Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hehee yaptım olmuşmu şekerimmm bundan sonra ilk sayfadan takip edelim hamiş oldukça ben bu sayfalardan yayınlarım yine

hehee yaptım olmuşmu şekerimmm bundan sonra ilk sayfadan takip edelim hamiş oldukça ben bu sayfalardan yayınlarım yine

alkisalkisalkis aferiiiiiiiiin süpperrrr olmuş harika:)) ellerine sağlık şekerim. inş. listemiz hamilelerle dolsun taşsın yarebbiiiiiiiim.

Arkadaşlar merhaba,

Cannisan nolur canını sıkma, gün doğmadan neler doğarohaoldumsmile

Arkadaşlar bu arada Pany.den haberi olan varmı, bugüne transferi olacaktı?

Bu arada bugün toplantıda başka şubeden bir arkadaş yeni terfi aldı ve o da 1 senedir yumurtalık tedavisi görüyordu bu arada da 1 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ama iş durumlarıdan dolayı sevinemedim bile dedi, ya işte sınav dünyası herkesin derdi başka, bende ya elinde böyle bir servet var herşeyi boşver, hamileliğinin tadını çıkar dedim, ahh ahh benimde başıma gelse keşke böle bi durum.

Bi de kızlar, 4 ay önce trafik kazasında babamı ve teyzemi kaybetmiştim, annemde ağır yaralı kurtulmuştu, şimdi iyiydi ama tekrar bir ameliyat daha gerekiyormuş ve Balıkesir.de yaşıyor, iş yerimden izin almam zor, bir tek erkek kardeşim var, napıcamı bilemiyorum, halam, yengemden hayır yok, off çok darlandım çok..:a015:

canım benim ya öncelikle başınız saolsun sonrada geçmiş olsun inş. annende sağlığına tez zamanda kavuşsun bu acil bir durum iş yerin vermezmi izin ya nasıl bir yer orası ...

canım ya başın sağolsun

annenene de geçmiş olsun acil şifalar yalnız sen annene nasıl bakıcan ki bu durumda kadıncağız tuvalete gitmesi gerekse falan destek isticek nasıl olcak bu iş zor yani gerçekten erkek kardeşin kaç yaşında

Karatasoz ve Gizemli destekleriniz için çok teşekkürler.

İş yerinden ekim ayında ilk tüp denemem için 12 gün ücretli izin almıştım, aralık ayında bu kaza yüzünden 1 ay işe gidemedim bu arada iş yerinde durumlarda karışık, ben çok eski personelim, bazı işten çıkarmalar oluyo zaten benden vazgeçmiyolar ama daha az kişi ile çalışma şartları ağırlaştığından 3 gün önce istifa ettim ama kabu etmediler, tedavimde mayısa ertelenmişti yani zaten mayısta da bi 10 gün izin almam lazım,

Kafam çok karışık, bi yandan yaşanan olayların ağırlığı bi yandan hiç bir şeye hiç kimseye yetişememek..

Hayırlısı bakalım, Allahım muhtaç olan herkesin yardımcısı olsun.

Selam güzeller
Bugün embryolarımla buluştm transferim oldu.2 tane 5.gün transferi yapıldı.Toplanmyan yumurtalar büyüdüğü için kasıklarımda ağrı var.Şimdi dinleniorm saat 9da iğnem var tutunması için.Doktor durumun iyi olduğunu söylüo bana dua edin.Bu ara netten uzak olmaya çalşıcam.Gebelk testimi size bildiririm.:ecrin_bebek:

çigdocum başın saolsn canım rabbim yar ve yardımcın olsn.En yakın zamanda rabbim seni meleğini kavuştursnda bütün dertlerini unut inşallah.

pany86 canım bebişlerin hayırlı olsun :) (bebişlerin dedim valla! Allah söyletti galiba ) :)))))))))))) inş. hayırlı haberler verirsin bize .

hayırlı olsun pany, inşallah hamilelik haberlerini de alırız ..

Cigdo senin de başın sağolsun canım inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir senin şu anda çok morale ihtiyacın var ne olursa olsun pozitif düşünmeye çalış bebğin için kendine iyi bak

canım hadi hayırlısı İNŞALLAH yavrularına kavuşursun canım hani tek transfer ediliyordu ama sen embriyolarıma kavuştum demişsin??????? dualarımız senle canımm :Saruboceq:

canımm başn sağolsun annenede ALLAH acil şifalar versin umarım ALLAH enkısa zamanda evlatlarına kavuşturur da bu aclarını onların mutluluğunla unutursun. :Saruboceq:

ben çorluda okudum trakya ünide heykel meydanı varya ordaydı evim hemen üni yıllarım orion ve kanaatte geçti

ahh kıyamam ben sana ..çorlu da orion dan başka gidecek yer mi var ?bak sen demek bir zamanlar çorlu luydun?çorluyuçok iyi bildiğine göre bana da beklerim opuyorumnanaktan

sen nerelerdesin bakııim lmaz: özledim seni merak ettim .yazdıkların da çok hoşuma gitti demek teyze oluyoruz??????Allaha emanet ol bi daneemm opuyorumnanaktan

merhaba kızlar şu an hastaneden yazıyorum muayene oldum kan verdim ignelerimin 4. günü herşey yolunda inşallah bir problem çıkmaz.burda dortorlar çok güzel ilgileniyorlar.bakalım sonucum ne olacak .ne olur dua edin kızlar.sizleri çok seviyorum.hastanede girişde bilgisayar var ordan yazıyorum.selamlar...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…