Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ay birtanem cok cok gecmis olsun, lutfen hic ayaga kalkma, gonlunu hic karartma sadece tedbirli ol dualarimda olucaksin, Allah saglikla vaktinde yavrunla kavustursun Insallah.

kizlar ayseyle ben msnden konusuyorum geceleri, iyiler cok sukur, elif biraz kusuyor ama doktor sabir gecicek demis.hic vakti yok.

Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir
Ben çok nadir giriyorum göz atıp çıkıyorum banada burası daha doğrusu k. k. kulubu acı veriyor artık 3 yıldır burdayım emek mucadele kayıplar derken yıpranmışım elimde var sıfır yaşadıklarım direk aklıma geliyor k. k .kulubune girince
Zübeydeyi çok iyi anlıyorum canım zübeydem bende nisan gibi düşünüyorum tekrar başlamayı beraber başlarız inşallahta beraber hamile kalırırz ne dersin ne güzel olur:))))
Özlemciğim nasılsın şafak kaç umarım herşey yolundadır
selcigim canım çok geçmiş olsun
karatasöz canım sanada geçmiş olsun korkma inanki herşey olacagına varıyor elde degil biliyorum
Ciğdo doğum yapmış allah analı babalı etsin güle güle büyüt canım darısı hamile arkadaşlarımıza
iş hayatı iyi gidiyor ilk başlarda takmıyodum çocuk konusunu ama nedense son dönemlerde yine eski halime döndüm takıntılar başladı birde adet dönemim bu dönem
sizleri çook öpüyorum sevgiyle kalın ismini saymadıgım arkadaşlarada kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum
özlemcigim sana özel msj yazmıştım ulaşmadımı kendinize iyi bak

merhaba arkadaşlar bilmem hatırlarmısınız ama nisan ayında topiğin başlarında bende sizlerle beraber tüp bebek geri sayımına başlamıştım ancak ne yazık ki negatif sonuçla karşılaşmıştım. sonra acıkcası canım çok yandığından bu topiğe hatta ana konuya bile girememiştim. şimdi arkadaşlarımın doğuma az kaldı haberlerin almak çok güzel.. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...

ben bu ay tekrar tüp bebek denememe başladım. inşallah bende hamişler arasına katılabilirim .

günaydın kızlar... karatasoz canım amannn dinlen için de rahat olsun bebeğin iyiymiş ya. rabbim onu korusun.
panadol canım inşallah nisanda yüzünüz güler dualarımız sizinle.
musetta ben hatırlıyorum canım çok peşpeşeydik umarım bu defa kavuşursun canım herşeyin hayırlısı olsun bak ben de o zaman hamile kaldım ama kaybettim 16 haftalıkken.

kızlar 1de randevumuz var umarım bebeğim iyidir teyzeleri ve iyi haberlerle geliriz.

hepinize güzel hafta sonları diliyorum sevgiler....

günaydın kılzarrrrrrrrrr

canım YAŞADIKLARINI TAHİM EDEBİLİYORUZ BURADA BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ AYNI BENZERİ ŞEYLERİ YAŞIYOR
VE EĞER BURAYA GİRMEYİNCE KENDİNİZİ İYİ HİSEDECESENİNZ İYİ OLNA KADAR TOPARLANANA KADAR GELMEYİN
AMA HABERSİZ BIRAKMAYIN BİZLER ARADA UĞRYIN BEN İYİYM DEYİN YETER YETERKİ SİLER İYİ OLUN BUNLARDA GEÇER İNŞŞŞŞŞ

HAYRILI OLSUN
İNŞŞ BU SEFER BEBİİNİ KUCAKLAMAK NASİP OLSUN

CANIM SIN
GÜZEL HEBRLERLE DÖN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

panadol karatasöz çok teşekkür ederim bir garibim hep uyuyorum midem bulanıyor yiyesim yok.......canım sıkılıyor.......boşluktayım...........neyse sizi seviyorum..........hayatınızda herşey gönlünüzce olsun.......öpüyorum.........

musetta merhaba tabiiki hatirladik bu ay guzel haberlerinle seviniriz Insallah.
panadolcum almadim mesajini, canim arada haberlerini getir yeter bize.
zeynepcim olsun pazartesine cok az kaldi her sey yolunda insallah.

karatasozcummmmmmm canim habersiz birakma bizi, hep aklimdasin, gecicek bir daha da hic olmayacak Insallah.

selcim ilaclarin agir gelmis galiba, umarim bugun daha iyi hissediyorsundur. cok opuyorum seni.
yetercim merhaba. sende durumlar nedir yakinlarda dusunuyormusun yeni tedavi?

canım dikkat et kendine

canım biz yeni bir merkezle görştük
2.3 ay vitaminle falan bir hazırlık sürecimiz olcaktı ama eşinin bazı değerleri çok yüksek çıktı
bu yüzden mr çekilecek
eşimin sonuçları belli olmadan tedvaiye falan gitmeyeceğim aklım karıştı

yasmincim cnm çok geçmiş olsun aman diyim dikkat et fazla ayakta kalma sakın bol bol dinlen korkma allahın izniyle bir şey olmıycak bak ben 5 ay boyunca yattım hamdolsun yaradana bir şey olmadı rabbim melegini sana bagışlasın tatlımmm

doktorumun acil işi çıkmış randevu pazartesiye kalmış benim çok göresim vardı bebeğimi

cnm benim kıyamam ben sana mevlanam bu bebegi sana bagışlasın inş zeynebimm rabbim gönlü muradını versinnn aminnnn güzel haberlerinizi bekliyorzz tatlım

