kızlar iyi degilim birkaç gündür sıkıntılıydım..........mide agrım geçmedi iştahsızlık okadar zayıfladımki........dün gece de istig..... Ettim ishal....ateş başagrısı bugün tekrar dahiliyeye özele gittim ultrason ve bişey yok yeni ilaç yazdı karnım gurul gurul............geçer inşallah hiç iş yapasım yok bir ugraşım yok geç yatıyorum uyayamıyorum geç kalkıyorum..........sonra tekrar uyuyorum........ev toz duman......psikolojimde işte düzelmeye çalışıyorum.........neyse başınızı agrıttım .sizleri seviyorum sizlerle bir zamanım geçiyor mutlu oluyorum en azından.........
geçmiş olsun canım dikkatt et kendine
hiç sagım solum belli olmuyor bak şimdi iyiyim ama arada bir garip oluyorum.......en sonki tüpbebekten sonra düzeldim zannettim ama etkisi sonra çıkıyor işte
yetr sen kaç yıldır kk dasın mesaj sayın bayagı fazla maşallah
sen neyapacaksın eşinin tedavisinimi bekliyordun yanlış hatırlıyor olabilirim bilemedim
yeter altta ismin görünmüyor arada çıkıp öbür topiktemi kaynatıyorsunuz???????????????:76::76::76::76::76::76:
canım bu gün mr çektirdik çrşb gün alacağım baalım
eşim için canım ona çektirdik
anlamadım......................
slm kızlar naslsınız selcim yetercim nasılsınız bizi sorarsanız yogun ve tempolu geceler geciriyorz bu gün d.r gittik d.r öbür d.r aynı şeyleri söyledi sık ve az emzirmemi söyledi refrüsü var dedi bildigim şeyleri söyledi yani ama maşallah kızım ii durumda 48cm dogmuştu 51 cm olmuş baş ölcümleri kilosu çok güzel dedi mama verdigimide söyledim günde 2 kez veriyorm vermemeye çalış bol bol emzir dedi sütün o zaman daha çok artar diyorr valla mama vermezsem bebek ac kalıyor ne yapabilirim sürekli memede yavrum eee bende sürekli süt nasıl üreteyimm :)))))) bol bol sıvı tüket dedi....süt artması için
d.r kızımın uyku düzeni için bekle biraz diyor kırkı çıksın her şey daha ii olur inş dedi ayyy bende o meşhur kırkımızı bekliyorm allahım ne olur bebegimin uykusu düzene girsin yarın annem gidiyor ben ne yapcam tek başıma en azından gündüz annem beni uyutuyordu((((şimdi hep tek kalcam kızlar birde ben evde tek başıma çok korkuyorm sürekli hayalleniyorm lousa kadınlara böyle olurmuş genelde ama tek kalmamaları gerekiyormş annemde meçburen gidiyor.. affffffff allahım afff yardım et banaaa (((
temmuz özlem karın ağrım hala var ne zaman geçecek ?
slm kızlar naslsınız selcim yetercim nasılsınız bizi sorarsanız yogun ve tempolu geceler geciriyorz bu gün d.r gittik d.r öbür d.r aynı şeyleri söyledi sık ve az emzirmemi söyledi refrüsü var dedi bildigim şeyleri söyledi yani ama maşallah kızım ii durumda 48cm dogmuştu 51 cm olmuş baş ölcümleri kilosu çok güzel dedi mama verdigimide söyledim günde 2 kez veriyorm vermemeye çalış bol bol emzir dedi sütün o zaman daha çok artar diyorr valla mama vermezsem bebek ac kalıyor ne yapabilirim sürekli memede yavrum eee bende sürekli süt nasıl üreteyimm :)))))) bol bol sıvı tüket dedi....süt artması için
d.r kızımın uyku düzeni için bekle biraz diyor kırkı çıksın her şey daha ii olur inş dedi ayyy bende o meşhur kırkımızı bekliyorm allahım ne olur bebegimin uykusu düzene girsin yarın annem gidiyor ben ne yapcam tek başıma en azından gündüz annem beni uyutuyordu((((şimdi hep tek kalcam kızlar birde ben evde tek başıma çok korkuyorm sürekli hayalleniyorm lousa kadınlara böyle olurmuş genelde ama tek kalmamaları gerekiyormş annemde meçburen gidiyor.. Affffffff allahım afff yardım et banaaa (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?