slm özlemcim bizde haberler aynı cnm hiç bir düzelme yok kusma dahada arttı yarın gene gidiyorz bakalım d.r ne diycek çoçuk resmen ögürüyor kusmak için gece aynı hiç uyku yok ne gece ne gündüz ben hiç bir şey anlamadım valla özlemcim önüme gelen her yercde kıvrılıp yatıyor artık uyur gezer gibiyim yeminleeee((((( ne zamqan normale döncek buuu bebegin sorunlarıı
özlemcim cigdemi dün gece aradım annesi çıktı telebebek odasına bebegini emzirmeye gitmiş öbür bebegin durumu sanırım bu gün belli olcakmışş haberler bu kadar şimdilik kız uyandı ben çıktım kızlarrrr
slm özlemcim bizde haberler aynı cnm hiç bir düzelme yok kusma dahada arttı yarın gene gidiyorz bakalım d.r ne diycek çoçuk resmen ögürüyor kusmak için gece aynı hiç uyku yok ne gece ne gündüz ben hiç bir şey anlamadım valla özlemcim önüme gelen her yercde kıvrılıp yatıyor artık uyur gezer gibiyim yeminleeee((((( ne zamqan normale döncek buuu bebegin sorunlarıı
özlemcim cigdemi dün gece aradım annesi çıktı telebebek odasına bebegini emzirmeye gitmiş öbür bebegin durumu sanırım bu gün belli olcakmışş haberler bu kadar şimdilik kız uyandı ben çıktım kızlarrrr
özlemcim iyi sayılırım ben hamd olsun... sen nasılsın maaşallah 28. haftadasın rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... benim akıntım baya fazla kızlar 12. hafta olsun da enfeksiyon testi yaptırayım şu progestan geri geliyor tamam normal ama baya baya da akıntı geliyor evet kokusu yok ama yoğun...
zaten diğer bebeğimi kaybettiğimde de çoktu ısrarla sormuştum ama hayırlısı rabbim lütfen bebeğimi koru...
özlemcim iyi sayılırım ben hamd olsun... sen nasılsın maaşallah 28. haftadasın rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... benim akıntım baya fazla kızlar 12. hafta olsun da enfeksiyon testi yaptırayım şu progestan geri geliyor tamam normal ama baya baya da akıntı geliyor evet kokusu yok ama yoğun...
zaten diğer bebeğimi kaybettiğimde de çoktu ısrarla sormuştum ama hayırlısı rabbim lütfen bebeğimi koru...
özlem bthcg 52çıktı benim :) bu durumda kızım oluyo öölemi zaten doktorda kıza benziyo demişti
evet bencede kısçe geliyor.
özlem bthcg 52çıktı benim :) bu durumda kızım oluyo öölemi zaten doktorda kıza benziyo demişti
nasıl yani nerden anlaşılıyo ne zaman kaçıncı gün
ay evet evet yapilan arastirmaya gore free betahcg 50 ustu cikanlarin kizi oluyorama sen ruyanda cok erkek gordun ben ruyalara da cok inanirim dur bakalim sende tutan ruya mi bilimsel arastirmami:)))))
bana da o hafta kiz buyuk ihtimalle demislerdi bence o haftadakilere erkek de dense kiz da dense inanmayin. ama bu arastirma bende tuttu, 30lu bir degerdi benimkisi:) ruyada da erkek gormustum:)) her turlu tuttu uzmanin dedigi disinda:)
valla ben erkek olacağından o kadar emindimki hatta doktora o erkektir yanılıyosunuz bile dedim :)))) hatta adamcağız güldü neden kız istemiyomusunuz dedi bende yok farketmezde erkek olduğunundan çok eminim dedim oda zaten yanlma payı yüksekayın 5. de netleşir dedi görüces artık :) hayırlısı olsun bakalım. kk daki cinsiyetle ilgili ne okuduysam hepsini denedim hepsindede kız çıktı :))))))))))
sen daha cok bekleyceksin tatlim bu ikili testte cikan farkli bir betahcg free betahcg die cikiyor ve 12 ile 14.hafta arasi ikili test sonucunda cikiyor.
temmuz yaa sen lab arayip su free betahcgni niye ogrenmedin ki, free betahcg olmadan ikili test yapilmaz kesin var sonucunda sen bilmiyorsun:)
günaydın kızlar;
umarım hepiniz ve minik melekleriniz iyidir.
Ben ani bir kararla dün histereskopi günü aldım :) yarın sabah operasyonu olcaz.
Gerginim, biraz da korkuyorum. Ama değil mi ki illaki yaptırmam lazım hemen yaptırayım dedim çünkü 2
ay bekleme süresi var. Dualarınızı beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?