cnmmmm hoş geldin tekrardan musetta yaradanım şaidim olsun ki doguma giderken snde aklıma geldin hem korkudan aglıyordum hemde sevişten ve allahım kabul ederse inş sana dualar ettim efet negatif sonuçtan sonra hiç girmedin valla ben merak ediyordum hatta geçmişe bir göz atarsan süreklide seni yazdım acaba nasıl gelmiyor die birde cancan2 die bir arkadaşımız vardı oda hiç girmiyor inş bir sorun yokturr
bu arada tedavin şimdiden hayırlı olsun cnm allahım yüzünü güldürsün inş rahmann aminn

slm kızlar pek giremiyorm ben kusura bakmayın eylül elif çok husursuz sürekli aglıyor ve kusuyor dün geceden bu tarafa kusmalar dahada arttı d.r aradık normal diyorr ümit beyi aradım ordan bana bir d.r ayarlasın die ordaki d.r ful doluymuş aradan bana randevu almaya çalışcak bebegim ne emerse onu anında geri çıkartıyorr artık hiç susmuyor uyumuyor sürekli aglıyorr sadece mamayı verince uyuyor ve sanırm mamaya alıştı beni emmiyor bende az çok olan sütümü sagıyorm ki sütüm çekilmesin diee valla elim kolum baglandı ne yapacagımı şaşırdımm allahım bebegimin acısını göstermesin amin ama çoçuk büyütmek ne zormuş o aglıyor ben aglıyorm susturamayınca bu seferde eşim ikimizle ugraşıyor susturcam diee onun öyle kusması azından burnunda sütün geri gelmesi beni deli ediyor çok üzülüyorm ve iki gündür bebegimin burnu tukalı zor nefes alıyorr allahım korusun yoksa üşütüyormuyum die korkuyorm gerci evin sıcaklıgı çok ii ama ne bilim yaaa şu kırkımız bir çıksa herkes düzene gircek o zaman diyor inşş her şey normale döner(((((( bizden haberler şimdilik böylee fırsat bulursam tekrar girerim kızlar yaradana emanetsiniz hepiniz öptüm hepinizi

canım kolay gelsin BENİM BEBĞİM YOK AMA KARDEŞLERİMİN HEP TYANINDA OLDUĞUM İÇİN BİRAZCIK BİLĞİM VAR EVET BENCEDE KUSMALARI NORMAL(SEN YİNEDE DR GÖTÜR BEBĞİ)AMA YEĞENİM DOĞDUĞUNDA ANNESİNİ ÇOK İYİ EMMİYORDU HİÇ SORUNU YOKTU AMA KUSUYORDU BİZ EMZİRİYORDUK O ÇIKARTIYORDU DR NORMAL DEDİ BURUN DPĞDUĞUNUN İKİİNCİ GÜNÜ TIKANDI DR GİTTİM BASİT İLAÇLAR VERDİĞİ OLDU AMA GENELİKLE NORMAL DEYİP GÖNDERİYORDU
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KIRKI ÇIKNCA DÜZELEBİLİR HER ŞEYİ DEĞİŞİR UYKSU YİYİŞİ BİRAZ SABIR
İNŞŞŞŞ DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEKSİN

Kızlar selamlar;

Ben histereskopi ameliyatımı oldum. Perşembe günü 10:30 da aldılar ameliyathaneye 12:30 da odama gelebildim. 11:40 da ayıldım çok büyük acı ve sancı ile hemen iğne yaptılar uyanma odasında ama sakinlemedi tekrar iğne yaptılar. Sancım hafifledi ama çok inmedi , ki ben çok canı tatlı biri değilim. Yerime gelince ağrı kesici isterdim artık yapamyız biri morfin seviesindeydi dediler.

Akşam 5 e kadar kaldık hastanede çıktık. Rahimde hafif berde vardı o düzeltilmiş ve blon takıldı rahim yapışmasın diye. O çok ağrı ve baskı yapıyormuş. Hafta perşembe günü kontrolümüz var balon çıkarılacak.

Herkesde başka oluyor demek ki ama çok da ufak bir operasyon değilk,perşembe cuma işe gitmedim., Allahtan haftasonu tatili ile birleşti, Pazartesi günü gideceğim. Bu arada bir kere regl olursam ikinci reglim ile yine dondurulmuş transfer edecekler. Umarım bu çektiklerimize değer. Elli yaşına gelince keşke dememek için doktorlar ne derse yapıyoruz Sonumuz hayır olsun inşallahhhhh

geçmiş olsun canım
inşş bebiş yolu açılmıştır
hiç sıkıntı yapmadan gelir annesine melek
evet canımbu son yazdığına aynen katılıyorum 50 yaşımıza geldiğimizde keşke dememk için
allahım yüzümüze baksın inşşşşşşşşşşşşşş

teşekkür ederim zeynepela, inşallah bu sefer güzel haberler veriririm size.

inşallah canım

çok teşekkür ederim ayşecim, aklına gelmişim ya o bile yeter , saol. o zaman nedense hiç girmek istemedim.. insan kötü oluyor.. inşallah bu sefer güzel haberler veririm size...

bu arada arada kaçırdığım bebeğine kavuşmuş olan ve kavuşmasına az kalmış tüm arkadaşlar tebrikler geçte olsa.. Allah bebişlerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

kızlar bugündür rahmimde çok sancı var karıncalanma şeklinde çok tedirginim zatn göremedim bugün bebeğimi pazartesi nasıl gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…