günaydın kızlar... yarın okulda son gün ohh 15 gün tatil var. ama bebek görmeleri ev görmeleri birikmiş durumda ve ben hiç sevmem böyle şeyleri ama bu tatilde halletmeliyim. e bugün dişim de kırıldı diğer bebeği kaybedince dişim kırılmıştı yan yüzey çürüğü dedi dolgu yaptı yan dişe de geçmiş oo daha kötü dedi kananl yaptı geçici dolgu yaptı sonra hamile olunca o diş öyle kaldı ve sağlam görnen kısmı bugğün kırıldı. ağrı yok şükür ama 12 haftalık olsak bi. bu tatilde tedavi yapan doktorumuza haftaya gideceğiz e tsh için dahiliye doktorumuza gideceğiz e burdaki doktorumuza diğer hafta bir de diş çıktı oooo tatil tatil olamadı bakalım...
benim kesin sezeryan diyor doktorlar kanalın dar bir de yaran var diyorlar. küçücük bebeği saatler sürdü doğurmam açılma olmadı gitti saatlerce. ama ben uygun olsam kesinlikle normal doğum derim. ama hayırlısını o günlere bir gelelim de Allah'ın izniyle
bende normal doğum istiyorum çünkü bizim ailenin kadınları hep kolay doğum yapmışlar annem abim de de bende de hiç sancı çekmemiş yarım saat sürmedi diyo keza yiğenler kuzenler teyzem hepsi normal doğum yaptılar içimden bir ses benimde doğumum kolay olur diyor ama işte tüp bebek diyince bütün doktorlar kıymetli bebek riske atamayız diyip çıkıyorlar işin içinden ben nekadar normal istiyorum desemde % 80 sezeryan olurum heralde çünkü doktor o şekilde yönlendirir diye düşünüyorum.
sadece bir dis oldugu icin cok sanslisin Masallah ee ben zaten kacirmisim sinirleri falan alinmsi disin, dis hamilelik deyince okudugumu bileme oldum panikten:)) ah ah neler cektim zeynepcim cok sukur gecti simdi biri hassas o son gittigim disci belki kanal gerekir dedi, curugu temizledi once.galiba hakli ama sonuna kadar zorlamak zorundayim ust arka dis disci ancak basimi koltugu asagi yatirinca gorebiliyor cok zor bir pozisyon hamileleikte odum patliyor agri gelicek die(
alisveris aldim bayagi, ama ihtiyac cok bitmiyor:) Allah saglikli kullanmamizi nasip etsin.
odasını nasıl almayı düşünüyorsun özlem gardolap şifonyer ve yataktan oluşan üçlü setmi alıcaksın sende birde ayrıyeten beşik almak gerekebilir.
ben beyaz renk hepsini ayri aldim temmuzcum daha gelmedi, besik degil de elde tasinan hasir sepet aldim ayrica. bebegin odasinda yatak olucak ben orda yaticam.
canım çok çok geçmiş olsyn inşallah kucağımıza alırız bu defa. sen yolunu tamamlıyorsun canım rabbim yardımcın olsunsadece bir dis oldugu icin cok sanslisin Masallah ee ben zaten kacirmisim sinirleri falan alinmsi disin, dis hamilelik deyince okudugumu bileme oldum panikten:)) ah ah neler cektim zeynepcim cok sukur gecti simdi biri hassas o son gittigim disci belki kanal gerekir dedi, curugu temizledi once.galiba hakli ama sonuna kadar zorlamak zorundayim ust arka dis disci ancak basimi koltugu asagi yatirinca gorebiliyor cok zor bir pozisyon hamileleikte odum patliyor agri gelicek die(
alisveris aldim bayagi, ama ihtiyac cok bitmiyor:) Allah saglikli kullanmamizi nasip etsin.
ben beyaz renk hepsini ayri aldim temmuzcum daha gelmedi, besik degil de elde tasinan hasir sepet aldim ayrica. bebegin odasinda yatak olucak ben orda yaticam.
canım çok çok geçmiş olsyn inşallah kucağımıza alırız bu defa. sen yolunu tamamlıyorsun canım rabbim yardımcın olsun
aslında mantıklı inşallah bu defa hevesim kursağımda kalmaz geçen defa da odası için kafamda planlar yapmıştım cinisyeti bekliyordum ama oğluşum yarım bıraktı umarım kardeşi beni bırakmaz[/QUOTE
ilkini düşükmü yaptın zeynep ?
evet canım 16 haftalıkken suyu bitti bebeğimin...canım çok çok geçmiş olsyn inşallah kucağımıza alırız bu defa. sen yolunu tamamlıyorsun canım rabbim yardımcın olsun
aslında mantıklı inşallah bu defa hevesim kursağımda kalmaz geçen defa da odası için kafamda planlar yapmıştım cinisyeti bekliyordum ama oğluşum yarım bıraktı umarım kardeşi beni bırakmaz[/QUOTE
ilkini düşükmü yaptın zeynep ?
kızlar herkese iyi akşamlar
benim sabah kontrolüm vardı ve histereskopide rahmin içine yapışıklık olmasın diye takılan balon çıkarılacaktı
çıkarıldı ama çok canı yandı çok ağrım oldu, biraz 5 dakka kadar yattım, sinirlerim de bozuldu sonra ağladım da ağladım :)
ki ben hiç ağlayamam kendime, üzücü bişey olsa filan, öyle taş kesilirim, son düşünkde de ağlayamadım ama sabah açıldım.
Sonra müdürme kontrolüm var dediğim için mecbur işe geldim öğlende amadayak yemiş gibiyim yorgunum.
Toplamda 25 gün esterefem 10 gün progestan kullanacağım, şubat ortası gibi bitince ilaçlar regl olabileceğim, sonra iknci regl ile denenebilir sona kalan dondurulmuşlarım. Ben biraz yorgunum, kafam, bedenim, ruhum. Bu durumda bir sonraki transfer Nisana kaldı, 1 yıl önce nisanda ilki olmuştu bu Nisan 4. olcak. Topiğe de uygun olcak ...
Hayırlısı olsun hepimize.
canım yaa umarım bu defa son olucak ve bebeğine kavuşacaksın
benim sabah kontrolüm vardı ve histereskopide rahmin içine yapışıklık olmasın diye takılan balon çıkarılacaktı
çıkarıldı ama çok canı yandı çok ağrım oldu, biraz 5 dakka kadar yattım, sinirlerim de bozuldu sonra ağladım da ağladım :)
ki ben hiç ağlayamam kendime, üzücü bişey olsa filan, öyle taş kesilirim, son düşünkde de ağlayamadım ama sabah açıldım.
Sonra müdürme kontrolüm var dediğim için mecbur işe geldim öğlende amadayak yemiş gibiyim yorgunum.
Toplamda 25 gün esterefem 10 gün progestan kullanacağım, şubat ortası gibi bitince ilaçlar regl olabileceğim, sonra iknci regl ile denenebilir sona kalan dondurulmuşlarım. Ben biraz yorgunum, kafam, bedenim, ruhum. Bu durumda bir sonraki transfer Nisana kaldı, 1 yıl önce nisanda ilki olmuştu bu Nisan 4. olcak. Topiğe de uygun olcak ...
günaydın hayırlı cumalar
rabbim gölümüzden geçeni nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok geçmiş olsun hepsi geçiyo bak göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?