Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aaa teze gore seninki kesin kiz olmali:)) ama hatirlarsan sen ilk mesajlarinda hep sadece batahcg dedin dedin freesi yazmiyor dedin saskin zaten kabak gb yaziyormus bosuna konustuk o kadar:)))bu calismada herkesin tutmuyor ama yuzde seksenlerde tutma orani vermisler. ozellikle cok yuksek olanlarla erkeklerde cok dusuk olanlar tutuyormus yani seninkiyle benimki gb degerler:) yalniz 12. hafta icinde alinan kan degerleri diyorlar sonra yapilanlarda yanlis cikiyormus.galiba seninde 12 hafta benimde.
neyse hic merak etme 16 haftada en net sonucu alirsiniz:) yaa bir de su varki gonlunde erkek varsa da eger kizsa hic farketmiyor ben biliyorsun kiz isterdim cok simdi on kiz verseler yok yinede icimceki erkek olsun derim oyle farketmiyor inan.

canim cok gecmis olsun ben de diyorum neden gelmiyor sel. bir an once toparlanman dilegiyle.

saol canım iyi olmaya çalışıyorum.....sende kendine iyi bak öptüm
dogru söylüyorsun...artık hayatımı biraz daha kendimi düşünerek devam etmek istiyorum işte 6 ay kadar ilaç tedavim antidepresana devam edecegim........sizi seviyorum iyiki varsınız.......

bencede en iyisini yaparsın önce senin sağlığın senin mutluluğun zaten gerisi kendiliğinden geliyor
herşey iyi olacak Allahın izniyle.

saskın ki ne şaşkın aklımda öyle kalmış bende öyle dedim durdum hakkaten.
ben haftaya cumartesi doktora gitmeyi planlıyordum ama eşimin yanındaki arkadaşının eşi önümüzdeki perşembe doğum yapacakmış belki o cumartesi gelemezse biz gidemeyiz tek kalıyorum bırakamam ozaman işi dedi bakalım kızmet artık bu arada eşimin iş yerinde bu ara patlama var herkezin karısı arka arkaya doğuruyor bu 4. arkadaş oldu.

birak haftayi maftayi gitsene bu hafta git yaa bosver

ne diyecegimi bilemedim ama Insallah ilaclara baslamadan kendini iyi hissedersin.

birak haftayi maftayi gitsene bu hafta git yaa bosver

16.haftaya gitmiş mi oldum ben şimdi
ya şu üçlü test olayı varya erken gidersen doktor bir hafta sonra gel dermi acaba
bugün 15. hafta bitti 16. haftanın içine giriyorum cumartesi gidersem 15+2 olucam hem cinsiyeti belli olup hemde 3 lü test yapılabilinirmi acaba.

günaydın kızlarr... ben guya bu hafta raporluyum ama bugün misafir gelecek akşam ona hazırlık yapıyorum az kalsın banyo temizlerken zehirleniyordum kokudan nefessiz kaldım. cumartesi ben de bebeğimi görmeye gideceğim. diğer bebekte yürürken bile dikkat ediyordum yatarken aman bişey olmasın diye. bunda ooo her işi yapıyorum rabbime emanet. galiba psikolojik kaybetmenşn verdiği duygu. rabbim bebeklerimizi korusun olmayanlara da tez zamanda nasip etsin.
selcim çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun...

masallah 16.haftaya basliyorsun yarin:) ben uclu test yaptirmadim doktorum gereksiz oldugunu dusundu. sekreterine sor istersen onlar biliyor tarihleri.

zeynepcim iyi ama sen yine de deterjanlara dikkat et tatlim bende az az kullaniyorum ama nefessiz de kalmayalim:) ama iyisin demekki masallah hareketlenmissin

afferin sana biraz daha oyna kimyasallarla
kesinlikle çok tehlikeli ve zararlı zeynep gözünü seveyim dikkatli ol okadar uğraştık bu aşamalara gelmek için.
bende hafta sonu duşakabinin içine kireç sökücü sıktım ama elimde koacama bir havlu ağzımı burnumu kapattım püskürttüm hemen çıktım banyodan 10 dakka sonra tekrar ağzımda kalın havluyla bi güzel duruladım sende ağzını burnunu kapat ve fazla durma kimyasal oltamda ve bu işlemleride çok çok seyrek yap hatta bidahakine ben eşime yaptıracam yani ne gerek var riske girmeye.

