transferden sonra ki 8. Günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
Yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum
canım çok sevindim e yavrum git kan ver bugün bir saate çıkar
eğer idrar testinde ikinci çizgi gördüysen kan değerin muhakak iyi çıkar sabredemezsen yaptır gidip
yada yarını bekle ama sen hamilesin çok sevindim
inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin 10 gün sonrada keseni görmeye gidersin inşallah canım gözünüz aydın.
çok güzel haber bu yaaaaaaaaaa
yarın kadnda değerlerin güzel çıkar
bellvood hadi gozun aydin Insallah yarin daha kesin hamile oldugun haberini alacagiz, Allah yardimcin olsun.
zeynepcim nasil oldun?
aysecim kizimiz rahatladi Insallah. guzel haberlerini bekliyoruz.
cigdonun ogullari nasil haber alan var mi kizlar?
transferden sonra ki 8. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum
teşekkür ediyorum hepinize hcg 36,63 çıktı 9. günüm
canım çok sevindim tebrikler rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
özlemcim sormuşsun ben daha iyiyim bu hafta raporluyum kusmam azaldı baya iyiyim o güne göre. sizler nasılsınız??
ayşecim eylül nasıl oldu??
kızlar 2li testler nasıl çıktı temmuz karatasoz?
teşekkür ediyorum hepinize hcg 36,63 çıktı 9. günüm
özlemcim sormuşsun ben daha iyiyim bu hafta raporluyum kusmam azaldı baya iyiyim o güne göre. sizler nasılsınız??
transferden sonra ki 8. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyo
yarında kan testi yaptırcam asıl test günüm çarşamba ama dayanamıyorum
canım benim ikili test sonucum iyi çıktı çok şükür
5 şubatta kontrolüm var muhtemelen 3. test yaptıracam gittiğimde inşallah onun sonucuda iyi çıkar.
senin iyi olmana çok sevindim canım her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah.
Masallah canim, gozun aydin saglikla kollarina aldigin haberini de alalim Insallah
bellvood hadi gozun aydin Insallah yarin daha kesin hamile oldugun haberini alacagiz, Allah yardimcin olsun.
zeynepcim nasil oldun?
aysecim kizimiz rahatladi Insallah. guzel haberlerini bekliyoruz.
cigdonun ogullari nasil haber alan var mi kizlar?
slm özlemcim bizde haberler aynı cnm hiç bir düzelme yok kusma dahada arttı yarın gene gidiyorz bakalım d.r ne diycek çoçuk resmen ögürüyor kusmak için gece aynı hiç uyku yok ne gece ne gündüz ben hiç bir şey anlamadım valla özlemcim önüme gelen her yercde kıvrılıp yatıyor artık uyur gezer gibiyim yeminleeee((((( ne zamqan normale döncek buuu bebegin sorunlarıı
özlemcim cigdemi dün gece aradım annesi çıktı telebebek odasına bebegini emzirmeye gitmiş öbür bebegin durumu sanırım bu gün belli olcakmışş haberler bu kadar şimdilik kız uyandı ben çıktım kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?