Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

çiğdemcim tebrikler Allah analı babalı büyütsün...
zübeydecim cuma duamız yok neden gelmiyorsun çooooooooooook özlüyoruz canımmm
kızlar ben çok fenayım mide bulantısı baş ağrısı boyun ağrım çıldırdı hep solum ağrır sağ bile çıldırdı

kız sorma benim de 3 gün başım ağrıdı geçti çok şükür
ama bugünde miğdem bulanıyor oda geçer inşallah
baş ağrısına çok güzel bir formül öğrendim özlemcim seninde aklında olsun malum ara ara tutuyor başımız. bir akrabamız dediki
yaprak tarçınla elma kabuğu ve ayva kabuğunu kaynat iç dediler hem hiçbir zararı yok dediler ben içine birazda ıhlamur attım iyi geldi 3 gündür ağrıyan başım kesildi. birde birşey daha denedim
onuda sağolsun panadol tavsiye etti pamuğa kolonya dök üzerine biraz karabiber dök bir tülpentle alnına bağla dedi baya yakıyor alnını ama iyi geldi çok şükür çarşamba günü kurtuldum ağrıdan hemde ilaçsız migreni olanlara duyrulur.

merhaba kızlar;

ben merak edenler için minik bi geri dönüş yaptım sessiz sedasız gittim sizleri merakta bıraktım.
şimdilik iyiyim fıstıklarım eşim şu an tedavi aşamasında ilaç kullanıyo ilaçları bittiğinde tekrar deneme yapmaya karar verdik büyük bi ihtimal ile nisan ayında olucak topiğimizin açıldığı ay :) topiğe girmeme kararı aldım çünkü bu sayfaya her girdiğimde kendimi inanın daha kötü hissediyorum yaşadıklarım ve ulaşamadığım herşey tekrar canlanıyo içimde ve canım acıyo mümkün olduğunca kk ya girmiyorum sadece yeni bi merkez arayışında olduğum için arama motorlarından kk yoğunlukla çıkıyo

kendimce şimdilik kararım bu son denemem olucak öyle düşünüyorum oldu oldu olmuyorsa fazla zorlamamk gerekir değil mi ben elimden gelen herşeyi fazlası ile yaptım he üzülmüyormuyum üzülüyorum içim çok acıyıo ama güçlü olmak zorundayım her söyleneni her duyduğumu kulak arkası etmek zorundayım artık bu soruna çocuğu olmuyo lafını da sanırım benimsedim akşam bunu fark ettim.
biz yeni bi ev aldık onun telaşı var şu an akşam komşum artık başka mal mülk alma dedi kime bırakıcam kimi düşünücen dedi bende yaşlılar bakım evine bağışlarım ilerde bizi eşimle beni bakan olmazsa onlara hayır ederim dedim annem bu lafıma çok ağladı ona çok dokundu sanırım ama ben alıştım önümü görüyorum başıma gelebileceklerden haberdarım neyse kızlar benden havadisler böyle bugun gelmişken bi cuma duamı da yollayım size özlemişinizdir.

kendinize ve pıtırcıklarınıza çok iyi bakın sizleri seviyorum zaman zaman uğrarım

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

temmuz özlem belloved zeynepcim ve diger arkadaşlarım saolun iyi dileklerinize teşekkür edrim.....fazla hemen iyiolamıyorum hep uyuyorum ama buda geçer............cumanız mübarek olsun...........zübeydecigim özlemiştim seni yazını duanı kendine iyi bak..........seni seviyoruz..........

zübeydem yaaa duanı ağlayarak okudum Allah razı olsun... rabbim inşallah bu defa bebeğine kavuştursun. rabbim büyük dualar çok önemli.rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin inşallah... sen iyi ol biz bilelim sen nasıl iyiysen onu yap tabii. ama dualarımızdasın unutma...

kızlar Allah doğru yoldan ayırmasın inşallah...

zeynepcim cok gecmis olsun. temmuzcum tariflerini yapicam tabii tarcin yapragi nasil bulucam yani yaprak degil de topak gb olmuyormuyor muydu?
selcim canim Insallah daha da iyi olucaksin. yakinda tup bebek tedavinin haberini vericeksin bize gb doguyor icime ve bu mutlu sonla biticek Insallah.

