Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım çok iyi yapmışsın biranönce olsun bencede ama neden korkuyorsun inan şimdi histeroskopi olacaksın deseler transfer olmaya gider gibi giderim çünkü inan hiçbir farkı yok benim 3. transferin narkoz altında olmuştuya histeroskopiden hiç bir farkı olmadı ne ağrı ne sızı ne azıma ertesi gün işbaşı yaptım hiçbirşey hissetmiyorsun zaten. birde ben histeroskopi olduktan bir ay sonra transfer olmuştum yani hiç bekleme süresi yaşamadım.

aslında bizde de serbest bt-hcg diye geçiyor ama benim kağıdımda sadece betahcg yazıyordu serbest olanmı yoksa başka bir değerimi 102 çıkmıştı ama sen okadar yüksek çıkmamalı diyince dedim heralde bu kağıtta yazan değer başaka bi bt-hcg öyle kaldı sonra ben ayın 29 da gidicem doktora yani bu cumartesi değil önümüzdeki cumartesi 16+2 olmuş olacam ozaman cinsiyeti netleşir muhtemelen hemde üçlü testi yaptırırım onunda zamanı geldi.

bu arada benim migrenim tuttu özlem sanırım gerilim tipi baş ağrısı pazar günü çok sinirlenmiştim sonra birkaç gün atamadım siniri pazartesi günüden beri başım ağrıyor bugün 3. gün hala ağrıyor 2 günde 6 tane minoset içtim (parasetamol) banamısın demedi ilk içtiğimde 2 saat kadar kesti tekrar başladı dermenım kalmadı ağrıdan yatıyorum ağrıyo kalkıyorum ağrıyo fenalardayım
bide hamileliğin başından beri hormonlardan dolayı hiç başım ağrımamıştı 3 aydır unutmuştum ağrının ne olduğunu muhteşem dönüş yaptı havadan mı bebekten mi anlamadım gitti ilacıda kestim nesıl olsa geçirmiyo boşuboşuna içiyorum onuda.

canim Allah gonlunde ne varsa onu versin Insallah. herkesin.
amin güzelim
canım bencede çok iyi yapmışsın korkulacak birişlem değil merak etme, daha iyiolucak tutunma olayını artıran bi işlem olduğunu söylemişti benim doktorum zaten bizde hiterokopi olduktan sonrakiş reglmde tedaviye başladık hemen beklemedik yani şimdiden geçmiş olsun daha iyi olcak merak etme :)
çok saol doktor ultrasonla bakmak istedi bende cumaya bakarız dedim. bakmakta sakınca var mı kızlar? bişey olmasın sonra kızçeme
olmaz canım korkma zaten 10 haftalık olana kadar alttan bakılıyo

çok teşekkür ederim çok saol

ay canim kiyamams agrisini migreni cok iyi bilirim inan cok uzuldum. benim de tutuyor arada ama parasetemol binlik geciriyor bazen inat ediyor birkac saat sonra dedigin gb yine gelior bir daha iciyorum. walla ben hic cekinmeden ictim hep, doktor gunde iki uc tane arada icebilirsin pelsentadan gecmior dedi die. bana dus iyi gelior hapi alip dusa giriyorum. canim hep oole devam etmeyecektir dayan( umarim gecer bugun. minoseti degistir baska bir parasetamol dene ne biliim bir umut
temmuzcum bu free betahcgye gelince ben 100lu deger illa olmuyor demedim galiba olmuyor dedim cunku kadinlar kkda hep en fazla 65lerden bahsetmisti die:)) yorum yapmistim sadece:) bir de benim kagidimda bir betahcg vardi galiba 140 falandi bir de FREE betahcg vardi, onu da dusununce oyle yorumladim. neyse az kalmis, 16 hafta en kesin hafta garanti ogrenirsin gosterirse minnosun:)) bende o hafta kesin ogrenmistim hayirlisi ve gonluneki olsun Insallah:)

