasın aminnn
ayşemmmm çok tatlı kızın var güle güle büyüt analı babalı büyüsün inşallah

tşk ederim cnmmmm nedime cınarı görmek istiyorzzzzzzzzzzzzzzz sende koy resminiiiii

cnm benim geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşşşş aman diyim dikkat et cnm fazla milletle temas halinde bulunmaaa efet bu sene salgın çokkk allahım korusun inş tez zamanda iyleşirsin zeynepcimm cnm bol bol süt iç tatlımm vucudun her şeye karşı çok dirençli oluyor o zamann kendini alıştır süt içmeyee bu arada tsh düşmesine çok sevindim inş bir daha çıkmaz allahım melegini sana bagışlasınn inş güzel ve saglıklı bir hamilelik gecirirsin bitanemmm

demek minik meleğimiz biraz sıkıntılı canım sakın reflü oldu diye hemen üzülme ağlamaktan dolayı kusuyor olabilir sütün gelicektir sen çok fazla stres yapma gülüm her bebek dünyaya geldiğinde uyum sıkıntısı yaşar ve genelde annelerin ilk bir aı uykusuz geçer yarı kırkı olsun kırklansın herşey daha iyi olacak ben inanıyorum sütün gelicek hatta fazlasını sağmak zorunda bile kalacaksın merak etme meleğine nazar değmesin ciğerleri geliyor şimdi onun o annesini hiç üzmiyecek yeterki annesi güçlü olsun kendine çok dikkat et canım benim çok çok geçmiş olsun.

zeynep canım çok çok geçmiş olsun salgından dolayı olabilir gibi geldi banada çünki gebelik bulantısı ateş yapmaz. şimdi iyi olmana çok sevindim canım inşallah birkaç güne hemen toparlarsın gücün kuvvetin yerine gelir. tsh nin düşmesine çok sevindim.

zeynepcim cok gecmis olsun, serum almissin korkma defalarca n zehirlenmesi geciren biri olarak kusmak da tek onemli olan serumla kaybettgin suyu almak. umarim birkac gune cok daha iyi olucaksin.

aysecim ac bebek tabii susmaz, sutu olmasi tabiiki cok onemli ama olmazsa da ne yapalmim canimiz sagolsun kaynanam iki oglunu da mamayla buyutmus niyese emzirmek istememis o da bir hos gerci neyse ama Masallahlari var, aslan gbler annemin abime de bana da sutu en fazla uc ay gelmis. yani bu ornekler cok sen kafani takarsan iyice kesilir, pes etmeden emzir diyor diger topikte kizlar, bir de uyku onemliymis oyle yazmislardir umarim bir duzene girerseniz en yakin zamanda. bebisin ac oldugu icin huysuzdur duzelicektir Insallah.

transferden sonra ki 8. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum

transferden sonra ki 8. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum

canım çok sevindim e yavrum git kan ver bugün bir saate çıkar
eğer idrar testinde ikinci çizgi gördüysen kan değerin muhakak iyi çıkar sabredemezsen yaptır gidip
yada yarını bekle ama sen hamilesin çok sevindim

inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin 10 gün sonrada keseni görmeye gidersin inşallah canım gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…