aaa teze gore seninki kesin kiz olmali:)) ama hatirlarsan sen ilk mesajlarinda hep sadece batahcg dedin dedin freesi yazmiyor dedin saskin zaten kabak gb yaziyormus bosuna konustuk o kadar:)))bu calismada herkesin tutmuyor ama yuzde seksenlerde tutma orani vermisler. ozellikle cok yuksek olanlarla erkeklerde cok dusuk olanlar tutuyormus yani seninkiyle benimki gb degerler:) yalniz 12. hafta icinde alinan kan degerleri diyorlar sonra yapilanlarda yanlis cikiyormus.galiba seninde 12 hafta benimde.özlem eve gelince şu tahlil kağıdına bakayım dedim birebir yazıyorum
PAPP-A :25.90 IU/I 2.41 MOM
Free Beta hCG : 112.40 IU/I 1.42 MoM
NT : 1.90 mm 1.39 MoM
benimkide free beta hcg miş.
ben çok merak etmeye başladım kızmı erkekmi öenmli değil ama yinede merak ediyorum yaw.
16. haftaya girdiğimizde belli olur dimi?
canim cok gecmis olsun ben de diyorum neden gelmiyor sel. bir an once toparlanman dilegiyle.iyiakşamlar kızlar......epeydiryoktum panik atagım tuttu feneydım psikolojik tedavi görüyorum....annemdeydim hep uyuyorum..........biraz iyiyim..beni merak edenlere teşekkür ederim.........hepinize gönlünüzün istedigi olması dilegiyle öptüm......
saol canım iyi olmaya çalışıyorum.....sende kendine iyi bak öptümaaa teze gore seninki kesin kiz olmali:)) ama hatirlarsan sen ilk mesajlarinda hep sadece batahcg dedin dedin freesi yazmiyor dedin saskin zaten kabak gb yaziyormus bosuna konustuk o kadar:)))bu calismada herkesin tutmuyor ama yuzde seksenlerde tutma orani vermisler. ozellikle cok yuksek olanlarla erkeklerde cok dusuk olanlar tutuyormus yani seninkiyle benimki gb degerler:) yalniz 12. hafta icinde alinan kan degerleri diyorlar sonra yapilanlarda yanlis cikiyormus.galiba seninde 12 hafta benimde.
neyse hic merak etme 16 haftada en net sonucu alirsiniz:) yaa bir de su varki gonlunde erkek varsa da eger kizsa hic farketmiyor ben biliyorsun kiz isterdim cok simdi on kiz verseler yok yinede icimceki erkek olsun derim oyle farketmiyor inan.
canim cok gecmis olsun ben de diyorum neden gelmiyor sel. bir an once toparlanman dilegiyle.
dogru söylüyorsun...artık hayatımı biraz daha kendimi düşünerek devam etmek istiyorum işte 6 ay kadar ilaç tedavim antidepresana devam edecegim........sizi seviyorum iyiki varsınız.......canım benim eşim laptopu eline geçirdi anca gelebildim ama seni kaçırmışım
çok geçmiş olsun canım inşallah tamamen düzelirsin piskoloji olayı çok zor eşin her nekadar destekçi olmasada 6 kez denemenizi kabul etmiş onu kabul etmeyen erkeklerde var canım yani her koşulda herzaman beterin beteri var sen kendini toparlamaya çalış güzelim önce senin sağlığın.
saol canım iyi olmaya çalışıyorum.....sende kendine iyi bak öptüm
dogru söylüyorsun...artık hayatımı biraz daha kendimi düşünerek devam etmek istiyorum işte 6 ay kadar ilaç tedavim antidepresana devam edecegim........sizi seviyorum iyiki varsınız.......
aaa teze gore seninki kesin kiz olmali:)) ama hatirlarsan sen ilk mesajlarinda hep sadece batahcg dedin dedin freesi yazmiyor dedin saskin zaten kabak gb yaziyormus bosuna konustuk o kadar:)))bu calismada herkesin tutmuyor ama yuzde seksenlerde tutma orani vermisler. ozellikle cok yuksek olanlarla erkeklerde cok dusuk olanlar tutuyormus yani seninkiyle benimki gb degerler:) yalniz 12. hafta icinde alinan kan degerleri diyorlar sonra yapilanlarda yanlis cikiyormus.galiba seninde 12 hafta benimde.
