Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ilaç ne alıyosun ayşe? çok geçmiş olsun

canım benim ya çok geçmiş olsun bizim kız biraz nazlı olacak belli
inşallah biranönce düzelir uyku düzeniniz olur canım bebek bakmak gerçekten çok zor bişekilde büyüyecek bu sıkıtılar geçicek Allahım güç kuvvet versin.

özlemcim iyi sayılırım ben hamd olsun... sen nasılsın maaşallah 28. haftadasın rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... benim akıntım baya fazla kızlar 12. hafta olsun da enfeksiyon testi yaptırayım şu progestan geri geliyor tamam normal ama baya baya da akıntı geliyor evet kokusu yok ama yoğun...
zaten diğer bebeğimi kaybettiğimde de çoktu ısrarla sormuştum ama hayırlısı rabbim lütfen bebeğimi koru...

canim kokuyu enfeksionda cok onemsiyorlar biliyorsun ama bence aklinda kalmasin yaptirt bir test. ben doktorlarin illa koku kasinti vs demesine sinir oluyorum benim doktorum da oole!! bosver altustu bir test aklinda kalicagina yaptirt bence. ama bir yandan da akinti cok normal biliyorsun benim hala cok var.

özlem bthcg 52çıktı benim :) bu durumda kızım oluyo öölemi zaten doktorda kıza benziyo demişti

canım o akıntı bende de çok geldi okadar çoktuki her lavoboya gidişimdi kayıt havlular varya ondan katlayıp koyuyordum yaprak orkitten daha iyi çok sık lavoboya gidip her defasında kağıt havluyu değiştiriyordum ve 2 hafta oldu jeli bırakalı su gibi akıntı ara ara yine geliyor ve feci şekilde jelin topakları geliyor ara ara bugün duş alırken farkettim kocaman parçalar halinde jelin tortusu geldi öyle öyle bitecek heralde onun için endişelenme tamamen jel yapıyor.

özlem bthcg 52çıktı benim :) bu durumda kızım oluyo öölemi zaten doktorda kıza benziyo demişti

ay evet evet yapilan arastirmaya gore free betahcg 50 ustu cikanlarin kizi oluyor ama sen ruyanda cok erkek gordun ben ruyalara da cok inanirim dur bakalim sende tutan ruya mi bilimsel arastirmami:)))))
bana da o hafta kiz buyuk ihtimalle demislerdi bence o haftadakilere erkek de dense kiz da dense inanmayin. ama bu arastirma bende tuttu, 30lu bir degerdi benimkisi:) ruyada da erkek gormustum:)) her turlu tuttu uzmanin dedigi disinda:)

nasıl yani nerden anlaşılıyo ne zaman kaçıncı gün

sen daha cok bekleyceksin tatlim bu ikili testte cikan farkli bir betahcg free betahcg die cikiyor ve 12 ile 14.hafta arasi ikili test sonucunda cikiyor.
temmuz yaa sen lab arayip su free betahcgni niye ogrenmedin ki, free betahcg olmadan ikili test yapilmaz kesin var sonucunda sen bilmiyorsun:)

aysecim msnden geceleri gec vakit sana bakiyorum ama artik gelmiyorsun son gunlerde iyice uykusuzsuz anlasilan kizimiz nasil oldu doktor ne dedi, sutun gelmye basladi mi?
cigdonun nosu kimde var kizlar ayse disinda, oglunun durumu bugun belli olucakti?

valla ben erkek olacağından o kadar emindimki hatta doktora o erkektir yanılıyosunuz bile dedim :)))) hatta adamcağız güldü neden kız istemiyomusunuz dedi bende yok farketmezde erkek olduğunundan çok eminim dedim oda zaten yanlma payı yüksekayın 5. de netleşir dedi görüces artık :) hayırlısı olsun bakalım. kk daki cinsiyetle ilgili ne okuduysam hepsini denedim hepsindede kız çıktı :))))))))))

bu arada zeynepcim benimde inanılmaz akıntım vardı , bende korkmuştum ilk bebeğimde kanamaya dönmüştüo yoğun akıntı çünkü hatta aradım hemşirelerinormal dediler jelden dolayı dediler hatta benimki neredeyse kahverengi geliyodu. ben 5. haftada bıraktım jeli akıntılarım daha yeni normale dönüyo inan bana o jel berbat bişi , tuvaletimi yaparken bilyeden daha büyük parçalar düşüyodu içimden endişelenme yani ama doktoruna iletmende fayda var tabi.

canim Allah gonlunde ne varsa onu versin Insallah. herkesin.

günaydın kızlar;

umarım hepiniz ve minik melekleriniz iyidir.

Ben ani bir kararla dün histereskopi günü aldım :) yarın sabah operasyonu olcaz.

Gerginim, biraz da korkuyorum. Ama değil mi ki illaki yaptırmam lazım hemen yaptırayım dedim çünkü 2

ay bekleme süresi var. Dualarınızı beklerim.

mavi mercancim cok iyi yapmissin hem her seyin yolunda oldugunu hemen ogrenip rahatlayacaksindir Insallah.
guzel haberlerini bekliyoruz.

peki bizde bekleriz o halde

rabbim işini ras getirsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…