çok saol doktor ultrasonla bakmak istedi bende cumaya bakarız dedim. bakmakta sakınca var mı kızlar? bişey olmasın sonra kızçeme

kısçe olacak yani
yok alttan baktığında bişey olmazda doktorun niye okadar erken ultrasonda bakalım demişki daha çok erken değilmi görünmeyebilir çok ufaktır çünkü beni 10 gün sonra çağırdı kese görmeye ve 20 gün sonrada kalp atışlarını duyduk.

inşallah canım benim sağlıklı, hayırlı, akıllı olsunlarda kız erkek hiç farketmez
ben açıkçası bu konuda şöyle düşünüyorum evren okadar muntazam ve öyle bir düzenekte yaratılmıştı herşey saat gibi tıkır tıkır işliyor geçenlerde düşündüm kışın portakal çıkması yazın karpuzun olması tesadüf değil kesinlikle her şeyin yaradılışının binbir önemi ve gerekliliği var bir dönem hep kız çocuklarının doğduğunu duyarız çevremizdn bir dönemde kime sorsak oğlu oldu der evren bu ayrımıda çok iyi biliyor yani yaradan dünyanın düzenini sağlıyor kız olacaksa kız olması gerektiği içindir erkek olacaksada erkek olması gerektiği içindir bizler bilemeyiz. birkaç kişi galiba erkek dediğimde ağız burun kıvırdı aaa kız olsa keşke diye buldukta bunduk yani. e dedim hızla dünyada erkek sayısı azalıyor kıyamet alamatleri kaç kadına bir erkek düşecek e milletin kızı evdemi kalsın erkek doğuralımda kaynana olalım yani dimi

Valla bana kısçe olacak gibi geliyo evet işte bende ondan korktum zırt diye hadi ultrason diyo ne gereği var ki. ha bu arada benim doktorum izinli mecbur başkasına kayıt yaptırdım ve güvenemiyorum

özlem eve gelince şu tahlil kağıdına bakayım dedim birebir yazıyorum

PAPP-A :25.90 IU/I 2.41 MOM
Free Beta hCG : 112.40 IU/I 1.42 MoM
NT : 1.90 mm 1.39 MoM

benimkide free beta hcg miş.
ben çok merak etmeye başladım kızmı erkekmi öenmli değil ama yinede merak ediyorum yaw.
16. haftaya girdiğimizde belli olur dimi?

iyiakşamlar kızlar......epeydiryoktum panik atagım tuttu feneydım psikolojik tedavi görüyorum....annemdeydim hep uyuyorum..........biraz iyiyim..beni merak edenlere teşekkür ederim.........hepinize gönlünüzün istedigi olması dilegiyle öptüm......

geçmiş olsun canım

ayşecim tatlım kızına maşallah tebarekeallah.......çok tatlı senden güzel ha.......allahım gökten bir melek göndermiş sana......iyi bak ona annesi...........sırada diger annelerin bebeklerinin resimlerini görelim inşallah............

sağol canım çük şükür
inşşş daha güzel günlerde görürüz
eeeeee sen ne yapıyorsun sanıl oldun

iyi olmaya çalışıyorum..........uyuyorum başım dönüyor.......hiç iş yapasım yok eee normal 6 tüpbebk 4 amaliyat birde her tüpbebek tedavisinde sanki kendine tüpbebek yapılıyormuş gibi sinirlenen bana destek olmayan koca olursa birde ince ruhluysan sonuç bu oluyor...........

kimse yok kızlar kendinize iyi bakın.................çıkıyorum bende................

canım benim eşim laptopu eline geçirdi anca gelebildim ama seni kaçırmışım
çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen düzelirsin piskoloji olayı çok zor eşin her nekadar destekçi olmasada 6 kez denemenizi kabul etmiş onu kabul etmeyen erkeklerde var canım yani her koşulda herzaman beterin beteri var sen kendini toparlamaya çalış güzelim önce senin sağlığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…