Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlemcim sağol canımm..kızlar hiç ses soluk yok umarım herkes çok iyi çok sağlıklıdır. ayşecim annelik duygusu nasıl hamilelik ve anne olmak arasında dağlar var değil mi???

özlemcim sağol canımm..kızlar hiç ses soluk yok umarım herkes çok iyi çok sağlıklıdır. ayşecim annelik duygusu nasıl hamilelik ve anne olmak arasında dağlar var değil mi???

kızlar herkeze merhaba.

selcim canım bana yazmışsın ama ben seni görmedim tatlım bilgisayarın başında eşim vardı bugün gördüm iyiyim gülüm sen nasılsın?

bugün okadar yoğundumki masamda bile oturmadım şimdi girip bi bakayım dedim ama bizim topiğin yine ne tadı var ne tuzu olsun ben inanıyorum yine canlacak.

özlemcim sen canı kaçıncı haftada hissetmeye başladın heralde 2 hafta sonra bende hissetmeye başlarım diye düşünüyorum.
ben genel olarak iyiyim bu ara çabuk yorulyorum ve arada bir uyku bastırıyor ve felaket gazım oluyor eşim dalga geçiyor benimle bu gazı depolasak baya tasarruf ederiz diyor :90: cumartesi günü eşim işyerinden izin alabilirse kontrole gidicez artık cinsiyeti kesinleşir heralde doktor erkek dedi ama yinede daha kesin değil sağlıklı olsunda hiç farketmez ama ufak tefek alışveriş yapalım diyoruz ama cinsiyet belli değil hiç birşey almadık henüz gerçi daha erken çok zamanımız var şimdilik bizden bukadar

karşılaşamıyoruz ama herkez bir iki satır durumunu yazsın okuyunca cvp yazıyoruz nasıl olsa birbirimize kendinize iyi bakın sağlıkla kalın inşallah.

canım bakim hangileri
30 yaşlarda olupta gebe kalmayan
oysaki ben her gün kızımsız oğlumsuz yaşıyorum
bebiş içi neler yaptık neler yapıyoruz
hepside çok hareketi oluyor akşamalrı
gel bekleriz

canlarım kendinize çok iyi bakın olur mu hepinizi çok seviyorumokuyamıyorum yazamıyorum çünkü ÇINARımla çok yoğun zaman geçiriyoruz))))darısı sizlerin başınaALLAHA emanet olun

canlarım kendinize çok iyi bakın olur mu hepinizi çok seviyorumokuyamıyorum yazamıyorum çünkü ÇINARımla çok yoğun zaman geçiriyoruz))))darısı sizlerin başınaALLAHA emanet olun

aman yesinler çınarını allah ayırmasın güzelim saglıkla büyüt

temmuzcum ben 15+4de erkenden hissettim hareketleri icimde sagdan sola kayan tuhaf bir seydi yaklasik bir hafta anlamadim nedir o hissettgim rahim buyuyor da organlarim mi yer degistiriyor bile diye dusundum de bebek hareketi oldugunu hic dusunemedim:) sonra bir hafta sonra daha belirginlesince anladim bebek hareketi oldugunu cunku gunde iki uc kez hissediyordum. ama arkadasim 22ye kadar hic hissetmedi aslinda ilk hamilelikte normali 20 li haftalarda hissetmekmis 22ye kadar yolu varmis.
o yuzden erkende olabilir ama gec olursa sakin kafana takma cok normalmis.
bir de cinsiyeti onceden deneni hic ciddiye alma simdi derlerse tamam da, onceden denen kiz ve erkek organi nerdeyse tamamen ayni; internetten bakarsan ingilizce bak, goruyorsun ve acikliyorlar; turkiyede erkenden soyleyip "doktor tecrubesine bagli" diye uyduruyorlar resmen yok oyle bir sacmalik:) 15inci hafta gb doktor tecrubesine bagli olabilirmis ama oncesi ya tutarsa hesabi:)))
bana basta kiz demislerdi ama icime erkek doguyor diye internetten cok okudum ingilizce o zaman ogrendim gerci bana basta kiz diyen uzman da anlatmisti boyle, israr cok ettim die tahminde bulunuyorum ama hic guvenme die:)

yetercim o kadar sohbet edicek kadar oturamiyorum geceleri, bazen belki. artik geceleri sirtim agriyor yorgun oluyorum vs gb sikayetler basladi.

