yetercim balım nasılsın tatlımmmm
çiçeklerim hepinize kızlar....................
merhaba kizlar karatasozcum gecicek tamamen Insallah yakinda.
aysecim canim kizimizin bir derdi yoktur Insallah doktordan gelince hemen yazmaya calis lutfen.
cigdonun haberlerine cok sevindim; arkadasimin ikizlerinin birinde kansizlik vardi, surup kullanarak cozduler, bilmiyorum cigdoyla ilgili bahsettigin boyle bir sey mi ama dermansiz dert vermesin guzel Allah'im gerisi haloluyor. haber getirdigin icin cok sagol canim, hep guzel haberler getir bize, elifcigimi kocaman opuyorum gozyaslarina kiyamam yavru kusumuzun kirki cikinca duzelicek Insallah.
selcim yetercim dek gelemioruz ama bende gunde birkac kez giriyorum aslinda kimse olmayinca yazmadan cikmiyorum.
merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir. ben okuldayım dün müfettiş geldi teftiş oldum. dün çamaşırımda ufak bir kahve leke gördüm çok korktum ama progestan fitil bile bembeyaz geldi akıntım yine öyle dedi boşver korkma bişey değil dedim gelen giden bişey yok umarım iyiyizdir. sizler nasılsınız??? hepinize sağlıklı günler diliyorum....
canım evet karşılaşamıyoruz
nette hep açık değil zaten bende arada girip yazıyorum sonra çıkıyorum
diğer topiiklerde akşamları kızlarla bazan kaynatıyoruz
ara sıra
merhaba kızlar umarım herkes çok iyidir. ben okuldayım dün müfettiş geldi teftiş oldum. dün çamaşırımda ufak bir kahve leke gördüm çok korktum ama progestan fitil bile bembeyaz geldi akıntım yine öyle dedi boşver korkma bişey değil dedim gelen giden bişey yok umarım iyiyizdir. sizler nasılsınız??? hepinize sağlıklı günler diliyorum....
elimizde değil, bende her wc ye girdiğimde leke görcem diye korkuyorumsağlıkla doğarlar inşallah
elimizde değil, bende her wc ye girdiğimde leke görcem diye korkuyorumsağlıkla doğarlar inşallah
özlemcim 12 haftalık olunca yaptırcam o testi inşallah. ama hiç kanama yoktu anlamadım yani peşine lekeyi gördüm hemen kağıda baktım sadece beyaz akıntı. zaten çamaşırımda da tırnak kadar bile yoktu çok çok azdı. iyi düşünmeye çalışıyorum canım.
müfettiş iyi geçti canım herşeyim hazırdı ama okulun en kötü sınıfında dersime geldi dersten bişey anlamadı web tasarımı anlatıyordum ama olsun geçti şükür. 2. dönem rahat ederim işte. sen nasılsın canım baya ilerledin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?