ay aferin diyene bak!!!
kirec cozucu falan delir miyin ayol:) esleriniz yapsin ben sadece yesil domestos kullaniyorum arada, onun kokusu cok az aklinizda olsun. diger tum asiri kokulu kimyasallari esim yapior dikkat edin kizlar.

aslında üçlü test banada çok gerekli gibi gelmiyor ama burada hemen hemen herkeze yapıyorlar malüm özel hastaneler tahlillerle para kazanıyorlar 3 lü test 2 li testten daha pahalıymış bildiğim kadarıyla e tabiki nekadar olduğunun önemi yok doktor nasıl yönlendirirse o şekilde hareket ediyoruz bizde 16 ila 20. haftalar arasında yapılıyormuş ben en iyisi 16. haftamın dolmasını bekleyeyim şaka maka 4 aylık olduk bizde kaldı geriye 5 ay.
seninde az kaldı özlem yatman kalkman canın hareketleri nasıl gündüz uyuyup gece hareketlenmeye başlıyormu seninkiside uyku problemi yaşıyormusun canım.
dün ayşeyi aradım ama telefonu kapalıydı ya garibim biraz uyuma fırsatı buldu ondan kapattı telefonunu yada telefona bakacak zamanı yok.

ay aferin diyene bak!!!
kirec cozucu falan delir miyin ayol:) esleriniz yapsin ben sadece yesil domestos kullaniyorum arada, onun kokusu cok az aklinizda olsun. diger tum asiri kokulu kimyasallari esim yapior dikkat edin kizlar.

ben de yeşil domestos kullandım bir de küveti kireç çözücü ile ovdum bir de klozet cifledim ama fena oldum bir daha yok yani resmen bayılcaktım ciğerlerim acıdı rabbim bebbeğimi korusun

ay aferin diyene bak!!!

kireç sökücü derken marc ın banyo temizliyicini aldım sırf kireç sökücü değil yani çok keskin bi kokusu yok zaten ağzımda havlu olduğu için hiç almadın koku falan.
ama tabi bundan sonra eşime yaptıracam.

henuz fena degilim temmuzcum ama belliki yavas yavas basliyor zorluklar arada sirt agrilar vs basladi. ama cok sukur en kotu gunumuz bu olsun. az kaldi harbiden.:) cok sukur.
canim test tarihlerini bilemem ama 15+1 ile 19+6 gunleri senin dedigin tarihler. yani 16 ile 20 inci hafta arasi bunlar oluyor.

evet evet gayet iyiyim şu anda... zübeyde napıyor bir gelişme var mı kızlar?***

zübeyde iyi arada görüşüyoruz
bu ara iş yerinde oda baya yoğun zübeyde şuan için beklemede eşi ilaç kullanıyor daha sonra tekrar bakacaklar ama doktorlar tekrar denemesinden yana buda iyi bir gelişme.

ben de yeşil domestos kullandım bir de küveti kireç çözücü ile ovdum bir de klozet cifledim ama fena oldum bir daha yok yani resmen bayılcaktım ciğerlerim acıdı rabbim bebbeğimi korusun

canim hatirliyorum da senin haftalarinda domestosa bile yaklasamazdim 14;15 haftada basladim kullanmaya galiba hormonlardan dolayi onceden kokulardan cok rahatsiz oluyoruz. bir sure esinden rica et.

hıııım anladım canım
aslında hafta içi gideyim ben en iyisi izin almak istemediğim için cumartesi günü gitmek istiyorum ama cumartesi de hastane baya kalabalık oluyor bide doktor kanama ağrı herhengibir şikayet olmadığı sürece bir ay sonra gel dedi bu hafta gidersem 2 hafta geçmiş olacak niye geldin demezde erken gelmişsin diyebilir ben haftaya hafta içi bir gün gideyim en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…