ben hiç sormamıştım kendi söylemişti kesinleşsin istiyorum bende artık bakalım kısmetse cumartesi gidicez bende de bazen bi harekeler oluyor içerde ama sanırım gaz dan dolayı öyle hissediyorum.
bu hafta karnım birden büyüdü sanki 2-3 günün içinde farkedilmeye başladı ya çok gazım var ondan şişiyorum anlamadım.
ayşenin bebeği de iyidir inşallah sezeryanla dünyaya gelen bebekler daha mı huzursuz oluyor acaba tarih verip saat verip alıyorlarya bebeği alakası varmıdır sizce benim yiğenimide bir hafta erken aldılar annesi dayanamadı ama ufaklığın gelmeye hiiiç niyeti yoktu doğdu okadar çok gaz problemi olduki bağırsaklar mide tam anlamıyla gelişimini tamamlayamadığı için olduğunu düşündüm bir haftanın bile çok önemi olduğunu düşünüyorum ne dersiniz.

abla ya çınardan bahsetsene biraz bize nasıl uslumu güzel emiyormu uyku saati nasıl gazı oluyormu bakınmaya tanımaya başladımı ay nebiliiiim bu tarz şeyler işte resmi olsada görsek çınar efendiyi çok meraaak ettim ben çınarı
elif çok tatlı maaşallah sizin ayşeyle aranızda birkaç gün var sanırım hemen hemen aynılar ama elifcik çok ağlıyormuş ayşe hiç gelemiyor bizde merak ediyoruz minikleri.

günaydın kızlar... yarın okulda son gün ohh 15 gün tatil var. ama bebek görmeleri ev görmeleri birikmiş durumda ve ben hiç sevmem böyle şeyleri ama bu tatilde halletmeliyim. e bugün dişim de kırıldı diğer bebeği kaybedince dişim kırılmıştı yan yüzey çürüğü dedi dolgu yaptı yan dişe de geçmiş oo daha kötü dedi kananl yaptı geçici dolgu yaptı sonra hamile olunca o diş öyle kaldı ve sağlam görnen kısmı bugğün kırıldı. ağrı yok şükür ama 12 haftalık olsak bi. bu tatilde tedavi yapan doktorumuza haftaya gideceğiz e tsh için dahiliye doktorumuza gideceğiz e burdaki doktorumuza diğer hafta bir de diş çıktı oooo tatil tatil olamadı bakalım...

temmuzcum belki bebek hareketidir hissettigin cunku ben de bir sey oluyor ama Allah Allah neki bu diyordum seninde gaz sandigin minigindir belki:)
sezeryanla huzursuzlugu bilmiyorum ama diger formda da kizlar hep sezeryan oldu ve hepsinin sut problemi var benim de aklima acaba bir bag var mi die bu geldi? yani birinin de sutu bol olmaz mi nasil tesaduf die dusunmeye basladim. benim sezeryan olan baska arkadaslarimi da dusunuyorum onlar da hep az sutum var diorlardi gerci yetiyordu ama az diorlardi. yeticek kadar:)
normal doguma cesaretin varsa kendini de doktorunu da hep motive et yani ben Allah mecbur birakmasin mecbur kalmazsam normal dogum asla istemiyorum; korkuyorum deli gb bir de bu kadar sey yasadik en azindan dogum korkusu yasamak istemiyorum, agri sizi hepsi kabulum yeterki sezeryan olsun

canim agrimiyorsa 14.haftaya kadar gitme tabii ama sonra sakin ve sakin ihmal etme, belki sen bilmiyorsundur ben 10.haftada baslayan agrilarla 20.haftaya kadar ugrastim, defalarca disciye gittim, bir cekim iki dolgu yapildi ve sonuncusu 20 haftadaydi ve cok cok zordu, sirt ustu duramiyorsun bebegi disardan ilk kez discide gordum bebis toplandi karnimda pozisyondan dolayi. yani rahat olmuyor hic bebek icinde anne icinde en guzeli 15 ve 16.haftalarda halletmek.bir suru farkli disciye gittim anlamadilar hanig dis cunku, hepsi de kullanilan lokal anestezinin bebege zarari olmadigini soylemeleriydi, jinekologumda aynisini dedi hatta agrin olmasi bebegi cok huzursuz eden bir seymis, annenin salgiladigi bir hormon bebegi cok huzursuz edermis kesin yaptir demisti jinekoligum.

benim kesin sezeryan diyor doktorlar kanalın dar bir de yaran var diyorlar. küçücük bebeği saatler sürdü doğurmam açılma olmadı gitti saatlerce. ama ben uygun olsam kesinlikle normal doğum derim. ama hayırlısını o günlere bir gelelim de Allah'ın izniyle

canım yaa çok geçmiş olsun neler yaşamışsın sen de. ben de beklemeyi düşünüyorum hem bebekten önce ağız filmim çekildi başka dişimde sorun yok sadece bunda var nası olsa filmi de var kanalı da yapılmıştı bu dişin dolgusu yapılır. 1 ay bekleyeyim bakalım. sağol canım senin diş nasıl şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…