Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim 12 haftalıkta olacaksınız bişey kalmamış zaten sen anlamadan 12 ye girdiğinizi görüceksin
bu arada 15 gün tatile benimde okadar çok ihtiyacım varkı tatil herzaman tatildir tadını çıkar canım.

bende normal doğum istiyorum çünkü bizim ailenin kadınları hep kolay doğum yapmışlar annem abim de de bende de hiç sancı çekmemiş yarım saat sürmedi diyo keza yiğenler kuzenler teyzem hepsi normal doğum yaptılar içimden bir ses benimde doğumum kolay olur diyor ama işte tüp bebek diyince bütün doktorlar kıymetli bebek riske atamayız diyip çıkıyorlar işin içinden ben nekadar normal istiyorum desemde % 80 sezeryan olurum heralde çünkü doktor o şekilde yönlendirir diye düşünüyorum.

sadece bir dis oldugu icin cok sanslisin Masallah ee ben zaten kacirmisim sinirleri falan alinmsi disin, dis hamilelik deyince okudugumu bileme oldum panikten:)) ah ah neler cektim zeynepcim cok sukur gecti simdi biri hassas o son gittigim disci belki kanal gerekir dedi, curugu temizledi once.galiba hakli ama sonuna kadar zorlamak zorundayim ust arka dis disci ancak basimi koltugu asagi yatirinca gorebiliyor cok zor bir pozisyon hamileleikte odum patliyor agri gelicek die(
alisveris aldim bayagi, ama ihtiyac cok bitmiyor:) Allah saglikli kullanmamizi nasip etsin.

burda tup bebek deyince asla sezeryan demiyorlar mecburiyet yoksa zaten yasak. benim doktorum istisna beni kabul etti; doktorunu sonuna kadar zorla temmuzcum, frnasadaki tup bebekler kiymetli tup bebek degil mi peki die sor:)
normal dogum eminim en kolayidir ama iste bende cesaret yok:)

odasını nasıl almayı düşünüyorsun özlem gardolap şifonyer ve yataktan oluşan üçlü setmi alıcaksın sende birde ayrıyeten beşik almak gerekebilir.

odasını nasıl almayı düşünüyorsun özlem gardolap şifonyer ve yataktan oluşan üçlü setmi alıcaksın sende birde ayrıyeten beşik almak gerekebilir.

ben beyaz renk hepsini ayri aldim temmuzcum daha gelmedi, besik degil de elde tasinan hasir sepet aldim ayrica. bebegin odasinda yatak olucak ben orda yaticam.

kızlar felaket karnım acıktı bizim yemek vaktimiz ben kaçanzi kendinize çoooooooook iyi bakın herkezi öpüyorum

sagol canim, daha guzellerini siz alin Insallah, Rabbim hepimize saglikla yavrularimiza kavustugumuz gunleri gostersin, hamile olan olmayan tum arkadaslarimiza.
afiyet olsun temmuzcum:)

canım çok çok geçmiş olsyn inşallah kucağımıza alırız bu defa. sen yolunu tamamlıyorsun canım rabbim yardımcın olsun
ben beyaz renk hepsini ayri aldim temmuzcum daha gelmedi, besik degil de elde tasinan hasir sepet aldim ayrica. bebegin odasinda yatak olucak ben orda yaticam.

aslında mantıklı inşallah bu defa hevesim kursağımda kalmaz geçen defa da odası için kafamda planlar yapmıştım cinisyeti bekliyordum ama oğluşum yarım bıraktı umarım kardeşi beni bırakmaz

kızlar herkese iyi akşamlar
benim sabah kontrolüm vardı ve histereskopide rahmin içine yapışıklık olmasın diye takılan balon çıkarılacaktı

çıkarıldı ama çok canı yandı çok ağrım oldu, biraz 5 dakka kadar yattım, sinirlerim de bozuldu sonra ağladım da ağladım :)

ki ben hiç ağlayamam kendime, üzücü bişey olsa filan, öyle taş kesilirim, son düşünkde de ağlayamadım ama sabah açıldım.

Sonra müdürme kontrolüm var dediğim için mecbur işe geldim öğlende amadayak yemiş gibiyim yorgunum.

Toplamda 25 gün esterefem 10 gün progestan kullanacağım, şubat ortası gibi bitince ilaçlar regl olabileceğim, sonra iknci regl ile denenebilir sona kalan dondurulmuşlarım. Ben biraz yorgunum, kafam, bedenim, ruhum. Bu durumda bir sonraki transfer Nisana kaldı, 1 yıl önce nisanda ilki olmuştu bu Nisan 4. olcak. Topiğe de uygun olcak ...

Hayırlısı olsun hepimize.

canım çok geçmiş olsun belkide bu yapılan tetkikler 2. denemeden önce yapılmalıydı yani biranönce yapılması lazımdı bak atlattın çok şükür bir hafta içinde toparlanırsın merak etme canım bundan sonra önüne bakıcaksın ben inanıyorum bu defa son olucak güçlü olmaya çalış çok yıprandın ama hepsinin karşılığını alacaksın canım.

günaydın hayırlı cumalar
rabbim gölümüzden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok geçmiş olsun hepsi geçiyo bak göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…