günaydın kızlar;
umarım hepiniz ve minik melekleriniz iyidir.
Ben ani bir kararla dün histereskopi günü aldım :) yarın sabah operasyonu olcaz.
Gerginim, biraz da korkuyorum. Ama değil mi ki illaki yaptırmam lazım hemen yaptırayım dedim çünkü 2
ay bekleme süresi var. Dualarınızı beklerim.
transfer sonrası 11. gün hcg 102,41 çıktı
sen daha cok bekleyceksin tatlim bu ikili testte cikan farkli bir betahcg free betahcg die cikiyor ve 12 ile 14.hafta arasi ikili test sonucunda cikiyor.
temmuz yaa sen lab arayip su free betahcgni niye ogrenmedin ki, free betahcg olmadan ikili test yapilmaz kesin var sonucunda sen bilmiyorsun:)
çok güzel maaşallah herşey yolunda gözüküyor çok ideal bir rakam çıkmış gözün aydın canım :))
amin güzelimcanim Allah gonlunde ne varsa onu versin Insallah. herkesin.
canım bencede çok iyi yapmışsın korkulacak birişlem değil merak etme, daha iyiolucak tutunma olayını artıran bi işlem olduğunu söylemişti benim doktorum zaten bizde hiterokopi olduktan sonrakiş reglmde tedaviye başladık hemen beklemedik yani şimdiden geçmiş olsun daha iyi olcak merak etme :)günaydın kızlar;
umarım hepiniz ve minik melekleriniz iyidir.
Ben ani bir kararla dün histereskopi günü aldım :) yarın sabah operasyonu olcaz.
Gerginim, biraz da korkuyorum. Ama değil mi ki illaki yaptırmam lazım hemen yaptırayım dedim çünkü 2
ay bekleme süresi var. Dualarınızı beklerim.
olmaz canım korkma zaten 10 haftalık olana kadar alttan bakılıyoçok saol doktor ultrasonla bakmak istedi bende cumaya bakarız dedim. bakmakta sakınca var mı kızlar? bişey olmasın sonra kızçeme
amin güzelim
canım bencede çok iyi yapmışsın korkulacak birişlem değil merak etme, daha iyiolucak tutunma olayını artıran bi işlem olduğunu söylemişti benim doktorum zaten bizde hiterokopi olduktan sonrakiş reglmde tedaviye başladık hemen beklemedik yani şimdiden geçmiş olsun daha iyi olcak merak etme :)
olmaz canım korkma zaten 10 haftalık olana kadar alttan bakılıyo
aslında bizde de serbest bt-hcg diye geçiyor ama benim kağıdımda sadece betahcg yazıyordu serbest olanmı yoksa başka bir değerimi 102 çıkmıştı ama sen okadar yüksek çıkmamalı diyince dedim heralde bu kağıtta yazan değer başaka bi bt-hcg öyle kaldı sonra ben ayın 29 da gidicem doktora yani bu cumartesi değil önümüzdeki cumartesi 16+2 olmuş olacam ozaman cinsiyeti netleşir muhtemelen hemde üçlü testi yaptırırım onunda zamanı geldi.
bu arada benim migrenim tuttu özlem sanırım gerilim tipi baş ağrısı pazar günü çok sinirlenmiştim sonra birkaç gün atamadım siniri pazartesi günüden beri başım ağrıyor bugün 3. gün hala ağrıyor 2 günde 6 tane minoset içtim (parasetamol) banamısın demedi ilk içtiğimde 2 saat kadar kesti tekrar başladı dermenım kalmadı ağrıdan yatıyorum ağrıyo kalkıyorum ağrıyo fenalardayım
bide hamileliğin başından beri hormonlardan dolayı hiç başım ağrımamıştı 3 aydır unutmuştum ağrının ne olduğunu muhteşem dönüş yaptı havadan mı bebekten mi anlamadım gitti ilacıda kestim nesıl olsa geçirmiyo boşuboşuna içiyorum onuda.
çok saol doktor ultrasonla bakmak istedi bende cumaya bakarız dedim. bakmakta sakınca var mı kızlar? bişey olmasın sonra kızçeme
ay canim kiyamams agrisini migreni cok iyi bilirim inan cok uzuldum. benim de tutuyor arada ama parasetemol binlik geciriyor bazen inat ediyor birkac saat sonra dedigin gb yine gelior bir daha iciyorum. walla ben hic cekinmeden ictim hep, doktor gunde iki uc tane arada icebilirsin pelsentadan gecmior dedi die. bana dus iyi gelior hapi alip dusa giriyorum. canim hep oole devam etmeyecektir dayan( umarim gecer bugun. minoseti degistir baska bir parasetamol dene ne biliim bir umut
temmuzcum bu free betahcgye gelince ben 100lu deger illa olmuyor demedim galiba olmuyor dedim cunku kadinlar kkda hep en fazla 65lerden bahsetmisti die:)) yorum yapmistim sadece:) bir de benim kagidimda bir betahcg vardi galiba 140 falandi bir de FREE betahcg vardi, onu da dusununce oyle yorumladim. neyse az kalmis, 16 hafta en kesin hafta garanti ogrenirsin gosterirse minnosun:)) bende o hafta kesin ogrenmistim hayirlisi ve gonluneki olsun Insallah:)
kısçe olacak yani
yok alttan baktığında bişey olmazda doktorun niye okadar erken ultrasonda bakalım demişki daha çok erken değilmi görünmeyebilir çok ufaktır çünkü beni 10 gün sonra çağırdı kese görmeye ve 20 gün sonrada kalp atışlarını duyduk.
ay canim kiyamams agrisini migreni cok iyi bilirim inan cok uzuldum. benim de tutuyor arada ama parasetemol binlik geciriyor bazen inat ediyor birkac saat sonra dedigin gb yine gelior bir daha iciyorum. walla ben hic cekinmeden ictim hep, doktor gunde iki uc tane arada icebilirsin pelsentadan gecmior dedi die. bana dus iyi gelior hapi alip dusa giriyorum. canim hep oole devam etmeyecektir dayan( umarim gecer bugun. minoseti degistir baska bir parasetamol dene ne biliim bir umut
temmuzcum bu free betahcgye gelince ben 100lu deger illa olmuyor demedim galiba olmuyor dedim cunku kadinlar kkda hep en fazla 65lerden bahsetmisti die:)) yorum yapmistim sadece:) bir de benim kagidimda bir betahcg vardi galiba 140 falandi bir de FREE betahcg vardi, onu da dusununce oyle yorumladim. neyse az kalmis, 16 hafta en kesin hafta garanti ogrenirsin gosterirse minnosun:)) bende o hafta kesin ogrenmistim hayirlisi ve gonluneki olsun Insallah:)
iyiakşamlar kızlar......epeydiryoktum panik atagım tuttu feneydım psikolojik tedavi görüyorum....annemdeydim hep uyuyorum..........biraz iyiyim..beni merak edenlere teşekkür ederim.........hepinize gönlünüzün istedigi olması dilegiyle öptüm......
geçmiş olsun canım
saol canım sen nasılsın?
sağol canım çük şükür
inşşş daha güzel günlerde görürüz
eeeeee sen ne yapıyorsun sanıl oldun
iyi olmaya çalışıyorum..........uyuyorum başım dönüyor.......hiç iş yapasım yok eee normal 6 tüpbebk 4 amaliyat birde her tüpbebek tedavisinde sanki kendine tüpbebek yapılıyormuş gibi sinirlenen bana destek olmayan koca olursa birde ince ruhluysan sonuç bu oluyor...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?