Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canımçok geçmiş olsun.......senin için iyi bir şey acıların olsada.........

ayşecik bildigim kadarıyla normal....çocuk o sütün yagını alırmış kusarsa gerisini kusarmış..ama hiç kusmasın tabi bende dayanamam..........bende aglarım.......

kızlar bugündür rahmimde çok sancı var karıncalanma şeklinde çok tedirginim zatn göremedim bugün bebeğimi pazartesi nasıl gelir
canim korkma rahimde genisleme nedeniyle tarifi zor ne sancilar cektim bende batmalar regle agrilari kac kez doktora gittim acil hep normal dior doktor hatta vagina tarif edemedigim cok tuhaf bir aci da vardi bir ara. senin karincalanma dedigin de boyle bir seydir yani normaldir. ilk hamileleliginde olmadi die dusunme sakin benimde olmamisti ilkinde.

kizlar karatasozun nosu olan bir arasa, iyi haberlerini getirse bize.
mavi mercancim cok gecmis olsun iyiki olmussun bak islem yapilmis, agrin da o yuzden vardir, genelde bir sey bulunmayan kadinlar hic agrim olmadi demis. cok gecmis olsun bu da gecti diyecegiz Insallah.

aa karatasoz sana bakmaya girmistim:) hatta ben seni sorarken gelmissin:)
canim iyisin di mi hadi Insallah guzel haberler getirdin.

mavi_mercan canım nasıl oldun?? sana yapılan işlem benimle aynı değil galiba benim dediğim rahim filmiydi hsg ben kolay demiştim ama senin yapılan şey farklı sanırım ben ayıktım 10dk içinde bitmişti zaten. canım umarım bu defa bebeğine kavuşursun.

karatasoz canım lekelenmelerin nasıl oldu?
ayşecim bebek için doktorun ne diyor?
ve kızlar sizler nasılsınız?
ben yarın hem işe başlıyorum tekrar ama bir hafta gideceğiz sonra 15 tatil ohhhhhhhhhh. umarım bebeğim iyidir yarın onu görmeye gideceğim nedense dün çok sık ağrı oldu .hepinize selamlar

canım ben şimdi gördüm yazını okurken gözlerim doldu inan nekadar zor bir sabah geçirmişsin nekadar korkmuşsunuzdur karı koca Allahtanki sonu güzel bitti yazının Allahım sana emanet sen koru kolla bazı bünyeler kanama yapabiliyor canım topiklerde çok okuyoruz ama sen dikkatli ol kuşum hiç merak etme bu bebişi sağ sağlim doğuracaksın 12 haftayı atlattın çok şükür aklına sakın kötü şeyler getirme anne üzülürse bebiş hisseder oda üzülür çok çok çok geçmiş olsun bu son olsun inşallah bidaha anneciği ve babacığı hiiiiiiiiç korkutmasın minik zeytin kendine çook iyi bak kuşum.

amanın kızlar tatlı kızlar topigimiz ikinci sayfaya düşmüş abooooooooooooo nerdesiniz...............pazar keyfimi?????????????????

günaydın kızlar...bu karın ağrısı ve bel ağrısı tıpkı adet olacakmış gibi, ne zaman bitecek uykuda uyarıyor bazen

Son düzenleme:
KAratasözüm kendi derdimden yazdıklarını görmedim.

Geçmiş olsun bir daha da hiç böyle bişey olmasın inşallahhhhh

Kızlr selaam:)
Bebek çok zaman aldığı için artık çok giremiyorum topiklere... Hepinize booool kısmetli ve mutlu bir hafta diliyorum...

Karatasözüüüm, kuzum çok geçmiş olsun sakın kendini üzme.. Bilirim çok zor anlardır onlar ama bebiş çok iyi olacak ben ve Tanem içten inanıyoruz buna...

Zübeydecim, üzülme artııııııık.... Şans sana da kollarını açacak elbet, hep böyle gidecek değil ki canımın içi.... Kimselere kulak asma, hele de seni üzenlere...

Diğer tüm arkadaşlar hepinizi öpüyoruz... bebişi olanlara sağlıklı bir hamilelik, bebiş yolunda olanlara booolllcaaa şans diliyoruz kızmla beraber:)

kızlar çok saolun iyi dilekleriniz için. özlemcim ben giremiyorum sanırım babam açmıştır laptopu iyiyim ben çok şükür merak etmeyin ilaca devam taze kanamam yok sadece kahverengi akıntım var oda içerisi temizlendiği için oluyo zannımca çok şükür :) umarım herkeste iyidir öpüyorum hepinizi.

dikat et kendine canım

oh oh haberler güzel süper
14. haftaya adım atmışsın maşallah.
miniğe söyle bizi korkutmasın bidaha garibimin de bi suçu yokki onun dışında gelişmiş herşey çok şükür.

karatasoz canım iyi olmana sevindim. ben de dün bebeği gördüm gayet iyi hareket ediyor. maaşallah...ben de 2 kilo vermişim.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…