neyse hic merak etme 16 haftada en net sonucu alirsiniz:) yaa bir de su varki gonlunde erkek varsa da eger kizsa hic farketmiyor ben biliyorsun kiz isterdim cok simdi on kiz verseler yok yinede icimceki erkek olsun derim oyle farketmiyor inan.
canim cok gecmis olsun ben de diyorum neden gelmiyor sel. bir an once toparlanman dilegiyle.
kimse yok kızlar kendinize iyi bakın.................çıkıyorum bende................
saskın ki ne şaşkın aklımda öyle kalmış bende öyle dedim durdum hakkaten.
ben haftaya cumartesi doktora gitmeyi planlıyordum ama eşimin yanındaki arkadaşının eşi önümüzdeki perşembe doğum yapacakmış belki o cumartesi gelemezse biz gidemeyiz tek kalıyorum bırakamam ozaman işi dedi bakalım kızmet artık bu arada eşimin iş yerinde bu ara patlama var herkezin karısı arka arkaya doğuruyor bu 4. arkadaş oldu.
saol canım iyi olmaya çalışıyorum.....sende kendine iyi bak öptüm
dogru söylüyorsun...artık hayatımı biraz daha kendimi düşünerek devam etmek istiyorum işte 6 ay kadar ilaç tedavim antidepresana devam edecegim........sizi seviyorum iyiki varsınız.......
birak haftayi maftayi gitsene bu haftagit yaa bosver
16.haftaya gitmiş mi oldum ben şimdi
ya şu üçlü test olayı varya erken gidersen doktor bir hafta sonra gel dermi acaba
bugün 15. hafta bitti 16. haftanın içine giriyorum cumartesi gidersem 15+2 olucam hem cinsiyeti belli olup hemde 3 lü test yapılabilinirmi acaba.
günaydın kızlarr... ben guya bu hafta raporluyum ama bugün misafir gelecek akşam ona hazırlık yapıyorum az kalsın banyo temizlerken zehirleniyordum kokudan nefessiz kaldım. cumartesi ben de bebeğimi görmeye gideceğim. diğer bebekte yürürken bile dikkat ediyordum yatarken aman bişey olmasın diye. bunda ooo her işi yapıyorum rabbime emanet. galiba psikolojik kaybetmenşn verdiği duygu. rabbim bebeklerimizi korusun olmayanlara da tez zamanda nasip etsin.
selcim çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun...
masallah 16.haftaya basliyorsun yarin:) ben uclu test yaptirmadim doktorum gereksiz oldugunu dusundu. sekreterine sor istersen onlar biliyor tarihleri.
zeynepcim iyi ama sen yine de deterjanlara dikkat et tatlim bende az az kullaniyorum ama nefessiz de kalmayalim:) ama iyisin demekki masallah hareketlenmissin
ay aferin diyene bak!!!
kirec cozucu falan delir miyin ayol:) esleriniz yapsin ben sadece yesil domestos kullaniyorum arada, onun kokusu cok az aklinizda olsun. diger tum asiri kokulu kimyasallari esim yapior dikkat edin kizlar.
ay aferin diyene bak!!!
kirec cozucu falan delir miyin ayol:) esleriniz yapsin ben sadece yesil domestos kullaniyorum arada, onun kokusu cok az aklinizda olsun. diger tum asiri kokulu kimyasallari esim yapior dikkat edin kizlar.
evet evet gayet iyiyim şu anda... zübeyde napıyor bir gelişme var mı kızlar?***
ben de yeşil domestos kullandım bir de küveti kireç çözücü ile ovdum bir de klozet cifledim ama fena oldum bir daha yok yani resmen bayılcaktım ciğerlerim acıdı rabbim bebbeğimi korusun
henuz fena degilim temmuzcum ama belliki yavas yavas basliyor zorluklar arada sirt agrilar vs basladi. ama cok sukur en kotu gunumuz bu olsun. az kaldi harbiden.:) cok sukur.
canim test tarihlerini bilemem ama 15+1 ile 19+6 gunleri senin dedigin tarihler. yani 16 ile 20 inci hafta arasi bunlar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?