hayırlı cumlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
bütün kızlara hayırlı cumalar
çiğdemcim tebrikler Allah analı babalı büyütsün...
zübeydecim cuma duamız yok neden gelmiyorsun çooooooooooook özlüyoruz canımmm
kızlar ben çok fenayım mide bulantısı baş ağrısı boyun ağrım çıldırdı hep solum ağrır sağ bile çıldırdı
bütün kızlara hayırlı cumalar
şekerim sende cetvel yap kendine takip etmek kolay oluyor.
nasıl yapılıyo bılmıyorum ki
hah tamam zeynepcim simdi anladim. tesekkurler.
komşuna çok gıcık oldum patavatsızmıdır nedir
hadi 50 yaşında olsan bir nebze anlıyacam ettiği
ne alaka ya damlaya damlaya göl olur misali vur beline kazmayı.
di mi yaa cahillik iste!!! ay inanirmisin sabahtan beri aklimdan cikmadi aynen o derece gicik oldum!!!!!!!!!!!!!!!!
canim bas agrinin gectigine cok sevindim, donem donem olsa da bak Insallah hamilelikte cok daha az cekicez migrenden:)
temmuz özlem belloved zeynepcim ve diger arkadaşlarım saolun iyi dileklerinize teşekkür edrim.....fazla hemen iyiolamıyorum hep uyuyorum ama buda geçer............cumanız mübarek olsun...........zübeydecigim özlemiştim seni yazını duanı kendine iyi bak..........seni seviyoruz..........
slm kızlar
selcim geçmiş olsun canım
çigddemcim canım Allahım bir daha sizlerihiç ayırmasın tatlım sabrının meyvelerini alıysun çok şükür maşallah sana ve bebişlerine.
temmzucum canım ağrılarının geçmesine çok sevindim kuşum
zübeyde fıstığım nolur öyle şeyler konuşma komşunuda Allah bildiği gibi yapsın sana teselli vereceğine o ne biçim laf öyle inş. yeni evin hayırlı uğurlu olur ağız tadıyla çocuklarınla eşinleoturursun bi tanem.
kızlar benim dün gece 4 gibi fena kanamam oldu. çok üzüldüm Allahım buda gitti dedim hemen doktoru aradım proges. ilaç söledi eşim nöbetçi eczane buldu falan filan sabahı sabah ettik beraber kuşumla ağlaya ağlaya neyse sabah doktora gittik yavrumuz iyiymiş onun hiç bişiden haberi yok kıpır kıpır oynuyodu kuzum 7 cm olmuş gelişimide güzel. doktor muayene etti açılmamı var diye hiç bişi bulamadı sanırım dedi bebek büyürken damarlarından birine baskı yapıp çatlatmış damarı yat dinlen pıhtılaşsın dedi bende dinleniyorum. hemen bi adak kurbanı verdik Allah kabul etsin inş. çok zor bi gündüannemleri aradım memleketten gelicekler yarın böyle işte kızlar zor bi gün geçirdik eşimde adapazarına okula gitti yüksek lisasn yapıyo finalleri var öyle kaldım hapşuruken falan bile olmuş olabilir dedi kendini sakın zorlama dedi. niyetim sizleri korkutmak değil ama sakın kendinizi hiç bişi için zorlamayın öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?