evet canım 16 haftalıkken suyu bitti bebeğimin...
ilk defa duydum demek ki oluyor:44: rabbim bunu sana bağışlasın
evet canım 16 haftalıkken suyu bitti bebeğimin...
ilk defa duydum demek ki oluyor:44: rabbim bunu sana bağışlasın
amin rabbim herkezin evladını kendisine bağışlasın
Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın herkeze her kadına tattırsın annelik duygusunu inşallah.
zubeydecim canim cuma dualarimizi unutmamissin, ne guzel, amin. her cuma bekliyoruz.
kizlar basim cok agriyor temmuzcum verdigin tarifleri uygulayacak malzemeler de yok evde, yatinca gecer umarim bir parasetemol aldim ama banamisin demedi
canim kolonya yokki burda kolonya bulabilcegim tek yer turk marketi o da arabayla bir saatcanım kolonya ile karabiber vardır evde pamuğa biraz kolonya dök çok hafifte karabiber serp onu alnına bağla yarım saat dursa yeter biraz yakıyor ama iyi geliyor dene bi canım.
canım günaydın sen nasılsın keseyi gördünüzmü canım.
canim kolonya yokki burda kolonya bulabilcegim tek yer turk marketi o da arabayla bir saatvardi bitti. neyse gideyim de uyumaya calisayim. aa yarin gidiyormusun? cinsiyeti ogrenmeye bak bile cok merak ediom seni dusunemedim:) Allah gonlunde ne varsa onu versin Insallah.
yok kontrol günüm gelmedi çarşamba günü görücez inşallahsiz nasılsınız
zubeydecim canim cuma dualarimizi unutmamissin, ne guzel, amin. her cuma bekliyoruz.
kizlar basim cok agriyor temmuzcum verdigin tarifleri uygulayacak malzemeler de yok evde, yatinca gecer umarim bir parasetemol aldim ama banamisin demedi
eeeeee benide sorarsınız artık degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?