Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

transferden sonra ki 8. Günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
Yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum

çok güzel haber bu yaaaaaaaaaa
yarın kadnda değerlerin güzel çıkar

amin çok saol canım benim bugün pazar diye gitmedim gece uyuyamam da yaaaa offff

bellvood hadi gozun aydin Insallah yarin daha kesin hamile oldugun haberini alacagiz, Allah yardimcin olsun.
zeynepcim nasil oldun?
aysecim kizimiz rahatladi Insallah. guzel haberlerini bekliyoruz.
cigdonun ogullari nasil haber alan var mi kizlar?

bellvood hadi gozun aydin Insallah yarin daha kesin hamile oldugun haberini alacagiz, Allah yardimcin olsun.
zeynepcim nasil oldun?

teşekkür ediyorum hepinize hcg 36,63 çıktı 9. günüm

transferden sonra ki 8. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum

teşekkür ediyorum hepinize hcg 36,63 çıktı 9. günüm

canım çok sevindim tebrikler rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

özlemcim sormuşsun ben daha iyiyim bu hafta raporluyum kusmam azaldı baya iyiyim o güne göre. sizler nasılsınız??
ayşecim eylül nasıl oldu??
kızlar 2li testler nasıl çıktı temmuz karatasoz?

amin canlarım aminnn

sagol canim cok sukur iyiyiz. daha iyi olmana cok sevindim.

zeynepcim ikili testin sonucunu yarın öğrenicez canım :) bu arada çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.
özlemcim sen nasılsın.

canım benim ikili test sonucum iyi çıktı çok şükür
5 şubatta kontrolüm var muhtemelen 3. test yaptıracam gittiğimde inşallah onun sonucuda iyi çıkar.
senin iyi olmana çok sevindim canım her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah.

fıstığım nassın :)))

ohh ohh ne güzel hep iyi haberler... hep böyle olsun nazar değmesin. zübeydecim selcim en kısa zamanda hamile kalsın inşallah

zeynepcim nasil oldun?

slm özlemcim bizde haberler aynı cnm hiç bir düzelme yok kusma dahada arttı yarın gene gidiyorz bakalım d.r ne diycek çoçuk resmen ögürüyor kusmak için gece aynı hiç uyku yok ne gece ne gündüz ben hiç bir şey anlamadım valla özlemcim önüme gelen her yercde kıvrılıp yatıyor artık uyur gezer gibiyim yeminleeee((((( ne zamqan normale döncek buuu bebegin sorunlarıı
özlemcim cigdemi dün gece aradım annesi çıktı telebebek odasına bebegini emzirmeye gitmiş öbür bebegin durumu sanırım bu gün belli olcakmışş haberler bu kadar şimdilik kız uyandı ben çıktım kızlarrrr

yaaa kiyamam niye boyle oldu ki, canim guzel haberlerini bekliyoum kizimizin.cok uzuldum. ama morelini yuksek tut duzelicektir aysecim.bakalim doktor ne diyecek?
cigdocum Insallah her sey yolundadir.

ayşe canım sakın telaş yapma ama başka çocuk doktoruna götür görümcemim bebeği öyleydi. ve çok alakasız bişey çıkmıştı sadece bir doktor anladı onu böbreğiyle ilgili bişeydi sanırım onun ve görümcem de sağlıkçı kaç prof götürdü ama en son jfk çocuk doktoru bulmuştu sorununu ben öyle hatırlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…