hangi topik o:)) ben de kendime bir topik bulsam iyi olucak:))
canim fitil bir damari zedeledi sadece belki de. Sen yine de o aklinda olan enfeksion testini yaptirt bence bir de cok yorulma canim. Mufettisle nasil gecti:)
hepimiz o korkularla gecirdik ilk dort ayi tatlim; allah'in izniyle her sey iyi gidicek ınsallah.
canlarım kendinize çok iyi bakın olur mu hepinizi çok seviyorumokuyamıyorum yazamıyorum çünkü ÇINARımla çok yoğun zaman geçiriyoruz ))))darısı sizlerin başınaALLAHA emanet olun
aman yesinler çınarını allah ayırmasın güzelim saglıkla büyüt
ben hiç sormamıştım kendi söylemişti kesinleşsin istiyorum bende artık bakalım kısmetse cumartesi gidicez bende de bazen bi harekeler oluyor içerde ama sanırım gaz dan dolayı öyle hissediyorum.temmuzcum ben 15+4de erkenden hissettim hareketleri icimde sagdan sola kayan tuhaf bir seydi yaklasik bir hafta anlamadim nedir o hissettgim rahim buyuyor da organlarim mi yer degistiriyor bile diye dusundum de bebek hareketi oldugunu hic dusunemedim:) sonra bir hafta sonra daha belirginlesince anladim bebek hareketi oldugunu cunku gunde iki uc kez hissediyordum. ama arkadasim 22ye kadar hic hissetmedi aslinda ilk hamilelikte normali 20 li haftalarda hissetmekmis 22ye kadar yolu varmis.
o yuzden erkende olabilir ama gec olursa sakin kafana takma cok normalmis.
bir de cinsiyeti onceden deneni hic ciddiye alma simdi derlerse tamam da, onceden denen kiz ve erkek organi nerdeyse tamamen ayni; internetten bakarsan ingilizce bak, goruyorsun ve acikliyorlar; turkiyede erkenden soyleyip "doktor tecrubesine bagli" diye uyduruyorlar resmen yok oyle bir sacmalik:) 15inci hafta gb doktor tecrubesine bagli olabilirmis ama oncesi ya tutarsa hesabi:)))
bana basta kiz demislerdi ama icime erkek doguyor diye internetten cok okudum ingilizce o zaman ogrendim gerci bana basta kiz diyen uzman da anlatmisti boyle, israr cok ettim die tahminde bulunuyorum ama hic guvenme die:)
canlarım kendinize çok iyi bakın olur mu hepinizi çok seviyorumokuyamıyorum yazamıyorum çünkü ÇINARımla çok yoğun zaman geçiriyoruz ))))darısı sizlerin başınaALLAHA emanet olun
iyiakşamlar kızlar...................
günaydın kızlar... yarın okulda son gün ohh 15 gün tatil var. ama bebek görmeleri ev görmeleri birikmiş durumda ve ben hiç sevmem böyle şeyleri ama bu tatilde halletmeliyim. e bugün dişim de kırıldı diğer bebeği kaybedince dişim kırılmıştı yan yüzey çürüğü dedi dolgu yaptı yan dişe de geçmiş oo daha kötü dedi kananl yaptı geçici dolgu yaptı sonra hamile olunca o diş öyle kaldı ve sağlam görnen kısmı bugğün kırıldı. ağrı yok şükür ama 12 haftalık olsak bi. bu tatilde tedavi yapan doktorumuza haftaya gideceğiz e tsh için dahiliye doktorumuza gideceğiz e burdaki doktorumuza diğer hafta bir de diş çıktı oooo tatil tatil olamadı bakalım...
canim agrimiyorsa 14.haftaya kadar gitme tabii ama sonra sakin ve sakin ihmal etme, belki sen bilmiyorsundur ben 10.haftada baslayan agrilarla 20.haftaya kadar ugrastim, defalarca disciye gittim, bir cekim iki dolgu yapildive sonuncusu 20 haftadaydi ve cok cok zordu, sirt ustu duramiyorsun bebegi disardan ilk kez discide gordum bebis toplandi karnimda pozisyondan dolayi. yani rahat olmuyor hic bebek icinde anne icinde en guzeli 15 ve 16.haftalarda halletmek.bir suru farkli disciye gittim anlamadilar hanig dis cunku, hepsi de kullanilan lokal anestezinin bebege zarari olmadigini soylemeleriydi, jinekologumda aynisini dedi hatta agrin olmasi bebegi cok huzursuz eden bir seymis, annenin salgiladigi bir hormon bebegi cok huzursuz edermis kesin yaptir demisti jinekoligum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?