Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeyde iyi arada görüşüyoruz
bu ara iş yerinde oda baya yoğun zübeyde şuan için beklemede eşi ilaç kullanıyor daha sonra tekrar bakacaklar ama doktorlar tekrar denemesinden yana buda iyi bir gelişme.
çok sevindim rabbim en kısa zamanda naip etsin inşallah
canim hatirliyorum da senin haftalarinda domestosa bile yaklasamazdim 14;15 haftada basladim kullanmaya galiba hormonlardan dolayi onceden kokulardan cok rahatsiz oluyoruz. bir sure esinden rica et.

evet özlemcim eşim iyidir sakın kullanma diyordu bana ama gözüme çok fena göründü ama bu kadar fena olacağımı düşünmedim öğüre öüğre fena oldum ama şimdi iyiyim umarım sorun olmaz

yok olmaz merak etme birkereden bişey olmaz ama daha sonra dikkatli ol canım.

kızlar siz balık işini nasıl hallediyorsunuz
balık la pek aram yok daha doğrusu çok iştahla severek yiyemiyorum nedense
ton balığı denedinizmi hiç onun da faydası olurmu acaba
ben balığı severdim aslında da şimdi haftada bir gün yiyin diyorlarya ondan herelde hiç canım istemiyor balık hapımı alsam acaba diye düşünüyorum.

yok zeynepcim korkma bir sey olmaz oyle bir iki defadan, gonlunu ferah tut sen, hic bir seyi takma, Allah'in izniyle her sey iyi gidicek bu sefer hepimiz icin.

inşallah kızlar ben 16. haftayı bir görsem biraz daha rahatlayacağım. bu bebeğim başka diyebileceğim. umarım bu defa hepimiz çok mutlu oluruz... umarım sel, zübeyde, yeter ve panadol adını sayamadığım tüm arkadaşlarımız da bebeklerine kavuşurlar...

bana doktor bir brosur verdi orda balik hapini tavsiye etmiyorlar icindeki bir sey iyi degilmis mutlaka doktor kontrolunde cok gerekliyse alinmaliymis.
yalniz basta bende baliga soguktum simdi cok sukur eskisi gb cok seviyorum. dur bakalim belki benim gb 20li haftalarda sende daha iyi hissedersin. kucuk ve orta boy baliklar bize gerekli olanlar. bir de emin degilim ama galiba baligin onemi 6.aydan sonra artiyor. ablik yiyemeyenler her gun iki ceviz yemeliymis.

amin canim hepsi dualarimda her gece.

evet canım hatta ben bir makalede okumuştum o haplarda cşva miktarı fazla olduğundan bebeğe zarar veriyormuş. bazı doktorlar ratgele veriyorlar. ben ilk haftalarda yedim son 3 haftadır hiç yiyemiyorum belli bir dönem de yiyemem sanırım. ama ceviz bir kaç tane yiyorum genelde. en çok 3. aydan sonra gerekli beyin daha hızlı gelişmeye başladığından diye biliyorum

amiiiiin inşallah yarabbim güzel Allahım kimsenin boynu bükük kalmasın kimsenin düşlerinde kalmasın gerçek olsun inşallah.

inşallah dualarımız kabul olur. özlemcim senin normal doğum mu?? karar verdiniz mi tabii bi aksilik olmazsa?

tüp bebek diye hemen sezeryan diyorlar burada tedaviyle olduğunu bilen insanlar hemen seninki sezeryan olur diyorlar daha henüz doktorumla bende konuşmadım daha çok erken ama doktorum da bana her bebek kıymetlidir ama sizin bebeğiniz çok kıymetli bebek dedi içimden heh buda sezeryan diyecek dedim tüp bebekte normal doğum yapanların sayısı çok az ama ben normal istiyorum.

ayyy ne güzel inşallah bende 2 li 3 lü taramalardan bahsedeecek zamana gelirim kızlar herşey gönlünüzce olsun

amin canim gelirsin tabii Allahin izniyle.

evet zeynepcim haa civaydi:)) daha erken canim cok da zorlama henuz ceviz de ayni isi goruyormus.

benim sezeryan olucak Insallah. ben normal dogum gucunu kendimde goremiyorum cunku. ama normal yapanlari cok takdir ediyorum dogrusu normal dogum

Kızlar selamm,

71 günlük hastane macerasından sonunda çok şükür minik EFE'm ile birlikte evdeyiz.
YİĞİT'imiz ise hala hastanede ama çok şükür kötüye giden bir durumu yok.

Destekleriniz için size sonsuz teşekkürler, fırsat buldukça girerim, kimseden haberim yok ama herkes için herşey yolundadır umarım.

Çok öpüyorum sizleri..

aaa canım hatırladınmı beni şubatta tüp bebekle anne olacaklar topiğinden
doğum mu yaptın sen tebriklerrrrrrrrr allah analı babalı büyütsün erken mi geldi minikler

canım çok sevindim gözünüz aydın
eviniz sizi siz evinizi özlemişsinizdir çok şükür herşey yolunda senin miniklere kocaman bir aferin ve kocaman bir maaşallah Allah nazarlardan korusun analı babalı güle güle büyütün inşallah çok mutlu oldum artık kocaman bir ailesiniz.

canim benim hepimize ornek oldu senin sabrin ve gucun cok sukur Rabbim karsiliginda ogullarini sana saglikla bagisladi. her sey geride kaldi, Yigit oglumuz da Insallah en kisa surede seninle olucak evinizde. seni de guclu ogullarini da kutluyoruz isimleri cok cok guzel ve cok yakismis, Allah uzun cok saglikli nese ve huzur dolu bir omur nasip etsin

hayırlı cumlar kızlarrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…