zubeydemmmmmmmm evin hayirli olsun saglikla mutlulukla cocugunla Insallah oturacaksin o evde. Insallah eviniz ugurlu gelicek rahmetli babam derdi cocuklar ev ya da yeni isle gelir diye. senin o komsun b.........................kkkkkkkkkkkkkkk yesin emi ne bicim laf oyle neyse konussun dursun iyiki tasiiniyorsun bilincli egitimli yeni komsularin olsun Insallah.
zubeydecim sana laf olsun gb gelebilir diyecegim ama turkiyede tup bebegin bir iki kez yapariz olur diye bakilmasina cok kiziyorum orda cok para tuttugu icin merkezler bu dusunceyi insanlara asiliyor hani paraniz bosuna gitmeyecek diye ama dusunursen fransada devlet 4 kez yuzde yuz karsiliyor ve sonraki denemelerde ilac yardim vs yapmaya devam ediyor. benim doktorum 4 denemeye kadar olmamasi cok normal demisti ilk gittigimizde o yuzden ben hic bir iki denerim olur diye dusunmedim bu turkiyede bakis acisini kkda ogrendim inan.hatta bana denen uc ve dorduncu denemede sansin arttigiydi ama turkiyede sansin azaldigi yaziyor.
sonucta bizler biliyoruzki vakti geldiginde oluyor Insallah sizin vaktinizde nisan ayidir. sen de esin de cok gencsiniz, Allah buyuk; sen cok guclu bir kadinsin ve Masallah cok anlayisli melek gb bir ese sahipsin Rabbim size maddi manevi guc versin bu yolun sonuc yeni evde cocugunuzla saglikla tamamlansin. amin.
herkese hayirli cumalar kizlar.

komşuna çok gıcık oldum patavatsızmıdır nedir
hadi 50 yaşında olsan bir nebze anlıyacam ettiği
ne alaka ya damlaya damlaya göl olur misali vur beline kazmayı.

komşuna çok gıcık oldum patavatsızmıdır nedir
hadi 50 yaşında olsan bir nebze anlıyacam ettiği
ne alaka ya damlaya damlaya göl olur misali vur beline kazmayı.

di mi yaa cahillik iste!!! ay inanirmisin sabahtan beri aklimdan cikmadi aynen o derece gicik oldum!!!!!!!!!!!!!!!!
canim bas agrinin gectigine cok sevindim, donem donem olsa da bak Insallah hamilelikte cok daha az cekicez migrenden:)

di mi yaa cahillik iste!!! ay inanirmisin sabahtan beri aklimdan cikmadi aynen o derece gicik oldum!!!!!!!!!!!!!!!!
canim bas agrinin gectigine cok sevindim, donem donem olsa da bak Insallah hamilelikte cok daha az cekicez migrenden:)

inşallah canım ya aslında 3 aydır ağrımıyordu unutmuştum baş ağrısını
3 gün ağrıyınca feleğim şaştı.
bu arada ayşeden hiç ses seda yok hafta sonu arıyacam bakalım telefonu açık olacakmı.

topiğin adı tuzu sensin çabuk iyi ol ve gel

slm kızlar
selcim geçmiş olsun canım
çigddemcim canım Allahım bir daha sizlerihiç ayırmasın tatlım sabrının meyvelerini alıysun çok şükür maşallah sana ve bebişlerine.
temmzucum canım ağrılarının geçmesine çok sevindim kuşum
zübeyde fıstığım nolur öyle şeyler konuşma komşunuda Allah bildiği gibi yapsın sana teselli vereceğine o ne biçim laf öyle inş. yeni evin hayırlı uğurlu olur ağız tadıyla çocuklarınla eşinleoturursun bi tanem.

kızlar benim dün gece 4 gibi fena kanamam oldu. çok üzüldüm Allahım buda gitti dedim hemen doktoru aradım proges. ilaç söledi eşim nöbetçi eczane buldu falan filan sabahı sabah ettik beraber kuşumla ağlaya ağlaya neyse sabah doktora gittik yavrumuz iyiymiş onun hiç bişiden haberi yok kıpır kıpır oynuyodu kuzum 7 cm olmuş gelişimide güzel. doktor muayene etti açılmamı var diye hiç bişi bulamadı sanırım dedi bebek büyürken damarlarından birine baskı yapıp çatlatmış damarı yat dinlen pıhtılaşsın dedi bende dinleniyorum. hemen bi adak kurbanı verdik Allah kabul etsin inş. çok zor bi gündü annemleri aradım memleketten gelicekler yarın böyle işte kızlar zor bi gün geçirdik eşimde adapazarına okula gitti yüksek lisasn yapıyo finalleri var öyle kaldım hapşuruken falan bile olmuş olabilir dedi kendini sakın zorlama dedi. niyetim sizleri korkutmak değil ama sakın kendinizi hiç bişi için zorlamayın öpüyorum hepinizi.

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…