Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

geçmiş olsun canım dikkatt et kendine

hiç sagım solum belli olmuyor bak şimdi iyiyim ama arada bir garip oluyorum.......en sonki tüpbebekten sonra düzeldim zannettim ama etkisi sonra çıkıyor işte

ccanım ya bukadar ilaç kuanıyoruz tedavilerde stres oluyoruz sıkıntı üzüntü yaşıyoruz bu bir şekilde çıkacak diye düşünüyorum ben

sen neyapacaksın eşinin tedavisinimi bekliyordun yanlış hatırlıyor olabilirim bilemedim

yeter altta ismin görünmüyor arada çıkıp öbür topiktemi kaynatıyorsunuz???????????????:76::76::76::76::76::76:

ayşecim güzel kızımızın güzel annesi aman nazar degmesin maşallh tebarekeallah nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yeter altta ismin görünmüyor arada çıkıp öbür topiktemi kaynatıyorsunuz???????????????:76::76::76::76::76::76:

canım nedenbilemiyorum ama görünmüyom sanırım
bu arada ben diğer topiklerdede kaynatırım
Gezmeden duramıyorum topklerde

slm kızlar naslsınız selcim yetercim nasılsınız bizi sorarsanız yogun ve tempolu geceler geciriyorz bu gün d.r gittik d.r öbür d.r aynı şeyleri söyledi sık ve az emzirmemi söyledi refrüsü var dedi bildigim şeyleri söyledi yani ama maşallah kızım ii durumda 48cm dogmuştu 51 cm olmuş baş ölcümleri kilosu çok güzel dedi mama verdigimide söyledim günde 2 kez veriyorm vermemeye çalış bol bol emzir dedi sütün o zaman daha çok artar diyorr valla mama vermezsem bebek ac kalıyor ne yapabilirim sürekli memede yavrum eee bende sürekli süt nasıl üreteyimm :)))))) bol bol sıvı tüket dedi....süt artması için
d.r kızımın uyku düzeni için bekle biraz diyor kırkı çıksın her şey daha ii olur inş dedi ayyy bende o meşhur kırkımızı bekliyorm allahım ne olur bebegimin uykusu düzene girsin yarın annem gidiyor ben ne yapcam tek başıma en azından gündüz annem beni uyutuyordu((((şimdi hep tek kalcam kızlar birde ben evde tek başıma çok korkuyorm sürekli hayalleniyorm lousa kadınlara böyle olurmuş genelde ama tek kalmamaları gerekiyormş annemde meçburen gidiyor.. affffffff allahım afff yardım et banaaa(((

gitmesin kız annen ablan gelsin ozaman

temmuz özlem karın ağrım hala var ne zaman geçecek ?

cnm o karın agrısı bende tam 3 ay sürdü kötü bir şey degil merak etme normal bebek büyüdükce agrıların azalacak emin oll sen sadece kendini yorma yeter olur mu inş en kısa zamanda keseyi ve kalp atışını duyar bize güzel haberler verirsin allahım melegini sana ve eşine bagışlası aminnn

canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim
evet sıksık emzirmen gerekiyor
canım her çocuk aynı olmuyor ama düzelnde var düzelmeyende benim yeğenim 40 dan sonra kötü olmuştu hatta 2,5 yaşında gece 3.4 gibi yatıyor ve gündüzlerihiç uyumuyor süt için eczanelerde çeylar var onlardan içersen sütüne çok faydası oluyor
sağlıcakla büyüt inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…